- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #33.601
Menun cok guzel canim bugun ispanak gunu galiba afiyet olsun canim sanada ...Sabah 8.15
1 haslanmis yumurta
1 salatalik
1 kk suzme peynir
3 zeytin
Ara 11
1 ceviz 1 hurma
Oglen 14
1 tabak ispanak yemegi
1 kase yogurt
Aksam 18.15
1 tabak haslama et, suyuyla birlikte...
1 yemek tabagi kivircik salata yagsiz tuzsuz bol limonlu
Su 2.5 litre
Ara olarak meyve yemeyi dusunuyorum
Eline saglik canim dusunceli davranmissin .. uzun zamandir menu vermiyorsun hersey yolundami canim .....sabah kahvaltıya misafirim vardı:)) en son misafirler 4 buçuktan sonra kalktılar direk yemeğe giriştim dün de boyuna temizlik hazırlık yaptım sarma kurabiye v.s. de yaptım arkadaşın teki için gulutensiz tarifler yaptım çoğunluk:) güzel geçti şükür ama yorulmuşum yaaa kafam dönüyor şu yemeği yapıp benimkileri bi doyursam devrilip yatıcam
Ne güzel haber canım benimmmmm gözün aydın güzel anılar biriktirinBabam ve kizkardesim surpriz yaptilarrrrannem ve diger kizkardesim kalmislar memlekette.babam pazar donucek kardesim 15 gun kalicak ablamda ve bende 1 er hafta .sonra annem babam ve diger kizkardesim de gelecekler
Süpersin canım afiyet olsunSabah 8.15
1 haslanmis yumurta
1 salatalik
1 kk suzme peynir
3 zeytin
Ara 11
1 ceviz 1 hurma
Oglen 14
1 tabak ispanak yemegi
1 kase yogurt
Aksam 18.15
Su 2.5 litre
Aynen canım çok severim birde zararsız olunca yedim gitti :))Menu cokk guzel cok seviyorsun galiba ispanagi uc kepce yedigine gore afiyet bal seker olsun canim ..
Afiyet olsun canım aslında sabah ve oglenin vakitleri yakinmis öğlen ekmek yemesen de olurdu kuzum. Bu arada yarın sabah bende gözleme yiyebilirimSabah 10 00
Bir tane gozleme
Icecik kesilmis kasar peyniri
Dort zeytin
Bir lokma bal
Oglen 14 00
Bir dilim ekmek
Biraz tel peynir
Ara 16 00
Bir mandalina
Aksam 18 00
Bir kasik pilav
Iki kasik patlican yemegi
Uc kasik yogurt
Su 1.5 litre oldu icerim daha
Spor 10775 adim oldu regl nedeni ile daha az bir tempoda yurudum
Şahane ötesi menü olmuş hakediyosun bu vücuduKızlar annemlere geldim bu aksam ve yarın burada olacam yarın geç saatte eve geçerim hatta yarın akşam da eşimin amcasina köye gidecez. Yazmazsam kusura bakmayın
Bugünkü menum belli vereyim
Sabah: 3 k yulaf ezmesi 1 bardak süt
4 zeytin kk peynir
Ara: sade kahve
Öğle13.30: 3 kepçe ıspanak yemeği
Salata
Ara: Türk Kahvesi
Aksam 19: et ve köfte ızgara olacak
Ara: süt ve meyve olur
2.5 litre su
Bir süper menü daha harikasın bol eksiler gelsinSabah 8.15
1 haslanmis yumurta
1 salatalik
1 kk suzme peynir
3 zeytin
Ara 11
1 ceviz 1 hurma
Oglen 14
1 tabak ispanak yemegi
1 kase yogurt
Aksam 18.15
Su 2.5 litre
Azcık azcık ölçün sende yakında istediğin sayılara ulaşacaksınSabah 10 00
Bir tane gozleme
Dort zeytin
Bir lokma bal
Oglen 14 00
Bir dilim ekmek
Biraz tel peynir
Ara 16 00
Bir mandalina
Aksam 18 00
Bir kasik pilav
Uc kasik yogurt
Canim hayirli ugurlu olsun.cok sevindim sizin adiniza.esin gidecek mi simdi senin de es durumu cikana kadar.izmirde var mi es dost akrabaHayatımda Süppperrr bi değişim oldu eşimin tayini izmire çıktı inşallah Ara tatilde eş durumu açılırda bende artık gurbetten kurtulurum
Aksama da kv ispanak kavurmasi yapmis ama ben yemedimMenun cok guzel canim bugun ispanak gunu galiba afiyet olsun canim sanada ...
