Haydi Yine Yeniden...

Cok iyi yapmissin canim benim komsumun bebegide colyak hastasi ve protein alerjisi var simdiden dusunuyorr okul hayati nasil olcak diye zor bir hastalik rabbim sifa versin ...
Canim belki dedigin gibi menu sayimi seni kotu etkileyebilir haklisin ama keske bu kararindan bizide haberdar etseydin sen menu yazmayinca bende kendi adima hayatinda problem var diye dusundum neyseki dusundugum gibi bisey yokmus ... iyi olduguna sevindimm ..

yazmıştım gülüm tomurcuğum cevaplamıştı :))
hayatım da problem çoookkk yine de buna şükür erkek kardeşim boşandı önümüzde ki hafta içi en son işlemleri yapılacak
ablamın oğlu kaza yaptı şükür yaralı yoktu sadece hava yastığı patlamış onun içinde ki soğuk gazdan yeğenimin eli yanmış araba da çok hasar vardı hala tamirde 3 hafta oldu ve daha basit ama insanın uykularını kaçıran şeylerde oldu geçti gittiler bu halimize bin şükür
herkesin problemleri stresli yaşamları var bazı dönemler ardı ardına olunca biraz zor geliyor sadece hepimize oluyor insanız bu dünyaya yiyipiçip eğlenmeye gelmedik rabbim sınıyor bizi, kimseye kaldıramayacağı kadar ağır sınamasın rabbim

Canım hoş geldin,menü vermediğini biliyorum ama kilonda pek bir oynama yok.bizde seni düşündüğümüz için söylüyoruz gülüm.uzun zaman oldu aynı kilolardasın.yeni yöntemin işe yaramamış gibi duruyor.Sabit kalmak da bir yere kadar.bizim amacımız seni incecik yapmak Menü verdiğin zaman kontrolün yerinde olur hep.Kaşık ölçüsü veremesen de sadece yediklerini yazabilirsin mesela.Yine de sen bilirsin kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle davran canım.Burda aslolan menü vermek değil kilo vermek.Bildirim yaptığında bol eksili rakamlar bekliyorum artık senden

Hicc farketmemistim yazdigini kusura bakma canim kacirmisim ... kardesin adina uzuldum ama gelin zaten problemdi sizin coluk cocuk olmadan bitmesi en iyisi ...yegeninede cok gecmis olsun rabbim korumus hava yastigindaki soguk gazin boyle bir yanmaya neden oldugunu ilk kez duydum demekki cokta hayat kurtaran bisey degilmis araba yapilir bir sekilde onemli degil yegenin sag ya onemli olan bu ... tabiki yiyip icip eglenmeye gelmedik sonucta sinav dunyasindayiz herkesin bir sinavi var rabbim hakkiyla gecmeyi nasip etsin hepimize .... tekrar gecmis olsun canimm ...

Iyi haftasonlari kızlar.
bu saate kadar annem kazayağı otlu gözleme yapmıştı gözleme yedim iki tane yağsız. Hem deeeee Cocopasta yaptım kızıma annemlerde kucuk bir dogum hunu kutlamasi yaptık kızıma. Ev yapımı hazır değildi yani ondan bir dilim yedim çok hafifti hiç kesmiyordu. Kekine zaten yağ girmiyordu. Hafifletici sebepler sunabilmisimdir inşallah

Ooo cok guzel odul gunu olmus sana kizinin dogum gunu kutlu olsun canim ev yapimi pasta gibisi yokkk afiyet bal seker olsun

Kızının doğum günü kutlu olsun canım nice mutlu yaşlara

Kardeşin için hayırlısı olsun yegeninede geçmiş olsun canım

Kızlar dün menü yazamadim arkadaşın günü vardı gece oraya gittim gelince de yorgunum uyunudum ama şimdi yazayım

Dünkü menüm

Sabah 08:00
İki tane zeytin
Bir dilim peynir
Bir bardak şekersiz çay
Bir tane açma

Öğle 12:00
Bir tabak zeytinyağlı fasulye
İki dilim ekmek

Akşam 20:00
Bir dilim peynirli kek
İki kaşık kuskus salatası
Uç tane karalahana sarması
Bir dilimde bülbül yuvası
Uç bardak şekersiz çay

Su bir litre

Canim hayirli ugurlu olsun.cok sevindim sizin adiniza.esin gidecek mi simdi senin de es durumu cikana kadar.izmirde var mi es dost akraba
İkimizinde kardeşleri orada yaşıyor şükürler olsun ilk kez akrabalarla aynı yerde yaşayacağız
Hayirli olsun canim benim hakkinizda hayirlisi olsun insallah cok fazla ayri kalmazsin esinden tez zamanda kavusursunuz birbirinize ...
Amin inşallah canım
Canim hadi hayirli olsun çok bunaliyordun zaman zaman. Rabbim güzel mutlu huzurlu günler göstersin bu arada esin ne iş yapıyordu
Valla öyle bunalıyordum Oda memur 1 ay sonra gidecek ben de en en yakın zamanda gitmeyi planlıyorum
hayırlı olsun gülüm de yarı tatile daha 2 ay var eşin şimdiden gidip başlayacak mı nasıl olacak
Biz onsuz 1 ay kalmış olacağız inşallah yarı yıl tatilinde benim tayinimde olur

Menumu vereyimm
Sabah 10 00
Iki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Domates salatalik
Sekersiz cay
Ara 13 00
Bir mandalina
Aksam 17 00
Bir kepce corba
Bir kasik pilav
Iki kasik patlican yemegi
Bes parca yogurtlu brokoli
Su 1.5 litre oldu icerim daha
Spor yok evi temizledim

Sabah 9
1 haslanmis yumurta
1 kk suzme 1 kk cokelek peyniri
1 zeytin
1 ck cilek receli
1 kup tahin helavsi
Domates salatalik
3 adt yaprak sarma

Oglen 13.30
1 kase et doner
Yarim domates 2 biber
2 yk pirinc pilavi

Aksam 17.30
3 yk taze fasulye
1 kepce tas kebabi
2 yk bulgur pilavi
3 yk yogurt

Su 2 litre

ekim2009 canim kardesinin hakkinda hayirlisi Rabbim oyle bi kader yazmis yapacak bir sey yok maalesef.yegenine de cok cok gecmis olsun.Rabbim beterinden korusun...
Bu arada tevafukun resminin bikac mesaj altinda benimde before after fotom var bak istersen motive olur

Guzel menu canimm sende pek pilav gormezdik ekmek olmadigi icin pilavda yok gibi zaten afiyet olsun canimm ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…