- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #33.661
maşallahh maşallahhhhh kız valla nenişlerin bile küçülmüş 60 lı kilolara düştüğün de belki de operasyondana bile gerek kalmazKızlar bi motivasyon fotosu da benden gelsin.tevafuk55 in isteği üzerine Resimleri telefona atıp düzenledim...
Soldaki resim en kilolu hallerimden biri.Doğum günümdü arkadaşım sürpriz yapmıştı.Simsiyah giyinmişim.herzamanki gibi.oturduğumdan dolayı pek belli olmasa da 110 civarı falanım. Sağdakinde bu sene kurban bayramında memlekette çektirdim.73-74 civarı bişeydim sanırım.Belkide 75 ti tarihlere bakmadım kilo çizelgesinden.Şimdi 70 e zorluyorum yani sağdaki halimden bi 3-4 kg daha gitti
Neden olmasinki niye yapamayasinki bak tomurcuk melrin yapmis incecik olmuslar sende yapabilirsin yeterki istemaşallahh maşallahhhhh kız valla nenişlerin bile küçülmüş 60 lı kilolara düştüğün de belki de operasyondana bile gerek kalmaz
bazen usanmışlık bezginlik oluyor bende tabii zihin olarak göbeğime bakıyorum bu erimiyor ben hep böyle mi kalıcam diyoruminsanın bildiği birilerinin böyle fotolarını görmesi cidden iyi geliyor oluyormuş demek ki olur tabi ki diyorum
Günaydın canlar
Bugün hafif bir kahvaltinin ardından oglende aylık gün toplantimiz var arkadaşlarla. 3 çeşit olacak börek, salata ve tatlı olacak. Öğle ogunu yerine salatadan yerim. Digerlerindende boyutuna bakarak bir börek bir tatlı yesem akşam da çorba salata yesem size dengelemis olur muyum ne dersiniz
Olsun onemli degil canim annede cok genc daha 24 yasinda matematik ogretmeni keske sadece colyak olsaydi diyor isim daha kolaydi diyor bizler surekli teselli veriyoruz ben inaniyorumki o bebek bu hastaligi yenecek ornekler var cevrede annesi cok bilincli bircok dernege uye olmus kendisi gibi olan annelerle tel gorusuyor insallah iyilesecek bebisimiz ..kızlar bu net yine yavaşlamış alıntı yapıyorum cevaplaya tıklıyorum dakikalarca bekletiyor dün daha beterdi sayfalar arası bile gitmiyordu
hepiniz sağ olun kızlar yeğenim iyiymiş şimdi en azından ablam öyle diyor elini rahat kullanıyormuş şükür
angelina35 gülüm sınanıyoruz yiyip içip eğlenmeye gelmedik kiminin ki daha ağır oluyor diye yazdığımda lafın sonunu getiremeden yazıyı yolladım benimkiler tepeme geldi de ben o arkadaşının çölyak hastası bebeğine çok üzüldüm hem de protein alerjisi neye elini atsa protein var dondurma çikolata tüm çocukların elinde abur cubur yerken o çocukta büyüyecek isteyecek rabbim yardımcısı olsun ömür boyu o kadın cağız üzülüp endişelenecek kendine olsa insan o kadar üzülmez umursamaz ama evlat olunca nasıl korurum diye aklı çıkar
kız deli gibi istiyorum gece yatarken sabah kalktığım da aklım da olan tek şey zayıflamak aylardır bir ileri 2 geri olunca arada karamsarlığa düşüyorum işteNeden olmasinki niye yapamayasinki bak tomurcuk melrin yapmis incecik olmuslar sende yapabilirsin yeterki iste
inşallahh iyileşme şansı varmış bu bile çok iyi haberOlsun onemli degil canim annede cok genc daha 24 yasinda matematik ogretmeni keske sadece colyak olsaydi diyor isim daha kolaydi diyor bizler surekli teselli veriyoruz ben inaniyorumki o bebek bu hastaligi yenecek ornekler var cevrede annesi cok bilincli bircok dernege uye olmus kendisi gibi olan annelerle tel gorusuyor insallah iyilesecek bebisimiz ..
kız deli gibi istiyorum gece yatarken sabah kalktığım da aklım da olan tek şey zayıflamak aylardır bir ileri 2 geri olunca arada karamsarlığa düşüyorum işte(
Nasil gitmiyorr canim ilk geldigin gunle bugunki kilon aynimi asla degil az az olsada gidiyor iste haksizlik ediyorsun kendine tatlim su cadilar olmasa sen daha cokk kilo verirsinBende öyle valla çok yemiyorum ama gitmiyor işte bu kilolar
Nasil gitmiyorr canim ilk geldigin gunle bugunki kilon aynimi asla degil az az olsada gidiyor iste haksizlik ediyorsun kendine tatlim su cadilar olmasa sen daha cokk kilo verirsin
niye öyle diyorsun gülüm sen gayet güzel veriyorsun şunun şurasın da ne kaldı 2 hanelilere 1-2 aya 2 hanelesin allaın izniyle sBende öyle valla çok yemiyorum ama gitmiyor işte bu kilolar
kız bari aklına gir büyük oğlun doktor olsun cidden sen hep kendini çok zorlayıp hasta oluyorsun bunun daha üniversitesi var küçüğün ortası lisesi oyy oyy oyy sen ne olacaksın böyle giderse kaynanalık yapacak takatin bile kalmayacak allah korusun az rahat oll çocukların zaten çalışkan başarılılarBizde odev yapiyoruz B sesine gectik okuyoruz yaziyoruzz ama ben kendimi cok sıkıyorum kac gundur kulak arkamda bir agri vardi megerse orada bisey cikmis galiba stresten.. yag bezesi gibi diyor esim ..buyuk oglum teog sinavina girecegi zamanda gozumde zona cikmistiben niye rahat bir anne degilim yaaa bu cocuklar okuycak ama ben sakata cikcam bu gidisle
niye öyle diyorsun gülüm sen gayet güzel veriyorsun şunun şurasın da ne kaldı 2 hanelilere 1-2 aya 2 hanelesin allaın izniyle s
Bizde odev yapiyoruz B sesine gectik okuyoruz yaziyoruzz ama ben kendimi cok sıkıyorum kac gundur kulak arkamda bir agri vardi megerse orada bisey cikmis galiba stresten.. yag bezesi gibi diyor esim ..buyuk oglum teog sinavina girecegi zamanda gozumde zona cikmistiben niye rahat bir anne degilim yaaa bu cocuklar okuycak ama ben sakata cikcam bu gidisle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?