- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #33.541
Canım papatyayı gerçekten tavsiye ederim ben çok iyiyim sinüzit ağrılarım gitti çok şükür.akıntı da devam ediyor ve rahatlıyorum.Ay süper canım mutlaka yapcam çok fena tıkandım ağrı zaten mahvediyor. Farenjitim için de bi yöntem varsa çok makbule geçerbir yandan da oğlanla uğraşıyorum malum çabuk toparlanmam gerek.
Sağol canım inşallah iyi rakamlar gelecek artık.Çok heyecanlıyım zaten yeni bir ondalığa düşeceğim içintomurcukkk canım listeyi şimdi gördüm eline sağlık ve süpersin söylemeden edemicem.haftaya 70 görebilirsin.
Canım telefonumda sorun vardı ya,geçenlerde fabrika ayarlarına döndüm.bütün fotoları da bilgisayara attım.şimdi nasıl kolaj yapacağım onu bilmiyorum.dün aklıma geldi uğraştım biraz ama beceremedim.bugün yine bakarım canım.senin resmini sabırsızlıkla bekliyorum amaOy bu ne güzel bir enerji ne güzel bir aksam gecurmissin canım. Valla enerjin bana da yansıdı kesinlikle zayıflık gibisi yok. Çuval giyse yakışır denilen insanlar hep zayıf insanlar fizigi duzgun insanlar. Bugün size bir motivasyon fotosu atabilirim.Tomurcugum sende bize yeni fotolarindan before after yapar misin
Çok vitaminli baya dengeli bir menü canım.inşalah incir ve kayısılar işe yarar wc konusundaKahvaltı
1.5 haşlanmış yumurta,kk peynir, domates salatalık, 1 dilim ekmek üzerine 1 çay kaşığı tahinli pekmez
Ara
2 gün kurusu, 2 ceviz
Öğle
4 yk zeytinyagli taze fasulye, yoğurt, 1 dilim tahıllı ekmek
Ara
1 dilim kanepe, çay
Akşam
1 kase tarhana çorbası, 3 yk kuskus pilavı, 2 yk zeytinyagli kırmızı biber, sarımsak, domates kavurması, yeşillik, yoğurt
Ara
Türk kahvesi,1 kuru incir, 1 gün kurusu, 3 ceviz
Nar olcak bideeeeee
Menün gayet iyi canım.reglin etkisiyle yediğin 1 çk çikolatanın bi önemi yok bence.olur o kadarSabah 10 00
Kasarli tost
Bes zeytin
Bir lokma bal sekersiz cay
Oglen 13 30
Cok az tel peynir
Yarim dilim ekmek
1 cay kasigi cokokrem
Sekersiz cay
Ara 15 00
Yarim mandalina
Aksam 18 00
Iki kasik bulgur pilavi
Uzerine haslanmis tavuk göğsü
Bir bardak ayran
Su 1.5 litre
Spor yok hava buzmu buzdu
Kahvaltın hafif olmuş canım biraz.kayısı incir ceviz tıkıyor tabi insanı...Onun dışında kaçamaklara rağmen gün geneli dengeliHasta ziyaretinden geldim menumu vereyim
Sabah:limonlu ılık su içinde 2 incir 1 k kayısı 2 ceviz
Kahvalti: 2 kaşık melemen 1 zeytin
Öğle: lavas et döner
Aksam18.30: 1, kase yeşil mercimek çorbasi
salata yoğurt
Hasta görmede: 7 yaprak sarma, 1 dilim kek
(Eşimin amcasiydi çok ısrar etti sofraya oturmadim kadın çayın yanına özel getirdi)
2 litre su Türk Kahvesi
Canim benim ne guzel saatler gecirmissin enerjin motiven yukselmis ne guzel anlatmissin eskiyi ve simdiyi enerjin banada yansidi canim rabbim nazarlardan korusun seniii hadi insallah artik 6 li sayilara cok yakinsin insallah en kisa surede istedigin kiloya inersinKesin nazara gelmisimdir bu aksam.zayifligimi dillerinden dusurmediler cunku.2 sene once bu kuzenlerin nisaninda cok kiloluydum ben 100un uzerinde ..o fotograflara baktik.degisimi gorsel gorunce gozlerine inanamadilar. bende de ozguven patlamasi oldu oynadim da oynadim.eskiden olsa zorla kaldirirlardi.kilolu oldugim icin oynamak istemezdim.esimle dans bile etmek istemezdim...simdi her sarkida kendim atiliyorum.Allah im bu gunumuze sukur yarabbim.bu gunleri de gosterdi bana.gogsumu gere gere orami burami kapatmaya calismadan artik rahatca hareket edebiliyorum.tabagimi bitirsemde kimsenin gozune batmiyor artik.eskiden sismanken yani gozler uzerinde oluyor.sanki lokmalarini sayiyorlar.daha neresine yiyecek gibisinden bakiyorlar.diziliyor lokmalar ve yiyemiyorsun.o gunler geride kaldi sukur.
