- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #33.561
Varya seni 60 kiloda hayal ediyorum offf diyorumo bölge nasıl eridi zaten hala aklım almıyor.bacaklarım da hiç incelmez sanırdım.yine istediğim incelikte değil özellikle alt bacağım ama şükür yinede eskiye göre çok iyiler.öyle gaza geldim ki son zamanlarda bu gidişle 6 lar da yetmeyecek bana
Gunaydinnnn cok zorlu bir regl geciriyorumm dun gece cok sancim oldu halen sancim varelim ayagim buz kesmis insallah gecer bu agri off birde okuma yazma stresi ...her turlu duyguyu iki kat yasiyorum reglken
Kızlar bi motivasyon fotosu da benden gelsin.tevafuk55 in isteği üzerine Resimleri telefona atıp düzenledim...
Soldaki resim en kilolu hallerimden biri.Doğum günümdü arkadaşım sürpriz yapmıştı.Simsiyah giyinmişim.herzamanki gibi.oturduğumdan dolayı pek belli olmasa da 110 civarı falanım. Sağdakinde bu sene kurban bayramında memlekette çektirdim.73-74 civarı bişeydim sanırım.Belkide 75 ti tarihlere bakmadım kilo çizelgesinden.Şimdi 70 e zorluyorum yani sağdaki halimden bi 3-4 kg daha gitti
Süppperrr bi menü olmuş afiyet olsun arkadaşım hele o nasıl güzel bi fizik harikasın o senin gözüne batan ama bizim farketmediğimiz kısım gidince bergüzar hiç olacakMenumu vereyim
Sabah ılık limonlu şu iki kuru kayısı
Kahvalti 06.50: 3 kaşık yulaf ezmesi
1 bardak süt,1 yk kuru üzüm
Ara: 1 mandalina, sade kahve
Öğle: 1 Kıymalı pide, 1 bardak ayran
Ara: dibek kahvesi, 1 k kayısı, 1 k incir
Aksam18.20: 1 tabak ıspanak yemeği
3 kaşık yoğurt, salata, 2 lokma ekm.
Ara: Türk Kahvesi sade soda
Bitki çayları
Tarçınlı süt ve küçük elma
2.5 litre su
Senin menünde harika olmuş protein ağırlıklı süper valla resimde şahane gözüküyorsun idol olacaksın idolSabah uyaninca
1 kuru kayisi 1 hurma 2 ceviz
Kahvalti 9.30
2 haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir
Yarim domates
2 sivri biber
Oglen 14
1 kase tavuk gogus kavurma
1 kase yogurt
Aksam 18
2 kucuk biber dolmasi
2 yk patates kavurmasi
1 kase yogurt
Su 2.5 lt
Kahvaltin herzamankinden degisik.menun guzel.meto sasirir bugun canimMenumu vereyim
Sabah ılık limonlu şu iki kuru kayısı
Kahvalti 06.50: 3 kaşık yulaf ezmesi
1 bardak süt,1 yk kuru üzüm
Ara: 1 mandalina, sade kahve
Öğle: 1 Kıymalı pide, 1 bardak ayran
Ara: dibek kahvesi, 1 k kayısı, 1 k incir
Aksam18.20: 1 tabak ıspanak yemeği
3 kaşık yoğurt, salata, 2 lokma ekm.
Ara: Türk Kahvesi sade soda
Bitki çayları
Tarçınlı süt ve küçük elma
2.5 litre su
Menun gayet iyi canim afiyet olsunKahvaltı
3-4 yk menemen, kk peynir, 2 zeytin, yeşil çay, taze sıkılmış meyve suyu, 1 dilim tahıllı ekmek üzerine tahinli pekmez
Öğle
3/4 kavurmalı pide, ayran
Ara
Kuskusu az yeşilliği bol bi kase salata, yarım elmalı kurabiye, çay
Akşam
2 baget eşliğinde fırında poşette sebze, yoğurt
Ara
Yeşil çay, 2 incir, 2 ceviz
Su da olsaymis super olurmus ama menu basli basina iyi.ekmeklerin beyaz ekmek degil dimi.tam tahil tam bugday falan ye canim.bas belalari kalici mi geldiler yineGünlerden sonra menümu yazayım
Sabah 08:00
Bir bardak şekersiz çay
Bir dilim ekmek
Bir çatal incir reçeli
İki tane zeytin
Öğle 12:00
Bir tabak kıymalı patates yemeği
İki dilim ekmek
Azıcık turşu
Akşam
Bir buçuk palamut
Bir dilim ekmek
Salata
Bir kase çorba
Su içtim mi hatırlamıyorum ama sanırım iki bardak içtim moralin çok bozuk psikolojim hiç iyi değil
Ins kuzum 1 yıl içinde sende olacaksınÇok güzel gorunuyosun hatta hic fazlaligin yok ne diyeti yapıyorsun bacim sen maşallah
Oyy canım benim seninde maşallah aşağı kalır yanın yokSüppperrr bi menü olmuş afiyet olsun arkadaşım hele o nasıl güzel bi fizik harikasın o senin gözüne batan ama bizim farketmediğimiz kısım gidince bergüzar hiç olacak
