Haydi Yine Yeniden...

bana ne olduğunu bir bilsem zaten sorun kalmayacak sebep yok gülüm şükür oğlanın sınavlar başladı ilk gelen notlar çok iyi genelde hep sorun olurdu ondan yana sorun yok yani.. eşim de her zaman ki gibi onla da sorun yok okuduğum kitaplar mı etkiliyor diye düşünmeye başladım ciddi ciddi en son ki kitabı bilerek yarım bıraktım çok üzücü diye gorki nin çocukluğum adlı kitaptı gerçek çocukluk hikayesini yazmış ..benim zihnim her şeyi canlandırıyor kitaptaki o dayakları ölümleri de akan kanı tv izler gibi görüyorum
bu da geçer gülüm ne olacak:))) şu malum dönem bitsin biraz kuran okurum rabbim ferahlığı verir

Bu akşam arkadaşlarımla toplandık cok eğlendik uc bardak sekersiz çay içtim bir tane ballı bisküvi yedim o kadar ama bayağı stres attık
ohhhh çok iyi yapmışsın iyi arkadaşlar her zaman sağlığa da iyi gelir :))
senle benim buhranlı zamanlarımız geçmezse en iyi yöntem toplaşalım açalım bir de mezdeke tey tey teyyy oynayalım anacım

gündüz karbonhidrat ağırlıklı olmuş akşama toparlamışsın gülüm afiyet olsun
aklıma ne geldi kaç sene önce bir komşum vardı çok güzel yerdi valla ama hep sonunda çay yerine bana sıcak su doldur birde limon isterdi limonlu su içerdi hep kadın tığ gibiydi, o zamanlar bende de hala gayret vardı ikramlıkları bol çeşit yapardım böreği poğaçası kısırı yoğurtlu salataları kurabiyesi kremalı pastası herşeyden olurdu yani ve hepsini yerdi tabağını bitirirdi
sonradan öğrendim meğer hamur işini yada yemeği çok yiyince üstüne limonlu sıcak su içmek yediğini eritip sana kalmasını engelliyormuş :))

menün gayet güzel olmuş suyu da arttırdın mı tamamdır
ben şişeyle içiyorum tupper şişem hep dolu gözümün önün de duruyor yoksa bazen ha içtim ha içicem diye bardağa su koyup ta kaç saat su içmediğim oluyor şimdi gidip gelip bir iki yudum içiveriyorum

Kilo bildirimim
Geçen hafta: 71,1
Bu hafta : 70,9
Fark : -200 gr

Aslında daha az bir rakam görmüştüm geçen hafta.2 gündür tartılmadığım halde eksinin artısındayım.Artık haftasonu ne kadar artıydım bilemiyorum.Yine de 70 le başlaması rahatlattı beni

geçen gün 102 görüp ertesi gününe 101 görüp bu gün 99.8 e sevinsem mi üzülsem mi bilemedim 2 gün suyu 3 litreye yakın içince ödem indi galiba bu günde suyu bol içip yarına bakayım kalan artılar da gidecek mi

Bn geldim okul yoğundu eve geldim oğlumu uyutuyirum kilo bildirimi hiç yapasim yok

Geçen hafta 67.5
Bu hafta 67.9
Fark +400
Bu hafta şöyle bir baktım bu kiloyu gördükten sonra her gün az da olsa bir kaçamağım var cumartesi günü çoktu mesela. gözleme pasta pazar günü günde yediklerim, Pazartesi öğleden sonra kek ve sarma vardı, dün de yediğim bulgur pilavı bunlar aklımda kalanlar sonuç artı ve derin bir pismanlik

Canım pişman olacak bir şey yok.yoluna devam edeceksin.geçiş dönemleri hepimizde oluyor.bende kendimden bir patlama bekliyorum yakında ama hadi hayırlısı Kendimi biliyorum çünkü ne zaman böyle iyi gitse bikaç hafta eksi görsem hemen kaçamak patlaması yaşıyorum ve hoooop artı bir kilo gelmiş bile...
Hiç kendini kasma üzme,şükür eskisi gibi verilecek çok abartı kilon kalmadı.Bugünümüze şükür,ne diyorduk,sloganımızı unuttun mu ''olmak istediğim yerde değilim ama başladığım yerde de değilim''

Yapma canim yaa hepi topu 400 gr cik sen bunu bir gunde bile verirsin bak bende sabitimm dusun her sabah ayazda yuruyorum ama hic bir kimildama yok bu hafta biraz siki tutarsin gider o artida uzulme lutfen ....

Eski müşterilerimden biri beni tanımadı tanıyamadı daha doğrusu...Ebru hanım nerde ben ondan bilgi almak istiyorum diyor.O benim beyefendi dedim inanmadı adam.Ayrıldı mı o siz yeni mi başladınız dedi Sonra yaklaşınca tanıdı ama hala inanamıyor o kadar kiloyu verdiğime.Ameliyat olmuşsundur diyo Allah'ım bunları duymak ne kadar güzel

Beni döv tomurcugum valla vur beni

Yapma canim yaa hepi topu 400 gr cik sen bunu bir gunde bile verirsin bak bende sabitimm dusun her sabah ayazda yuruyorum ama hic bir kimildama yok bu hafta biraz siki tutarsin gider o artida uzulme lutfen ....
Yok kuzum ya geçen haftadan 700 bu hafta 400 bir kiloyu geçti çok Üzgünüm gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…