- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #33.721
Bugun kardesim de dedi aklin fikrin diyet olmus diyeo da 95 ten 65 e dustu.senin kadar takilmadim diyor.bende şu son zamanlar takinti olmaya basladi.sanirim 7 den 6 ya gececegim icin.
Normalde hic karbon almamaya calisiyorum
Bugun sabah oglen ve aksamda da olunca icime sinmedi.odul gunu deyip kendimi avutmak da istemiyorum gercekten kacti bugun benim menu
Insallah kolay olur bundan sonrasi canim her ogrendigimiz sesle ilgili dikte yaptiriyorum kelime yazdiriyorum bazen cumle bol bol okuyoruz bugun biraz denedim u sesini verdim okuyor baya dedigin gibi galiba artik okuyacak sadece biraz yavas serilikte zamanla olacak insallah ....angelina35 hımmmm b harfinede geçilmiş benim açımdan artık senin uşak okuyor bundan sonra herşey çok kolay ilerleyecek
sara_28 canim oncelikle yeni aldigin gec kalinmis karar icin tebrik ederim.zararin neresinden donsen kardir.esin de yola gelmis gibi.baksana kabul etmis dediklerini.bu gune kadar yaranamadin bundan sonra agzinla kus tutsan kiymetini bilmezler.yapistir lafi gitsin...is yerindekini de iyi paylamissin.insanlar biraz ince dusunmesini ogrensinler...
Bir de 117 den nasil basladigimi sormussun.oncelikle kafamda bitirdim bu isi tabi.hic kiyafet bulamiyordum.nefes bile alamiyordum yururken.ekmegi o zaman tamamen kesmemistim.tam bugday yedim kahvaltilarda.oglenleri tostla falan gecistirdim.aksami ekmeksiz pilavsiz makarnasiz yedim ama.bi de bikac durak once inip yurumeye basladim.bol da su ictim duzenli.once 110 oldum sonra hedefim 99 olmak oldu.sonra 8 ler geldi 7 ler derken 6 lara savasiyorum.
Cok sıkmadim kendimi.ayda 2 kilo versem yilda 24 kg eder dedim.acelem yoktu.kendime inancim tamdi ama.
zaman zaman leslie yaptim.bi sekilde sporu soktum hayatima.
Sende yaparsin basarirsin.fazlaliklarindan kurtul artik.bu zamana kadar yedik de ne oldu sanki.hayata kusmekten baska.iki basamaklilara dustugunde emin ol kendine olan ozguvenin yerine gelecek...
Ozetle bende 100 kilonun uzerindeyken uc asagi bes yukari senin menuler gibi yedim
Ama ekmek tam bugdaydi.su 2.5 3 litreydi ve gunde en az 30 dk sporum vardi.sende ona gore eksiklerini tamamlayip benim basardigim gibi basarabilirsin
Canim sabah boregi bir dilim yeseydin biraz peynir domates zeytin le daha zengin bir menu yapip karbonu az tutabilirdin aksamki pilavi iki kasiktan fazla yeme hemen artiya gecirir seni unutma ne kadar protein o kadar eksi demektir birde gunluk iki fincan yesil cay ic meto hizlanir malum bir ayimiz var seni acil zayiflatmamiz lagzim sekerimmBende menümu yazayım
Sabah 11:00
Uç dilim tava böreği
Bir bardak şekersiz çay
Öğle 15:00
Bol maydanozlu bir tane yumurta tavada pişirin
Bir dilim ekmek
Akşam 19:30
Uç kaşık pilav
Uç kaşık nohut yemeği
Dört kaşık kadar fasulye turşusu kavurması
Birazdan iki tane mandalina yemeyi düşünüyorum
Su bir litre
Vayyy botunu gule gule giy canimm kiz sen baya gozalici giyinmeye basladin bak sonra eniste kiskanacak haberin olsunnSelam herkese.bugun hic giremedim cok yogundum.babami yolcu ettik.oncesinde detayli bir kahvalti keyfi yaptik.babam ciktiktan sonra bizde ciktik izmite gittik.ablamlar da geldi.biraz alisveris yaptim.baya yuksek topuklu bi bot aldim.bakalim simdilik cok rahat insallah kullanisli olur.
Baya yoruldum carsidan eve geldik.ufak bi temizlik toparlama yemek isleri.sonrada oglani yikadim.ancak bi fincan ihlamur aldim oturdum.baya mesaj birikmis onlari okudum...
Yok canim yaa kacan bisey yokk gayet iyi menun hic takilma yarin kaldigin yerden devam et afiyet olsun ...Menum karman corman ama yazayim.saatlerini hatirlamiyorum ama...
Kahvalti
1 haslanmis yumurta
1 kk beyaz 1 kk cokelek peyniri
5 zeytin
Domates salatalik
2 dilim kizarmis kepekli ekmek
Uzerine tereyag surdum
1 ck cilek 1 ck bogurtlen receli
Ara
2 kup fistikli tahin helvasi
El kadar kete ve bikac zeytin
Aksam
Ceyrek ekmek arasi et doner
Su 2 litre
Karbonu kacirmişim yazinca anladim
Sende iyiki varsin tatlimmm iyiki bizimlesinnn cansin sen cannİyiki varsiniz iyiki tanimisım sizleri
Valla o secti canim bananeVayyy botunu gule gule giy canimm kiz sen baya gozalici giyinmeye basladin bak sonra eniste kiskanacak haberin olsunn
Ailen yanında üstüne alışveriş yapılmış ve bu kadar ölçülü bence menü bu şartlar altında güzel amaaaaa ölçüsüz olsa merdaneyi elimize alırdıkMenum karman corman ama yazayim.saatlerini hatirlamiyorum ama...
