Haydi Yine Yeniden...

Estağfurullah canım haklisin su içmenin faydalarını biliyorum ama aklıma gelmiyor su içmek kafam o kadar daginikki

Heyyy dostummm simdi bu son fotoda boyleysen 3 -4 kilo daha gittigine gore vay anam vayyyy masallahin varr kuzummm zaten verdigin kilo muazam harikasin fistikk baya inceciksinnn sennnnnnnn

Benimde bacaklarim kalin alt baya inceldi ama basen hic istedigim gibi degil o kadarda yuruyorumm artik incecik olmak istiyorumm etimden budumdan kurtulmak istiyorummmmmm daha cokkkkk yolum varr anam beni niye kisa dogurmuski evde herkes uzunn bir ben kisayimm ilk cocugum galiba acemiliklerine denk geldimm

Gunaydin canlarimmmm dun aksam ustu semt geneli elektirigimiz gitti sarj da az oldugundan giremedim int sarji cabuk bitiriyor malum gunduz full ders calistik bugun dikte calismasi yaptiracak ogretmenleri sinav gibi diyelim butun gun calistik bakalim bugun ne yapacak dun guzel okumus sut dilimi hediye etmis ogretmeni insallah bugunu guzel atlatir renkli kalem almis galiba onlari hediye etcekk ayy ne heycanlii ondan cok ben heycanlaniyorummmm

Heyyy dostummm simdi bu son fotoda boyleysen 3 -4 kilo daha gittigine gore vay anam vayyyy masallahin varr kuzummm zaten verdigin kilo muazam harikasin fistikk baya inceciksinnn sennnnnnnn
Sağol canım benim.görenler tanıyamıyor artık.gerçekten çok değişmişim.ben yüzden de çok verdim bide.yüzüm dolunay gibiydi Şimdi yanaklarım içine çöktü

Hahahahaha acemiliklerine gelmiş hı Senin hakkını diğerlerinde kullanmışlar tecrübe edip

Sıkıntı yaptığına değmiyor bak,paşa ne güzel okumaya başladı maşallah.. Ödül en büyük teşvik zaten

Cok sukur teyzesi ama cok disiplinli calisiyoruz sizler sahitsiniz saati saatine calisiyoruz gercekten birinci sinif cok zormus buyuk oglumda hic boyle yorulmamistim cunku o okula basladiginda zaten okuyor yaziyor ve cok iyi matematik yapiyordu onun yapisi farkliydi kucuk oglusum biraz ilgi ve alaka istiyor bu gunlerinizin kiymetini bilin valla gecen seneyi mumla ariyorumm

Benimki şimdiden başladı ödev yapmaya Etkinlik kitaplarından her akşam boyama ve çizgi birleştirme yapıyor.İnşallah bu isteği okula başladığında da olur

ekim2009 şimdi farkettim canım seni de etiketleyim dedim bak fotoda kim var
ayy iyi ki etiketlemişsinn yüz bin kere maşallah sana
korumaya geçme vaktin gelmiş artık kilo derdin yok inan ki muhteşem görünüyorsun gülüm darısı bize inşallah

sabah kahvaltıya misafirim vardı:)) en son misafirler 4 buçuktan sonra kalktılar direk yemeğe giriştim dün de boyuna temizlik hazırlık yaptım sarma kurabiye v.s. de yaptım arkadaşın teki için gulutensiz tarifler yaptım çoğunluk:) güzel geçti şükür ama yorulmuşum yaaa kafam dönüyor şu yemeği yapıp benimkileri bi doyursam devrilip yatıcam

ayy iyi ki etiketlemişsinn yüz bin kere maşallah sana
korumaya geçme vaktin gelmiş artık kilo derdin yok inan ki muhteşem görünüyorsun gülüm darısı bize inşallah
Canim ya çok teşekkür ederim inş kuzum siz de vereceksiniz bizde burada takip ediyor olacaz

Maşa llah sana ne kadar da dusunmusun canım eline koluna sağlık

Kızlar annemlere geldim bu aksam ve yarın burada olacam yarın geç saatte eve geçerim hatta yarın akşam da eşimin amcasina köye gidecez. Yazmazsam kusura bakmayın
Bugünkü menum belli vereyim
Sabah: 3 k yulaf ezmesi 1 bardak süt
4 zeytin kk peynir
Ara: sade kahve
Öğle13.30: 3 kepçe ıspanak yemeği
Salata
Ara: Türk Kahvesi

Aksam 19: et ve köfte ızgara olacak
Ara: süt ve meyve olur
2.5 litre su

Sabah 8.15
1 haslanmis yumurta
1 salatalik
1 kk suzme peynir
3 zeytin

Ara 11
1 ceviz 1 hurma

Oglen 14
1 tabak ispanak yemegi
1 kase yogurt

Aksam 18.15
1 tabak haslama et, suyuyla birlikte...
1 yemek tabagi kivircik salata yagsiz tuzsuz bol limonlu

Su 2.5 litre
Ara olarak meyve yemeyi dusunuyorum

Menu cokk guzel cok seviyorsun galiba ispanagi uc kepce yedigine gore afiyet bal seker olsun canim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…