Haydi Yine Yeniden...

ekim2009 sara_28 hiç pes etmeyin kızlar burada sizin zayıf ve daha sağlıklı huzurlu oldugunuz günleri beraber görecez. Siz yeterki inanin ugrasin bizde destek olalım.
Çok güzel bir söz var kim demişti hatırlamıyorum
Evet olmak istediğim yerde değilim ama başladığım yerde de değilim...

Sabah 10 00
Bir tane tost
Dort zeytin
Domates salatalik
Bir kup tahin helvasi
Sekersiz cay
Ara 14 00
Bir mandalina
Ara 16 00
Yarim ayva
Aksam 18 00
Iki kasik pirasa yemegi
Bir kasik pilav
Bes parca tavuk kanat
Yarim bardak salgam
Su 1.5 oldu icerim daha
Spor yok

Vuvvvv vuvvvvvvv süper menü olmuş bol eksiler getirsin inşallah

Kahvaltı
1 su bardağı taze sıkılmış meyve suyu,
2 kk peynir, 1 dilim pide,1 küp tahin helvasi, 2 zeytin, 3 dilim sucukla yumurta, domates salatalık,çay kaşığı ucuyla tereyağı bal, yeşil çay
Ara
Türk kahvesi, 1 incir, 1 gün kurusu, 3 ceviz
Akşam
4 yk zeytinyagli barbunya, 3 yk fırında közlenmiş biberle yoğurt sarımsaklı, yeşillik
Ara
Yeşil çay, nar

Bugün ev temizliği ile uğraştım bikaç parça ütüm var çocukları yıkadım sil süpür pişir derken bu saat oldu yarın ki yemekte ocakta pişiyor güzel kararlar alınmış yaşamadan anlaşılmayan bi durum kim neyi hakediyosa onu vereceksin bunu başarınca hayat çok güzelleşiyor

Bende menümu yazayım

Sabah 11:00

Uç dilim tava böreği
Bir bardak şekersiz çay

Öğle 15:00

Bol maydanozlu bir tane yumurta tavada pişirin
Bir dilim ekmek

Akşam 19:30
Uç kaşık pilav
Uç kaşık nohut yemeği
Dört kaşık kadar fasulye turşusu kavurması

Birazdan iki tane mandalina yemeyi düşünüyorum

Su bir litre

Menün benim başlangıçta yediğim miktara yakın yalnız ben akşamları pilav ekmek yemezdim alıştım hala da yemem mümkünse sende akşam ekmek yerine salata koysan inan çok daha fazla işe yarayacaktır suyu biraz daha artırmayı ihmal etme

Ben demistim tatlim yeni motivasyon felsefem bu ve kacamaklar icin de tadini biliyorum'u kullaniyorum

Selam herkese.bugun hic giremedim cok yogundum.babami yolcu ettik.oncesinde detayli bir kahvalti keyfi yaptik.babam ciktiktan sonra bizde ciktik izmite gittik.ablamlar da geldi.biraz alisveris yaptim.baya yuksek topuklu bi bot aldim.bakalim simdilik cok rahat insallah kullanisli olur.
Baya yoruldum carsidan eve geldik.ufak bi temizlik toparlama yemek isleri.sonrada oglani yikadim.ancak bi fincan ihlamur aldim oturdum.baya mesaj birikmis onlari okudum...

