- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #33.681
yaradanına kurban aferin gülüm çok iyi yapmışsınKızlar yeni kararlar aldım hayatimla ilgili bundan sonra istemediğim birşey olursa sırf karşımdaki üzülmesin kırılmasın diye evet yerine hayır diyeceğim bugüne kadar hep ben kırıldım artık yetti kimse kırılmasın kusmesin diye susup içime atmayacam lafları sözleri herkes cevabını alacak buna en başta kaynana ve tayfası da dahil
Geçen gün iş yerinden bir arkadaş bana bebekler banyo yaparken oynasın diye oyuncaklar varya onların resmini gosterdi normalde gülüp güzelmiş der gecerdin ama içten içe üzülürdüm ama bu sefer bunu bana niye gosteriyosun dedim amacın ne benim çocuğumun olmadığını biliyorsun yaaben öylesine gösterdim diyecek oldu git çocuğu olanlara goster dedim benim çocuğum olduğunda bana gosterirsin hadi hoşçakal deyip yanından ayrıldım sonra özür diledi
o korkunu yenip motivasyona çevirebilsen var yaaa zihnin bedenin enerjin hepsi uyumlu çalışıp seni tavaya konan yağın erimesi gibi eritir rabbim nasip edecekse kilo olsa da olmasa da yaşın 20 olsa da 50 olsada o bebeği kucağına alırsın korkma sadece dua et rabbimdenhayırlı kılıp vermesi için iste gülümAy inşallah canım önümüzdeki ay yeniden tedaviye başlayalım diyoruz ama içimde bir korku var kilolarından gitseler daha rahat olurum gibi geliyor
ben 35 yaşına kadar hep iyi niyetliydim ne oldu şimdiye kadar afedersin de bi yerimden ter damlayana kadar ağrıdan belimi doğrultamaz olana kadar koşturdum lafı güle güle soktular (genelde kilom için ) ben de güldüm geçtim ne oldu hiç bir yönden benden üstün olmayan basit insanlar beni üzdü üzdü troid hastası oldum ameliyat oldum troidim de yok artık migren oldum üstüne fibromiyalji oldum eee yetti tamamen olmasa da büyük oran da değiştim ben değerliyim saygıyı hak ediyorum dedim ben değişince etrafımdakiler de değişti senelerce bir teşekkür duymamıştım teşekkür edildiğini duydum hem de bu geçtiğimiz yaz ulaaaaan dedim demek ki asla çok iyi olmayacaksın normal olacaksın kim neyi ne kadar hak ediyorsa (sevgi saygı ve hizmeti) o kadar yapacaksın fazlasını yapmak sadece o şeyleri senin üstüne zorunluluk haline getiriyormuş değişmez sandığın insanlar bile değişiyor saram yeter ki sen artık eski sara olma önce kendini düşünÇok doğru bir söz
Fazla iyi niyetli oldun mu çok afedersin ama insanı enayi sanıyorlar ama artık çok yanıldıklarını anlayacaklar
o korkunu yenip motivasyona çevirebilsen var yaaa zihnin bedenin enerjin hepsi uyumlu çalışıp seni tavaya konan yağın erimesi gibi eritir rabbim nasip edecekse kilo olsa da olmasa da yaşın 20 olsa da 50 olsada o bebeği kucağına alırsın korkma sadece dua et rabbimdenhayırlı kılıp vermesi için iste gülüm
çekim yasası sana dönüyor :)))Bu sözü dün okudum biliyomusun ve çok beğendim şimdi senin paylaştığını görünce evren bana mesaj mı yolluyor dedim
ben 35 yaşına kadar hep iyi niyetliydim ne oldu şimdiye kadar afedersin de bi yerimden ter damlayana kadar ağrıdan belimi doğrultamaz olana kadar koşturdum lafı güle güle soktular (genelde kilom için ) ben de güldüm geçtim ne oldu hiç bir yönden benden üstün olmayan basit insanlar beni üzdü üzdü troid hastası oldum ameliyat oldum troidim de yok artık migren oldum üstüne fibromiyalji oldum eee yetti tamamen olmasa da büyük oran da değiştim ben değerliyim saygıyı hak ediyorum dedim ben değişince etrafımdakiler de değişti senelerce bir teşekkür duymamıştım teşekkür edildiğini duydum hem de bu geçtiğimiz yaz ulaaaaan dedim demek ki asla çok iyi olmayacaksın normal olacaksın kim neyi ne kadar hak ediyorsa (sevgi saygı ve hizmeti) o kadar yapacaksın fazlasını yapmak sadece o şeyleri senin üstüne zorunluluk haline getiriyormuş değişmez sandığın insanlar bile değişiyor saram yeter ki sen artık eski sara olma önce kendini düşün
ben acıktım artık kahvaltı yapabilirim
benimkiler erkenden yedi bir ben kaldım :)
böyle düşünüp devam ettiğin süre ciddi söylüyorum artık her şey değişmeye başlayacak daha mutlu olacaksın allahın izniyleAynen beni anlatmissin canım durdum düşündüm kimin ne kadar işine yariyosam o an için hak veriyorlar sonrası kimse beni umursamiyor kimin bana ihtiyacı olsa hep yanlarindayim hep çok ince düşünüp onları mutlu ediyorum ama benim mutluluğumu düşünen yok benim ihtiyacım olanda yanımda kimse yok az bi iyilik etseler onuda şakayla karışık başa kakiyorlar ama artık yetti bundan sonra önce ben ben degerliyim ben ozelim önce benim mutluluğum benim huzurum benim sağlığım
