- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #33.901
bu pişmanlıklar zaten bizi hep geri adım attırıyor bence dün ki yediğin de artı yapacak bir miktar hiç yoktu kiBn geldim okul yoğundu eve geldim oğlumu uyutuyirum kilo bildirimi hiç yapasim yok
Geçen hafta 67.5
Bu hafta 67.9
Fark +400
Bu hafta şöyle bir baktım bu kiloyu gördükten sonra her gün az da olsa bir kaçamağım var cumartesi günü çoktu mesela. gözleme pastapazar günü günde yediklerim, Pazartesi öğleden sonra kek ve sarma vardı, dün de yediğim bulgur pilavı bunlar aklımda kalanlar sonuç artı ve derin bir pismanlik
vaaavvvvvvvv ne güzel ne hoş bir karşılaşma olmuş hahahah çok mutlu oldum gör ki sen nasıl mutlu olmusundur işte böyle bir durumu yaşamanın mutluluğu tarif edilemezEski müşterilerimden biri beni tanımadı tanıyamadı daha doğrusu...Ebru hanım nerde ben ondan bilgi almak istiyorum diyor.O benim beyefendi dedim inanmadı adam.Ayrıldı mı o siz yeni mi başladınız dediSonra yaklaşınca tanıdı ama hala inanamıyor o kadar kiloyu verdiğime.Ameliyat olmuşsundur diyo Allah'ım bunları duymak ne kadar güzel
Canim ne güzel mutluluk ya maşallah sana. Bu tepkiler seni daha da motive eder daim olsun inşallah canımEski müşterilerimden biri beni tanımadı tanıyamadı daha doğrusu...Ebru hanım nerde ben ondan bilgi almak istiyorum diyor.O benim beyefendi dedim inanmadı adam.Ayrıldı mı o siz yeni mi başladınız dediSonra yaklaşınca tanıdı ama hala inanamıyor o kadar kiloyu verdiğime.Ameliyat olmuşsundur diyo Allah'ım bunları duymak ne kadar güzel
aa bu arada tomurcuğum ben bir 10-15 dk nefes çalışması yaptıktan sonra wc ye gidebildim sonra yine tartıldım 300 gr eksi çıktım yazacak fırsat olmadı benimkilere sofra hazırlamakla meşgüldüm yani sonuç
geçen hafta 99.6
bu hafta 99.5
fark -100 gr :)))
hahahahah listeyi herkes görmese wc öncesi sonrası diye işle kızz :)))hahahaa ekim wc öncesi ekim wc sonrası diye mi işlesem listeye şaka bi yana sevindim canım.artıdan sonra eski görmen çok iyi oldu
Ebru yok ben yeniyim ben yardimci olayim diyeydin yaa ay ne komikkEski müşterilerimden biri beni tanımadı tanıyamadı daha doğrusu...Ebru hanım nerde ben ondan bilgi almak istiyorum diyor.O benim beyefendi dedim inanmadı adam.Ayrıldı mı o siz yeni mi başladınız dediSonra yaklaşınca tanıdı ama hala inanamıyor o kadar kiloyu verdiğime.Ameliyat olmuşsundur diyo Allah'ım bunları duymak ne kadar güzel
En güzel motivasyon zaten eskilerin seni görüp şok olması,yada düğünlerde falan karşılaşmak... Bencede sen eski akraba arkadaş kim varsa toplaşın gün yapın evdeEbru yok ben yeniyim ben yardimci olayim diyeydin yaa ay ne komikkcanim ne kadarda mutlu olmussun ohh keyfinde iyice yerine gelmistir canim benimm valla sen 6 rakamlara dusunce kimse inamiycak ebru ucup gidecekkk valla bende boyle seyler duymak istiyorum napsam ki uzun zamandir gormedigim arkadaslarimami gitsemki hem moral olur ayoll
İşe yaramaz mı canım ya verilen emeğin karşılığı elbette gelir... Hadi bakalım yola devamhahahahah listeyi herkes görmese wc öncesi sonrası diye işle kızz :)))
