Haydi Yine Yeniden...

M Melrin canım tayininiz çıkmış hemde İzmir e gözünüz aydın hayırlı olsun

Benimde en sevdiğim şehirdir İzmir inşallah bir mucize olurda bizim tayinimizde oraya çıkar
Ahhh canim benimm oyle tayin gibi bir durumunuz varsa valla suppperrr olur cadilarda oturur kendi baslarina keskee olsaa ....

Selam kuzularrr nasılsınız ben çok hastayımmmmm bu nasıl bir griptir mahvolduk çocuk ben eşim ağız burun yara boğaz kulak ağrısı gözlerim akıyor hapşırmaktan yoruldum çok tıkanıyorum tat alamıyorum sabaha kadar dolanıyorum evin içinde yatamıyorum. Bugün de çok ağırlaştım doktora gittik bir iğne yaptırdım orda. İlaçlarım da var bakalım ççabuk toparlarım inş ama her yerim ağrıyor gözüm hiçbişi görmüyor zor bela oğlanı yedir içir sonra atıyorum kendimi bir yere. Böyle bir grip görmedim yahu bol c vitamini tüketin hastalanmayın.

Guzel menu canimm sende pek pilav gormezdik ekmek olmadigi icin pilavda yok gibi zaten afiyet olsun canimm ..
Sagol canim.bugun oglen pilavi ben yaptim.tadina bakmak icin aldim biraz ozlemisim de.aksam da babamdan firca yedim.yuzun cok cokmus ye biraz dedi.bulgur bilavi da aldim iki kasik mecbur.degisiklik oldu hem.bu sabah tartida guzel bi rakam da gordum odul verdim kendime

Prensese mutlu yaslar... hafifletici sebepten beraatine karar verildi canim dogum gunlerine ozel cezai indirimimiz var yani

Tekrar gecmis olsun canim.bende cok zorlandim bu gripte.hatta uzun sure boylesini gormemistim.surundurdu tabiri caizse.sukur daha iyiyim.insallah igne de iyi gelir sana.toparlarsin biraz.eve bir kisiden girdi mi herkesi dolasiyor.benimde esim hasta simdi.nasil bi virusse bu seneki cok fena.herkes dikkat etsin kendine

Canim kacamakli ve karbonlu bir gun olmus.gun var tabi normal bi durum.pazartesinden itibaren bi duzen oturt bence.ekmekler de tam bugday olsun lutfen.

Baya hafif bir menuyle gecmis haftasonun canim.iyi dengelemissin

Ahhh canim benimm oyle tayin gibi bir durumunuz varsa valla suppperrr olur cadilarda oturur kendi baslarina keskee olsaa ....

Tayin isteme hakkımız var canım ama eşim anami bacilarimi birakamam diye istemiyor o yuzden bir mucize olur inşallah dedim ya

Kaynanasiz ve gorumceklersiz bir hayat ne guzel olur

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Bugünkü menümü yazayım

Sabah 09:30
Bir bardak şekersiz çay
İki dilim ekmek
Bir haşlanmış yumurta
Dört dilim sucuk
Bir lokma peynir

Öğle 16:00
Uç kaşık pilav
İki kaşık etli nohut yemeği

Akşam 19:00
İki kaşık pilav
Küçük bir tabak nohut yemeği
Uç küçük dilim kabak tatlısı
İncecik bir dilim doğum günü pastası
Uç bardak şekersiz çay
Bir tane maden suyu

Su bir litre

Bu gece arkadaşımın kızının doğum günüydü çikolatalı keki patates salatasını su böreğini pogacayi geri çevirdim kendimi tebrik ediyorum

Menun dune gore daha iyi canim.pilav varken ekmek yememissin bu da guzel.kacamaklarin bir coguna da hayir demissin bu daha guzel.bende tebrik ederim seni.yavas yavas hersey yoluna giriyor insallah

Menun dune gore daha iyi canim.pilav varken ekmek yememissin bu da guzel.kacamaklarin bir coguna da hayir demissin bu daha guzel.bende tebrik ederim seni.yavas yavas hersey yoluna giriyor insallah

Tomurcugum ben sana bir şey soracam sen 117 kiloyken diyete başladığın ik ilk zamanlarda nasıl besleniyordun biraz anlatır mısın fikir olması açısından

Ayy cok gecmis olsunnnn hey allahim bu yil hastaliklar birakmadi yakani canim yaa galiba bu seneki grip cok fenaa benimkilerde arada tiksiriyor hemen meyve vitaminli corbalar yapiyorum malum birinci sinifiz hasta olmamamiz lagzimm cok gecmis olsun canim bir haftaya biseyciginiz kalmaz tavuksuyuna corba yapin icin bol bol .cabucak iyilesirsiniz insallah ..

Tebrik ederim canim hayir demeye basladin artik bak nasil keyif verecek kilolar gittikce burda oldugun surece iyi kilolar verdin suyu cogalt canim biliyorum her defasinda soyluyoruz ama lutfen kendin icin bol su ic ictikce iceceksin gayet iyi gidiyorsunn fistikk ...

Ooo maşallah canım gelsin en güzel rakamlar
Prensese mutlu yaslar... hafifletici sebepten beraatine karar verildi canim dogum gunlerine ozel cezai indirimimiz var yani
Oleeeyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…