- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #33.641
Sagol canim.bugun oglen pilavi ben yaptim.tadina bakmak icin aldim biraz ozlemisim de.aksam da babamdan firca yedim.yuzun cok cokmus ye biraz dedi.bulgur bilavi da aldim iki kasik mecbur.degisiklik oldu hem.bu sabah tartida guzel bi rakam da gordumGuzel menu canimm sende pek pilav gormezdik ekmek olmadigi icin pilavda yok gibi zaten afiyet olsun canimm ..
Prensese mutlu yaslar... hafifletici sebepten beraatine karar verildi canimIyi haftasonlari kızlar.
bu saate kadar annem kazayağı otlu gözleme yapmıştı gözleme yedim iki tane yağsız. Hem deeeee Cocopasta yaptım kızıma annemlerde kucuk bir dogum hunu kutlamasi yaptık kızıma. Ev yapımı hazır değildi yani ondan bir dilim yedim çok hafifti hiç kesmiyordu. Kekine zaten yağ girmiyordu. Hafifletici sebepler sunabilmisimdir inşallah
Tekrar gecmis olsun canim.bende cok zorlandim bu gripte.hatta uzun sure boylesini gormemistim.surundurdu tabiri caizse.sukur daha iyiyim.insallah igne de iyi gelir sana.toparlarsin biraz.eve bir kisiden girdi mi herkesi dolasiyor.benimde esim hasta simdi.nasil bi virusse bu seneki cok fena.herkes dikkat etsin kendineSelam kuzularrr nasılsınız ben çok hastayımmmmm bu nasıl bir griptir mahvolduk çocuk ben eşim ağız burun yara boğaz kulak ağrısı gözlerim akıyor hapşırmaktan yoruldum çok tıkanıyorum tat alamıyorum sabaha kadar dolanıyorum evin içinde yatamıyorum. Bugün de çok ağırlaştım doktora gittik bir iğne yaptırdım orda. İlaçlarım da var bakalım ççabuk toparlarım inş ama her yerim ağrıyor gözüm hiçbişi görmüyor zor bela oğlanı yedir içir sonra atıyorum kendimi bir yere. Böyle bir grip görmedim yahu bol c vitamini tüketin hastalanmayın.
Canim kacamakli ve karbonlu bir gun olmus.gun var tabi normal bi durum.pazartesinden itibaren bi duzen oturt bence.ekmekler de tam bugday olsun lutfen.Kızlar dün menü yazamadim arkadaşın günü vardı gece oraya gittim gelince de yorgunum uyunudum ama şimdi yazayım
Dünkü menüm
Sabah 08:00
İki tane zeytin
Bir dilim peynir
Bir bardak şekersiz çay
Bir tane açma
Öğle 12:00
Bir tabak zeytinyağlı fasulye
İki dilim ekmek
Akşam 20:00
Bir dilim peynirli kek
İki kaşık kuskus salatası
Uç tane karalahana sarması
Bir dilimde bülbül yuvası
Uç bardak şekersiz çay
Su bir litre
Baya hafif bir menuyle gecmis haftasonun canim.iyi dengelemissinMenumu vereyimm
Sabah 10 00
Iki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Domates salatalik
Sekersiz cay
Ara 13 00
Bir mandalina
Aksam 17 00
Bir kepce corba
Bir kasik pilav
Iki kasik patlican yemegi
Bes parca yogurtlu brokoli
Su 1.5 litre oldu icerim daha
Spor yok evi temizledim
Ahhh canim benimm oyle tayin gibi bir durumunuz varsa valla suppperrr olur cadilarda oturur kendi baslarina keskee olsaa ....
Selam kuzularrr nasılsınız ben çok hastayımmmmm bu nasıl bir griptir mahvolduk çocuk ben eşim ağız burun yara boğaz kulak ağrısı gözlerim akıyor hapşırmaktan yoruldum çok tıkanıyorum tat alamıyorum sabaha kadar dolanıyorum evin içinde yatamıyorum. Bugün de çok ağırlaştım doktora gittik bir iğne yaptırdım orda. İlaçlarım da var bakalım ççabuk toparlarım inş ama her yerim ağrıyor gözüm hiçbişi görmüyor zor bela oğlanı yedir içir sonra atıyorum kendimi bir yere. Böyle bir grip görmedim yahu bol c vitamini tüketin hastalanmayın.
