- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #33.881
Ohh ne iyi etmissin sefan olsun.arada bir toplanin o zaman dokun kurtlariBu akşam arkadaşlarımla toplandık cok eğlendik uc bardak sekersiz çay içtim bir tane ballı bisküvi yedim o kadar ama bayağı stres attık
bana ne olduğunu bir bilsem zaten sorun kalmayacak sebep yok gülüm şükür oğlanın sınavlar başladı ilk gelen notlar çok iyi genelde hep sorun olurdu ondan yana sorun yok yani.. eşim de her zaman ki gibi onla da sorun yok okuduğum kitaplar mı etkiliyor diye düşünmeye başladım ciddi ciddi en son ki kitabı bilerek yarım bıraktım çok üzücü diye gorki nin çocukluğum adlı kitaptı gerçek çocukluk hikayesini yazmış ..benim zihnim her şeyi canlandırıyor kitaptaki o dayakları ölümleri de akan kanı tv izler gibi görüyorumKuzum sana ne oldu kikendine en iyi gelen şeyleri yap kuzum canını sıkan şeyler de eğer bir yıl sonra unutabilecegin türden şeylerse hiç takma takılma. hepimize zaman zaman oluyor bana en iyi Glen şey arkadaşlarım oluyor. Ama daha iyisi soruna çözüm bulmak oluyor. umarım sende rahatlarsın
ohhhh çok iyi yapmışsın iyi arkadaşlar her zaman sağlığa da iyi gelir :))Bu akşam arkadaşlarımla toplandık cok eğlendik uc bardak sekersiz çay içtim bir tane ballı bisküvi yedim o kadar ama bayağı stres attık
gündüz karbonhidrat ağırlıklı olmuş akşama toparlamışsın gülüm afiyet olsunKahvaltı
Kaşarlı tost, yeşil çay
Öğle
Yarım orta boy pizza, 1 su bardağı friko gazoz
Ara
Poğaça, çay, bi dilim peynir
Akşam
Brokoli haşladım soğan doğradım limon zeytinyağı az tuz bu salatadan yedim yanında 4 yk yoğurtlu biber közleme
Ara
Türk kahvesi, 4 ceviz
menün gayet güzel olmuş suyu da arttırdın mı tamamdırMenümu yazayım
Sabah 08:00
İki dilim ekmek
Peynir,zeytin
Bir bardak şekersiz çay
Öğle 12:00
Bir kase çorba
Bir porsiyon yumurtalı ıspanak
Aksam 20: 00
Bir tabak etli sebze yemeği
Bir kase yoğurt
İk dilim ekmek
Su bir buçuk litre oldu içecem daha
Canım pişman olacak bir şey yok.yoluna devam edeceksin.geçiş dönemleri hepimizde oluyor.bende kendimden bir patlama bekliyorum yakında ama hadi hayırlısıBn geldim okul yoğundu eve geldim oğlumu uyutuyirum kilo bildirimi hiç yapasim yok
Geçen hafta 67.5
Bu hafta 67.9
Fark +400
Bu hafta şöyle bir baktım bu kiloyu gördükten sonra her gün az da olsa bir kaçamağım var cumartesi günü çoktu mesela. gözleme pastapazar günü günde yediklerim, Pazartesi öğleden sonra kek ve sarma vardı, dün de yediğim bulgur pilavı bunlar aklımda kalanlar sonuç artı ve derin bir pismanlik
Yapma canim yaa hepi topu 400 gr cik sen bunu bir gunde bile verirsin bak bende sabitimm dusun her sabah ayazda yuruyorum ama hic bir kimildama yok bu hafta biraz siki tutarsin gider o artida uzulme lutfen ....Bn geldim okul yoğundu eve geldim oğlumu uyutuyirum kilo bildirimi hiç yapasim yok
Geçen hafta 67.5
Bu hafta 67.9
Fark +400
Bu hafta şöyle bir baktım bu kiloyu gördükten sonra her gün az da olsa bir kaçamağım var cumartesi günü çoktu mesela. gözleme pastapazar günü günde yediklerim, Pazartesi öğleden sonra kek ve sarma vardı, dün de yediğim bulgur pilavı bunlar aklımda kalanlar sonuç artı ve derin bir pismanlik
Beni döv tomurcugum valla vur beniCanım pişman olacak bir şey yok.yoluna devam edeceksin.geçiş dönemleri hepimizde oluyor.bende kendimden bir patlama bekliyorum yakında ama hadi hayırlısıKendimi biliyorum çünkü ne zaman böyle iyi gitse bikaç hafta eksi görsem hemen kaçamak patlaması yaşıyorum ve hoooop artı bir kilo gelmiş bile...
Hiç kendini kasma üzme,şükür eskisi gibi verilecek çok abartı kilon kalmadı.Bugünümüze şükür,ne diyorduk,sloganımızı unuttun mu ''olmak istediğim yerde değilim ama başladığım yerde de değilim''
Yok kuzum ya geçen haftadan 700 bu hafta 400 bir kiloyu geçtiYapma canim yaa hepi topu 400 gr cik sen bunu bir gunde bile verirsin bak bende sabitimm dusun her sabah ayazda yuruyorum ama hic bir kimildama yok bu hafta biraz siki tutarsin gider o artida uzulme lutfen ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?