- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #34.081
Amin canım inşallah 15 Kasım da güzel şeyler duyarıztevafuk55 canım arkadaşım Rabbim merhametlidir ablamızın sınavı zor sabır şifa diliyorum Rabbim den o ve çocukları için evlatsız olmak gerçek sevgiyi tatmamak daha acı olsa gerek
Canim benim çok sağolasın. Dün ablamin sesi çok kötüydü Rabbim evlat acısı yasatmasin ablamaben de bundan sonra bol bol dua edicem gülüm inşallah tevasi ilacı olan en azından yavaşlatan hayatını kend başına idare edebilecekleri tedavisi olan bir şeydir titin mutasyonu tıpta o kadar büyük gelişmeler oluyor ki bunun da çaresini rabbim verir inşallah
Amin canım amin. dün çok düşündüm evlat sahibi olamamak mi yoksa olduktan sonra kaybetmek mio kadar düşündüm ki başıma ağrılar girdi. Aklımdan bu düşünceler çıksın Rabbim tüm evlatlara sağlıklı ömür versin
Inşallah tedavi başarılı olur kokusunu aldığı yavrularını tez zamanda en iyi halleriyle görürCanim benim çok sağolasın. Dün ablamin sesi çok kötüydü Rabbim evlat acısı yasatmasin ablama
Amin canım Rabbim gönlünüzce versin kaldıramayacağımız yükü vermeyecek Rabbime hamdü senalar olsun yar ve yardımcınız olsunAmin canım inşallah 15 Kasım da güzel şeyler duyarız
Amin canımAmin canım Rabbim gönlünüzce versin kaldıramayacağımız yükü vermeyecek Rabbime hamdü senalar olsun yar ve yardımcınız olsun
Sağolasın canım benim rabbim sana da sağlıklı bir evlat nasip etsinBen her ikisini de yaşadım biliyorsun ikisinide Rabbim hiç kimseye vermesin yeğenlerinede canı yürekten şifa diliyorum kalbinizi ferah tutun ve ablana destek ol onun şimdi sana ihtiyacı var canım
allah korusun gülüm aklına öyle en kötüsünü hemen getirme ablan sesinden bile umutsuz gibi olduğunu anlarCanim benim çok sağolasın. Dün ablamin sesi çok kötüydü Rabbim evlat acısı yasatmasin ablama
Sağolasın canım benim rabbim sana da sağlıklı bir evlat nasip etsin
Ahh canim benim ne diyecegimi ne soyleyecegimi bilemedim rabbim yardimcisi olsun ablanin en zoru onun yasadiklarisara_28 canım dünkü duana gönülden amin diyorum yalnız kuzum duani ısrarla ve ayrıntılı olarak iste. Isterjen özellikle sağlıklı olmasını ekle kuzum. Neden böyle diyorum diye düşünürsün belki, dün ben farklı bir haber aldım yegenlerimle ilgili çok canım sıkıldı. Yegenlerimle kas hastasiydi ama hangi türü olduğuna teşhis konulamamisti. Bir yıl önce gen testi yapılıp yurt dışına yollandı. Test sonuçlanmış titin mutasyonu ymus ama ne olduğunu bilmiyoruz. Doktor 3 hafta sonraya ankaraya çağırmış sonuçları görüşmek için. Doktorun dediğine göre ileri düzey kas hastalariymis ileri düzey deyince aklıma hiç getirmek istemediğim ihtimaller geliyor. Titin mutasyonu da nette tam olarak yok ama olan şeyler de iç açıcı değil.. 3 hafta nasıl geçer doktorun diyeceklerine hazır miyiz ablam hazır mı bilmiyorum
Himm kendim icin bakarsak burda bir kas calismiyorum birde her ogun sebze yok yani bir ogun varsa digerinde olmuyor geriye kalan herseye uyuyorum himm ben nerde yanlis yapiyorumki
Canim bizlerde ederiz dua cok uzuldum yazdiklarina .....Aynen öyle canım düşüncesi bile o kadar acı ki dua eder misin canım ablam ve yegenlerim için..
