Haydi Yine Yeniden...

Su içmeye çalışıyorum canım eskiye oranla daha iyiyim dahada iyi olacam

Geçmiş olsun canım önemli bir şeyin yoktur inşallah
Gunaydin canim.simdi cikacaktim evden bi bakayim dedim.gecen sene gozumde uveit denen bir iltihaplanma sonucunda altinda yatan hastaligin behcet hastaligi oldugunu ogrendik.1 yildir ilac kullaniyorum.onlari yeniletmeye gidiyorum canim.oyle iste

ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN güzel arkadaşlarım
Teşekkür ederim canım
Gunaydin guzeller...
Basta basogretmenimiz Mustafa Kemal Ataturk olmak uzere sizlerin ve tum ogretmenlerimizin ogretmenler gunu kutlu olsun
tevafuk55 M Melrin
Teşekkür ederim tomurcukum
Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun

M Melrin ve tevafuk55
Sağolasın canım benim
Gunaydin canlarimmm
TUM OGRETMENLERIMIZIN VEDE OGRETMEN ARKADASLARIMIN GUNU KUTLU OLSUN bugun bu yaziyi yazabiliyor vede okuyabiliyorsak onlarin sayesinde degeriniz hic bir seyle ölçülemez
Teşekkür ederim canım

Offf rutin kan tahlili istedi doktor.ogleden sonra cikacak sonuclar.bi de yalniz geldim sıkıldim tek basima yanima da ara ogunluk birsey almadim ise donecegim rapor cikarip diye.bi markete girip sut ve bitter cik. aldim yedim uc parca.avm dolastim biraz.yalnizlik cok zor yaa.keske esimle gelseydim...neyse bekleyecegiz artik.cay iciyorum simdi bi yerde.size bakayim dedim...

Neyse islerimi erken hallettim eve.donuyorum.baktim sistemden tahlil sonuclarim cikmis.bi de 14 te diyorlardi.
bende doktorun sekreterine rica ettim ise yetisicem beni ogleden sonraya birakmayin dedim aldilar sagolsunlar... cikista is yerini aradim.patronumun yakisikli oglusu gelmene gerek yok ebru fazla is yok zaten dedi.patronum tatilde bu arada bende eve gidiyorum ohhh
Tahliller fena degil.bi sedimantasyon yuksekmis.bu arada ilac dozum 2 ye dusuruldu ve 1 ay sonra sedimantasyon duserse eger tamamen birakacagim ilaci.diger kullandigim ilac omur boyu devam... ilaci biraktiktan sonra uveit atagi gecirirsem yeniden baslayacakmisim kullanmaya.insallah yoluna giriyor hersey sukur rabbime.Allah sifa bekleyen herkese yardim etsin...

Çok geçmiş olsun canım sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim gözün aydın olsun

ne güzel haberler vermişsin çok sevindim inşallah tamamen bırakırsın 2 ye düşen ilacı bir daha da atak geçirmezsin rabbim herşeye kadir olandır senin de şifanı verecek inşallah

Canim geçmiş olsun inşallah bir ay sonra tamamen geçer kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…