Haydi Yine Yeniden...

Varya seni 60 kiloda hayal ediyorum offf diyorum gerçekten de insan bi zayiflayinca diyor ki yani şurada da su yağ olmasın bacaklarım dümdüz olsun fazlalık olmasın diye istemeye başlıyor. Benim için artık öyle eskiden müthiş şişkin Karnım midem vardı şimdi dümdüz ama ciplakken benim gördüğüm fazlalık var orada onun gitmesi lazım veya alt bedenimın bir beden daha incelemesi lazım.. beraber yapacaz inşallah canım

Menumu vereyim
Sabah ılık limonlu şu iki kuru kayısı
Kahvalti 06.50: 3 kaşık yulaf ezmesi
1 bardak süt,1 yk kuru üzüm
Ara: 1 mandalina, sade kahve

Öğle: 1 Kıymalı pide, 1 bardak ayran
Ara: dibek kahvesi, 1 k kayısı, 1 k incir

Aksam18.20: 1 tabak ıspanak yemeği
3 kaşık yoğurt, salata, 2 lokma ekm.
Ara: Türk Kahvesi sade soda
Bitki çayları
Tarçınlı süt ve küçük elma
2.5 litre su

Sende harika gorunuyosun canım masallah sanada

Sabah uyaninca
1 kuru kayisi 1 hurma 2 ceviz

Kahvalti 9.30
2 haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir
Yarim domates
2 sivri biber

Oglen 14
1 kase tavuk gogus kavurma
1 kase yogurt

Aksam 18
2 kucuk biber dolmasi
2 yk patates kavurmasi
1 kase yogurt

Su 2.5 lt

Süppperrr bi menü olmuş afiyet olsun arkadaşım hele o nasıl güzel bi fizik harikasın o senin gözüne batan ama bizim farketmediğimiz kısım gidince bergüzar hiç olacak

Senin menünde harika olmuş protein ağırlıklı süper valla resimde şahane gözüküyorsun idol olacaksın idol

Kahvaltı
3-4 yk menemen, kk peynir, 2 zeytin, yeşil çay, taze sıkılmış meyve suyu, 1 dilim tahıllı ekmek üzerine tahinli pekmez
Öğle
3/4 kavurmalı pide, ayran
Ara
Kuskusu az yeşilliği bol bi kase salata, yarım elmalı kurabiye, çay
Akşam
2 baget eşliğinde fırında poşette sebze, yoğurt
Ara
Yeşil çay, 2 incir, 2 ceviz

Günlerden sonra menümu yazayım

Sabah 08:00

Bir bardak şekersiz çay
Bir dilim ekmek
Bir çatal incir reçeli
İki tane zeytin

Öğle 12:00
Bir tabak kıymalı patates yemeği
İki dilim ekmek
Azıcık turşu

Akşam
Bir buçuk palamut
Bir dilim ekmek
Salata
Bir kase çorba

Su içtim mi hatırlamıyorum ama sanırım iki bardak içtim moralin çok bozuk psikolojim hiç iyi değil

Kahvaltin herzamankinden degisik.menun guzel.meto sasirir bugun canim

Menun gayet iyi canim afiyet olsun

Su da olsaymis super olurmus ama menu basli basina iyi.ekmeklerin beyaz ekmek degil dimi.tam tahil tam bugday falan ye canim.bas belalari kalici mi geldiler yine

Çok güzel gorunuyosun hatta hic fazlaligin yok ne diyeti yapıyorsun bacim sen maşallah
Ins kuzum 1 yıl içinde sende olacaksın
Süppperrr bi menü olmuş afiyet olsun arkadaşım hele o nasıl güzel bi fizik harikasın o senin gözüne batan ama bizim farketmediğimiz kısım gidince bergüzar hiç olacak
Oyy canım benim seninde maşallah aşağı kalır yanın yok
Kahvaltin herzamankinden degisik.menun guzel.meto sasirir bugun canim

e
Canim tavuk balık hatta yumurta o kadar sıkıldım ki. lifalifi metheden birkaç kişi duyunca hem de farklılık olsun diye bir müddet deneyeyim dedim.

Kahvaltına peynir ya da yumurta eklemelisin değmez insanlar yüzünden geçen zamanı dikkatli yaşaman gerektiğini unutma herkese hakettiğini vermelisin niye onları dert ediyosun sen mutsuzsunda onlar bundan etkileniyor mu evet ama senin zıttını yaşıyolar bu fırsatı kimseye verme yuvana karabasan gibi çökmelerine izin verme odaklan artık kendine unutma senden daha önemli bişey yok

Bi 5 kilo versem şahane olacak şahane

Supersin canım gelsin 6 lar
Afiyet olsun canım harikasın çok güzel dengeli bir menü
Canim sen kendine dönerek onlara en büyük cezayı vereeceksin. Biraz bencil olma vakti bence. Menune gelince menun güzel aslında ama bu menüye içecegin 2 litre su seni direkt eksiye götürür

Malesef beyaz ekmek ti canım şükür kalıcı değillerdi ama her fırsatta gelip sinirlerimi bozmayı beceriyolar

İyi niyetimi o kadar kötüye kullandılarki artik onlara karşı iyi niyetli olmayacam ben anladım ki bunlara beş beden büyük geliyorum

Artık bencil olmanın zamanı bunu anladım canım

Su icecegim yada içmeye çalışacağım diyelim

Kızlar midemde birşey oldu yemeği azıcık fazla kaçırsam hemen midem sisiyor hazımsızlık cekiyorum midem bulanıyor
Canim bak diceksin bu tevafuk da hep aynı nakarat ama :) şu hazmı kolaylaştırır ve cok rahat edersin.
şimdi içinse bir büyük şu bardağı suya yarım limon sık bir çay kaşığı bal ekle ve iç canım rahatlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…