Haydi Yine Yeniden...

Kızlar şimdi hastanedeyim rutin kan tahlillerimi yaptırmaya geldim troit ilacı kullandigim için
Geçenlerde bi yerde okudum tiroid ilacı alırken çok ceviz yememek gerekirmiş.bilmiyorum ne derece doğru bilgi.aklında olsun canım.ilaç saatine yakın ceviz yeme

Merhaba kızlar doktordan geldim tahlil sonuçlarım normal çıktı sadece Tsh yükselmiş biraz 6.90 olmus bunun icinde ilacın dozunu artırdı bir ay sonra kontrol verdi yeniden tedaviye baslayabilmem icin bu değerin 2.5 un altinda olmasi gerekiyor simfi mutfaga girecem yemek yapacsm aksamki menum hamsi tava salata corba

Sabah 09 30
Iki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Uc zeytin
Domates salatalik
Sekersiz cay
Ara 14 00
Bir mandalina
Ara 15 00
Bir dilim ekmek
Biraz tel peynir
Domates
Aksam 17 00
Bir kasik pilav
Uc kasik yesil fasulye
Bes kasik yogurt
Su 1.5 litre
Spor 10775 adim oldu

Süper bir menü canım afiyet bal olsun

Gecmis olsun canim tsh kollestrolmuydu canim eger oyle ise bir yontemim var cabucak dusurebiliriz hemde ilacsiz ...hamsiyi cok az yagli yap zaten yagli bir balik ohh salata ile ne guzel olurr afiyet olsun canim ...

Gecmis olsun canim.insallah duser tsh ve tedavine baslarsin.hep dua ediyorum senin icin...

Menude spor da harika

Gecmis olsun canim tsh kollestrolmuydu canim eger oyle ise bir yontemim var cabucak dusurebiliriz hemde ilacsiz ...hamsiyi cok az yagli yap zaten yagli bir balik ohh salata ile ne guzel olurr afiyet olsun canim ...

TSH troit hormonu canım benim troitletim az çalışıyor kilolu olmanın bir sebebi de bu hamsiyi az yağda kizartacam canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…