- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #34.041
Sabah uyaninca 8.30da
3 ceviz 3 hurma
Kahvalti 9.30
1 parmak sucuk yagsiz tavada
Oglen 14
8-10 adet izgara cinekop
2 kup tahin helvasi
Ara 15
3 adet kestane kebap
Aksam 18.30
3 adet cinekop tava
Biraz kicircik salata
1 kup tahin helvasi
Bugun cinekop gunu oldu benimoglen yedikten sonra kv aradi balik aldim kacta gelirsin diye... neyse protein agirlikli bir gun oldu
Afiyet olsun canım çok güzel menu olmuşBende menümü yazayım
Sabah 08:00
Bir çatal alic marmeladı
Yarım bardak çay
Öğle 12:00
Bir kase yogurt çorbası
5 tane bulgur köftesi
Akşam 20:00
Bir tabak karalahana döşemesi
5 tane bulgur köftesi
Iki dilim ekmek
Su iki litre
Afiyet olsun canım çok güzel menu olmuşsuyu arttirmissin Süpersin tuzu azalttinmi canım
Kahvaltı güzel gerisi yok bu ne kız enişte kendine baksın olur mu öyle keşke en azından bi kase çorba icseydinmenüm
sabah 9 :30
1 rafadan yumurta
yarım lavaş + krem peynir
yarım parmak sucuk
1 kk süzme peynir
1 çatal tereyağı
2 çatal kayısı reçeli
(anasını ağlattım ) :)))
öğleden sonra komşu da
2 kare bitter
2 kuş lokumu
1 hoşbeş
yarım avuç çekirdek
1 türk kahvesi
1 mokko kahvesi
bol çay :))
akşam
büyük bardak sodalı limonlu ayran
sonraki saatlerde 1 tane trabzon hurması yeme ihtimalim büyük (çok severim kendilerini)
Çooook güzel pırasa var lahana var daha ne olsunMenumu vereyim
Sabah: limonlu su
Kahvaltı 6.50: 2 kaşık yulaf ezmesi 1 bardak süt
1 yemek kaşığı k.uzum
Ara: kahve 1 parça çikolata
Öğle: 1 kepçe çorba, küçük tabak pırasa yem.
1 kase yoğurt
Ara: Türk Kahvesi 1 k kayısı 1 d bitter
Aksam 18.30: 1 tabak pırasa y.
10-15 tane küçük kara lahana sarması, yoğurt, salata
Ara: yeşil çay, kahve olabilir
2.5 litre su
Bol eksi getirecek şahane menü olmuşSabah uyaninca 8.30da
3 ceviz 3 hurma
Kahvalti 9.30
1 parmak sucuk yagsiz tavada
Oglen 14
8-10 adet izgara cinekop
2 kup tahin helvasi
Ara 15
3 adet kestane kebap
Aksam 18.30
3 adet cinekop tava
Biraz kicircik salata
1 kup tahin helvasi
Bugun cinekop gunu oldu benimoglen yedikten sonra kv aradi balik aldim kacta gelirsin diye... neyse protein agirlikli bir gun oldu
Senin yerinde olsam akşam olduğu için zaten bulgur köfte yemişim ekmek yemezdim bunun dışında su gayet güzel olmuş bişey soracaktım hangi ekmeği tüketiyorsunBende menümü yazayım
Bir çatal alic marmeladı
Yarım bardak çay
Bir kase yogurt çorbası
5 tane bulgur köftesi
5 tane bulgur köftesi
Iki dilim ekmek
Su iki litre
Akşam yemeği seni doyuruyor mu çok az gibi geldi bi yeşillik salata olsa gideri olan bi menü olurduSabah 9 30
Iki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Dortkup kasar
Domates salatalik
Bir kup tahin helva
Oglen 15 00
Bir dilim ekmek
Ince bir dilim kasar
Dort tane sosis
Sekersiz cay
Aksam 18 00
Iki kasik pilav
Bir kasik kurufasulye
Uc dilim salatalik tursusu
Bir bardak ayran
Su iki litre
Spor yok
Afiyet olsun canım , valla ben şok 3 kaşık akşam yemeği ile nasıl duruyorsunSabah 9 30
Iki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Dortkup kasar
Domates salatalik
Bir kup tahin helva
Oglen 15 00
Bir dilim ekmek
Ince bir dilim kasar
Dort tane sosis
Sekersiz cay
Aksam 18 00
Iki kasik pilav
Bir kasik kurufasulye
Bir bardak ayran
Su iki litre
Spor yok
