- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #33.941
Afiyet olsun canım güzel menu olmuş
Afiyet olsun canım patates kız yediğin günlerde ekmeği 1 dilim yemeye çalış canım daha iyi olurgenel itibari ile gUzel afiyet olsun.
Afiyet olsun canım yine çok güzel menu
Afiyet olsun canım ben beğendim menünu şu 2 ve üzeri olmalı
Yarin sabah romatoloji bolumune ilac raporlarimi yeniletmeye gidecegim kizlar.ogleden sonraya kadar giremezsem merak etmeyin emi
Gunaydin canim.simdi cikacaktim evden bi bakayim dedim.gecen sene gozumde uveit denen bir iltihaplanma sonucunda altinda yatan hastaligin behcet hastaligi oldugunu ogrendik.1 yildir ilac kullaniyorum.onlari yeniletmeye gidiyorum canim.oyle isteGeçmiş olsun canım önemli bir şeyin yoktur inşallah
Gunaydin canim.simdi cikacaktim evden bi bakayim dedim.gecen sene gozumde uveit denen bir iltihaplanma sonucunda altinda yatan hastaligin behcet hastaligi oldugunu ogrendik.1 yildir ilac kullaniyorum.onlari yeniletmeye gidiyorum canim.oyle iste
Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim tomurcukum
Sağolasın canım benim
Teşekkür ederim canımGunaydin canlarimmm
TUM OGRETMENLERIMIZIN VEDE OGRETMEN ARKADASLARIMIN GUNU KUTLU OLSUN bugun bu yaziyi yazabiliyor vede okuyabiliyorsak onlarin sayesinde degeriniz hic bir seyle ölçülemez
Neyse islerimi erken hallettim eve.donuyorum.baktim sistemden tahlil sonuclarim cikmis.bi de 14 te diyorlardi.
bende doktorun sekreterine rica ettim ise yetisicem beni ogleden sonraya birakmayin dedimaldilar sagolsunlar... cikista is yerini aradim.patronumun yakisikli oglusu gelmene gerek yok ebru fazla is yok zaten dedi.patronum tatilde bu arada bende eve gidiyorum ohhh
Tahliller fena degil.bi sedimantasyon yuksekmis.bu arada ilac dozum 2 ye dusuruldu ve 1 ay sonra sedimantasyon duserse eger tamamen birakacagim ilaci.diger kullandigim ilac omur boyu devam... ilaci biraktiktan sonra uveit atagi gecirirsem yeniden baslayacakmisim kullanmaya.insallah yoluna giriyor hersey sukur rabbime.Allah sifa bekleyen herkese yardim etsin...
ne güzel haberler vermişsin çok sevindim inşallah tamamen bırakırsın 2 ye düşen ilacı bir daha da atak geçirmezsin rabbim herşeye kadir olandır senin de şifanı verecek inşallahNeyse islerimi erken hallettim eve.donuyorum.baktim sistemden tahlil sonuclarim cikmis.bi de 14 te diyorlardi.
bende doktorun sekreterine rica ettim ise yetisicem beni ogleden sonraya birakmayin dedimaldilar sagolsunlar... cikista is yerini aradim.patronumun yakisikli oglusu gelmene gerek yok ebru fazla is yok zaten dedi.patronum tatilde bu arada bende eve gidiyorum ohhh
Tahliller fena degil.bi sedimantasyon yuksekmis.bu arada ilac dozum 2 ye dusuruldu ve 1 ay sonra sedimantasyon duserse eger tamamen birakacagim ilaci.diger kullandigim ilac omur boyu devam... ilaci biraktiktan sonra uveit atagi gecirirsem yeniden baslayacakmisim kullanmaya.insallah yoluna giriyor hersey sukur rabbime.Allah sifa bekleyen herkese yardim etsin...
Canim geçmiş olsun inşallah bir ay sonra tamamen geçer kuzum.Neyse islerimi erken hallettim eve.donuyorum.baktim sistemden tahlil sonuclarim cikmis.bi de 14 te diyorlardi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?