Haydi Yine Yeniden...

Tabiki canım dergiler varsa onlarla ilerleyebilrisin. Hemde pekismis olur haftada 3 harf devam edebilirsin. Ünlüler daha kolay olur zaten

Slm kızlar bugün nöbetçiydim çok yoruldum üşüdüm gece büyük kızım hastaydı sabah 05:30 da uyudum 07:00 uyandım üstüne okulda ki haylazlar nöbet üstüne ufaklık bakıcıdan alıp büyük kızın öğretmenler günü kutlamasına yetiştim eve geldim ocağa yemeği koydum oyyy çok yorgunum tartı artı gösteriyor son bikaç gündür doğru düzgün uyumuyorum karnımda şişlik var regle bikaç gün var sebebi bilmiyorum

Kizina gecmis olsun canim.insallah fazla kapilmadan kurtarir.sende dinlen biraz erken uyumaya calis.stres ve uykusuzluk bir numarali odem ve arti sebebi...

Sabah 8.15
Tavada 1 tk ile 1 yumurta
1 kk cokelek peyniri
3 zeytin
1 domates

Ara 12
1 ceviz 1 hurma

Oglen 13.45
1 tabak taze fasulye
1 kase yogurt

Ara 17.30
1 mandalina

Aksam 18.30
1 kase mercimek corbasi
5 adet karnabahar koftesi (inceydi)

Su 2.5 lt
Ara olarak yedigimi yazarim karar veremedim...

Süper bir menü bu hafta kesin eksi çıkacaksın tartıda

niye böyle oluyor bize acaba benim ki de sebepsiz
sabah bir fasıl ağladım durduk yere ki ben ağlamam kolay kolay öğleye doğru bir fasıl daha ağladım ve çok sinirliyim bir de rabbim sonumuzu hayır etsin inşallah :)

kız valla ben de güldüm hem de takdir ettim pastayı 49 e bölüp yettirmek bile başarı

geçmiş olsun inşallah şimdi iyidir cimcime
yarın sen de görevli misin teog da ayy dinlenmeye hiç fırsatın yok gülüm çok yoruluyorsun sen rabbim güç kuvvet versin

karnıbahar köftesibi kızarttın mı ben de dün köftesi gibi yaptım ama fırınladım yarım havuçla yarım da patats rendelemiştim :))
afiyet şifa olsun

sabah 8
2 haşlama yumurta
peynir

ara
bitki çayı

öğle 1 de
2 dilim dünden kalan fırın karnıbahar

öğleden sonra komşu da 15- 14 arası
çok ısrar etti
2 yemek kaşığı salçalı makarnaya sarımsaklı yoğurt
yarım dilim kek
2 kare bitter çikolata

akşam henüz acıkmadım acıkırsam
tuzsuz cacık olacak

Gecmis olsun canim bugun erkenden yat dinlen iyi gelir erken yatmak ...

dün sabah tartıda acayip fazla bir rakam görünce nevrim döndü önceki akşam 2 bardak acılı şalgamdandır dedim kendimi sakinlettim bu sabah o kadar fazla olmasa da yine artıyı görünce cidden çok sinirlendim başladım ağzıma geleni saymaya ben bu bedenin de yağlarının da içine tüküreyim canı cehenneme v.s. v.s. bildiğiniz saydırdım kendi kendime yani öğlen baktım eşim söyleniyor 2 gündür birden insan kilo mu alır bu baskül bozuk mu ne diye meğer o da baya fazla çıkıyormuş temizlik yaparken kaldırdım indirdim derken düzgün yere mi koymadım ne yaptım acaba
ama şu kesin kilo işi yemeyle ilgili değil kesinlikle kafa da inançla ilgili ayın 10 nundan beri reglim daha da bitmedi o da etkiliyor psikolojimi galiba

Yazacak bisey bulamadim menuye insan elestirecek bir parcada olsa bisey yemezmi yavv afiyet olsun fistik guzel menu

Hayirdir canim niye agladin bir sorunmu var sinirlenmissinde hayirlar olsun insallah ....

kız valla ben de güldüm hem de takdir ettim pastayı 49 e bölüp yettirmek bile başarı
Saol canim eskiden kalma bir aliskanlik gencken staj yaptigim gunlerde cocuklara pasta kesilecek olurdu 40 kisi cocuklar olurdu e bizde olurduk keserdim kucucuk pastayi 50 -60 parcaya bugunde baktim millet panik yav verin su bicagi diyip kesiverdim

Hayirdir canim niye agladin bir sorunmu var sinirlenmissinde hayirlar olsun insallah ....
amin hayırlar olsun
bilmiyorum ki neyim var sebepsiz işte bayadır içim sıkılıyor birden ateş basıyor daralıyordum hatta gelip okusam bile buraya da yazmıyordum ki kimsenin canını sıkmayayım,annemi bile daha az arar oldum .. bu gün de ağlayasım tuttu kızzz yoksa ben kökten tırlatıyor muyum ne

Aslinda guzel menu canim aksama cacik fikride guzel afiyet olsunn canim

hahahah süper anne
kafe açarsam ilk seni çağırıcam açılışta bedava ikramlıkları kes dilimle diye

Depresyon belirtisi canim hemen git saclarini kestir guzel bir boya yaptir gecer bosver hersey olacagina varir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…