- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #33.801
Yeni kararlarin sana cok iyi geldi canim.bambaska bir sara var sanki artik gunlukte
Valla daha ne olsun.oldukca dikkat etmissin.su isi tamamdir.birde beyaz ekmek tuketmemen konusunda soz alayim senden
yeni güne bismillah günaydın :)
Afiyet olsun canım çok güzel menuKahvaltı
3/4 haşlanmış yumurta, 2 zeytin, kk peynir, 1 dilim tahıllı ekmek üzerine tahinli pekmez, domates salatalık, taze sıkılmış meyve suyu, yeşil çay
Öğle
2 dilim pırasalı kıymalı börek, ayran, muz
Ara
Türk kahvesi, avuçiçi leblebi, 2 susamlı çubuk kraker
Aksam
Haşlama et bi yemek tabagi, yoğurt, salata, vişne hoşafı
Ara
Türk kahvesi, 4 ceviz, nar
Afiyet olsun canım sen çok yemiyorsun zaten o yüzden güzel menuöğle
peynirli yumurta
1 dilim ekmek
akşam
3 dilim fırında karnıbahar ağırlıklı sebze
sarımsaklı yoğurt
2 sarma
arada
1 kahve yanı bardağıyla elma erik karışık meyve suyu
çay yanına 1 elmalı kurabiye
Şu aşamada ekmeği zaten tamamen bırakman doğru olmaz canım.Beyaz ekmek konusunda dedim ben.çünkü beyaz ekmek yedikçe yediriyor öyle bir özelliği var...Ekmeği tamamen birakacamda ama o zamana kadar çavdar ekmeği yiyim bari olurmu
Wuuuhhuuuuu enerjiye baaakkkk , süpersin Sara'cımmHerkese günaydın
Canım böyle günlerin daha önceden yapılacağı tarih bellidir,ona göre o hafta çok dikkat edip bu günü de ödül günü olarak değerlendirebilirsin.Akşam da olabildiğince az yemeye çalışırsın. Bugün mesela kaz etinden bolca ye.Yufka zaten diğer ekmekler gibi çok kilo yapmıyor,çeyrek yufka alabilirsin.Bir iki kaşık da pilavın tadına baktın mı oldu bu işKızlar benim.bu yilki okulumda her gün bir etkinlik var yaaa
Bugunde kaz eti pilav yufka yenecekmisherkes hapur hupur yiyecek bende etinden tirtiklarim artık. Bu okula uyum saglarsam yandım
Kafaya bak yaa bende kafa kalmamis kolestrolmu diyorum aslinda senin bol bol dere otu yemen lagzim birde tere tohumu cok faydasi varmis annemde troit hastasi surekli ilac kullaniyor rabbim sifani versin canimmTSH troit hormonu canım benim troitletim az çalışıyor kilolu olmanın bir sebebi de bu hamsiyi az yağda kizartacam canım
Nerde hareket orda bereket,hareketli olmak iyidir canımGunaydinlarrrrrryurudum geldimm birazdan tekrar okula gitcem okulda ogretmenler gunu kutlamasi yapacagizzz ayy cok yogun bir gun bugunnn kos angelina kossss
Günaydın herkeseBugün yine motivem çok iyi Güne enerjik başlamak gibisi yok ayol
Şu aşamada ekmeği zaten tamamen bırakman doğru olmaz canım.Beyaz ekmek konusunda dedim ben.çünkü beyaz ekmek yedikçe yediriyor öyle bir özelliği var...
Sabah 2 öğlen 1 akşam 1 şeklinde tam buğday çavdar farketmez,ama beyaz ekmek olmasın lütfen...
Yada kahvaltında da bir dilim ekmek yiyip biraz çeşitlendirsen ne iyi olur.Yeşillik domates salatalık yumurta pek yok kahvaltılarında.genelde geçiştiriyorsun sanki. kuru kayısı incir ceviz de olabilir.
yada hazırlamaya üşeniyorsan şu ara tevafukun yaptığı gibi yulaf ezmesi ve süt ile kahvaltı yapabilirsin çok tok tutar emin ol
Kafaya bak yaa bende kafa kalmamis kolestrolmu diyorum aslinda senin bol bol dere otu yemen lagzim birde tere tohumu cok faydasi varmis annemde troit hastasi surekli ilac kullaniyor rabbim sifani versin canimm
Şu aşamada ekmeği zaten tamamen bırakman doğru olmaz canım.Beyaz ekmek konusunda dedim ben.çünkü beyaz ekmek yedikçe yediriyor öyle bir özelliği var...
Sabah 2 öğlen 1 akşam 1 şeklinde tam buğday çavdar farketmez,ama beyaz ekmek olmasın lütfen...
Yada kahvaltında da bir dilim ekmek yiyip biraz çeşitlendirsen ne iyi olur.Yeşillik domates salatalık yumurta pek yok kahvaltılarında.genelde geçiştiriyorsun sanki. kuru kayısı incir ceviz de olabilir.
yada hazırlamaya üşeniyorsan şu ara tevafukun yaptığı gibi yulaf ezmesi ve süt ile kahvaltı yapabilirsin çok tok tutar emin ol
Ah kuzum valla dün söyledi Müdürcüğümüz :) canım öğle yemeği niyetine yedim yufka çok az aldım 3 lokma kadar. pilav da bulgur pilaviydi 5 kaşık yedim saat erken neysekiCanım böyle günlerin daha önceden yapılacağı tarih bellidir,ona göre o hafta çok dikkat edip bu günü de ödül günü olarak değerlendirebilirsin.Akşam da olabildiğince az yemeye çalışırsın. Bugün mesela kaz etinden bolca ye.Yufka zaten diğer ekmekler gibi çok kilo yapmıyor,çeyrek yufka alabilirsin.Bir iki kaşık da pilavın tadına baktın mı oldu bu iş
Erken saate denk geldiği iyi oldu.akşama bişeycik kalmaz ondan.Dengelemek bizim işimizAh kuzum valla dün söyledi Müdürcüğümüz :) canım öğle yemeği niyetine yedim yufka çok az aldım 3 lokma kadar. pilav da bulgur pilaviydi 5 kaşık yedim saat erken neyseki
tadımlık yemişsin gülüm şifa olsunAh kuzum valla dün söyledi Müdürcüğümüz :) canım öğle yemeği niyetine yedim yufka çok az aldım 3 lokma kadar. pilav da bulgur pilaviydi 5 kaşık yedim saat erken neyseki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?