geçen arkadaş diyordu vücudun beyni bağırsaklar diye o bitkileri boşuna içmemişsim kaç gündür şükür işe yarıyor
Şaşırdım canım +2 beklemiyordum senden.ama ödem olabilir bir kısmı.afaki kaçamakların yoktu.su genelde çok az içtiğin için normalde ve son günlerde çoğalttığın için su tutmuş olabilirsin.Neyse moral bozmak yok aynen düzenli bir şekilde yola devamBen bu hafta bildirim yapmasammi diye düşündüm ama gerçekle yüzleşmek lazım
Gecen hafta 107
Bu hafta 109
Fark +2 kg
tartıya bakınca şok oldum gerçi sabah alyansim parmagimdan çıkmıyordu o kadar şişti elim ama bu 2 kg ödem olacağı anlamına gelmez kendimi kiniyorum ve cok kızıyorum
Şaşırdım canım +2 beklemiyordum senden.ama ödem olabilir bir kısmı.afaki kaçamakların yoktu.su genelde çok az içtiğin için normalde ve son günlerde çoğalttığın için su tutmuş olabilirsin.Neyse moral bozmak yok aynen düzenli bir şekilde yola devam
Regl yakın mı acaba geçen ay ben öyle olmuştumBende beklemiyordum çok fazla yediğim dönemlerde bile daha az çıkıyor dün tartıda vücudum beni şaşırtıyor
Regl yakın mı acaba geçen ay ben öyle olmuştum
hiç moralini bozma ben de 2 gün önce kafayı yedim 2.5 kilo fazla vardı dün de 1-1.5 kilo fazla görünüyordum bitki çaylarına ve suya dayandım gittiler şükürHayır canım yeni bitti regl dönemi
hayır demeyi öğrenmen lazım canommSlm kızlar eve yeni girdim hemen msjları okudum kilo bildirimi yapayım
Geçen hafta 65.8
Bu hafta 66.0
+200
Hafta sonu eksideydim gereksiz bi artı durumundayım ufaklığın bakıcısı çok çalışkan hemen hemen hergün karbonhidrat oluyor kıramıyorumda bugün sütlaç poğaça vardı valla uzun süredir ilk kez bu kadar üst üste karbon tüketiyorum ve çılgınca artmıyorum ne diyeyim buna şükür sanırım spor zamanı geldi en azından bunu yapsam daha iyi toparlarım
Odem olmussun canim bende iki uc kilo odem olabiliyorum bazi vucutlar boyle sen birde troit ilaci kullaniyorsun onunda etkisi var sikma canini lutfen kesin eksidesin bu aksam ihlamur varsa ic biraz hatta kusburnu da onlar senin odemini sokup atacak lutfen kilo aldim diyip diyeti bozma canimBen bu hafta bildirim yapmasammi diye düşündüm ama gerçekle yüzleşmek lazım
Gecen hafta 107
Bu hafta 109
Fark +2 kg
tartıya bakınca şok oldum gerçi sabah alyansim parmagimdan çıkmıyordu o kadar şişti elim ama bu 2 kg ödem olacağı anlamına gelmez kendimi kiniyorum ve cok kızıyorum
Canim artik hayir deme zamani gelmiss onun icinde zararli zamanla oda kilo alir anlat durumunu canim nasil zor kilo verdigini anliyacakdir seni sonucta hazira kim hayir diyebilir birinde desen birinde yersin bu konuyu hallet yoksa spor bile yapsan eksiye gecemezsin tatlimSlm kızlar eve yeni girdim hemen msjları okudum kilo bildirimi yapayım
Geçen hafta 65.8
Bu hafta 66.0
+200
Hafta sonu eksideydim gereksiz bi artı durumundayım ufaklığın bakıcısı çok çalışkan hemen hemen hergün karbonhidrat oluyor kıramıyorumda bugün sütlaç poğaça vardı valla uzun süredir ilk kez bu kadar üst üste karbon tüketiyorum ve çılgınca artmıyorum ne diyeyim buna şükür sanırım spor zamanı geldi en azından bunu yapsam daha iyi toparlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?