çekim yasasını biliyordursun belki de ama özetle şu evrendeki her şey enerjiden yaratılmıştır düşünce ve sözcüklerin de enerjisi vardır çekim yasası benzer enerjiler birbirini mıknatıs gibi çeker der sen neyi konuşur neyi çok düşünürsen o seni bulur o yüzden bir şey isterken doğru sözcükleri seçmek çok önemli aynı dua ederken doğru ve detaylı şeyleri istediğimiz gibi misal kilo vermek istiyoruz bunu sık sık söylüyoruz yanlış yapıyoruz biz sadece kiloyu çekiyoruz ama zayıflamak dediğimizde doğru kelimeyi kullanmış oluruz:))
çekim yasasını biliyordursun belki de ama özetle şu evrendeki her şey enerjiden yaratılmıştır düşünce ve sözcüklerin de enerjisi vardır çekim yasası benzer enerjiler birbirini mıknatıs gibi çeker der sen neyi konuşur neyi çok düşünürsen o seni bulur o yüzden bir şey isterken doğru sözcükleri seçmek çok önemli aynı dua ederken doğru ve detaylı şeyleri istediğimiz gibi misal kilo vermek istiyoruz bunu sık sık söylüyoruz yanlış yapıyoruz biz sadece kiloyu çekiyoruz ama zayıflamak dediğimizde doğru kelimeyi kullanmış oluruz:))
Vaovv cok iyi yapmissin canim oh be yeter ver herkese cevabini acima bile sana aciyorlarmi hic helede o cadilara goster gununu ..arkadasina gelince super yapmissin iyi olmus biraz hasas olur insan bak nasil gelip ozur dilemis dengesizz ...Kızlar yeni kararlar aldım hayatimla ilgili bundan sonra istemediğim birşey olursa sırf karşımdaki üzülmesin kırılmasın diye evet yerine hayır diyeceğim bugüne kadar hep ben kırıldım artık yetti kimse kırılmasın kusmesin diye susup içime atmayacam lafları sözleri herkes cevabını alacak buna en başta kaynana ve tayfası da dahil
Geçen gün iş yerinden bir arkadaş bana bebekler banyo yaparken oynasın diye oyuncaklar varya onların resmini gosterdi normalde gülüp güzelmiş der gecerdin ama içten içe üzülürdüm ama bu sefer bunu bana niye gosteriyosun dedim amacın ne benim çocuğumun olmadığını biliyorsun yaaben öylesine gösterdim diyecek oldu git çocuğu olanlara goster dedim benim çocuğum olduğunda bana gosterirsin hadi hoşçakal deyip yanından ayrıldım sonra özür diledi
Cok guzel bir haber bu boylee araya biraz mesafe girerse super olur valla ..111 kiloydum canım şimdi 107 hani 100 kilonun altına bi düşsem güzel olacak
Cadılar konusunda eşimle konuştum bir müddet gelmesinler girişmek istemiyorum dedim git onlara da söyle sara böyle diyor bi müddet sizi gitmek istemiyor de dedim kabul etti
Yinede yuzsuzluk edip gelirlerse cevaplarını alıp oturacakları kararım kesin
Buyuk oglumun hedefide iki ayri yer var biri dr olmak digeri ise makina muhendisligi valla okusunda adam olsun baska bisey istemem kiz ben kaynanalik yapmak istemiyorumm tam tersi esimle basbasa kalmak beraber degisik yerleri gezmek istiyorumm onlarda evlerinde karilariyla otursunlar hihhh hicc ugrasamam valla ....kız bari aklına gir büyük oğlun doktor olsun cidden sen hep kendini çok zorlayıp hasta oluyorsun bunun daha üniversitesi var küçüğün ortası lisesi oyy oyy oyy sen ne olacaksın böyle giderse kaynanalık yapacak takatin bile kalmayacak allah korusun az rahat oll çocukların zaten çalışkan başarılılar
Allahh bu ne guzel bir haber canimm o zaman ipleri siki tutacaksin tatlim bak bir amacin oldu bak esinde senden yana ohhh daha ne olsun tam bir ayin var siki tutarsan muthis kilolar verebilirsin canim senin adina cok sevindim ...Ay inşallah canım önümüzdeki ay yeniden tedaviye başlayalım diyoruz ama içimde bir korku var kilolarından gitseler daha rahat olurum gibi geliyor
Haklisin tatlim stres herseyin basi ....Annelik zor iş muhakkak ama azıcık rahat ol çocukların zaten zekiler sen rahat ol ki onlarda rahat olsun stres yapma insanın başına herşey stresten geliyor biliyosun
Cok guzel bir haber bu boylee araya biraz mesafe girerse super olur valla ..
Buyuk oglumun hedefide iki ayri yer var biri dr olmak digeri ise makina muhendisligi valla okusunda adam olsun baska bisey istemem kiz ben kaynanalik yapmak istemiyorumm tam tersi esimle basbasa kalmak beraber degisik yerleri gezmek istiyorumm onlarda evlerinde karilariyla otursunlar hihhh hicc ugrasamam valla ....
Allahh bu ne guzel bir haber canimm o zaman ipleri siki tutacaksin tatlim bak bir amacin oldu bak esinde senden yana ohhh daha ne olsun tam bir ayin var siki tutarsan muthis kilolar verebilirsin canim senin adina cok sevindim ...
Aynen canım çok çok hızlı hemde. Yani seneye 1. Sınıf a yazdirsam gidecek o kadar büyümüş insan şaşırıp kalıyor.tevafuk55 gülüm kızına allah hayırlı imanlı uzun ömürler versin ne çabuk geçiyor zaman hazır küçükken her şeyin tadını çıkarın :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?