- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #34.001
Canim sen bakma onlarin dediklerine sen nasil guzel hissedeceksen o kiloda ol bende boyle seyler duyunca simariyorum biraz kaciriyorum o nedenle yarin kaldigin yerden sim siki sarilmis bir sekilde devam et canim yarin sadece corba yogurt gunu yapabilirsin birazda salata ile super olurIyi akşamlar fistiklar şimdi geldim kızımı uyuttum şimdi sıra oglumdaoy kızlar bugün öglen okulla Aksam arkadaslarla derken kantarin topuzu kaçtı. Bugün okula gelen pastalar tatlılar onları yemedim ama yemekler karbonluydu maalesef tartiya 5 gün var ve ben acilen toparlanacam artık bahanem yok
Bugün arkadaşlarım sen hala zayifliyir musun, cok zayifladin kimse sana iki çocuk annesi demez gibi bir sürü şeyler söylediler. Bunlar beni mutlu ediyor ama simartmiyor hedefime var ve salarsam benim vücut alır onu da biliyorum istediğim kiloda olduğumda neler duyacam kimbilir
Kesinlikle canım yarın bambaşka olacakCanim sen bakma onlarin dediklerine sen nasil guzel hissedeceksen o kiloda ol bende boyle seyler duyunca simariyorum biraz kaciriyorum o nedenle yarin kaldigin yerden sim siki sarilmis bir sekilde devam et canim yarin sadece corba yogurt gunu yapabilirsin birazda salata ile super olurmutlu olacagimiz vucuda erisene kadar durmak yok
amiiinnnnnnnGunaydinnnnn herkese hayirli cumalarr rabbim dualarimizi kabul etsin .... Allahim burda bulunan arkadaslarimin vede benim istedigimiz vucuda sahip olmayi nasip et bizlere cokkkkkkk aminnnnn
Amin amiinnnn çok.aminGunaydinnnnn herkese hayirli cumalarr rabbim dualarimizi kabul etsin .... Allahim burda bulunan arkadaslarimin vede benim istedigimiz vucuda sahip olmayi nasip et bizlere cokkkkkkk aminnnnn
Gunaydinnnnn herkese hayirli cumalarr rabbim dualarimizi kabul etsin .... Allahim burda bulunan arkadaslarimin vede benim istedigimiz vucuda sahip olmayi nasip et bizlere cokkkkkkk aminnnnn
Hadi bakalım inşallah,yaza yaza sana su içme alışkanlığı edindirdikŞu ana kadar su bir buçuk litre oldu akşama kadar iki buçuk litreyi geçip kendi rekorumu kıracam
Hadi bakalım inşallah,yaza yaza sana su içme alışkanlığı edindirdik
Seni zayıflatmadan bize rahat uyku yokAynen sağolun valla
Insallahhh canim benim cok cok cok aminnnn .......Amin canım bana da sağlıklı hayırlı ikiz evlatlar nasip etsin inşallah
Tey tey tey teyŞu ana kadar su bir buçuk litre oldu akşama kadar iki buçuk litreyi geçip kendi rekorumu kıracam
Aynenn saraya ikili hanelerde gormeden birakmak yokkkkkSeni zayıflatmadan bize rahat uyku yokBu yola baş koydummm
amin inşallah sela okunurken sesli sesli adını söyleyerek sana dua ettim gülüm hep dualarım da sen de varsın rabbim hayırlısıyla senin de kucağına bebeğini almayı nasip etsinAmin canım bana da sağlıklı hayırlı ikiz evlatlar nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?