- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #34.061
Kolay gelsin canım,neler var bakalım ikramlıklarda ? Sen dikkat edeceksin öyle değil miGünaydın arkadaşlar bol enerjik birgün olsun hepimiz için
Bugün misafirim var daha temizlik yapıp hazırlık yapacam
Kolay gelsin canım,neler var bakalım ikramlıklarda ? Sen dikkat edeceksin öyle değil mi
Tomurcuk teftisteKolay gelsin canım,neler var bakalım ikramlıklarda ? Sen dikkat edeceksin öyle değil mi
Cok merak ettim tursu ile yapilan yemegi fasulyeyi duydum ama nasil olaki o yemekLahana turşusu ile yapılan bir yemek var onu yapacam fındıklı kek ve peynirli börek patates salatası
Ben az yiyecem canım mecburen
Ahh kuzum benim kıyamam ben onlara yaa.Allah büyüktür canım.Umudu kesip moralinizi bozmayın.Ablanın da desteğe ihtiyacı vardır her daim.İnşallah şifalarına kavuşurlar.Çok zor bir durum Rabbim yar ve yardımcınız olsun... Cümlenin evlatlarıyla birlikte yeğenlerine de şifa versin...sara_28 canım dünkü duana gönülden amin diyorum yalnız kuzum duani ısrarla ve ayrıntılı olarak iste. Isterjen özellikle sağlıklı olmasını ekle kuzum. Neden böyle diyorum diye düşünürsün belki, dün ben farklı bir haber aldım yegenlerimle ilgili çok canım sıkıldı. Yegenlerimle kas hastasiydi ama hangi türü olduğuna teşhis konulamamisti. Bir yıl önce gen testi yapılıp yurt dışına yollandı. Test sonuçlanmış titin mutasyonu ymus ama ne olduğunu bilmiyoruz. Doktor 3 hafta sonraya ankaraya çağırmış sonuçları görüşmek için. Doktorun dediğine göre ileri düzey kas hastalariymis ileri düzey deyince aklıma hiç getirmek istemediğim ihtimaller geliyor. Titin mutasyonu da nette tam olarak yok ama olan şeyler de iç açıcı değil.. 3 hafta nasıl geçer doktorun diyeceklerine hazır miyiz ablam hazır mı bilmiyorum
Amin canım amin. dün çok düşündüm evlat sahibi olamamak mi yoksa olduktan sonra kaybetmek miAhh kuzum benim kıyamam ben onlara yaa.Allah büyüktür canım.Umudu kesip moralinizi bozmayın.Ablanın da desteğe ihtiyacı vardır her daim.İnşallah şifalarına kavuşurlar.Çok zor bir durum Rabbim yar ve yardımcınız olsun... Cümlenin evlatlarıyla birlikte yeğenlerine de şifa versin...
Aa çok hoş bir paylaşım olduş,hemen kendimi değerlendirdim...
Evet canım çok düşündüren bir soru o gerçekten.Rabbim hayırlısını ve sağlıklısını versin diye boşuna demiyoruz.Kaybetmek daha acı bana göre hiç sahip olamamaktan.Rabbim elbet sabrını veriyordur ama ara sıra öyle vesvese düşüyor kalbime şeytan işte...oğluma bir şey olduğunu düşündüğümde kafayı yiyecek gibi oluyorum ve başlıyorum ağlamaya.halbuki bir şey olduğu yok ama hayali bile beni benden alıyorAmin canım amin. dün çok düşündüm evlat sahibi olamamak mi yoksa olduktan sonra kaybetmek mio kadar düşündüm ki başıma ağrılar girdi. Aklımdan bu düşünceler çıksın Rabbim tüm evlatlara sağlıklı ömür versin
Aynen öyle canım düşüncesi bile o kadar acı ki dua eder misin canım ablam ve yegenlerim için..Evet canım çok düşündüren bir soru o gerçekten.Rabbim hayırlısını ve sağlıklısını versin diye boşuna demiyoruz.Kaybetmek daha acı bana göre hiç sahip olamamaktan.Rabbim elbet sabrını veriyordur ama ara sıra öyle vesvese düşüyor kalbime şeytan işte...oğluma bir şey olduğunu düşündüğümde kafayı yiyecek gibi oluyorum ve başlıyorum ağlamaya.halbuki bir şey olduğu yok ama hayali bile beni benden alıyor
Aynı eksikler bende de var canım ama yürüme kısmında yürüyorum her gün 5000 adım oluyor okul ev ve okuldaki hareketlilik ile. Aşırı hızlı değil ama çocuklar olunca hemen bitiriyorum onlarla ilgilenmek için. Kaş ve diğer spor yap kısmi da bayagi yapmıyorum.Aa çok hoş bir paylaşım olduş,hemen kendimi değerlendirdim...
3- Yavaş ye : Mallasef hızlı yeme gibi bir alışkanlığım var.Çiğnemeden yutan cinslerden değilim ama çarçabuk bitiririm tabağımdaki şeyleri...
6-Spor yap : Bi ara iyiden iyiye yürüyüş ve ev egzersizlerini yapıyordum ama şu sıra boşladım maalesef...
7-Kas çalış: Spora yer açamayınca kas çalışmak da yapamadıklarım arasına giriyor
10-Yürü : Çok hareketli bir işim yok.Alışveriş ve havaların güzel olduğu günler dışında pek yürüdüğüm de söylenemez...
Bu önerilerin tamamına uyulduğunda bence kilo vermeyi şurda bırakın dal oluruz dal...Demekki benim eksiğim beslenme değil sporla ilgili maddelerde... Daha dikkatli olacağım bundan sonra.En azından ev egzersizi ve leslie gibi sporları tekrar yapmalıyım...
Ederim tabi canım ne demek ,dua ettiğim kişilerde hep olacaklar artıkAynen öyle canım düşüncesi bile o kadar acı ki dua eder misin canım ablam ve yegenlerim için..
Canim benim çok teşekkür ederimEderim tabi canım ne demek ,dua ettiğim kişilerde hep olacaklar artık
ben de bundan sonra bol bol dua edicem gülüm inşallah tevasi ilacı olan en azından yavaşlatan hayatını kend başına idare edebilecekleri tedavisi olan bir şeydir titin mutasyonu tıpta o kadar büyük gelişmeler oluyor ki bunun da çaresini rabbim verir inşallahAynen öyle canım düşüncesi bile o kadar acı ki dua eder misin canım ablam ve yegenlerim için..
Benim için sebze eşittir yemek olarak pişirdiğim yiyecek salata ise su gibi olmazsa olmazCanim evde hic sebzenin kalmadigini yazmistim olsa yapmazmiyim bir salata ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?