Haydi Yine Yeniden...

Kuzum benim buranin bana kazandırdığı bir dostsun sen iyiki tanimisim seni. Sana şimdilik hak mevzusunda bir şey demiyorum ki irtibatı koparmayalim
Velhasıli kuzum sende seviliyirsun görüşürüz kuzum

Sabah 10 40
Iki dilim ekmek
Dort kup kasar
Domates salatalik
Dort parca sosis
Bir dilim kokostar kek
Sekersiz cay
Ara 13 30
Bes tane badem
Iki tane kuru kayisi
Ara 15 00
Bir mandalina
Aksam 18 00
Bir kepce corba
Iki kasik patlican yemegi
Iki kasik tavuklu bulgur pilavi
Bir bardak ayran
Bol salata
Su 1.5 oldu icerim daha
Spor yok

Guzel menu afiyet olsun ..

Helal olsun canım kendine iyi bak

angelina35 canım turşulu yemeği merak etmissin tarifini yazayım hemen

Köftelik bulguru sıcak suyla ıslatıyosun sonra içine tuz ve un ekleyerek yoguruyosun cevizden biraz küçük yuvarlaklar yapıp elinin içinde yassilastirarak köfteler yapiyosun diğer yandan beyaz lahana turşusunu küçük küçük doğrayıp bir tencereye koyup üzerine soğuk su alip pişiriyosun turşunun suyuyla değil içme suyuyla pisiriyosun sonra içine köfteleride ekliyosun pişince içine sarımsak rendeliyosun ve karıştırıp tabaklara aliyosun üzerine pul biberli yağ dokuyosun çok lezzetli oluyor

Menümu yazayım

Sabah 08:00

Bir bardak şekersiz çay
İki tane tavada maydanozlu yumurta

Öğle 15:00

Uç bardak şekersiz karanfilli çay
Bir dilim kek
Bir dilim tava böreği
Bir tabak kofteli turşulu yemek

Akşam 18:30

Bir tabak kofteli turşulu yemek

Su bir litre oldu içerim daha
Bir tanede portakal yiyebilirim

Son düzenleme:
Oy çok güzel geldi kulağıma.. canım lahana miktarı ne kadar en son suyunu suzuyor muyuz. Suzmeden mi pul biber yağ ekleniyor

Daha güzel bir menü canım afiyet olsun. Şişkinlik hissedebilirsin bulgur ayrandan dolayi yeşil çay ve kahve bende ise yarıyor
Menümu yazayım

Sabah 08:00

Bir bardak şekersiz çay
İki tane tavada maydanozlu yumurta

Öğle 15:00

Uç bardak şekersiz karanfilli çay
Bir dilim kek
Bir dilim tava böreği
Canim.menjn bu kadar mı çok sade bir menü olmuş ve erken bitmiş afiyet olsun.. Su miktarı ne kadar canım

Menü bu kadar değil canım yanlışlıkla bitirmeden cevplaya bastım tamamını yukarıya yazdım

Cokk degisik bir yemekmis gercekten ilk kez duydum eminim cok guzel olmustur ..bu arada lahana tursusunu cok severimm ellerine saglik canim benim ..

Afiyet olsun canim her seyi tadinda olculu yemissin gayet guzel suyuda tamamladinmi dadindan yenmez bugun

Bulgur cok azdi canim sismedim cok sukur tavuk fazlaydi birazdan cay icerim caysiz asla duramam ki ben

Sağol canım sen de kendine iyi bak

Kuzum benim buranin bana kazandırdığı bir dostsun sen iyiki tanimisim seni. Sana şimdilik hak mevzusunda bir şey demiyorum ki irtibatı koparmayalim
Velhasıli kuzum sende seviliyirsun görüşürüz kuzum

Canım benimmm sen de benim için öylesin tabiki görüşücez kuzumm ben de seni iyi ki tanımışım

Helal olsun canım kendine iyi bak

Sen de kendine iyi bak canım

Menum karbonlu ve kacamakli biraz ablamlar bendeydi kizkardesimi getirdiler biraz hazirlik yaptim

Sabah 8.30
1 haslanmis yumurta
1 kk suzme peynir
1 kup tahin helvasi

Oglen 14
2 lahmacun
Salata ayran

Aksam 19
1 adet ispanakli gul boregi yarim yufkadan
2 catal kunefe

Su 2 litre

Dengeli ve guzel menu canim

Guzel menu olmus canim.sebze de var bugun

Aksamla dengelemissin gunu.bu hafta menulerin cok daha iyi canim

Artık kaçamaklarımız karbonlarimmiz bile dengeli canım bana aşırı gelmedi gayet kararında yemissin. Hem kardeşler biraraya gelmiş ne güzel afiyet olsun canım

Aslinda cokta kacamak yapmamissin aksamki bir borekle kunefe gayet dengeli canim sadece saati gec oda ablanlar gelmis olur okadar gayet guzel gecirmissin gunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…