- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #33.741
Canim cok saol destegin icin cok dogru diyorsun sabirli olucam sozz insallah burdan nice basarilarimizi paylasicam tabi sizin tecrubeniz ve paylasimlariniz sayesinde iyiki varsiniz .....angelina35 demiştim paşa yapacak diye ahhh anneler az sabırlı olun başta yavaş okuyacak zamanla hızlanacaktır hızlı okuma metinlerinden çalışabilirsiniz bi bak istersen ve lütfen oğlumun üzerine çok gitme hamurun mayası gelmeden pişirirsen iş yapmaz nazik olcan sabırlı olcan önce mayası gelecek sonra şekil verilecek amaaaa çok yormadan
Bende de motivasyon tavan canım hele Bu iki gün çok dikkat edecem. Tartı konusunda da valla eşimin yanına gittigimden daha çok ziyaret ediyorumSelam kızlar mutlu haftalar
Full motive yeni haftaya başladım.bu huyumu seviyorum.sabah yine eski düzenle kahvaltımı yaptım.gün geneli de dikkat edeceğim elbette ve bol suDünü unuttum gittiiii
Artıda olduğumu tahmin ettiğimden sabah tartılmadım ve çarşambaya kadar tartılmama kararı aldım .Bakalım inşallah dayanabilirim bu ayrılığa
Ben tokken pek çıkmam ama her sabah rutindir bende tartı işi.uzun zamandır ilk defa bu sabah buluşmadıkBende de motivasyon tavan canım hele Bu iki gün çok dikkat edecem. Tartı konusunda da valla eşimin yanına gittigimden daha çok ziyaret ediyorum
Gunaydinn bebisimm masallah bu ne guzel bir enerji ohhh banada yansidi valla enerjin dun hem bisey yoktuki menunde bak sende demissin takilmiyorum diye yola devammm kesin sen eksilerdesin o kadar yurumussundur carsilarda kalmamistir bile sana biseySelam kızlar mutlu haftalar
Full motive yeni haftaya başladım.bu huyumu seviyorum.sabah yine eski düzenle kahvaltımı yaptım.gün geneli de dikkat edeceğim elbette ve bol suDünü unuttum gittiiii
Artıda olduğumu tahmin ettiğimden sabah tartılmadım ve çarşambaya kadar tartılmama kararı aldım .Bakalım inşallah dayanabilirim bu ayrılığa
Bende de motivasyon tavan canım hele Bu iki gün çok dikkat edecem. Tartı konusunda da valla eşimin yanına gittigimden daha çok ziyaret ediyorum
Ahh kuzum bugun bizde bulusamadik tarticigimla hadi o zaman bende carsambaya kadar tartilmiycammmmBen tokken pek çıkmam ama her sabah rutindir bende tartı işi.uzun zamandır ilk defa bu sabah buluşmadık
Aaa hakikaten yaa ben baya yürüdüm dün çarşıdaGunaydinn bebisimm masallah bu ne guzel bir enerji ohhh banada yansidi valla enerjin dun hem bisey yoktuki menunde bak sende demissin takilmiyorum diye yola devammm kesin sen eksilerdesin o kadar yurumussundur carsilarda kalmamistir bile sana bisey
Sabah -6 derecede hizli tempoda yurudummm
dun ruyamda Demet Akbag ile yuruyus yapiyordumm allahimm yaa ...ya ders yaptiriyorum cocuga ya da boyle manyak ruyalar goruyorummgece ruya da yapilan yuruyusde kalori yaktirirmiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?