Canim baklava yedin diyemi akşam yemedin yine de hafif bir çorba olsa iyi olurdu sanki. Ama meyve yiyor olmana hayranımKahvaltı
4 yk menemen, salatalık, 2 zeytin, kk peynir, yarım dilim ekmek üzerine tereyağı, yeşil çay, 1 su bardağı taze sıkılmış meyve suyu
Ara
Muz
Öğle
1 kase yoğurtlu nohut çorbası, 2 yk pirinç pilavı, 3 yk zeytinyagli taze fasulye, Türk kahvesi
Ara
3 ceviz
Ara
Nar
Ara
Türk kahvesi, 2 ceviz
Misafirlikte
1 dilim ev baklavası, çay
Sabah saglam olmus hakkaten.gun kalani da aralarla gecmis.bence iyi yapmissin dengelemekle...menüm
sabah 9 :30
1 rafadan yumurta
yarım lavaş + krem peynir
yarım parmak sucuk
1 kk süzme peynir
1 çatal tereyağı
2 çatal kayısı reçeli
(anasını ağlattım ) :)))
öğleden sonra komşu da
2 kare bitter
2 kuş lokumu
1 hoşbeş
yarım avuç çekirdek
1 türk kahvesi
1 mokko kahvesi
bol çay :))
akşam
büyük bardak sodalı limonlu ayran
sonraki saatlerde 1 tane trabzon hurması yeme ihtimalim büyük (çok severim kendilerini)
Hafif besleyici vede dengeli.afiyet olsun canimMenumu vereyim
Sabah: limonlu su
Kahvaltı 6.50: 2 kaşık yulaf ezmesi 1 bardak süt
1 yemek kaşığı k.uzum
Ara: kahve 1 parça çikolata
Öğle: 1 kepçe çorba, küçük tabak pırasa yem.
1 kase yoğurt
Ara: Türk Kahvesi 1 k kayısı 1 d bitter
Aksam 18.30: 1 tabak pırasa y.
10-15 tane küçük kara lahana sarması, yoğurt, salata
Ara: yeşil çay, kahve olabilir
2.5 litre su
Ekmek iyiden iyiye azaldi.su iyiden iyiye cogaldi.buraya kadar hersey on numara...senden ricam kahvaltilarini daha saglam yapman canim.cok gecistiriyorsun.canin istemesede yemeye alis.sonra zaten kendiliginden saglam kahvaltilar yapmaya baslayacaksin...Bende menümü yazayım
Bir çatal alic marmeladı
Yarım bardak çay
Bir kase yogurt çorbası
5 tane bulgur köftesi
5 tane bulgur köftesi
Iki dilim ekmek
Su iki litre
Sen sisme de kim sissin canim yaa.hem kuru fas. hem ayran var... neyse insallah cok rahatsizlik vermez... gorunmez kazan icin de gecmis olsun bu arada...nazar cikmis dedigin gibi...Sabah 9 30
Iki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Dortkup kasar
Domates salatalik
Bir kup tahin helva
Oglen 15 00
Bir dilim ekmek
Ince bir dilim kasar
Dort tane sosis
Sekersiz cay
Aksam 18 00
Iki kasik pilav
Bir kasik kurufasulye
Bir bardak ayran
Su iki litre
Spor yok
Guzel dengelenmis.baklavayi aksam niyetine sayman iyi olmus.zira kalorili bir tatli kendisi... kahvaltilarina bayiliyorum bu aradaKahvaltı
4 yk menemen, salatalık, 2 zeytin, kk peynir, yarım dilim ekmek üzerine tereyağı, yeşil çay, 1 su bardağı taze sıkılmış meyve suyu
Ara
Muz
Öğle
1 kase yoğurtlu nohut çorbası, 2 yk pirinç pilavı, 3 yk zeytinyagli taze fasulye, Türk kahvesi
Ara
3 ceviz
Ara
Nar
Ara
Türk kahvesi, 2 ceviz
Misafirlikte
1 dilim ev baklavası, çay
Misafirliğe gideceğim için nasıl bi ikramlık olacağını bilmiyordum ondan meyve ile geçirdim iyikide geçmişim kadın o kadar yapmış Tabakta kalanı ufaklığa yedirdim bu şekilde kurtardım meyve desen benim için çok önemli çocukluk alışkanlığım bide kuru yemişCanim baklava yedin diyemi akşam yemedin yine de hafif bir çorba olsa iyi olurdu sanki. Ama meyve yiyor olmana hayranım
Sağol canım En önemli öğünü sağlam yapınca enerjim daha yüksek oluyor kahvaltısız asla diyorumSabah saglam olmus hakkaten.gun kalani da aralarla gecmis.bence iyi yapmissin dengelemekle...
