Haydi Yine Yeniden...

Menun cok guzel canim bugun ispanak gunu galiba afiyet olsun canim sanada ...

Sabah 10 00
Bir tane gozleme
Icecik kesilmis kasar peyniri
Dort zeytin
Bir lokma bal
Oglen 14 00
Bir dilim ekmek
Biraz tel peynir
Ara 16 00
Bir mandalina
Aksam 18 00
Bir kasik pilav
Iki kasik patlican yemegi
Uc kasik yogurt
Su 1.5 litre oldu icerim daha
Spor 10775 adim oldu regl nedeni ile daha az bir tempoda yurudum

Eline saglik canim dusunceli davranmissin .. uzun zamandir menu vermiyorsun hersey yolundami canim .....

Babam ve kizkardesim surpriz yaptilarrrr annem ve diger kizkardesim kalmislar memlekette.babam pazar donucek kardesim 15 gun kalicak ablamda ve bende 1 er hafta .sonra annem babam ve diger kizkardesim de gelecekler
Ne güzel haber canım benimmmmm gözün aydın güzel anılar biriktirin

Süpersin canım afiyet olsun
Menu cokk guzel cok seviyorsun galiba ispanagi uc kepce yedigine gore afiyet bal seker olsun canim ..
Aynen canım çok severim birde zararsız olunca yedim gitti :))
Afiyet olsun canım aslında sabah ve oglenin vakitleri yakinmis öğlen ekmek yemesen de olurdu kuzum. Bu arada yarın sabah bende gözleme yiyebilirim

Şahane ötesi menü olmuş hakediyosun bu vücudu
Bir süper menü daha harikasın bol eksiler gelsin
Azcık azcık ölçün sende yakında istediğin sayılara ulaşacaksın

Veeeee gelsin menüm
Kahvaltı
2 yk yulaf ezmesi, 1incir 1 gün kurusu 2 ceviz süt karışımı
Ara
Muz
Öğle
1.5 tost, ayran
Ara
1 dilim pasta, çay
Akşam
1 baget 3 yk fırında poşette sebze, 1 krep, 2 yk kıymalı harç, ayran
Ara
Yeşil çay, 2 incir

Hayatımda Süppperrr bi değişim oldu eşimin tayini izmire çıktı inşallah Ara tatilde eş durumu açılırda bende artık gurbetten kurtulurum
Canim hayirli ugurlu olsun.cok sevindim sizin adiniza.esin gidecek mi simdi senin de es durumu cikana kadar.izmirde var mi es dost akraba

Guzel menu.benimki gibi oglen ispanak aksam et var
karbon biraz kacmis olsa da menu genelini dengelemissin canim

Gayet iyi bir menu.keyifler de yerinde

Babam ve kizkardesim surpriz yaptilarrrr annem ve diger kizkardesim kalmislar memlekette.babam pazar donucek kardesim 15 gun kalicak ablamda ve bende 1 er hafta .sonra annem babam ve diger kizkardesim de gelecekler
Ayyy ne guzell nasil mutlu olmussundurr cok sevindim senin adina canim benim ..

Sende benim gibi kacamak yapmissin canim menun genel itibariyle guzel afiyet olsun ..

Hayatımda Süppperrr bi değişim oldu eşimin tayini izmire çıktı inşallah Ara tatilde eş durumu açılırda bende artık gurbetten kurtulurum
Canim hadi hayirli olsun çok bunaliyordun zaman zaman. Rabbim güzel mutlu huzurlu günler göstersin bu arada esin ne iş yapıyordu

Maşa llah sana ne kadar da dusunmusun canım eline koluna sağlık
Eline saglik canim dusunceli davranmissin .. uzun zamandir menu vermiyorsun hersey yolundami canim .....

arkadaş çölyak hastası olunca ona göre hazırlık yapmak istedim en son lahana sarmıştım diğer arkadaşa giderken götürmüştüm orada yiyemedi çok güzel kokuyor ama dediğin de üzülmüştüm baya (

angelinam gülüm yazmıştım ya ben bu yemek olayına kafayı takınca az da çokta yesem zayıflamıyorum bir türlü yok kaç kaşık yedim ne yedim derken galiba beynim sadece yemeğe kiloya odaklanıyor diye bir süre umursamaz tavırla yediğimi içtiğimi saatini saymamaya karar vermiştim

gözün aydın tomurcuğum sana bayram olmuş bu süpriz bol bol hasret giderin :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…