sara_28 canim oncelikle yeni aldigin gec kalinmis karar icin tebrik ederim.zararin neresinden donsen kardir.esin de yola gelmis gibi.baksana kabul etmis dediklerini.bu gune kadar yaranamadin bundan sonra agzinla kus tutsan kiymetini bilmezler.yapistir lafi gitsin...is yerindekini de iyi paylamissin.insanlar biraz ince dusunmesini ogrensinler...
Bir de 117 den nasil basladigimi sormussun.oncelikle kafamda bitirdim bu isi tabi.hic kiyafet bulamiyordum.nefes bile alamiyordum yururken.ekmegi o zaman tamamen kesmemistim.tam bugday yedim kahvaltilarda.oglenleri tostla falan gecistirdim.aksami ekmeksiz pilavsiz makarnasiz yedim ama.bi de bikac durak once inip yurumeye basladim.bol da su ictim duzenli.once 110 oldum sonra hedefim 99 olmak oldu.sonra 8 ler geldi 7 ler derken 6 lara savasiyorum.
Cok sıkmadim kendimi.ayda 2 kilo versem yilda 24 kg eder dedim.acelem yoktu.kendime inancim tamdi ama.
zaman zaman leslie yaptim.bi sekilde sporu soktum hayatima.
Sende yaparsin basarirsin.fazlaliklarindan kurtul artik.bu zamana kadar yedik de ne oldu sanki.hayata kusmekten baska.iki basamaklilara dustugunde emin ol kendine olan ozguvenin yerine gelecek...
Ozetle bende 100 kilonun uzerindeyken uc asagi bes yukari senin menuler gibi yedim
Ama ekmek tam bugdaydi.su 2.5 3 litreydi ve gunde en az 30 dk sporum vardi.sende ona gore eksiklerini tamamlayip benim basardigim gibi basarabilirsin

Menum karman corman ama yazayim.saatlerini hatirlamiyorum ama...
Kahvalti
1 haslanmis yumurta
1 kk beyaz 1 kk cokelek peyniri
5 zeytin
Domates salatalik
2 dilim kizarmis kepekli ekmek
Uzerine tereyag surdum
1 ck cilek 1 ck bogurtlen receli

Ara
2 kup fistikli tahin helvasi
El kadar kete ve bikac zeytin

Aksam
Ceyrek ekmek arasi et doner

Su 2 litre

Karbonu kacirmişim yazinca anladim

Menumu vereyim
Sabah ılık limonlu şu 1 kuru incir
Kahvaltı 10.30: 3 kaşık yulaf ezmesi
1 y kaşığı kuru üzüm
1 bardak süt
Ara: direk kahvesi 1 kuru incir

Öğle akşam 15.00: 1 tabak karnbahrli salata
1 açma, 1 ıslak kek
Ara 21.00: Türk Kahvesi 2 kuru kayısı 10 fındık
Bitki Çayı 2.5 litre su
(Aksam yiyemedim çünkü karnibahar beni çok sisirdi, ilk defa çiğ yedim hala sisim )

Gercekten haftasonu yariyor sana.menun cok guzel canim.ben o iradeyi gosteremedim bugun

Sende dengelemissin canim.menun gayet iyi

Su su su... bunu cozdugunde menulerin yildizli pekiyi olacak canim.simdilik 'iyi'desin ben hatirlatmaktan usanmam ona gore

Süper menu canım afiyet olsun
Haftasonu vız gelir demissin Süpersin canım
Kararında olmuş afiyet olsun canım
Ben demistim tatlim yeni motivasyon felsefem bu ve kacamaklar icin de tadini biliyorum'u kullaniyorum
Icime islemissin tomurcugum
Normalden azıcık fazla yiyince bana da öyle geliyor ama aslında menun çok değil canım afiyet olsun

Bugun kardesim de dedi aklin fikrin diyet olmus diye o da 95 ten 65 e dustu.senin kadar takilmadim diyor.bende şu son zamanlar takinti olmaya basladi.sanirim 7 den 6 ya gececegim icin.
Normalde hic karbon almamaya calisiyorum
Bugun sabah oglen ve aksamda da olunca icime sinmedi.odul gunu deyip kendimi avutmak da istemiyorum gercekten kacti bugun benim menu

Guzel menu canim hele aksam cok iyi afiyet olsun canim ..

Akşama salata iyi fikir salata ve yoğurt apayim en iyisi dimi

Ütüde bi iş önemli olan sağlığın stres enerjini alıyor spor yapsan azcık daha dinç olacaksın en azından yürüyüş yapsan süper olur

Yürüyüşe başlamıştım topuğum ağrıdığı için bıraktım ama evde jimnastik yapayım diyorum ufaktan ufaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…