- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #33.621
Cok iyi yapmissin canim benim komsumun bebegide colyak hastasi ve protein alerjisi var simdiden dusunuyorr okul hayati nasil olcak diye zor bir hastalik rabbim sifa versin ...arkadaş çölyak hastası olunca ona göre hazırlık yapmak istedim en son lahana sarmıştım diğer arkadaşa giderken götürmüştüm orada yiyemedi çok güzel kokuyor ama dediğin de üzülmüştüm baya(
angelinam gülüm yazmıştım ya ben bu yemek olayına kafayı takınca az da çokta yesem zayıflamıyorum bir türlü yok kaç kaşık yedim ne yedim derken galiba beynim sadece yemeğe kiloya odaklanıyor diye bir süre umursamaz tavırla yediğimi içtiğimi saatini saymamaya karar vermiştim
yazmıştım gülüm tomurcuğum cevaplamıştı :))Cok iyi yapmissin canim benim komsumun bebegide colyak hastasi ve protein alerjisi var simdiden dusunuyorr okul hayati nasil olcak diye zor bir hastalik rabbim sifa versin ...
Canim belki dedigin gibi menu sayimi seni kotu etkileyebilir haklisin ama keske bu kararindan bizide haberdar etseydin sen menu yazmayinca bende kendi adima hayatinda problem var diye dusundum neyseki dusundugum gibi bisey yokmus ... iyi olduguna sevindimm ..
Canım hoş geldin,menü vermediğini biliyorum ama kilonda pek bir oynama yok.bizde seni düşündüğümüz için söylüyoruz gülüm.uzun zaman oldu aynı kilolardasın.yeni yöntemin işe yaramamış gibi duruyor.Sabit kalmak da bir yere kadar.bizim amacımız seni incecik yapmakyazmıştım gülüm tomurcuğum cevaplamıştı :))
hayatım da problem çoookkk yine de buna şükür erkek kardeşim boşandı önümüzde ki hafta içi en son işlemleri yapılacak
ablamın oğlu kaza yaptı şükür yaralı yoktu sadece hava yastığı patlamış onun içinde ki soğuk gazdan yeğenimin eli yanmış araba da çok hasar vardı hala tamirde 3 hafta oldu ve daha basit ama insanın uykularını kaçıran şeylerde oldu geçti gittiler bu halimize bin şükür
herkesin problemleri stresli yaşamları var bazı dönemler ardı ardına olunca biraz zor geliyor sadece hepimize oluyor insanız bu dünyaya yiyipiçip eğlenmeye gelmedik rabbim sınıyor bizi, kimseye kaldıramayacağı kadar ağır sınamasın rabbim
Hicc farketmemistim yazdigini kusura bakma canim kacirmisim ... kardesin adina uzuldum ama gelin zaten problemdi sizin coluk cocuk olmadan bitmesi en iyisi ...yegeninede cok gecmis olsun rabbim korumus hava yastigindaki soguk gazin boyle bir yanmaya neden oldugunu ilk kez duydum demekki cokta hayat kurtaran bisey degilmis araba yapilir bir sekilde onemli degil yegenin sag ya onemli olan bu ... tabiki yiyip icip eglenmeye gelmedik sonucta sinav dunyasindayiz herkesin bir sinavi var rabbim hakkiyla gecmeyi nasip etsin hepimize .... tekrar gecmis olsun canimm ...yazmıştım gülüm tomurcuğum cevaplamıştı :))
hayatım da problem çoookkk yine de buna şükür erkek kardeşim boşandı önümüzde ki hafta içi en son işlemleri yapılacak
ablamın oğlu kaza yaptı şükür yaralı yoktu sadece hava yastığı patlamış onun içinde ki soğuk gazdan yeğenimin eli yanmış araba da çok hasar vardı hala tamirde 3 hafta oldu ve daha basit ama insanın uykularını kaçıran şeylerde oldu geçti gittiler bu halimize bin şükür
herkesin problemleri stresli yaşamları var bazı dönemler ardı ardına olunca biraz zor geliyor sadece hepimize oluyor insanız bu dünyaya yiyipiçip eğlenmeye gelmedik rabbim sınıyor bizi, kimseye kaldıramayacağı kadar ağır sınamasın rabbim
Ooo cok guzel odul gunu olmus sana kizinin dogum gunu kutlu olsun canim ev yapimi pasta gibisi yokkk afiyet bal seker olsunIyi haftasonlari kızlar.
bu saate kadar annem kazayağı otlu gözleme yapmıştı gözleme yedim iki tane yağsız. Hem deeeee Cocopasta yaptım kızıma annemlerde kucuk bir dogum hunu kutlamasi yaptık kızıma. Ev yapımı hazır değildi yani ondan bir dilim yedim çok hafifti hiç kesmiyordu. Kekine zaten yağ girmiyordu. Hafifletici sebepler sunabilmisimdir inşallah
Iyi haftasonlari kızlar.
bu saate kadar annem kazayağı otlu gözleme yapmıştı gözleme yedim iki tane yağsız. Hem deeeee Cocopasta yaptım kızıma annemlerde kucuk bir dogum hunu kutlamasi yaptık kızıma. Ev yapımı hazır değildi yani ondan bir dilim yedim çok hafifti hiç kesmiyordu. Kekine zaten yağ girmiyordu. Hafifletici sebepler sunabilmisimdir inşallah
yazmıştım gülüm tomurcuğum cevaplamıştı :))
İkimizinde kardeşleri orada yaşıyor şükürler olsun ilk kez akrabalarla aynı yerde yaşayacağızCanim hayirli ugurlu olsun.cok sevindim sizin adiniza.esin gidecek mi simdi senin de es durumu cikana kadar.izmirde var mi es dost akraba
Amin inşallah canımHayirli olsun canim benim hakkinizda hayirlisi olsun insallah cok fazla ayri kalmazsin esinden tez zamanda kavusursunuz birbirinize ...
Valla öyle bunalıyordum Oda memur 1 ay sonra gidecek ben de en en yakın zamanda gitmeyi planlıyorumCanim hadi hayirli olsun çok bunaliyordun zaman zaman. Rabbim güzel mutlu huzurlu günler göstersinbu arada esin ne iş yapıyordu
Biz onsuz 1 ay kalmış olacağız inşallah yarı yıl tatilinde benim tayinimde olurhayırlı olsun gülüm de yarı tatile daha 2 ay var eşin şimdiden gidip başlayacak mı nasıl olacak
Stresten canim ne olacak senin cadilar adamda akilmi birakiyolar keske disari ciksaydin gezseydin iyi gelirdi belki ...Bugün de camları kapıları sildim bazen öyle daraliyorumki ne yapacağımı bilmiyorum bu sıkıntıda yeni çıktı sanki hava alamıyorum
Guzel menu canimm sende pek pilav gormezdik ekmek olmadigi icin pilavda yok gibi zaten afiyet olsun canimm ..Sabah 9
1 haslanmis yumurta
1 kk suzme 1 kk cokelek peyniri
1 zeytin
1 ck cilek receli
1 kup tahin helavsi
Domates salatalik
3 adt yaprak sarma
Oglen 13.30
1 kase et doner
Yarim domates 2 biber
2 yk pirinc pilavi
Aksam 17.30
3 yk taze fasulye
1 kepce tas kebabi
2 yk bulgur pilavi
3 yk yogurt
Su 2 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?