Haydi Yine Yeniden...

Günaydın canlar
Bugün hafif bir kahvaltinin ardından oglende aylık gün toplantimiz var arkadaşlarla. 3 çeşit olacak börek, salata ve tatlı olacak. Öğle ogunu yerine salatadan yerim. Digerlerindende boyutuna bakarak bir börek bir tatlı yesem akşam da çorba salata yesem size dengelemis olur muyum ne dersiniz

maşallahh maşallahhhhh kız valla nenişlerin bile küçülmüş 60 lı kilolara düştüğün de belki de operasyondana bile gerek kalmaz
bazen usanmışlık bezginlik oluyor bende tabii zihin olarak göbeğime bakıyorum bu erimiyor ben hep böyle mi kalıcam diyorum insanın bildiği birilerinin böyle fotolarını görmesi cidden iyi geliyor oluyormuş demek ki olur tabi ki diyorum

kızlar bu net yine yavaşlamış alıntı yapıyorum cevaplaya tıklıyorum dakikalarca bekletiyor dün daha beterdi sayfalar arası bile gitmiyordu
hepiniz sağ olun kızlar yeğenim iyiymiş şimdi en azından ablam öyle diyor elini rahat kullanıyormuş şükür
angelina35 gülüm sınanıyoruz yiyip içip eğlenmeye gelmedik kiminin ki daha ağır oluyor diye yazdığımda lafın sonunu getiremeden yazıyı yolladım benimkiler tepeme geldi de ben o arkadaşının çölyak hastası bebeğine çok üzüldüm hem de protein alerjisi neye elini atsa protein var dondurma çikolata tüm çocukların elinde abur cubur yerken o çocukta büyüyecek isteyecek rabbim yardımcısı olsun ömür boyu o kadın cağız üzülüp endişelenecek kendine olsa insan o kadar üzülmez umursamaz ama evlat olunca nasıl korurum diye aklı çıkar

Neden olmasinki niye yapamayasinki bak tomurcuk melrin yapmis incecik olmuslar sende yapabilirsin yeterki iste

M Melrin 1 ay çabucak geçer allahın izniyle kardeşlerin olduğu yerde yaşamak fikri bile hahahah çok hoş yaaa kendi kendime gülüp duruyorum şimdi lafı bile mutlu ediyor insanı hayırlısıyla senin de tayin çıkar sağ selamet gidip yerleşirsin zaten kardeşin de var yardıma gelir güle oynaya yerleşirsin inaşllah
@butterflay143 sen zaten bu ara hastalıktan gözünü açamadın üstüne tüm ev halkı grip olmuşsunuz rabbim şifa versin şimdi senin gücün enerjin bile olmaz C vitamine ek en kolayı ılık suya sirke bal katıp için bol bol

Çok iyi olur bence canım

Olsun onemli degil canim annede cok genc daha 24 yasinda matematik ogretmeni keske sadece colyak olsaydi diyor isim daha kolaydi diyor bizler surekli teselli veriyoruz ben inaniyorumki o bebek bu hastaligi yenecek ornekler var cevrede annesi cok bilincli bircok dernege uye olmus kendisi gibi olan annelerle tel gorusuyor insallah iyilesecek bebisimiz ..

Neden olmasinki niye yapamayasinki bak tomurcuk melrin yapmis incecik olmuslar sende yapabilirsin yeterki iste
kız deli gibi istiyorum gece yatarken sabah kalktığım da aklım da olan tek şey zayıflamak aylardır bir ileri 2 geri olunca arada karamsarlığa düşüyorum işte (

inşallahh iyileşme şansı varmış bu bile çok iyi haber

Bizde odev yapiyoruz B sesine gectik okuyoruz yaziyoruzz ama ben kendimi cok sıkıyorum kac gundur kulak arkamda bir agri vardi megerse orada bisey cikmis galiba stresten.. yag bezesi gibi diyor esim ..buyuk oglum teog sinavina girecegi zamanda gozumde zona cikmisti ben niye rahat bir anne degilim yaaa bu cocuklar okuycak ama ben sakata cikcam bu gidisle

Kızlar yeni kararlar aldım hayatimla ilgili bundan sonra istemediğim birşey olursa sırf karşımdaki üzülmesin kırılmasın diye evet yerine hayır diyeceğim bugüne kadar hep ben kırıldım artık yetti kimse kırılmasın kusmesin diye susup içime atmayacam lafları sözleri herkes cevabını alacak buna en başta kaynana ve tayfası da dahil

Geçen gün iş yerinden bir arkadaş bana bebekler banyo yaparken oynasın diye oyuncaklar varya onların resmini gosterdi normalde gülüp güzelmiş der gecerdin ama içten içe üzülürdüm ama bu sefer bunu bana niye gosteriyosun dedim amacın ne benim çocuğumun olmadığını biliyorsun yaaben öylesine gösterdim diyecek oldu git çocuğu olanlara goster dedim benim çocuğum olduğunda bana gosterirsin hadi hoşçakal deyip yanından ayrıldım sonra özür diledi

Son düzenleme:
Nasil gitmiyorr canim ilk geldigin gunle bugunki kilon aynimi asla degil az az olsada gidiyor iste haksizlik ediyorsun kendine tatlim su cadilar olmasa sen daha cokk kilo verirsin

111 kiloydum canım şimdi 107 hani 100 kilonun altına bi düşsem güzel olacak

Cadılar konusunda eşimle konuştum bir müddet gelmesinler girişmek istemiyorum dedim git onlara da söyle sara böyle diyor bi müddet sizi gitmek istemiyor de dedim kabul etti

Yinede yuzsuzluk edip gelirlerse cevaplarını alıp oturacakları kararım kesin

kız bari aklına gir büyük oğlun doktor olsun cidden sen hep kendini çok zorlayıp hasta oluyorsun bunun daha üniversitesi var küçüğün ortası lisesi oyy oyy oyy sen ne olacaksın böyle giderse kaynanalık yapacak takatin bile kalmayacak allah korusun az rahat oll çocukların zaten çalışkan başarılılar

niye öyle diyorsun gülüm sen gayet güzel veriyorsun şunun şurasın da ne kaldı 2 hanelilere 1-2 aya 2 hanelesin allaın izniyle s

Ay inşallah canım önümüzdeki ay yeniden tedaviye başlayalım diyoruz ama içimde bir korku var kilolarından gitseler daha rahat olurum gibi geliyor

Annelik zor iş muhakkak ama azıcık rahat ol çocukların zaten zekiler sen rahat ol ki onlarda rahat olsun stres yapma insanın başına herşey stresten geliyor biliyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…