Haydi Yine Yeniden...

Saatlerdir recel temizliyorum ogluma biseyler hazirliyordum elimden recelin kabi kaydi yerler hali dolabin alti heryerler visne receli oldu sile sile zor temizledim nazar cikti dedim artik okuldan donerken siniftan bir bayan oglunun gozlerine bayiliyorum dedi hey allahim oyle renkli falan degil gozleri kahverengi goz tovbe tovbe iyiki cocuga gelmedi oda yanimdaydi ucuz atlattik yani

bir maşallah bir allah esirgesin deseler canları çıkar sanki allahım yaaaa
neyse gülüm dediğin gibi nazar çıkmış şükür kimseye de bir şey olmamış olan senin çabana temizlemene oldu

bir maşallah bir allah esirgesin deseler canları çıkar sanki allahım yaaaa
neyse gülüm dediğin gibi nazar çıkmış şükür kimseye de bir şey olmamış olan senin çabana temizlemene oldu
Valla recel temizlemek ne zormus siliyorum sip sip heryer suyu degistir sil yine sip sip ay deli oldum cocuk ac bekliyor bir yandan artik onu doyurdum tekrar iki tur daha sildim ....yok anam kimsede bi masallah yok zaten kadin dengesiz biri neyse cikti nazar cok sukur ogluma bisey olmadi ..

Rabbim kem gözlerden korusun vişne reçeline mi üzüleyim kirlenen eve mi bilemedim temizlik iyidir spor niyetine sayalım olan reçele oldu çok severim vişne reçelini kıyamadım

amin inşallah sela okunurken sesli sesli adını söyleyerek sana dua ettim gülüm hep dualarım da sen de varsın rabbim hayırlısıyla senin de kucağına bebeğini almayı nasip etsin
Temiz kalpli arkadaşım Rabbim dualarını kabul etsin inşallah sara ve tüm anne olmak isteyenlere Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin

vişnenin halıdan lekesi de zor çıkar inşallah tam çıkmıştır
bir daha biri maşallahsız çocuklarına yada sana bir şey diyen olursa sen hemen içinden ayetel kürsü oku gülüm

Temiz kalpli arkadaşım Rabbim dualarını kabul etsin inşallah sara ve tüm anne olmak isteyenlere Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin
amin amin çok istediğimiz şeyleri sesli söylemek duayı sela okunurken ve secdedeyken okuyup istemek daha etkili oluyormuş bir mümin diğer mümin kardeşi için dua ederse melekler de onun duasına eşlik edip allahtan duanın kabülü için de dua ederlermiş

menüm
sabah 9 :30
1 rafadan yumurta
yarım lavaş + krem peynir
yarım parmak sucuk
1 kk süzme peynir
1 çatal tereyağı
2 çatal kayısı reçeli
(anasını ağlattım ) :)))

öğleden sonra komşu da
2 kare bitter
2 kuş lokumu
1 hoşbeş
yarım avuç çekirdek
1 türk kahvesi
1 mokko kahvesi
bol çay :))

akşam
büyük bardak sodalı limonlu ayran

sonraki saatlerde 1 tane trabzon hurması yeme ihtimalim büyük (çok severim kendilerini)

Menumu vereyim
Sabah: limonlu su
Kahvaltı 6.50: 2 kaşık yulaf ezmesi 1 bardak süt
1 yemek kaşığı k.uzum

Ara: kahve 1 parça çikolata
Öğle: 1 kepçe çorba, küçük tabak pırasa yem.
1 kase yoğurt

Ara: Türk Kahvesi 1 k kayısı 1 d bitter

Aksam 18.30: 1 tabak pırasa y.
10-15 tane küçük kara lahana sarması, yoğurt, salata

Ara: yeşil çay, kahve olabilir
2.5 litre su

Afiyet olsun akşam niye yemiyorsun canım. Canın mi istemiyor meto kıtlıka girmesin sonra

Seni zayıflatmadan bize rahat uyku yok Bu yola baş koydummm

Sizi çok seviyorum iyiki varsiniz

İki litre oldu teeey tey

Aynenn saraya ikili hanelerde gormeden birakmak yokkkkk tam destek hep destek

Sagolun canım hakkınızı nasıl oderim sizi çok seviyorum

amin inşallah sela okunurken sesli sesli adını söyleyerek sana dua ettim gülüm hep dualarım da sen de varsın rabbim hayırlısıyla senin de kucağına bebeğini almayı nasip etsin

Amin arkadaşım Allah senden razı olsun seninde gönlünden geçen dualarını kabul etsin

Geçmiş olsun canım nazar çıkmış bence de iyikirecelden çıkmış yorulmussun ama binada şükür

Amin arkadaşım sağol

bir daha biri maşallahsız çocuklarına yada sana bir şey diyen olursa sen hemen içinden ayetel kürsü oku gülüm

Ben şöyle yapıyorum direk maşallah deyin diyorum isterlerse istemeselerde diyolar

afiyet şifa olsun gülüm
kızzz yarına bağırsakların baya çalışacak pırasa karalahana kayısı süperrrrrr:))))

Afiyet olsun akşam niye yemiyorsun canım. Canın mi istemiyor meto kıtlıka girmesin sonra
sabak kocaman uzun lavaş ekmeğin yarısını yedim komşuda çikolata lokum yedim üstüne eşim daha ne yiyecektin dünya kadar yemişsin diyince en iyisi yememek dedim :)
sonradan 1 hurma yarım elmayı yedim ama :)

allah senden de razı olsun gülüm :))
ben de senin gibi yapıyorum bir maşallah diyin hatunlar diyorum güle güle diyorlar mecburen hehehe

Cok sukur lekesi kalmadi ama su yapisiklik deli etti sildim bir kac tur olmazsa yarin iyice bi silerim koslayla ...aslinda cok okurum o an masallah dedim ama icimden neyse olan oldu ...

Sabah uyaninca 8.30da
3 ceviz 3 hurma

Kahvalti 9.30
1 parmak sucuk yagsiz tavada

Oglen 14
8-10 adet izgara cinekop
2 kup tahin helvasi

Ara 15
3 adet kestane kebap

Aksam 18.30
3 adet cinekop tava
Biraz kicircik salata
1 kup tahin helvasi

Bugun cinekop gunu oldu benim oglen yedikten sonra kv aradi balik aldim kacta gelirsin diye... neyse protein agirlikli bir gun oldu

Sağlıklı hafif bir gün olmuş canım afiyet olsun

tam protein günü olmuş vallaha çok güzel afiyet şifa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…