- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #33.581
Canim bak diceksin bu tevafuk da hep aynı nakarat ama :) şu hazmı kolaylaştırır ve cok rahat edersin.
şimdi içinse bir büyük şu bardağı suya yarım limon sık bir çay kaşığı bal ekle ve iç canım rahatlarsın
Heyyy dostummm simdi bu son fotoda boyleysen 3 -4 kilo daha gittigine gore vay anam vayyyy masallahin varr kuzummm zaten verdigin kilo muazam harikasin fistikk baya inceciksinnn sennnnnnnnKızlar bi motivasyon fotosu da benden gelsin.tevafuk55 in isteği üzerine Resimleri telefona atıp düzenledim...
Soldaki resim en kilolu hallerimden biri.Doğum günümdü arkadaşım sürpriz yapmıştı.Simsiyah giyinmişim.herzamanki gibi.oturduğumdan dolayı pek belli olmasa da 110 civarı falanım. Sağdakinde bu sene kurban bayramında memlekette çektirdim.73-74 civarı bişeydim sanırım.Belkide 75 ti tarihlere bakmadım kilo çizelgesinden.Şimdi 70 e zorluyorum yani sağdaki halimden bi 3-4 kg daha gitti
Benimde bacaklarim kalino bölge nasıl eridi zaten hala aklım almıyor.bacaklarım da hiç incelmez sanırdım.yine istediğim incelikte değil özellikle alt bacağım ama şükür yinede eskiye göre çok iyiler.öyle gaza geldim ki son zamanlarda bu gidişle 6 lar da yetmeyecek bana
Sağol canım benim.görenler tanıyamıyor artık.gerçekten çok değişmişim.ben yüzden de çok verdim bide.yüzüm dolunay gibiydiHeyyy dostummm simdi bu son fotoda boyleysen 3 -4 kilo daha gittigine gore vay anam vayyyy masallahin varr kuzummm zaten verdigin kilo muazam harikasin fistikk baya inceciksinnn sennnnnnnn
HahahahahaBenimde bacaklarim kalinalt baya inceldi ama basen hic istedigim gibi degil o kadarda yuruyorumm artik incecik olmak istiyorumm etimden budumdan kurtulmak istiyorummmmmm daha cokkkkk yolum varr anam beni niye kisa dogurmuski evde herkes uzunn bir ben kisayimm ilk cocugum galiba acemiliklerine denk geldimm
Sıkıntı yaptığına değmiyor bak,paşa ne güzel okumaya başladı maşallah.. Ödül en büyük teşvik zatenGunaydin canlarimmmm dun aksam ustu semt geneli elektirigimiz gitti sarj da az oldugundan giremedim int sarji cabuk bitiriyor malum gunduz full ders calistik bugun dikte calismasi yaptiracak ogretmenleri sinav gibi diyelim butun gun calistik bakalim bugun ne yapacak dun guzel okumus sut dilimi hediye etmis ogretmeni insallah bugunu guzel atlatir renkli kalem almis galiba onlari hediye etcekk ayy ne heycanlii ondan cok ben heycanlaniyorummmm
Cok sukur teyzesi ama cok disiplinli calisiyoruz sizler sahitsiniz saati saatine calisiyoruz gercekten birinci sinif cok zormus buyuk oglumda hic boyle yorulmamistim cunku o okula basladiginda zaten okuyor yaziyor ve cok iyi matematik yapiyordu onun yapisi farkliydi kucuk oglusum biraz ilgi ve alaka istiyor bu gunlerinizin kiymetini bilin valla gecen seneyi mumla ariyorummSağol canım benim.görenler tanıyamıyor artık.gerçekten çok değişmişim.ben yüzden de çok verdim bide.yüzüm dolunay gibiydiŞimdi yanaklarım içine çöktü
Hahahahahaacemiliklerine gelmiş hı Senin hakkını diğerlerinde kullanmışlar tecrübe edip
Sıkıntı yaptığına değmiyor bak,paşa ne güzel okumaya başladı maşallah.. Ödül en büyük teşvik zaten
Benimki şimdiden başladı ödev yapmayaCok sukur teyzesi ama cok disiplinli calisiyoruz sizler sahitsiniz saati saatine calisiyoruz gercekten birinci sinif cok zormus buyuk oglumda hic boyle yorulmamistim cunku o okula basladiginda zaten okuyor yaziyor ve cok iyi matematik yapiyordu onun yapisi farkliydi kucuk oglusum biraz ilgi ve alaka istiyor bu gunlerinizin kiymetini bilin valla gecen seneyi mumla ariyorumm
Vayyy bak sen su bicirigaa yesin onu teyzesii ... simdi istekliyse sonrada oyle olur canimm korkmaBenimki şimdiden başladı ödev yapmayaEtkinlik kitaplarından her akşam boyama ve çizgi birleştirme yapıyor.İnşallah bu isteği okula başladığında da olur
ayy iyi ki etiketlemişsinn yüz bin kere maşallah sana
Canim ya çok teşekkür ederimayy iyi ki etiketlemişsinn yüz bin kere maşallah sana
korumaya geçme vaktin gelmiş artık kilo derdin yok inan kimuhteşem görünüyorsun gülüm darısı bize inşallah
Maşa llah sana ne kadar da dusunmusun canım eline koluna sağlıksabah kahvaltıya misafirim vardı:)) en son misafirler 4 buçuktan sonra kalktılar direk yemeğe giriştim dün de boyuna temizlik hazırlık yaptım sarma kurabiye v.s. de yaptım arkadaşın teki için gulutensiz tarifler yaptım çoğunluk:) güzel geçti şükür ama yorulmuşum yaaa kafam dönüyor şu yemeği yapıp benimkileri bi doyursam devrilip yatıcam
Menu cokk guzel cok seviyorsun galiba ispanagi uc kepce yedigine gore afiyet bal seker olsun canim ..Kızlar annemlere geldim bu aksam ve yarın burada olacam yarın geç saatte eve geçerim hatta yarın akşam da eşimin amcasina köye gidecez. Yazmazsam kusura bakmayın
Bugünkü menum belli vereyim
Sabah: 3 k yulaf ezmesi 1 bardak süt
4 zeytin kk peynir
Ara: sade kahve
Öğle13.30: 3 kepçe ıspanak yemeği
Salata
Ara: Türk Kahvesi
Aksam 19: et ve köfte ızgara olacak
Ara: süt ve meyve olur
2.5 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?