Haydi Yine Yeniden...

Günaydın kızlar

Gecen hafta 107
Bu hafta 107
Fark yok

Bunada şükür en azından kilo almamışım ama regl zamanım yakin oldugundan odemde var belkide eksideyim deyip zugurt tesellisi yapıyorum
Sen o cadilara ragmen sabitsennn cadilar olmadan kim bilir ne eksiler goreceksin hadi canim cok az kaldi ikili hanelere bol bol su ic lutfen ..

Günaydın kızlar

Gecen hafta 107
Bu hafta 107
Fark yok

Bunada şükür en azından kilo almamışım ama regl zamanım yakin oldugundan odemde var belkide eksideyim deyip zugurt tesellisi yapıyorum
aynen öyledir zaten gülüm eksidesindir başlasın regl ödem inmeye başlar
benim tam 6 gün önceden malum dönem başladı güya aslında bu gün başlaması lazımdı hiç şaşmaz 1-2 gün gecikir ama asla erken başlamazdı stresten 6 gündür ne başlıyor doğru düzgün ne de sıkıntısı bitiyor az az beter bir şekilde geliyor ben de sabitim o yüzdendir kesin :)

Menü yazacam canimda biliyosun kafam pek rahat degildi o yuzden yazamiyodum dünden beride midem taş gibi ve bulaniyo sanirim sıkıntı stres midemi vurdu
aç karnına bal ye yoksa pekmez al ağzına aynı durumdayız karnım midem belim her yerim ağrıyor geceleri uykuya bile dalamıyorum saatlerce debeleniyorum gecenin 3ü 4ü oluyor ben hala uykudan çatlasam da dalamıyorum hepsinin sebebi stres ..hayırlısıyla benim en büyük stres sebebim bu gün bitecek inşallah darısı senin başına

Günaydın kızlar

Gecen hafta 107
Bu hafta 107
Fark yok

Sabit kalaydim keskeeeee tebrik ederim canım o kadar strese rağmen iyi bence tomurcugun dediklerine katılıyorum.
Günaydın kızlar,kilo bildirimi
Geçen hafta 72
Bu hafta 71,1
Fark -900 gr
çok şükür artıya geçmemişim
Vay vay vaaayyyy dostum Harikasın Hadi bakalım altılara ramak kaldı
Kilo bildirimim
Gecen hafta 69.5
Bu hafta 69
Fark -500
Maşallah canım Tebrikler
Geçen hafta 65.2
Bu hafta 65.8
Artı 600
Spor öncesi sabittim sonra yine artıya geçtim sebebi bilinmiyor
Ödem olabilir kuzum ben okulda genelde sisiyorum usudugum için. Haftaya atarız inşallah
günaydın hatunlar
ben de sabitim

geçen hafta 99.6
bu hafta 99.6
Artida olana komşunun Sabiti kaz gorunurmus regle beraber haftaya 98 ler gelir bence Tebrikler canım.

Dün geceden 1 bardak suya
2 incir
1 kuru kayısı
2 ceviz içi koydum
Sabah içindekileri alıp yarım limon sıkıp ilittim. Suyu içtim içindekileri de yedim. Metobilizmami baya çalıştırdı.
Deneyecegim canim bunu.hosuma gitti tarif...
Bende dun gece yogurt kuru yaptim yatmadan.extra 2 cay kasigi da ogutulmus uzum cekirdegi koydum.haftada 2 kez yogurt kuru yapicam insallah.gercekten gobek bolgesini toparliyor bu kur

Canim ozur dileyecek ne var.keyfinden mi gelmemezlik yaptin sanki.olur oyle seyler.herkesin bi hayat akisi var sonucta.onemli olan pat diye sebepsiz birakip gitmemek.bir aile olduk burda artik kusura bakacak kisiler degiliz.rahat olun...

Selam canlar gelemedim menü falan yazamadım ama tartıldım kilomu yazayım eksiyim ama hep aynı yerdeyim yaa bir artı bir eksi yerimde sayıyorum. Bir de oğlan iyileşmeden bir de ben hasta oldum tam oldu. Yorgun düştüm bir de çocuktan geçti heralde. Boğazım kulaklarım ağrıyor. Sesim çıkmıyor uzun süren ilaç verme savaşından sonra ancak fırsat buldum. 5 ayrı ilaç alıyor yavrum ben veriyorum o atıyor kafayı yemezsem iyi. Ama düzelme varmış çok şükür.
Geçen hafta: 67,4
Güncel: 66,8
Fark: -600 gr.

Canım hoş geldin.Geçmiş olsun tekrardan.oğlan daha iyi olacak sanırım sen fenasın bu ara.bende çok kötüydüm geçen hafta.yeni yeni toparlanıyorum ama sinüzit beni yedi bitirdi.Ne koku ne tat alıyorum fenalardayım...

Uzun bi aradan sonra derecede olmak güzel bir duygu
Kilo veren herkesi kutlarım.
Sabit kalanlar biraz daha gayret lütfen
Artıya çıkanlar bu hafta daha dikkat haftaya eksi bildirim gelsin.Hedef zamana az kaldı ona göre

Sağol canım ben de aynı durumdayım sürekli tıkanıyorum yatamıyorum sinirim bozuldu başağrısı yapıyor burnum hiç akmıyor aksa rahatlarım.

Sağol canım ben de aynı durumdayım sürekli tıkanıyorum yatamıyorum sinirim bozuldu başağrısı yapıyor burnum hiç akmıyor aksa rahatlarım.
Canım ben iki gündür papatya kaynatıp buharını soluyorum.gerçekten çok faydasını gördüm.hem burnum açıldı hemde baya iltihap akıttı.
Saraçoğlunun tarifiymiş sinüzit ve tıkalı burun için... Yarım litre kaynayan suya 3 yemek kaşığı kurutulmuş papatyayı atıp kafana havlu kapatıp buharını soluyorsun.Genzime kadar açıldım valla uyku uyuyamıyordum...

Hosgeldin canim cok gecmis olsun seni cok iyi anliyorum cocuga ilac icirmek ölüm cok zor valla insallah iyi olacak tuh simdide sen hasta olmussun vitaminli seyler ye tavuk suyu corba gibi bak sen yine ilac icebiliyorsun bizimde buyuk gelin hasta olmus ilacta icemiyor ikinci cocugu olcak yatak dosek yatiyormus yanimizda degilki bi corba kaynatsak cok uzuldum sabah sabah sende toparlan bir an once enisteyede yazik bir sen bi oglan demiyormu banada bi sira verin diye saka bir yana cok gecmis olsun canim ..

Regl yakin dedik meger pek yakinmis regl oldum yine basa donerim ben ayrica havada dondurucu derecede soguk var eve zor attik kendimizi regl ken daha cok usuyorum benn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…