Haydi Yine Yeniden...

Regl yakin dedik meger pek yakinmis regl oldum yine basa donerim ben ayrica havada dondurucu derecede soguk var eve zor attik kendimizi regl ken daha cok usuyorum benn
Ben zayıfladığımdan beri daha bi üşür oldum zaten Eskiden yağlar koruyormuş meğer,şimdi donuyorum valla

Esimin kuzeninin dogum gunune geldik.isten eve geldim ve direkt ciktik.hicbir sey de yemedim burda atistiririm diye.olabilecek en hafif cisslari tercih edicem artik

Kahvaltı
1.5 haşlanmış yumurta,kk peynir, domates salatalık, 1 dilim ekmek üzerine 1 çay kaşığı tahinli pekmez
Ara
2 gün kurusu, 2 ceviz
Öğle
4 yk zeytinyagli taze fasulye, yoğurt, 1 dilim tahıllı ekmek
Ara
1 dilim kanepe, çay
Akşam
1 kase tarhana çorbası, 3 yk kuskus pilavı, 2 yk zeytinyagli kırmızı biber, sarımsak, domates kavurması, yeşillik, yoğurt
Ara
Türk kahvesi,1 kuru incir, 1 gün kurusu, 3 ceviz
Nar olcak bideeeeee

Guzel menu canim afiyet olsunn ...

Sabah 10 00
Kasarli tost
Bes zeytin
Bir lokma bal sekersiz cay
Oglen 13 30
Cok az tel peynir
Yarim dilim ekmek
1 cay kasigi cokokrem
Sekersiz cay
Ara 15 00
Yarim mandalina
Aksam 18 00
Iki kasik bulgur pilavi
Uzerine haslanmis tavuk göğsü
Bir bardak ayran
Su 1.5 litre
Spor yok hava buzmu buzdu

Hasta ziyaretinden geldim menumu vereyim
Sabah:limonlu ılık su içinde 2 incir 1 k kayısı 2 ceviz
Kahvalti: 2 kaşık melemen 1 zeytin
Öğle: lavas et döner

Aksam18.30: 1, kase yeşil mercimek çorbasi
salata yoğurt
Hasta görmede: 7 yaprak sarma, 1 dilim kek
(Eşimin amcasiydi çok ısrar etti sofraya oturmadim kadın çayın yanına özel getirdi)
2 litre su Türk Kahvesi

Harikasın canım meyve var sebze yoğurt çok sağlıklı wc için kahvenin yanında yediklerini akşamdan suda bekletip sabah ilitip limon sıkip içtim ve yedim baya etki etti canım.
Reglken 1 çay kaşığı cokokremden birsey olmaz canım menun gayet güzel

Selam kizlar 11 i geciyodu eve geldigimizde.simdi oglani yatiriyorum menu yazayim sizinkilere yarin bakarim insallah...
Bu arada aksam yemegim kacamakli ama en az 2 saat hic durmadan oynadik cok cok eglendik.halay, horon,misket,roman,artvin horonu,kasap havasi,mezdeke ne bulduysak oynadik valla o kadar terledim o kadar oynadim ki anlatamam size.belki bi dugunde bu kadar oynamamisimdir... hepimiz ayni yaslardayiz kuzenlerle asagi yukari.kafa dengi hepsi de.super bi aksam gecirdim deşarj oldum ohh sefamiz olsun demem o ki aksam yediklerimi birakin yakmayi tum gun yediklerimi bile yakmisimdir

Sabah 8.30
1 kk beyaz peynir
Biraz tel peynir
1 salatalik 3 zeytin
1 hurma 1 kuru kayisi 2 ceviz

Ara 12
2.kasik yogurt yedim ve yogurt suyu ictim

Oglen 14
1 kase kadar tavuk sote
1 kase yogurt

Ara 16.30
1 hurma

Aksam 19.30
1 minik pogaca
1 kk kadar patatesli firinda borek
1 kurabiye
1 kucuk kase kisir
1 ince dilim yaspasta

Uzerine sade turk kahvesi ve bol oyun

Su 3 litre

Kesin nazara gelmisimdir bu aksam.zayifligimi dillerinden dusurmediler cunku.2 sene once bu kuzenlerin nisaninda cok kiloluydum ben 100un uzerinde ..o fotograflara baktik.degisimi gorsel gorunce gozlerine inanamadilar. bende de ozguven patlamasi oldu oynadim da oynadim.eskiden olsa zorla kaldirirlardi.kilolu oldugim icin oynamak istemezdim.esimle dans bile etmek istemezdim...simdi her sarkida kendim atiliyorum.Allah im bu gunumuze sukur yarabbim.bu gunleri de gosterdi bana.gogsumu gere gere orami burami kapatmaya calismadan artik rahatca hareket edebiliyorum.tabagimi bitirsemde kimsenin gozune batmiyor artik.eskiden sismanken yani gozler uzerinde oluyor.sanki lokmalarini sayiyorlar.daha neresine yiyecek gibisinden bakiyorlar.diziliyor lokmalar ve yiyemiyorsun.o gunler geride kaldi sukur.
Zayiflamanin verdigi tat hicbir yemekte yok kizlar
Ve mutlulugu paha bicilemez.icimizdeki gercek bedenlerimiz gercekten cok guzelmis.kilolar asil bizleri gizliyormus.aciga cikinca harika oluyor...
Motivasyonum tavani bile deldi gecti bu aksam super hissediyorum kendimi ve dahada fit olma yolunda emin adimlarla ilerleyecegim insallah

Ay süper canım mutlaka yapcam çok fena tıkandım ağrı zaten mahvediyor. Farenjitim için de bi yöntem varsa çok makbule geçer bir yandan da oğlanla uğraşıyorum malum çabuk toparlanmam gerek.

Oyyy ne güzel şeyler olmuş çok sevindim yaaa senin mutluluğuna daha da sevindim canım daim olsun ve bomba gibi devam 6 lı rakamlar çok yakın :)

Sağol canım benim hoşbulduk. Ay sizin geline de geçmiş olsun. Ben de şunun şurasında 6 ay önce içemiyordum hiç ilaç. Emzirme bitti içmediğim ilaç kalmadı ve hastalıklar sıra sıra.. En iyisi ilaçsız doğal yöntemler. Bak hala düzelmedim. İlaç almazken daha çabuk toparlıyordum ve enfeksiyon falan hiçbişi yaşamamıştım.

Oy bu ne güzel bir enerji ne güzel bir aksam gecurmissin canım. Valla enerjin bana da yansıdı kesinlikle zayıflık gibisi yok. Çuval giyse yakışır denilen insanlar hep zayıf insanlar fizigi duzgun insanlar. Bugün size bir motivasyon fotosu atabilirim. Tomurcugum sende bize yeni fotolarindan before after yapar misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…