Haydi Yine Yeniden...

Canim sen bakma onlarin dediklerine sen nasil guzel hissedeceksen o kiloda ol bende boyle seyler duyunca simariyorum biraz kaciriyorum o nedenle yarin kaldigin yerden sim siki sarilmis bir sekilde devam et canim yarin sadece corba yogurt gunu yapabilirsin birazda salata ile super olur mutlu olacagimiz vucuda erisene kadar durmak yok

Kesinlikle canım yarın bambaşka olacak

Bana azcık zayıfladın bu aralar diyolar hemmen bi şımarıklık halindeyim bu sene için bi sürü etek aldım daha hiç giymedim şu çıkıntı duran göbeğim yüzünden akşam narı o yüzden yiyorum resmen sabah uyanınca midemin kazındığını hissediyorum ucundan azcık sporada başlasam şahane olacak kendimi zorlamalıyım yarın akşam yeni tanıştığım bi arkadasa gitcem oyyy çok korkuyorum

Gunaydinnnnn herkese hayirli cumalarr rabbim dualarimizi kabul etsin .... Allahim burda bulunan arkadaslarimin vede benim istedigimiz vucuda sahip olmayi nasip et bizlere cokkkkkkk aminnnnn
Amin amiinnnn çok.amin

Amin canım bana da sağlıklı hayırlı ikiz evlatlar nasip etsin inşallah
amin inşallah sela okunurken sesli sesli adını söyleyerek sana dua ettim gülüm hep dualarım da sen de varsın rabbim hayırlısıyla senin de kucağına bebeğini almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…