Helal olsun canım ne demek,bizler de seni seviyoruz.Kendine çok çok dikkat et ve oğluna.Yeni işinizde başarılar inşallah hayırlı bereketli bol kazançlarınız olur,Allah utandırmasın... Haberdar et ara sıra uğra mutlaka... Kilo alma yeter sabit kalsan bile gayet iyisinSelam canlar sizleri burayı çok ihmal ettim tam iyileşiyorum tekrar hastalanıyorum. Oğlum çok zorluyor beni.. Herhalde en zor zamanlarımız olsa gerek.. Çok sinirli bir çocuk daha önce de bahsetmiştim. Eşim de yurtdışında bir süre annemdeyim. İşlerinde değişikliğe gidiyor eşim bakalım ben de destek vereceğim inşallah. Yani işlerinde yardımcı olacağım. Buradan da koptum biraz şimdilik adapte olamıyorum. Sizlere de biraz haksızlık oluyor. Aslında görüntümden de memnunum. Biraz da sıkıldım açıkçası yerimde sayıyorum. Ama baya da yol kat ettim. 15 kilo verdim. Çoğu kıyafetim 38 beden. Hamilelik öncesi de 66 kilo idim. Şu anda da 66 yım ama 4 cm daha inceyim. Daha versem daha da güzel olur ama sağlam kafa lazım. Velhasıl devam etmeme kararı aldım canlarım. Umarım hepiniz istediğiniz kilolara ulaşırsınız. Sağlıkla kalın.. Arada uğrar ne var ne yok haber veririm sizleri de merak ederim çünkü. Esen kalın.. Hakkım varsa helal olsun sizler de helal edin. Seviliyorsunuz
Helal olsun canım ne demek,bizler de seni seviyoruz.Kendine çok çok dikkat et ve oğluna.Yeni işinizde başarılar inşallah hayırlı bereketli bol kazançlarınız olur,Allah utandırmasın... Haberdar et ara sıra uğra mutlaka... Kilo alma yeter sabit kalsan bile gayet iyisin
Amin kuzum sağolasın..Ahh canim benim ne diyecegimi ne soyleyecegimi bilemedim rabbim yardimcisi olsun ablanin en zoru onun yasadiklariallahim sifalarini versin insallah ....
Allah razı olsun canım dua ile olmayacak şey yok çok sağolasın.Canim bizlerde ederiz dua cok uzuldum yazdiklarina .....
Helal olsun canim yeni isinizde hayirli olsun hayirli kazanclar getirsin insallah ..zaten pek bi kilon kalmamisti son 2.5 kilo diyordun insallah o kiloyuda verirsin kendine iyi bak arada gel haber ver kendinden yolun acik olsun canim hersey gonlunuzce olsun HOSCAKALSelam canlar sizleri burayı çok ihmal ettim tam iyileşiyorum tekrar hastalanıyorum. Oğlum çok zorluyor beni.. Herhalde en zor zamanlarımız olsa gerek.. Çok sinirli bir çocuk daha önce de bahsetmiştim. Eşim de yurtdışında bir süre annemdeyim. İşlerinde değişikliğe gidiyor eşim bakalım ben de destek vereceğim inşallah. Yani işlerinde yardımcı olacağım. Buradan da koptum biraz şimdilik adapte olamıyorum. Sizlere de biraz haksızlık oluyor. Aslında görüntümden de memnunum. Biraz da sıkıldım açıkçası yerimde sayıyorum. Ama baya da yol kat ettim. 15 kilo verdim. Çoğu kıyafetim 38 beden. Hamilelik öncesi de 66 kilo idim. Şu anda da 66 yım ama 4 cm daha inceyim. Daha versem daha da güzel olur ama sağlam kafa lazım. Velhasıl devam etmeme kararı aldım canlarım. Umarım hepiniz istediğiniz kilolara ulaşırsınız. Sağlıkla kalın.. Arada uğrar ne var ne yok haber veririm sizleri de merak ederim çünkü. Esen kalın.. Hakkım varsa helal olsun sizler de helal edin. Seviliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?