Haydi Yine Yeniden...

Canim troiti az calisan herkes ayni seyden sikayetci annemde her sabah sis uyanir bol su ile asacaksin insallah gun icinde tuzu minimum kullan yemeklere her zamankinden bir tik daha az kat tuzu farki goreceksin

İşte sorun bu ben tuzu çok seviyorum ve tuzlu yiyorum hep bugünde tuzlu ay çekirdeği yedim sıkıntıdan ooof ooof

benim oğlanın yeme düzeni yok zaten her gece 1le 3 arası kalkıp çikolata yiyor bir türlü vazgeçiremiyoruz üstelik çok zayıfladı bu ara ,yemek varken başka bişey pişirmeyide babası alıştırdı o da öyle zaten bu gün nohut vardı ama yemezler diye dondurucudan patlıcan çıkarttım karnıyarık yaptım kalmış yemeği yemezler olanı da tadına bile bakmadan canımız onu istemiyor makarna pişir derler bazen :)))
dönem dönem bana da oluyor gözüme bir sürme bile sürmeden geziyorum eşofman altıyla :)) bu depresyon bana ci yapıp duruyor diye fazladan uğraşıyorum bu gün hatta saçımı mı boyatsam dedim baba oğul dır dır etti babası saçımı boyalı sevmiyor oğlu sen zaten kapalısın ne diye boyuyacaksın diye dalga geçiyor kendim için dedim tabi ki :))

ee gülüm bal tutan parmağını yalar böler pasta yapan da tadına bakar elbet normal :))
hafta sonu benimkileri yollıyım da çarşıya meşhur helvacı var tahin helvası alsınlar mübarek çok kalorili ama bir o kadar da faydalı ve lezzetli benim de bu ara canım çekiyor hazırlar da hoşuma gitmiyor ben yemesem de benim sıpa yer belki çikolata yerine

hepsi güzel de ne güzeli akşam sayılı azcık yemişsin afiyet olsun

günün güzel geçmiş sevinde sevindim keşke her öğretmenin günü böyle güzel geçse evine mutlu gidip ertesi güne mutlu mutlu öğrencilerine ders anlatabilse ne güzel olurduuuu
gözlemeyi erken yemişsin akşama bir şey yok acıkmadın mı canoomm

Aksami aralar yaparak dengelemissin gunu canim.guzel bir gun gecirmene sevindim.tevafuka da dedigim gibi gururla yasanan mutlu bir gununuz oldu bugun

Guzel menu aksam bir tik kacmis ama sebze hepsi sonucta afiyet olsun canimmm

Menu gayet guzel.karbonu az

Ellerine saglik.tadimlik yemissin zaten canim.ah kiyamam kuru fasulyeden yiyemeyip icindeki eti yemissin.sisirmesin diye sanirim
Aynen canim cok korkuyorum migdemin sismesinden bende kemikli etle yaptim etini yedim sadece yoksa ayri bir yemek daha yapmam gerekirdi

Bugun senin gunun afiyet olsun canimm

İşte sorun bu ben tuzu çok seviyorum ve tuzlu yiyorum hep bugünde tuzlu ay çekirdeği yedim sıkıntıdan ooof ooof
Ahhh canimm o zaman sendeki odem cok fazladir gel sen biraz azalt su tuzu hem hamileliktede cok zararli simdiden kendini alistir canim ben cok az tuzlu yerim ev ahaliside alisti azicik tuzu kacsa yemegin cok tuzlu olmus derler simdiden tuzsuz yiyor benimkiler domates salatalik sifir tuzla yenir tuzu biraksan haftada bes kilo rahat gider cunku tuz vucutta cok su tutar bende ciddi odem olur o nedenle tuzsuz yiyorum kilo verdikce odemin zararini goruyorum vucudumda gel sen bol su ic ve su tuzu birakk lutfen sana garanti veriyorum cok kilo vereceksin

Yazik ama yaptigin yemek kaliyorsa onlarda yemiyorsa ne yapiyorsun ah canim israf oluyor oyle benim evde yemek olsunda kimse bu dunden kalmis demez ufaklik vizirdar ben hemen o yemek bitecek derim yer soylene soylene ...alma eve cukalata falan kilo kaybi varsa sekerini olctur canim soyledigin cok ciddi bisey sik acikma kilo kaybi sik tuvalete gitme falan da varsa baktir derim ben ufakliktan suphe ettim baktirdim cok sukur temiz cikti sende baktir canim ihmal etme ..

Canim tahin vucuttaki zehri tek temizleyen gidaymis o nedenle cok faydali az ve oz yedikten sonra biseycik olmaz benim ufaklik kalip kalip yer masallah boyuda guzel uzadi bu aralar kisin vazgecilmezimdir ozellikle cocuklar icin

o yüzden hep yemekleri 1 tabak dolusu kadar yapıp o gün bitsin diye yapışıyorum bunlara 2 patlıcandan yemek yapıyorum yada sadece iri 2 patatesten sulu yemeği de 2 tabak çıkacak kadar yapıyorum kalmasına izin vermiyorum genelde bakıyorum kalacak gibi bunar başta hım kım ediyor hemen komşuma veriyorum
benim velette sağlam çok şükür bende küçükken çok su içiyor diye şüphelenmiştim her şeyi normal çıkmıştı geçen de yine tahlilleri yapıldı değerler normal

Canim tahin vucuttaki zehri tek temizleyen gidaymis o nedenle cok faydali az ve oz yedikten sonra biseycik olmaz benim ufaklik kalip kalip yer masallah boyuda guzel uzadi bu aralar kisin vazgecilmezimdir ozellikle cocuklar icin
bende geçen hafta hem burada balık sonrası yenilince ağır metalleri temizliyor diye yazılmıştı hem de nette bir yerde okudum bedendeki zehiri temizlediğini daha bir çok faydası daha var zaten rabbim herşeyi nimet olarak şifalı yaratmış bizlere

Iyi akşamlar fistiklar şimdi geldim kızımı uyuttum şimdi sıra oglumda oy kızlar bugün öglen okulla Aksam arkadaslarla derken kantarin topuzu kaçtı. Bugün okula gelen pastalar tatlılar onları yemedim ama yemekler karbonluydu maalesef tartiya 5 gün var ve ben acilen toparlanacam artık bahanem yok
Bugün arkadaşlarım sen hala zayifliyir musun, cok zayifladin kimse sana iki çocuk annesi demez gibi bir sürü şeyler söylediler. Bunlar beni mutlu ediyor ama simartmiyor hedefime var ve salarsam benim vücut alır onu da biliyorum istediğim kiloda olduğumda neler duyacam kimbilir

Afiyet olsun canım gayet güzel
Börek sabahta kalmış ve gün harika tamamlanmış afiyet olsun
Maşallah canım Harikasın afiyet olsun
Valla öğretmenler gününde böyle menu Süpersin canım tebrik ederim afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…