Canim tavuk balık hatta yumurta o kadar sıkıldım ki. lifalifi metheden birkaç kişi duyunca hem de farklılık olsun diye bir müddet deneyeyim dedim.Kahvaltin herzamankinden degisik.menun guzel.meto sasirir bugun canim
e
Kahvaltına peynir ya da yumurta eklemelisin değmez insanlar yüzünden geçen zamanı dikkatli yaşaman gerektiğini unutma herkese hakettiğini vermelisin niye onları dert ediyosun sen mutsuzsunda onlar bundan etkileniyor mu evet ama senin zıttını yaşıyolar bu fırsatı kimseye verme yuvana karabasan gibi çökmelerine izin verme odaklan artık kendine unutma senden daha önemli bişey yokGünlerden sonra menümu yazayım
Bir bardak şekersiz çay
Bir dilim ekmek
Bir çatal incir reçeli
İki tane zeytin
İki dilim ekmek
Azıcık turşu
Akşam
Bir buçuk palamut
Bir dilim ekmek
Salata
Bir kase çorba
Su içtim mi hatırlamıyorum ama sanırım iki bardak içtim moralin çok bozuk psikolojim hiç iyi değil
Bi 5 kilo versem şahane olacak şahaneIns kuzum 1 yıl içinde sende olacaksın
Oyy canım benim seninde maşallah aşağı kalır yanın yok
Canim tavuk balık hatta yumurta o kadar sıkıldım ki. lifalifi metheden birkaç kişi duyunca hem de farklılık olsun diye bir müddet deneyeyim dedim.
Supersin canım gelsin 6 larSabah uyaninca
1 kuru kayisi 1 hurma 2 ceviz
Kahvalti 9.30
2 haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir
Yarim domates
2 sivri biber
Oglen 14
1 kase tavuk gogus kavurma
1 kase yogurt
Aksam 18
2 kucuk biber dolmasi
2 yk patates kavurmasi
1 kase yogurt
Su 2.5 lt
Afiyet olsun canım harikasın çok güzel dengeli bir menüKahvaltı
3-4 yk menemen, kk peynir, 2 zeytin, yeşil çay, taze sıkılmış meyve suyu, 1 dilim tahıllı ekmek üzerine tahinli pekmez
Öğle
3/4 kavurmalı pide, ayran
Ara
Kuskusu az yeşilliği bol bi kase salata, yarım elmalı kurabiye, çay
Akşam
2 baget eşliğinde fırında poşette sebze, yoğurt
Ara
Yeşil çay, 2 incir, 2 ceviz
Canim sen kendine dönerek onlara en büyük cezayı vereeceksin. Biraz bencil olma vakti bence. Menune gelince menun güzel aslında ama bu menüye içecegin 2 litre su seni direkt eksiye götürürGünlerden sonra menümu yazayım
Bir bardak şekersiz çay
Bir dilim ekmek
Bir çatal incir reçeli
İki tane zeytin
İki dilim ekmek
Azıcık turşu
Akşam
Bir buçuk palamut
Bir dilim ekmek
Salata
Bir kase çorba
Aynen canım 5 leri görme vakti geldi de geçiyorBi 5 kilo versem şahane olacak şahane
Kahvaltin herzamankinden degisik.menun guzel.meto sasirir bugun canim
Menun gayet iyi canim afiyet olsun
Su da olsaymis super olurmus ama menu basli basina iyi.ekmeklerin beyaz ekmek degil dimi.tam tahil tam bugday falan ye canim.bas belalari kalici mi geldiler yine
Kahvaltına peynir ya da yumurta eklemelisin değmez insanlar yüzünden geçen zamanı dikkatli yaşaman gerektiğini unutma herkese hakettiğini vermelisin niye onları dert ediyosun sen mutsuzsunda onlar bundan etkileniyor mu evet ama senin zıttını yaşıyolar bu fırsatı kimseye verme yuvana karabasan gibi çökmelerine izin verme odaklan artık kendine unutma senden daha önemli bişey yok
Supersin canım gelsin 6 lar
Afiyet olsun canım harikasın çok güzel dengeli bir menü
Canim sen kendine dönerek onlara en büyük cezayı vereeceksin. Biraz bencil olma vakti bence. Menune gelince menun güzel aslında ama bu menüye içecegin 2 litre su seni direkt eksiye götürür
Canim bak diceksin bu tevafuk da hep aynı nakarat ama :) şu hazmı kolaylaştırır ve cok rahat edersin.Kızlar midemde birşey oldu yemeği azıcık fazla kaçırsam hemen midem sisiyor hazımsızlık cekiyorum midem bulanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?