Haydi Yine Yeniden...

tevafuk55 canım arkadaşım Rabbim merhametlidir ablamızın sınavı zor sabır şifa diliyorum Rabbim den o ve çocukları için evlatsız olmak gerçek sevgiyi tatmamak daha acı olsa gerek
Amin canım inşallah 15 Kasım da güzel şeyler duyarız

Canim benim çok sağolasın. Dün ablamin sesi çok kötüydü Rabbim evlat acısı yasatmasin ablama

Ben her ikisini de yaşadım biliyorsun ikisinide Rabbim hiç kimseye vermesin yeğenlerinede canı yürekten şifa diliyorum kalbinizi ferah tutun ve ablana destek ol onun şimdi sana ihtiyacı var canım

Ben her ikisini de yaşadım biliyorsun ikisinide Rabbim hiç kimseye vermesin yeğenlerinede canı yürekten şifa diliyorum kalbinizi ferah tutun ve ablana destek ol onun şimdi sana ihtiyacı var canım
Sağolasın canım benim rabbim sana da sağlıklı bir evlat nasip etsin

Canim benim çok sağolasın. Dün ablamin sesi çok kötüydü Rabbim evlat acısı yasatmasin ablama
allah korusun gülüm aklına öyle en kötüsünü hemen getirme ablan sesinden bile umutsuz gibi olduğunu anlar
şu dünyada ki en büyük acı evlat acısıdır kesin rabbim ablana da kimseye de yaşatmasın

Ahh canim benim ne diyecegimi ne soyleyecegimi bilemedim rabbim yardimcisi olsun ablanin en zoru onun yasadiklari allahim sifalarini versin insallah ....

Selam canlar sizleri burayı çok ihmal ettim tam iyileşiyorum tekrar hastalanıyorum. Oğlum çok zorluyor beni.. Herhalde en zor zamanlarımız olsa gerek.. Çok sinirli bir çocuk daha önce de bahsetmiştim. Eşim de yurtdışında bir süre annemdeyim. İşlerinde değişikliğe gidiyor eşim bakalım ben de destek vereceğim inşallah. Yani işlerinde yardımcı olacağım. Buradan da koptum biraz şimdilik adapte olamıyorum. Sizlere de biraz haksızlık oluyor. Aslında görüntümden de memnunum. Biraz da sıkıldım açıkçası yerimde sayıyorum. Ama baya da yol kat ettim. 15 kilo verdim. Çoğu kıyafetim 38 beden. Hamilelik öncesi de 66 kilo idim. Şu anda da 66 yım ama 4 cm daha inceyim. Daha versem daha da güzel olur ama sağlam kafa lazım. Velhasıl devam etmeme kararı aldım canlarım. Umarım hepiniz istediğiniz kilolara ulaşırsınız. Sağlıkla kalın.. Arada uğrar ne var ne yok haber veririm sizleri de merak ederim çünkü. Esen kalın.. Hakkım varsa helal olsun sizler de helal edin. Seviliyorsunuz

Helal olsun canım ne demek,bizler de seni seviyoruz.Kendine çok çok dikkat et ve oğluna.Yeni işinizde başarılar inşallah hayırlı bereketli bol kazançlarınız olur,Allah utandırmasın... Haberdar et ara sıra uğra mutlaka... Kilo alma yeter sabit kalsan bile gayet iyisin

sağol canım amin inşallah.. yok zaten yediklerime dikkat edicem inşallah.

Helal olsun canim yeni isinizde hayirli olsun hayirli kazanclar getirsin insallah ..zaten pek bi kilon kalmamisti son 2.5 kilo diyordun insallah o kiloyuda verirsin kendine iyi bak arada gel haber ver kendinden yolun acik olsun canim hersey gonlunuzce olsun HOSCAKAL

Menümu vereyim
Sabah limonlu su
Kahvaltı 10.30: 1.5 has yumurta
1.5 kk peynir
1 dilim börek
3 zeytin, 1 ç k.reçel ve kaymak

Ara: Türk Kahvesi 2 kuru kayısı ,1 parça çikolata
Ara: 1 muz, 1 bardak tarçınlı süt, 5 fındık

Aksam 17.40: 8 kaşık pırasa yemeği
2 köfte, salata, yoğurt

Ara: Türk Kahvesi 2 ceviz
2.5 litre su ,bitki çayları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…