Guzel menu.benimki gibi oglen ispanak aksam et varKızlar annemlere geldim bu aksam ve yarın burada olacam yarın geç saatte eve geçerim hatta yarın akşam da eşimin amcasina köye gidecez. Yazmazsam kusura bakmayın
Bugünkü menum belli vereyim
Sabah: 3 k yulaf ezmesi 1 bardak süt
4 zeytin kk peynir
Ara: sade kahve
Öğle13.30: 3 kepçe ıspanak yemeği
Salata
Ara: Türk Kahvesi
Aksam 19: et ve köfte ızgara olacak
Ara: süt ve meyve olur
2.5 litre su
karbon biraz kacmis olsa da menu genelini dengelemissin canimSabah 10 00
Bir tane gozleme
Dort zeytin
Bir lokma bal
Oglen 14 00
Bir dilim ekmek
Biraz tel peynir
Ara 16 00
Bir mandalina
Aksam 18 00
Bir kasik pilav
Uc kasik yogurt
Gayet iyi bir menu.keyifler de yerindeVeeeee gelsin menüm
Kahvaltı
2 yk yulaf ezmesi, 1incir 1 gün kurusu 2 ceviz süt karışımı
Ara
Muz
Öğle
1.5 tost, ayran
Ara
1 dilim pasta, çay
Akşam
1 baget 3 yk fırında poşette sebze, 1 krep, 2 yk kıymalı harç, ayran
Ara
Yeşil çay, 2 incir
Ayyy ne guzell nasil mutlu olmussundurr cok sevindim senin adina canim benim ..Babam ve kizkardesim surpriz yaptilarrrrannem ve diger kizkardesim kalmislar memlekette.babam pazar donucek kardesim 15 gun kalicak ablamda ve bende 1 er hafta .sonra annem babam ve diger kizkardesim de gelecekler
Hayirli olsun canim benim hakkinizda hayirlisi olsun insallah cok fazla ayri kalmazsin esinden tez zamanda kavusursunuz birbirinize ...Hayatımda Süppperrr bi değişim oldu eşimin tayini izmire çıktı inşallah Ara tatilde eş durumu açılırda bende artık gurbetten kurtulurum
Sende benim gibi kacamak yapmissin canim menun genel itibariyle guzel afiyet olsun ..Veeeee gelsin menüm
Kahvaltı
2 yk yulaf ezmesi, 1incir 1 gün kurusu 2 ceviz süt karışımı
Ara
Muz
Öğle
1.5 tost, ayran
Ara
1 dilim pasta, çay
Akşam
1 baget 3 yk fırında poşette sebze, 1 krep, 2 yk kıymalı harç, ayran
Ara
Yeşil çay, 2 incir
Canim hadi hayirli olsun çok bunaliyordun zaman zaman. Rabbim güzel mutlu huzurlu günler göstersinHayatımda Süppperrr bi değişim oldu eşimin tayini izmire çıktı inşallah Ara tatilde eş durumu açılırda bende artık gurbetten kurtulurum
Aksama da kv ispanak kavurmasi yapmis ama ben yemedimsadece haslama et ve salata yedim
Maşa llah sana ne kadar da dusunmusun canım eline koluna sağlık
Eline saglik canim dusunceli davranmissin .. uzun zamandir menu vermiyorsun hersey yolundami canim .....
gözün aydın tomurcuğum sana bayram olmuş bu süpriz bol bol hasret giderin :)))Babam ve kizkardesim surpriz yaptilarrrrannem ve diger kizkardesim kalmislar memlekette.babam pazar donucek kardesim 15 gun kalicak ablamda ve bende 1 er hafta .sonra annem babam ve diger kizkardesim de gelecekler
hayırlı olsun gülüm de yarı tatile daha 2 ay var eşin şimdiden gidip başlayacak mı nasıl olacakHayatımda Süppperrr bi değişim oldu eşimin tayini izmire çıktı inşallah Ara tatilde eş durumu açılırda bende artık gurbetten kurtulurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?