Haydi Yine Yeniden...

Ay süper canım mutlaka yapcam çok fena tıkandım ağrı zaten mahvediyor. Farenjitim için de bi yöntem varsa çok makbule geçer bir yandan da oğlanla uğraşıyorum malum çabuk toparlanmam gerek.
Canım papatyayı gerçekten tavsiye ederim ben çok iyiyim sinüzit ağrılarım gitti çok şükür.akıntı da devam ediyor ve rahatlıyorum.
Farenjit için adaçayı kürü önermiş. 1 bardak kaynayan suya 1 tatlı kaşığı adaçayı katıp 10 dk kaynattıktan sonra,ılıyınca gargara yapılacakmış.sabah kahvaltıdan önce ve gece yatmadan önce günde 2 kez. Bi cezvede hazırlayıp yarısını sabah yarısını akşam yaparsın olmazsa... Geçmiş olsun şifa olsun inşallah

Canım telefonumda sorun vardı ya,geçenlerde fabrika ayarlarına döndüm.bütün fotoları da bilgisayara attım.şimdi nasıl kolaj yapacağım onu bilmiyorum.dün aklıma geldi uğraştım biraz ama beceremedim.bugün yine bakarım canım.senin resmini sabırsızlıkla bekliyorum ama

Çok vitaminli baya dengeli bir menü canım.inşalah incir ve kayısılar işe yarar wc konusunda

Menün gayet iyi canım.reglin etkisiyle yediğin 1 çk çikolatanın bi önemi yok bence.olur o kadar

Kahvaltın hafif olmuş canım biraz.kayısı incir ceviz tıkıyor tabi insanı...Onun dışında kaçamaklara rağmen gün geneli dengeli

Canim benim ne guzel saatler gecirmissin enerjin motiven yukselmis ne guzel anlatmissin eskiyi ve simdiyi enerjin banada yansidi canim rabbim nazarlardan korusun seniii hadi insallah artik 6 li sayilara cok yakinsin insallah en kisa surede istedigin kiloya inersin

Ay süper canım mutlaka yapcam çok fena tıkandım ağrı zaten mahvediyor. Farenjitim için de bi yöntem varsa çok makbule geçer bir yandan da oğlanla uğraşıyorum malum çabuk toparlanmam gerek.
Canim evde soguk buhar makinasi varsa hani su maske ile kullanilan ona sadece icme suyunu koy haznesine maskeyide tak 15 dk falan o buhari al cokk faydasini gorursun denenmis uygulanmis bir yontemdir insallah faydasini görürsün ..

Vay anam vayyyy kiz nerene vercen sen daha berguzar diyordun birde ayni onun gibi zaten vucudunn masalllahhhhhhh suphanallahhhhh allahimm kem gozlerden korusun seniiiiii cokk aminnnn cok iyi bir fizigin varrr
Canim benim yaa, cok tesekkur ederim. Rabbim hepimizi nazarlardan korusun bir 7 kilo daha versem ne kaa güzel olur ama takıldım kaldım

Gunaydinnnn cok zorlu bir regl geciriyorumm dun gece cok sancim oldu halen sancim var elim ayagim buz kesmis insallah gecer bu agri off birde okuma yazma stresi ...her turlu duyguyu iki kat yasiyorum reglken

Canım ben de hep sancılı geçiririm. Gerilmemeye çalış. Papatya çayı iç hem sinirlerini gevşetir hem de sancılarına iyi gelir. Ayaklarına sıcak su torbası koy. Bir de ibufen varya çocuklara veriyoruz şurup. Regl ağrısına birebir.

Aaa bizim evde iburamin cold var.Benim oğlan 3,5 yaşında olduğu için veremiyorum.bu gibi durumlarda ben içsem olur o zaman 1 ölçek

Kızlar bi motivasyon fotosu da benden gelsin. tevafuk55 in isteği üzerine Resimleri telefona atıp düzenledim...
Soldaki resim en kilolu hallerimden biri.Doğum günümdü arkadaşım sürpriz yapmıştı.Simsiyah giyinmişim.herzamanki gibi.oturduğumdan dolayı pek belli olmasa da 110 civarı falanım. Sağdakinde bu sene kurban bayramında memlekette çektirdim.73-74 civarı bişeydim sanırım.Belkide 75 ti tarihlere bakmadım kilo çizelgesinden.Şimdi 70 e zorluyorum yani sağdaki halimden bi 3-4 kg daha gitti

Eklentiler

• PhotoGrid_1479366567532.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 46
Iste bu yaaa harika gorunuyorsun canım. Bak kilolu halinde yani simit ve kalça bölgen nasilmis ama şimdi gayet iyisin. 60 lara indiginde çok daha iyi goruneceksin canım. Sen oynama da kimler oynasın kuzum maşallah iradene hayranım. Beni kirmayip attığın için teşekkür ederim

o bölge nasıl eridi zaten hala aklım almıyor.bacaklarım da hiç incelmez sanırdım.yine istediğim incelikte değil özellikle alt bacağım ama şükür yinede eskiye göre çok iyiler.öyle gaza geldim ki son zamanlarda bu gidişle 6 lar da yetmeyecek bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…