Menun dune gore daha iyi canim.pilav varken ekmek yememissin bu da guzel.kacamaklarin bir coguna da hayir demissin bu daha guzel.bende tebrik ederim seni.yavas yavas hersey yoluna giriyor insallahBugünkü menümü yazayım
Sabah 09:30
Bir bardak şekersiz çay
İki dilim ekmek
Bir haşlanmış yumurta
Dört dilim sucuk
Bir lokma peynir
Öğle 16:00
Uç kaşık pilav
İki kaşık etli nohut yemeği
Akşam 19:00
İki kaşık pilav
Küçük bir tabak nohut yemeği
Uç küçük dilim kabak tatlısı
İncecik bir dilim doğum günü pastası
Uç bardak şekersiz çay
Bir tane maden suyu
Su bir litre
Bu gece arkadaşımın kızının doğum günüydü çikolatalı keki patates salatasını su böreğini pogacayi geri çevirdim kendimi tebrik ediyorum
Menun dune gore daha iyi canim.pilav varken ekmek yememissin bu da guzel.kacamaklarin bir coguna da hayir demissin bu daha guzel.bende tebrik ederim seni.yavas yavas hersey yoluna giriyor insallah
Ayy cok gecmis olsunnnn hey allahim bu yil hastaliklar birakmadi yakani canim yaa galiba bu seneki grip cok fenaa benimkilerde arada tiksiriyor hemen meyve vitaminli corbalar yapiyorum malum birinci sinifiz hasta olmamamiz lagzimm cok gecmis olsun canim bir haftaya biseyciginiz kalmaz tavuksuyuna corba yapin icin bol bol .cabucak iyilesirsiniz insallah ..Selam kuzularrr nasılsınız ben çok hastayımmmmm bu nasıl bir griptir mahvolduk çocuk ben eşim ağız burun yara boğaz kulak ağrısı gözlerim akıyor hapşırmaktan yoruldum çok tıkanıyorum tat alamıyorum sabaha kadar dolanıyorum evin içinde yatamıyorum. Bugün de çok ağırlaştım doktora gittik bir iğne yaptırdım orda. İlaçlarım da var bakalım ççabuk toparlarım inş ama her yerim ağrıyor gözüm hiçbişi görmüyor zor bela oğlanı yedir içir sonra atıyorum kendimi bir yere. Böyle bir grip görmedim yahu bol c vitamini tüketin hastalanmayın.
Tebrik ederim canim hayir demeye basladin artik bak nasil keyif verecek kilolar gittikce burda oldugun surece iyi kilolar verdin suyu cogalt canim biliyorum her defasinda soyluyoruz ama lutfen kendin icin bol su ic ictikce iceceksin gayet iyi gidiyorsunn fistikk ...Bugünkü menümü yazayım
Sabah 09:30
Bir bardak şekersiz çay
İki dilim ekmek
Bir haşlanmış yumurta
Dört dilim sucuk
Bir lokma peynir
Öğle 16:00
Uç kaşık pilav
İki kaşık etli nohut yemeği
Akşam 19:00
İki kaşık pilav
Küçük bir tabak nohut yemeği
Uç küçük dilim kabak tatlısı
İncecik bir dilim doğum günü pastası
Uç bardak şekersiz çay
Bir tane maden suyu
Su bir litre
Bu gece arkadaşımın kızının doğum günüydü çikolatalı keki patates salatasını su böreğini pogacayi geri çevirdim kendimi tebrik ediyorum
Iyi gecelerrr ...Herkese huzurlu uykular diliyorum tab kendimede
Ooo maşallah canım gelsin en güzel rakamlarSagol canim.bugun oglen pilavi ben yaptim.tadina bakmak icin aldim biraz ozlemisim de.aksam da babamdan firca yedim.yuzun cok cokmus ye biraz dedi.bulgur bilavi da aldim iki kasik mecbur.degisiklik oldu hem.bu sabah tartida guzel bi rakam da gordumodul verdim kendime
OleeeyyyyPrensese mutlu yaslar... hafifletici sebepten beraatine karar verildi canimdogum gunlerine ozel cezai indirimimiz var yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?