Haydi Yine Yeniden...

Afiyet olsun canım çok güzel menu
Afiyet olsun canım sen çok yemiyorsun zaten o yüzden güzel menu

Ekmeği tamamen birakacamda ama o zamana kadar çavdar ekmeği yiyim bari olurmu
Şu aşamada ekmeği zaten tamamen bırakman doğru olmaz canım.Beyaz ekmek konusunda dedim ben.çünkü beyaz ekmek yedikçe yediriyor öyle bir özelliği var...
Sabah 2 öğlen 1 akşam 1 şeklinde tam buğday çavdar farketmez,ama beyaz ekmek olmasın lütfen...
Yada kahvaltında da bir dilim ekmek yiyip biraz çeşitlendirsen ne iyi olur.Yeşillik domates salatalık yumurta pek yok kahvaltılarında.genelde geçiştiriyorsun sanki. kuru kayısı incir ceviz de olabilir.
yada hazırlamaya üşeniyorsan şu ara tevafukun yaptığı gibi yulaf ezmesi ve süt ile kahvaltı yapabilirsin çok tok tutar emin ol

Kızlar benim.bu yilki okulumda her gün bir etkinlik var yaaa
Bugunde kaz eti pilav yufka yenecekmis herkes hapur hupur yiyecek bende etinden tirtiklarim artık. Bu okula uyum saglarsam yandım
Canım böyle günlerin daha önceden yapılacağı tarih bellidir,ona göre o hafta çok dikkat edip bu günü de ödül günü olarak değerlendirebilirsin.Akşam da olabildiğince az yemeye çalışırsın. Bugün mesela kaz etinden bolca ye.Yufka zaten diğer ekmekler gibi çok kilo yapmıyor,çeyrek yufka alabilirsin.Bir iki kaşık da pilavın tadına baktın mı oldu bu iş

TSH troit hormonu canım benim troitletim az çalışıyor kilolu olmanın bir sebebi de bu hamsiyi az yağda kizartacam canım
Kafaya bak yaa bende kafa kalmamis kolestrolmu diyorum aslinda senin bol bol dere otu yemen lagzim birde tere tohumu cok faydasi varmis annemde troit hastasi surekli ilac kullaniyor rabbim sifani versin canimm

Gunaydinlarrrrrryurudum geldimm birazdan tekrar okula gitcem okulda ogretmenler gunu kutlamasi yapacagizzz ayy cok yogun bir gun bugunnn kos angelina kossss
Nerde hareket orda bereket,hareketli olmak iyidir canım Benim bu ara işler düşük kös kös oturuyorum Ama benimde içim kıpır kıpır

Günaydın herkese Bugün yine motivem çok iyi Güne enerjik başlamak gibisi yok ayol

Aynen canım güne nasıl başlarsan gün öyle gidiyor

sabah erken saattekahvaltı yapmayı hiç sevmiyorum ama işe gittiğimden mecburen kahvaltı hazırlıyorum ama dediğin gibi geçiştirme gibi oluyor ancak dikkat etmem gerek farkıdayım

Kafaya bak yaa bende kafa kalmamis kolestrolmu diyorum aslinda senin bol bol dere otu yemen lagzim birde tere tohumu cok faydasi varmis annemde troit hastasi surekli ilac kullaniyor rabbim sifani versin canimm

dere otunu çok severim çokda tüketiyorum canım inşallah değerim normal sınırlara gelir

Ah kuzum valla dün söyledi Müdürcüğümüz :) canım öğle yemeği niyetine yedim yufka çok az aldım 3 lokma kadar. pilav da bulgur pilaviydi 5 kaşık yedim saat erken neyseki

Ah kuzum valla dün söyledi Müdürcüğümüz :) canım öğle yemeği niyetine yedim yufka çok az aldım 3 lokma kadar. pilav da bulgur pilaviydi 5 kaşık yedim saat erken neyseki
Erken saate denk geldiği iyi oldu.akşama bişeycik kalmaz ondan.Dengelemek bizim işimiz

tadımlık yemişsin gülüm şifa olsun
öğle yemeğini boş geçme yine de çok erken yemişsin şimdiye erimiştir o pilav

gece yine uyuyamadım 2 gibi yattım uykum var uykuya dalamıyorum olmadık şeyler geliyor aklıma beynim bir türlü çalışmadan durmuyor 3 buçuğa doğru uyumuşumdur anca sabah 7 de kalktım bu defa kahvaltı yaptım geceden gurulduyordu zaten midem :))
tüm evi toparladım bir posta çamaşır yıkandı serdim 2. posta yıkanıyor akşamın yemeğinin ön hazırlığını da yaptım bir fırınlanması kaldı benim ki az sonra öğle yemeğine gelip gitsin dışarı çıkıcam güneşte var az dolanırım belki kaç gündür şu içimin daralması boğuluyor hissi gider:) hem de spor olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…