Zayiflamanin verdigi tat hicbir yemekte yok kizlar
Ve mutlulugu paha bicilemez.icimizdeki gercek bedenlerimiz gercekten cok guzelmis.kilolar asil bizleri gizliyormus.aciga cikinca harika oluyor...
Motivasyonum tavani bile deldi gecti bu aksamsuper hissediyorum kendimi ve dahada fit olma yolunda emin adimlarla ilerleyecegim insallah
Canim evde soguk buhar makinasi varsa hani su maske ile kullanilan ona sadece icme suyunu koy haznesine maskeyide tak 15 dk falan o buhari al cokk faydasini gorursun denenmis uygulanmis bir yontemdirAy süper canım mutlaka yapcam çok fena tıkandım ağrı zaten mahvediyor. Farenjitim için de bi yöntem varsa çok makbule geçerbir yandan da oğlanla uğraşıyorum malum çabuk toparlanmam gerek.
Vay anam vayyyy kiz nerene vercen sen daha berguzar diyordun birde ayni onun gibi zaten vucudunn masalllahhhhhhh suphanallahhhhh allahimm kem gozlerden korusun seniiiiii cokk aminnnn
Waaaaaawww canim harikasin valla.muthis fit duruyosun.hic verecek fazla kilon yok.masallah sana Allah nazarlardan saklasin seni
Canim benim yaa, cok tesekkur ederim. Rabbim hepimizi nazarlardan korusunVay anam vayyyy kiz nerene vercen sen daha berguzar diyordun birde ayni onun gibi zaten vucudunn masalllahhhhhhh suphanallahhhhh allahimm kem gozlerden korusun seniiiiii cokk aminnnncok iyi bir fizigin varrr
CanimsinWaaaaaawww canim harikasin valla.muthis fit duruyosun.hic verecek fazla kilon yok.masallah sana Allah nazarlardan saklasin seni
Gunaydinnnn cok zorlu bir regl geciriyorumm dun gece cok sancim oldu halen sancim varelim ayagim buz kesmis insallah gecer bu agri off birde okuma yazma stresi ...her turlu duyguyu iki kat yasiyorum reglken
Aaa bizim evde iburamin cold var.Benim oğlan 3,5 yaşında olduğu için veremiyorum.bu gibi durumlarda ben içsem olur o zaman 1 ölçekCanım ben de hep sancılı geçiririm. Gerilmemeye çalış. Papatya çayı iç hem sinirlerini gevşetir hem de sancılarına iyi gelir. Ayaklarına sıcak su torbası koy. Bir de ibufen varya çocuklara veriyoruz şurup. Regl ağrısına birebir.
Iste bu yaaa harika gorunuyorsun canım. Bak kilolu halinde yani simit ve kalça bölgen nasilmisKızlar bi motivasyon fotosu da benden gelsin.tevafuk55 in isteği üzerine Resimleri telefona atıp düzenledim...
Soldaki resim en kilolu hallerimden biri.Doğum günümdü arkadaşım sürpriz yapmıştı.Simsiyah giyinmişim.herzamanki gibi.oturduğumdan dolayı pek belli olmasa da 110 civarı falanım. Sağdakinde bu sene kurban bayramında memlekette çektirdim.73-74 civarı bişeydim sanırım.Belkide 75 ti tarihlere bakmadım kilo çizelgesinden.Şimdi 70 e zorluyorum yani sağdaki halimden bi 3-4 kg daha gitti
o bölge nasıl eridi zaten hala aklım almıyor.bacaklarım da hiç incelmez sanırdım.yine istediğim incelikte değil özellikle alt bacağım ama şükür yinede eskiye göre çok iyiler.öyle gaza geldim ki son zamanlarda bu gidişle 6 lar da yetmeyecek banaIste bu yaaa harika gorunuyorsun canım. Bak kilolu halinde yani simit ve kalça bölgen nasilmisama şimdi gayet iyisin. 60 lara indiginde çok daha iyi goruneceksin canım. Sen oynama da kimler oynasın kuzum maşallah iradene hayranım. Beni kirmayip attığın için teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?