Kahvalti
1 haslanmis yumurta
1 kk beyaz 1 kk cokelek peyniri
5 zeytin
Domates salatalik
2 dilim kizarmis kepekli ekmek
Uzerine tereyag surdum
1 ck cilek 1 ck bogurtlen receli
Ara
2 kup fistikli tahin helvasi
El kadar kete ve bikac zeytin
Aksam
Ceyrek ekmek arasi et doner
Su 2 litre
Karbonu kacirmişim yazinca anladim
Harikasın sen var ya bu işi çok iyi beceriyosun gelsin eksilerMenumu vereyim
Sabah ılık limonlu şu 1 kuru incir
Kahvaltı 10.30: 3 kaşık yulaf ezmesi
1 y kaşığı kuru üzüm
1 bardak süt
Ara: direk kahvesi 1 kuru incir
Öğle akşam 15.00: 1 tabak karnbahrli salata
1 açma, 1 ıslak kek
Ara 21.00: Türk Kahvesi 2 kuru kayısı 10 fındık
Bitki Çayı 2.5 litre su
(Aksam yiyemedim çünkü karnibahar beni çok sisirdi, ilk defa çiğ yedim hala sisim)
Biz eşimle giderdik sonra kesin kavga ederdim sanki içine kıyafetin sığmayan o gibi oyyy şükürler olsun geride kaldı o günler şimdi eşim daha aşık bakıyor çevremdekiler daha saygılı kafasına koyduğunu yapan kararlı,başarılı bi kadın olarak bahsediyolar ben çocuk peşinde koştuğumdan topuklu giyemiyorum ama eminim sen onu çok güzel taşıyacaksın saraya verdiğin ipuçları ekmeğin adı akşam karbon yememek durak öncesi yürüyüş sanki beni tarif ettin eeee atalarımız ne demiş emeksiz yemek olmazValla o secti canim bananekendisi kasindi bana kalsa o kadar topuklu almazdim belki. artik esimle birlikte alisveris yapmaya basladik.onceden yani cok kiloluyken bitlikte gitmezdik ust bas ayakkabi almaya.daha dogrusu ben hadi gidelim demezdim cunku bisey bulamiyordum ve kabinde kan ter icinde kalip kipkirmizi oluyordum denerken buyuk bedenleri.ahh ahh o gunler geride kaldi da simdi herif bana topuklu ayakkabi aliyor
Karşılıklı duygularİyiki varsiniz iyiki tanimisım sizleri
Aynen oyle canim bu gunlere kolay gelmedik elbette.uzun bi surecti ama kazanan biz olduk.Biz eşimle giderdik sonra kesin kavga ederdim sanki içine kıyafetin sığmayan o gibi oyyy şükürler olsun geride kaldı o günler şimdi eşim daha aşık bakıyor çevremdekiler daha saygılı kafasına koyduğunu yapan kararlı,başarılı bi kadın olarak bahsediyolar ben çocuk peşinde koştuğumdan topuklu giyemiyorum ama eminim sen onu çok güzel taşıyacaksın saraya verdiğin ipuçları ekmeğin adı akşam karbon yememek durak öncesi yürüyüş sanki beni tarif ettin eeee atalarımız ne demiş emeksiz yemek olmaz
Cok guzel orneklemissin canim.kulagima kupe olsun bu nasihatin.ilerde lazim olur.tecrubeni severim seninangelina35 demiştim paşa yapacak diye ahhh anneler az sabırlı olun başta yavaş okuyacak zamanla hızlanacaktır hızlı okuma metinlerinden çalışabilirsiniz bi bak istersen ve lütfen oğlumun üzerine çok gitme hamurun mayası gelmeden pişirirsen iş yapmaz nazik olcan sabırlı olcan önce mayası gelecek sonra şekil verilecek amaaaa çok yormadan
Canim sabah boregi bir dilim yeseydin biraz peynir domates zeytin le daha zengin bir menu yapip karbonu az tutabilirdin aksamki pilavi iki kasiktan fazla yeme hemen artiya gecirir seni unutma ne kadar protein o kadar eksi demektir birde gunluk iki fincan yesil cay ic meto hizlanir malum bir ayimiz var seni acil zayiflatmamiz lagzim sekerimmafiyet olsun sifa versin yediklerin ...
Sende iyiki varsin tatlimmm iyiki bizimlesinnn cansin sen cannbuda sara sevinci onceden sik kullanirdin hatirladinmi
sara_28 simdi geldi aklima canim.bide hergun tartiliyordum ben o donem.hos hala daha oyle de sebebi o rakamlarla hergun yuzlesmen.cikiyosun 3 basamakli.100 kusur.cok buyuk bi rakam.hirs yapiyorsun moral bozmak yok.hep daha alt rakamlari gormek istiyorsun.
Simdi sen 107 sin.105 103 100 99.9 gibi rakamlar geldikce motiven artacak...
Her sabah ac ve kiyafetsiz olarak mutlaka tartil ve o rakamla yuzleş canim
Hah iyi o zamanYazdıklarını dikkate alacam canım sagol
evet canım ama moralim iyi olmadığı için smleyleri artık eskidi gibi kullanmiyorum
Bende hergün tartiliyorumkiiiii hemde tuvalete gitmeden ve gittikten sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?