Hafif besleyici vede dengeli.afiyet olsun canim
Ekmek iyiden iyiye azaldi.su iyiden iyiye cogaldi.buraya kadar hersey on numara...senden ricam kahvaltilarini daha saglam yapman canim.cok gecistiriyorsun.canin istemesede yemeye alis.sonra zaten kendiliginden saglam kahvaltilar yapmaya baslayacaksin...
Sen sisme de kim sissin canim yaa.hem kuru fas. hem ayran var... neyse insallah cok rahatsizlik vermez... gorunmez kazan icin de gecmis olsun bu arada...nazar cikmis dedigin gibi...
Guzel dengelenmis.baklavayi aksam niyetine sayman iyi olmus.zira kalorili bir tatli kendisi... kahvaltilarina bayiliyorum bu arada
Kahvaltı güzel gerisi yok bu ne kız enişte kendine baksın olur mu öyle keşke en azından bi kase çorba icseydin
Çooook güzel pırasa var lahana var daha ne olsun
Bol eksi getirecek şahane menü olmuş
Senin yerinde olsam akşam olduğu için zaten bulgur köfte yemişim ekmek yemezdim bunun dışında su gayet güzel olmuş bişey soracaktım hangi ekmeği tüketiyorsun
Akşam yemeği seni doyuruyor mu çok az gibi geldi bi yeşillik salata olsa gideri olan bi menü olurdu
Canim evde hic sebzenin kalmadigini yazmistim salata malzememde yoktu dedim ya pazari kacirdim diye yogurdum yok ama ayranim var uc gundur aksam ogununde hep yogurdum vardi dunku kazadan dolayi marketede gidemedim zaten benimki doymak degil sismek yedim bir kasik fasulyeyi sistimAfiyet olsun canım , valla ben şok 3 kaşık akşam yemeği ile nasıl duruyorsunbence her ogununde bir tabak yemeğin yoğurdun salatan olmalı canım
Canim evde hic sebzenin kalmadigini yazmistim olsa yapmazmiyim bir salata ..Kahvaltı güzel gerisi yok bu ne kız enişte kendine baksın olur mu öyle keşke en azından bi kase çorba icseydin
Çooook güzel pırasa var lahana var daha ne olsun
Bol eksi getirecek şahane menü olmuş
Senin yerinde olsam akşam olduğu için zaten bulgur köfte yemişim ekmek yemezdim bunun dışında su gayet güzel olmuş bişey soracaktım hangi ekmeği tüketiyorsun
Akşam yemeği seni doyuruyor mu çok az gibi geldi bi yeşillik salata olsa gideri olan bi menü olurdu
Gunaydin canim kolay gelsinnn ....Günaydın arkadaşlar bol enerjik birgün olsun hepimiz için
Bugün misafirim var daha temizlik yapıp hazırlık yapacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?