- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #33.821
En güzel terapi yürüyüş zaten.iyi gelir açılırsıngece yine uyuyamadım 2 gibi yattım uykum var uykuya dalamıyorum olmadık şeyler geliyor aklıma beynim bir türlü çalışmadan durmuyor 3 buçuğa doğru uyumuşumdur anca sabah 7 de kalktım bu defa kahvaltı yaptım geceden gurulduyordu zaten midem :))
tüm evi toparladım bir posta çamaşır yıkandı serdim 2. posta yıkanıyor akşamın yemeğinin ön hazırlığını da yaptım bir fırınlanması kaldı benim ki az sonra öğle yemeğine gelip gitsin dışarı çıkıcam güneşte var az dolanırım belki kaç gündür şu içimin daralması boğuluyor hissi gider:) hem de spor olur
gece yine uyuyamadım 2 gibi yattım uykum var uykuya dalamıyorum olmadık şeyler geliyor aklıma beynim bir türlü çalışmadan durmuyor 3 buçuğa doğru uyumuşumdur anca sabah 7 de kalktım bu defa kahvaltı yaptım geceden gurulduyordu zaten midem :))
tüm evi toparladım bir posta çamaşır yıkandı serdim 2. posta yıkanıyor akşamın yemeğinin ön hazırlığını da yaptım bir fırınlanması kaldı benim ki az sonra öğle yemeğine gelip gitsin dışarı çıkıcam güneşte var az dolanırım belki kaç gündür şu içimin daralması boğuluyor hissi gider:) hem de spor olur
Ah kuzum valla dün söyledi Müdürcüğümüz :) canım öğle yemeği niyetine yedim yufka çok az aldım 3 lokma kadar. pilav da bulgur pilaviydi 5 kaşık yedim saat erken neyseki
Evet bir litre oldu şimdiye kadar
Dün zencefilli limonlu çay aldım birazdan ondanda icecem
Okuldan yeni geldimm hediyemizi verdik fotograf cekindik pasta kestikkk pastayi tam tamina 49 parca ya kestim nasil guluyorlar bana dalga geciyolar yetmiycek diye ama benden kacarmi kestim valla herkesede yetti bol bol cok guzel bir gun oldu gercekten ........
Kış için de çok iyi canım zaten.Boğaz ağrılarına falan iyi geliyor.Zencefil metabolizmayı hızlandırıp kilo verdirmeye yardımcı oluyomus bilmeden kenfime iyilik yapmışım cok mutlu oldum
Ogretmenler gunu icin canim teog sinavina denk geldigi icin erkenden kutladikBecerekli arkadaşım benim ne için pasta kestiniz kimin dogum günüydü ben orasını kaçırmışım
Evet canim zencefil ozellikle taze zencefil limon sicak suda cay gibi icmenin cok faydasi var seni cok azimli gordum insallah bu azmin hic bitmesin canimm .....Zencefil metabolizmayı hızlandırıp kilo verdirmeye yardımcı oluyomus bilmeden kenfime iyilik yapmışım cok mutlu oldum
Tabir yerindeyse senin oğlan çözmüş artık yürüyün sizi kim.tutar demek istemişGunun en guzel haberini unuttumm ..........
Ogretmenimiz artik ogluma sirasiyla onu beklemeden sesleri verebilecegimi soyledi cok sasirdimmmmsimdi bu ne anlama geliyorr acaba
Gözünüz aydın canım bak korktuğun gibi olmadı ne harf verse söküyor paşa maşallahGunun en guzel haberini unuttumm ..........
Ogretmenimiz artik ogluma sirasiyla onu beklemeden sesleri verebilecegimi soyledi cok sasirdimmmmsimdi bu ne anlama geliyorr acaba
Gunun en guzel haberini unuttumm ..........
Ogretmenler gunu icin canim teog sinavina denk geldigi icin erkenden kutladik
Tesekkur ederim canim bugun bir kac ses vermis bilmedigi okumus oyle diyor oglus sonrasinda benim gibi bes alti veliye daha az az sesleri verebilecegimizi soyledi cok sasirdim once eve gelince oglustan ogrendim isin aslini cok heyecanlandim ben yinede azar azar emin adimlarla ilerlemek istiyorum sen ne dersin sonucta okudugunu da yazabilmesi lagzim dimi ...Tabir yerindeyse senin oğlan çözmüş artık yürüyün sizi kim.tutar demek istemiştebrik ederim canım emeklerinin karşılığı
Cok tesekkur ederim canim cok sukurr korktuguma ugratmadi rabbim ama daha yolumuz varrGözünüz aydın canım bak korktuğun gibi olmadı ne harf verse söküyor paşa maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?