Haydi Yine Yeniden...

Ailen gelmiş ne güzel canım gözün aydın insanin kendi ailesi gibisi yoktur

angelina35 hımmmm b harfinede geçilmiş benim açımdan artık senin uşak okuyor bundan sonra herşey çok kolay ilerleyecek
Insallah kolay olur bundan sonrasi canim her ogrendigimiz sesle ilgili dikte yaptiriyorum kelime yazdiriyorum bazen cumle bol bol okuyoruz bugun biraz denedim u sesini verdim okuyor baya dedigin gibi galiba artik okuyacak sadece biraz yavas serilikte zamanla olacak insallah ....

Valla canım bundan sonra böyle artık fazla iyi niyet yok herkes haddini bilecek seninde dediğin gibi geç kalınmış bi karar ama zararın neresinden donsem kardir

Su icecegim yemeklerde dikkat etmeliyim artık böyle olmayacak

Uzun uzun yazmissin çok sağol canım

Canim sabah boregi bir dilim yeseydin biraz peynir domates zeytin le daha zengin bir menu yapip karbonu az tutabilirdin aksamki pilavi iki kasiktan fazla yeme hemen artiya gecirir seni unutma ne kadar protein o kadar eksi demektir birde gunluk iki fincan yesil cay ic meto hizlanir malum bir ayimiz var seni acil zayiflatmamiz lagzim sekerimm afiyet olsun sifa versin yediklerin ...

Vayyy botunu gule gule giy canimm kiz sen baya gozalici giyinmeye basladin bak sonra eniste kiskanacak haberin olsunn

Yok canim yaa kacan bisey yokk gayet iyi menun hic takilma yarin kaldigin yerden devam et afiyet olsun ...

Vayyy botunu gule gule giy canimm kiz sen baya gozalici giyinmeye basladin bak sonra eniste kiskanacak haberin olsunn
Valla o secti canim banane kendisi kasindi bana kalsa o kadar topuklu almazdim belki. artik esimle birlikte alisveris yapmaya basladik.onceden yani cok kiloluyken bitlikte gitmezdik ust bas ayakkabi almaya.daha dogrusu ben hadi gidelim demezdim cunku bisey bulamiyordum ve kabinde kan ter icinde kalip kipkirmizi oluyordum denerken buyuk bedenleri.ahh ahh o gunler geride kaldi da simdi herif bana topuklu ayakkabi aliyor

Ailen yanında üstüne alışveriş yapılmış ve bu kadar ölçülü bence menü bu şartlar altında güzel amaaaaa ölçüsüz olsa merdaneyi elimize alırdık
Harikasın sen var ya bu işi çok iyi beceriyosun gelsin eksiler

Biz eşimle giderdik sonra kesin kavga ederdim sanki içine kıyafetin sığmayan o gibi oyyy şükürler olsun geride kaldı o günler şimdi eşim daha aşık bakıyor çevremdekiler daha saygılı kafasına koyduğunu yapan kararlı,başarılı bi kadın olarak bahsediyolar ben çocuk peşinde koştuğumdan topuklu giyemiyorum ama eminim sen onu çok güzel taşıyacaksın saraya verdiğin ipuçları ekmeğin adı akşam karbon yememek durak öncesi yürüyüş sanki beni tarif ettin eeee atalarımız ne demiş emeksiz yemek olmaz

angelina35 demiştim paşa yapacak diye ahhh anneler az sabırlı olun başta yavaş okuyacak zamanla hızlanacaktır hızlı okuma metinlerinden çalışabilirsiniz bi bak istersen ve lütfen oğlumun üzerine çok gitme hamurun mayası gelmeden pişirirsen iş yapmaz nazik olcan sabırlı olcan önce mayası gelecek sonra şekil verilecek amaaaa çok yormadan

Aynen oyle canim bu gunlere kolay gelmedik elbette.uzun bi surecti ama kazanan biz olduk.
benzer hilayelerin altinda hep ayni sirlar gizli.yontemler cakisiyor.cok sukur dedigin gibi geride kaldi.cogu gitti azina ugrasiyoruz.
verdigim kiloyu kendi ailemden ve esimden baska hala net olarak bilen yok.hem daha onceden 117 idim demeye utaniyorum.suan oldugum kiloyu soyluyorum ama verdigimi soylesem baslangic kilom cikacak ortaya 30 kusur kilo verdim iste diyorum.Allah affetsin artik.hem nazardan korkuyorum 47 kilo verdim demeye.fark bariz belli ama rakam soylemeye hala cekiniyorum ben...

Cok guzel orneklemissin canim.kulagima kupe olsun bu nasihatin.ilerde lazim olur.tecrubeni severim senin

sara_28 simdi geldi aklima canim.bide hergun tartiliyordum ben o donem.hos hala daha oyle de sebebi o rakamlarla hergun yuzlesmen.cikiyosun 3 basamakli.100 kusur.cok buyuk bi rakam.hirs yapiyorsun moral bozmak yok.hep daha alt rakamlari gormek istiyorsun.
Simdi sen 107 sin.105 103 100 99.9 gibi rakamlar geldikce motiven artacak...
Her sabah ac ve kiyafetsiz olarak mutlaka tartil ve o rakamla yuzleş canim

Yazdıklarını dikkate alacam canım sagol

Sende iyiki varsin tatlimmm iyiki bizimlesinnn cansin sen cann buda sara sevinci onceden sik kullanirdin hatirladinmi

evet canım ama moralim iyi olmadığı için smleyleri artık eskidi gibi kullanmiyorum

Bende hergün tartiliyorumkiiiii hemde tuvalete gitmeden ve gittikten sonra

Yazdıklarını dikkate alacam canım sagol

evet canım ama moralim iyi olmadığı için smleyleri artık eskidi gibi kullanmiyorum

Bende hergün tartiliyorumkiiiii hemde tuvalete gitmeden ve gittikten sonra
Hah iyi o zaman dogru yoldasin.simdi tartida gordugun rakama kafayi tak.ondan bir an once kurtulmaya bak.cok kotu bir rakam o sana hic yakismiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…