- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #33.501
Sen o cadilara ragmen sabitsennn cadilar olmadan kim bilir ne eksiler goreceksin hadi canim cok az kaldi ikili hanelere bol bol su ic lutfen ..Günaydın kızlar
Gecen hafta 107
Bu hafta 107
Fark yok
Bunada şükür en azından kilo almamışım ama regl zamanım yakin oldugundan odemde var belkide eksideyim deyip zugurt tesellisi yapıyorum
aynen öyledir zaten gülüm eksidesindir başlasın regl ödem inmeye başlarGünaydın kızlar
Gecen hafta 107
Bu hafta 107
Fark yok
Bunada şükür en azından kilo almamışım ama regl zamanım yakin oldugundan odemde var belkide eksideyim deyip zugurt tesellisi yapıyorum
aç karnına bal ye yoksa pekmez al ağzına aynı durumdayız karnım midem belim her yerim ağrıyor geceleri uykuya bile dalamıyorum saatlerce debeleniyorum gecenin 3ü 4ü oluyor ben hala uykudan çatlasam da dalamıyorum hepsinin sebebi stres ..hayırlısıyla benim en büyük stres sebebim bu gün bitecek inşallah darısı senin başınaMenü yazacam canimda biliyosun kafam pek rahat degildi o yuzden yazamiyodum dünden beride midem taş gibi ve bulaniyo sanirim sıkıntı stres midemi vurdu
Sabit kalaydim keskeeeeeGünaydın kızlar
Gecen hafta 107
Bu hafta 107
Fark yok
Vay vay vaaayyyy dostum Harikasın Hadi bakalım altılara ramak kaldıGünaydın kızlar,kilo bildirimi
Geçen hafta 72
Bu hafta 71,1
Fark -900 gr
çok şükür artıya geçmemişim
Maşallah canım TebriklerKilo bildirimim
Gecen hafta 69.5
Bu hafta 69
Fark -500
Ödem olabilir kuzum ben okulda genelde sisiyorum usudugum için. Haftaya atarız inşallahGeçen hafta 65.2
Bu hafta 65.8
Artı 600
Spor öncesi sabittim sonra yine artıya geçtim sebebi bilinmiyor
Artida olana komşunun Sabiti kaz gorunurmusgünaydın hatunlar
ben de sabitim
geçen hafta 99.6
bu hafta 99.6
Deneyecegim canim bunu.hosuma gitti tarif...Dün geceden 1 bardak suya
2 incir
1 kuru kayısı
2 ceviz içi koydum
Sabah içindekileri alıp yarım limon sıkıp ilittim. Suyu içtim içindekileri de yedim. Metobilizmami baya çalıştırdı.
Canim ozur dileyecek ne var.keyfinden mi gelmemezlik yaptin sanki.olur oyle seyler.herkesin bi hayat akisi var sonucta.onemli olan pat diye sebepsiz birakip gitmemek.bir aile olduk burda artik kusura bakacak kisiler degiliz.rahat olun...Gunaydin kizlarrr dun gelemedimm cokk ama cokk ozur dilerim oglumu okuldan alinca alisverise gittik eve gel ders yap okuma yap derken elimizde kagit uyuyup kalmisiz oglumla yataginda esimde uyandirmamis yoruluyorum diye gece bi uyandim bas agrisiyla regl yakin yine carpti basimitekrar hepinizden ozur diliyorum canlarimm ...
Canim cok iyi -500 tebrik ederim.yuruyusler sonuc veriyor masallahKilo bildirimim
Gecen hafta 69.5
Bu hafta 69
Fark -500
Canım hoş geldin.Geçmiş olsun tekrardan.oğlan daha iyi olacak sanırım sen fenasın bu ara.bende çok kötüydüm geçen hafta.yeni yeni toparlanıyorum ama sinüzit beni yedi bitirdi.Ne koku ne tat alıyorum fenalardayım...Selam canlar gelemedim menü falan yazamadım ama tartıldım kilomu yazayım eksiyim ama hep aynı yerdeyim yaa bir artı bir eksi yerimde sayıyorum. Bir de oğlan iyileşmeden bir de ben hasta oldum tam oldu. Yorgun düştüm bir de çocuktan geçti heralde. Boğazım kulaklarım ağrıyor. Sesim çıkmıyoruzun süren ilaç verme savaşından sonra ancak fırsat buldum. 5 ayrı ilaç alıyor yavrum ben veriyorum o atıyor kafayı yemezsem iyi. Ama düzelme varmış çok şükür.
Geçen hafta: 67,4
Güncel: 66,8
Fark: -600 gr.
Canım hoş geldin.Geçmiş olsun tekrardan.oğlan daha iyi olacak sanırım sen fenasın bu ara.bende çok kötüydüm geçen hafta.yeni yeni toparlanıyorum ama sinüzit beni yedi bitirdi.Ne koku ne tat alıyorum fenalardayım...
Eline sağlık canım veren herkesi tebrik ediyorum. Ins haftaya bende derecede olacamEki Görüntüle 1912330
HAFTANIN BİRİNCİSİtomurcukkk -0,9 kg
HAFTANIN İKİNCİSİ D Deligonul783 -0,6 kg
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜangelina35 -0,5 kg
HAFTANIN UYARILANLARI !
1-tevafuk55 +0,8 kg
2- M Melrin +0,6 kg
Canım ben iki gündür papatya kaynatıp buharını soluyorum.gerçekten çok faydasını gördüm.hem burnum açıldı hemde baya iltihap akıttı.Sağol canım ben de aynı durumdayım sürekli tıkanıyorum yatamıyorum sinirim bozuldu başağrısı yapıyor burnum hiç akmıyor aksa rahatlarım.
Hosgeldin canim cok gecmis olsun seni cok iyi anliyorum cocuga ilac icirmek ölüm cok zor valla insallah iyi olacak tuh simdide sen hasta olmussun vitaminli seyler ye tavuk suyu corba gibi bak sen yine ilac icebiliyorsun bizimde buyuk gelin hasta olmus ilacta icemiyor ikinci cocugu olcak yatak dosek yatiyormus yanimizda degilki bi corba kaynatsak cok uzuldum sabah sabahSelam canlar gelemedim menü falan yazamadım ama tartıldım kilomu yazayım eksiyim ama hep aynı yerdeyim yaa bir artı bir eksi yerimde sayıyorum. Bir de oğlan iyileşmeden bir de ben hasta oldum tam oldu. Yorgun düştüm bir de çocuktan geçti heralde. Boğazım kulaklarım ağrıyor. Sesim çıkmıyoruzun süren ilaç verme savaşından sonra ancak fırsat buldum. 5 ayrı ilaç alıyor yavrum ben veriyorum o atıyor kafayı yemezsem iyi. Ama düzelme varmış çok şükür.
Geçen hafta: 67,4
Güncel: 66,8
Fark: -600 gr.
Ellerine saglik kuzum tum arkadaslarimi emeginden dolayi tebrik ediyorummEki Görüntüle 1912330
HAFTANIN BİRİNCİSİtomurcukkk -0,9 kg
HAFTANIN İKİNCİSİ D Deligonul783 -0,6 kg
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜangelina35 -0,5 kg
HAFTANIN UYARILANLARI !
1-tevafuk55 +0,8 kg
2- M Melrin +0,6 kg
Kesin girersin o dereceye ben inaniyorumm sanaEline sağlık canım veren herkesi tebrik ediyorum. Ins haftaya bende derecede olacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?