Haydi Yine Yeniden...

Canim cok gecmis olsunn insallah kople iyilestiginide duyariz burdan ohh iyi olmus eve erken gittigin dinlenirsin oglusunada vakit kalir .. iyi olduguna sevindim

Sabah erken kalktik evi temizledim oglusa ders calistirdim sabah ogretmenimize sesli mesaj gonderdik oda ogluma yazmis sesleri ben soyledim o birlestirdi cok mutlu oldu ilk kez mesaj okudu bende bunun serefine oglusuma cocostar kek yaptim cok guzel oldu ... bugun evdeydik ama cok yoruldum ben sizler neler yaptiniz

ciddi ciddi okumaya başladı senin ki maşallah genelde yarı yıl tatiline doğru başlarlardı sesler anca biterdi o kadar çalışmanın karşılığını aldınız gözün aydın :))
evinizi güle güle kirletin pastanızı da afiyetle yiyin :))
ben bu gün kendime bakmaya karar verdim işi bir yüz hallettim yemeği yaptım sonra güzelce giyindim makyajımı yaptım saçımı bile fönledim sonra azcık kitap okuyayım dedim uyumuşum yaaavf:)) benim sıpa acıktım diyince hemde tereyağında sucuklu 2 yumurta isteyince kalktım kokoşluğu bırakıp anne moduna döndüm hemen

Oh kutlama olmuş canım ne güzel maşallah size
ben bugun çok yoğun ve mutlu bir gün geçirdim öğlene kadar ders vardı zaten nobetciydim okulda dondum. ama içimi ısıtan minik yüreklerim yorgunlugumu aldılar götürdüler mektup yazanlar küçücük hediyeleri için kocaman heyecan yaşayanlar... iyi ki öğretmenim çok şükür.. öğle yemeği okulda ogretmenlerleydi. Okuldan çıkar çıkmaz kızımın okuluna kostum Öğretmenimizin çiçeğini sabahtan yollamistik. Ogledede tatlı götürdük birkaç veli fotoğraf çektirdik. Öğretmenimiz çok mutlu oldu zaten o da ozenmis giyinmiş suslenmisti. Aksama da samimi arkadaslarimla yemeğe gidecez bugün yoğunluk bitmiyor anlayacağınız
Eski velilerim aradılar sizi kendi öğretmenim gibi görüyorum çok seviyorum dediler gururlandim duygulandim elhamdulilllah

Kızlar kendime ödem çayı yaptımacayip şişkinlik var 1 hafta 10 gün su miktarına ek olarak icecem. Bu çayı içince ekstra yeşil çay icmiyiruz ve günlük şu ihtiyacimizdan düşüyoruz
Tarif şu
2 poşet yeşil ve 2 poşet kiraz sapı çayını büyük kupada demliyoruz. demledigimiz çayı 1 litre içme suyuna ekliyoruz. içine 1 limon(suyu ve kabukları), 1 cubuk tarçın, karanfil ve 1 meyve ekliyoruz. tadı gayet güzel ben şimdi yaptım ve büyük bir bardak içtim yatana kadar bitirecem. yarın daha erken yapıp gün içinde daha çok içecem inşallah

günün çok güzel geçmiş ve hala devam ediyor arkadaşlarınla iyi eğlenceler gülüm her şeyin en güzeli hak ediyorsunuz
melrinin de günü güzel geçmiştir inşallah

güzel tarifmiş bizde mi yapsak sara da ödemden şikayetçiydi benim de sabahları ellerim şiş oluyor zor hareket ettiriyorum
tadı da alışık olduğumuz tadların daha lezzetlisi gibi görünüyor

menümü de vereyim
sabah 9 a doğru
2 haşlama yumurta
yarım parmak sucuk( yağsız tavada az sıcak suyla pişirdim)
2 çatal dereotlu süzme peynir

öğle
sodalı limonlu ayran

ikindi
bir fincan nescafeli sıcak süt
1 tane elmalı kurabiye

akşam 18:30
1 kase etli nohut
1 kase cacık

pek sebze yok 2 gündür farkındayım da evde sebze kalmadı yarın alıcaz inşallah:)

Daha tam anlami ile okuyor sayilmaz bilmedigimiz cok harf var teyzesi ben eger sesi soylersem oda diger bildikleri ile birlestiriyor ama sesleri pekistirmeden aklinda tutamiyor ...
Cok iyi yapmissin bazen kendine vakit ayirmak iyi geliyor insana ben sacimi bile tarayamiyorum son gunlerde gecen ogretmenler gunu icin acik suslendim di oglusum cok süslü olmussun dedi cocuk bile unutmus bakimli hallerimi ...yemegin varmis niye yaptinki sucuklu yumurta yeseydi ya yemekten ben yemek varken yapmam oyle seyler ama boyle kekti borekti isterlerse yaparim yoksa yapmam oyle yumurta falan bak senin oglanda duzensiz besleniyor ilerde kilo problemi olabilir dikkat et canim genclikte yakiliyorda ileriki yaslarda kilo yapiyor insanin yedikleri

Ayyy ne mutlu sana canimm gun senin gunun tadini cikar sonuna kadar hakkin bende olsam cok mutlu olurdumm daha nice basari dolu yillarin olur insallah canim benim

Guzel menu canim neyse yarin alacakmissin sebzeyi meyvede ekledikmi gayet guzel olur afiyete olsun ..

Sabah 10 00
Iki dilim ispanakli kiymali borek
Biraz tel peynir
Domates salatalik
Bir kup tahin helvasi
Ara 13 00
Bir mandalina
Ara 15 00
Bir eksi elma
Bir lokma kokostar kek tadina baktim
Aksam 17 30
Iki parca kurufasulyenin icinden kemikli et
Iki kasik pilav
Uc parca salatalik tursusu
Su 2 litre
Spor yok
Boregi dun aksam yaptim sabah yedim kekide bir lokma yedim yine elim durmadi benim yaa ayni kaynanama dondum o da pek sever hamurla unla oynamayi

Sabah 8.30
1 haslanmis yumurta
1 domates
1 kk suzme peynir
5.zeytin

Ara 11
200 ml sut
3 kare bitter cikolata

Oglen 14.e dogru
1 tabak tarhana corbasi
1 kase yogurt

Ara 16
1 mandalina 1 hurma
1 kup tahin helvasi

Aksam 19
5.adet karalahana
5 adet beyaz lahana sarmasi
1 kade yogurt
2 yk kiymali karnabahar yemegi

Su 2 litre

Menu gayet guzel.karbonu az

Ellerine saglik.tadimlik yemissin zaten canim.ah kiyamam kuru fasulyeden yiyemeyip icindeki eti yemissin.sisirmesin diye sanirim

Ne guzel bir duygu canim cok sevindim senin adina.gururla mutlulugunu yasa bugun

Sabah çok güzel öğle geçiştirme Allahtan akşam toparlamışsın afiyet olsun arkadaşım
O kadar ölçülü gidince saati erken olunca ne diyeyim gayet güzel afiyet olsun arkadaşım
Menün Süppperrr gözüktü bayılırım sarmaya afiyet olsun arkadaşım

Kahvaltı
1 yağda yumurta, kk peynir, domates salatalık, 3 zeytin, 1 dilim tahıllı ekmek, çay kaşığı bal kaymak, yeşil çay
Ara
1 su bardağı süt, 3 ceviz
Öğle
1 kase nohut çorbası
Akşam 15:30
1.5 gözleme ( arkadaşlarla gün şerefine gittik), çay
Ara
Türk kahvesi, 1 bitter
Ara
Türk kahvesi, 2 ceviz
Ara
Nar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…