Haydi Yine Yeniden...

Canim cok saol destegin icin cok dogru diyorsun sabirli olucam sozz insallah burdan nice basarilarimizi paylasicam tabi sizin tecrubeniz ve paylasimlariniz sayesinde iyiki varsiniz .....

Selam kızlar mutlu haftalar
Full motive yeni haftaya başladım.bu huyumu seviyorum.sabah yine eski düzenle kahvaltımı yaptım.gün geneli de dikkat edeceğim elbette ve bol su Dünü unuttum gittiiii
Artıda olduğumu tahmin ettiğimden sabah tartılmadım ve çarşambaya kadar tartılmama kararı aldım .Bakalım inşallah dayanabilirim bu ayrılığa

Bende de motivasyon tavan canım hele Bu iki gün çok dikkat edecem. Tartı konusunda da valla eşimin yanına gittigimden daha çok ziyaret ediyorum

Bende de motivasyon tavan canım hele Bu iki gün çok dikkat edecem. Tartı konusunda da valla eşimin yanına gittigimden daha çok ziyaret ediyorum
Ben tokken pek çıkmam ama her sabah rutindir bende tartı işi.uzun zamandır ilk defa bu sabah buluşmadık

Gunaydinn bebisimm masallah bu ne guzel bir enerji ohhh banada yansidi valla enerjin dun hem bisey yoktuki menunde bak sende demissin takilmiyorum diye yola devammm kesin sen eksilerdesin o kadar yurumussundur carsilarda kalmamistir bile sana bisey

Gunaydinn bebisimm masallah bu ne guzel bir enerji ohhh banada yansidi valla enerjin dun hem bisey yoktuki menunde bak sende demissin takilmiyorum diye yola devammm kesin sen eksilerdesin o kadar yurumussundur carsilarda kalmamistir bile sana bisey
Aaa hakikaten yaa ben baya yürüdüm dün çarşıda o hiç aklıma gelmedi bak.hafifletici sebep bulundu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…