Haydi Yine Yeniden...

Sabah 9 30
Ufak bir tost
Uc zeytin
Sekersiz cay
Oglen 14 00
Bir dilim ekmek
Biraz tel peynir
Bir lokma yagda yumurta
Aksam 18 00
Iki kasik bezelye
Uc kasik yogurt
Su 1.5 oldu az oldu icerim daha galiba
Spor 10540 adim attim
Bugun bir tokluk var nedense okulda pasta bile yemedim oglum yedi benim payimida bezelyeyide oylesine yedim heycandan galiba

gülüm senin bu yediğinle anca kuş doyar canın istemiyormuş tokluk hissin varmış tamam da bu kadar da az olmaz ki bak yine hastalanırsan basarım kalayıı (süpürgesiz cadı ekim ) :))

karnıbahar köftesibi kızarttın mı ben de dün köftesi gibi yaptım ama fırınladım yarım havuçla yarım da patats rendelemiştim :))
afiyet şifa olsun
Evde degilim canim
Esimin kuzenine geldim halasinin kizina.is cikisi.o yapmis.az yagda kizartti ama tadi cok guzeldi hafifti

Menumu vereyim
Sabah ılık limonlu ballı su
Kahvaltı 6.50: 3 y k yulaf ezmesi
Icine 2 kuru kayısı 1 bardak süt
Zorunlu öğle yemeği 9.45:
3 kaşık kaz eti
4 kaşık bulgur pilavı , çeyrek yufka

Ara 15.00: dibek kahvesi bitki çayı

Aksam 18.30: 1 kase tarhana çorbası.
3 kaşık bamya, yoğurt
Ara: Türk Kahvesi 1 kuru incir
tarçınlı süt, bitki çayı
2.5 litre su

Depresyon belirtisi canim hemen git saclarini kestir guzel bir boya yaptir gecer bosver hersey olacagina varir
farkındayım gülüm geçer sandım daha beter oluyorum depresifimm çook zibilimmm bu ara :))
2-3 gündür kendime bakıyorum kıvırcık saçlarıma fön çekiyorum göz makyajımı yapıyorum hatta bu gün takı bile taktım saçlarım daha yeni omuz başına kadar uzadı kestirmek geldi aklıma da kıyamadım boyanın da kokusuna ve kuaförün başıma dokunmasına bu ara hiiç tahammül edemem boya işi yatar yani:)

Evde degilim canim
Esimin kuzenine geldim halasinin kizina.is cikisi.o yapmis.az yagda kizartti ama tadi cok guzeldi hafifti
ben hiç yağda denemedim ama şimdi doğruya doğru yağda kızaranlar fırındakinden daha lezzetli oluyor yaavff:)
karnıbahar da zaten fazla yağ çekecek bir sebze değil yapanın ellerine sağlık yiyene de afiyet olsun :)

kaç saat bir şey yememişsin acıkmadın mı akşama bamya dediğin ne su gibi sebze yarın tartı günü diye yememişsin kesin hadi bu günlük böyle olsun azcık daha ye demiycem :)afiyet olsun

kaç saat bir şey yememişsin acıkmadın mı akşama bamya dediğin ne su gibi sebze yarın tartı günü diye yememişsin kesin hadi bu günlük böyle olsun azcık daha ye demiycem :)afiyet olsun
Canim kaz eti çok ağır bir et bulgur pilavida yiyince baya tok tuttu. Akşamları da genelde böyle yiyorum canım tartı günü ile alakası yok yani. Uzun zamandır eksi göremiyorum zaten ümidi kestim.

Süpersin azimli Kraliçe maşallah sana
Afiyet olsun canım gayet güzel cacık da olursa tabi
Canim akşam toplam 5 kaşık yemissin
Benim oglanla kız bizden çok yiyorlar valla :)) menun sade ve güzel canım afiyet olsun

Cacik olursa iyi olur.cok ac birakma kendini

Pastaya da hayir dedikten sonra daha ne olsun.menu harika

Guzel dengelemissin canim.zaten baya erken yemissin oglen yemegini.hic dert etme...

Hiç açık bi yiyecek yok nasıl güzel bi irade maşallah sana
Kesinlikle bişey daha ye çok az yemişsin bugün bize diyosun kuş kadar valla senin menünde öyle olmuş
Kız pasta nerde o kadar kes yeme bravo sana yakışanı yapmışsın menü de oldukça güzel
Senin menünde kızlardan aşağı kalmaz hepiniz harikasınız

Bugün menün daha güzel olmuş yeni kararlar sende hoş etkiler yaptı devam arkadaşım

Kahvaltı
Kaşarlı tost, yeşil çay
Öğle
Yarım orta boy pizza, 1 su bardağı friko gazoz
Ara
Poğaça, çay, bi dilim peynir
Akşam
Brokoli haşladım soğan doğradım limon zeytinyağı az tuz bu salatadan yedim yanında 4 yk yoğurtlu biber közleme
Ara
Türk kahvesi, 4 ceviz

Oglen ekmek yok bu super.aksamdan da 1 dilim feragat etsen on numara olur.su iyi canim

Gunduz karbonlar var ama aksamla cok iyi denge kurmussun.afiyet olsun canim

Çok beğendim canım menunu afiyet olsun şu da icilmis. süper gidiyorsun
Aksam harika dengelwmissin canım. afiyet olsun

Kuzum sana ne oldu ki kendine en iyi gelen şeyleri yap kuzum canını sıkan şeyler de eğer bir yıl sonra unutabilecegin türden şeylerse hiç takma takılma. hepimize zaman zaman oluyor bana en iyi Glen şey arkadaşlarım oluyor. Ama daha iyisi soruna çözüm bulmak oluyor. umarım sende rahatlarsın

Menün guzel canım ama hem tost hem poğaça hem pizza fazlamı olmuş ne ama olsun akşamın süper olmus afiyet olsun arkadaşıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…