- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #34.101
Kuzum benim buranin bana kazandırdığı bir dostsun sen iyiki tanimisim seni.Selam canlar sizleri burayı çok ihmal ettim tam iyileşiyorum tekrar hastalanıyorum. Oğlum çok zorluyor beni.. Herhalde en zor zamanlarımız olsa gerek.. Çok sinirli bir çocuk daha önce de bahsetmiştim. Eşim de yurtdışında bir süre annemdeyim. İşlerinde değişikliğe gidiyor eşim bakalım ben de destek vereceğim inşallah. Yani işlerinde yardımcı olacağım. Buradan da koptum biraz şimdilik adapte olamıyorum. Sizlere de biraz haksızlık oluyor. Aslında görüntümden de memnunum. Biraz da sıkıldım açıkçası yerimde sayıyorum. Ama baya da yol kat ettim. 15 kilo verdim. Çoğu kıyafetim 38 beden. Hamilelik öncesi de 66 kilo idim. Şu anda da 66 yım ama 4 cm daha inceyim. Daha versem daha da güzel olur ama sağlam kafa lazım. Velhasıl devam etmeme kararı aldım canlarım. Umarım hepiniz istediğiniz kilolara ulaşırsınız. Sağlıkla kalın.. Arada uğrar ne var ne yok haber veririm sizleri de merak ederim çünkü. Esen kalın.. Hakkım varsa helal olsun sizler de helal edin. Seviliyorsunuz
Guzel menu afiyet olsun ..Menümu vereyim
Sabah limonlu su
Kahvaltı 10.30: 1.5 has yumurta
1.5 kk peynir
1 dilim börek
3 zeytin, 1 ç k.reçel ve kaymak
Ara: Türk Kahvesi 2 kuru kayısı ,1 parça çikolata
Ara: 1 muz, 1 bardak tarçınlı süt, 5 fındık
Aksam 17.40: 8 kaşık pırasa yemeği
2 köfte, salata, yoğurt
Ara: Türk Kahvesi 2 ceviz
2.5 litre su ,bitki çayları
Selam canlar sizleri burayı çok ihmal ettim tam iyileşiyorum tekrar hastalanıyorum. Oğlum çok zorluyor beni.. Herhalde en zor zamanlarımız olsa gerek.. Çok sinirli bir çocuk daha önce de bahsetmiştim. Eşim de yurtdışında bir süre annemdeyim. İşlerinde değişikliğe gidiyor eşim bakalım ben de destek vereceğim inşallah. Yani işlerinde yardımcı olacağım. Buradan da koptum biraz şimdilik adapte olamıyorum. Sizlere de biraz haksızlık oluyor. Aslında görüntümden de memnunum. Biraz da sıkıldım açıkçası yerimde sayıyorum. Ama baya da yol kat ettim. 15 kilo verdim. Çoğu kıyafetim 38 beden. Hamilelik öncesi de 66 kilo idim. Şu anda da 66 yım ama 4 cm daha inceyim. Daha versem daha da güzel olur ama sağlam kafa lazım. Velhasıl devam etmeme kararı aldım canlarım. Umarım hepiniz istediğiniz kilolara ulaşırsınız. Sağlıkla kalın.. Arada uğrar ne var ne yok haber veririm sizleri de merak ederim çünkü. Esen kalın.. Hakkım varsa helal olsun sizler de helal edin. Seviliyorsunuz
Oy çok güzel geldi kulağıma.. canım lahana miktarı ne kadar en son suyunu suzuyor muyuz. Suzmeden mi pul biber yağ ekleniyorangelina35 canım turşulu yemeği merak etmissin tarifini yazayım hemen
Köftelik bulguru sıcak suyla ıslatıyosun sonra içine tuz ve un ekleyerek yoguruyosun cevizden biraz küçük yuvarlaklar yapıp elinin içinde yassilastirarak köfteler yapiyosun diğer yandan beyaz lahana turşusunu küçük küçük doğrayıp bir tencereye koyup üzerine soğuk su alip pişiriyosun turşunun suyuyla değil içme suyuyla pisiriyosun sonra içine köfteleride ekliyosun pişince içine sarımsak rendeliyosun ve karıştırıp tabaklara aliyosun üzerine pul biberli yağ dokuyosun çok lezzetli oluyor
Daha güzel bir menü canım afiyet olsun. Şişkinlik hissedebilirsin bulgur ayrandan dolayi yeşil çay ve kahve bende ise yarıyorSabah 10 40
Iki dilim ekmek
Dort kup kasar
Domates salatalik
Dort parca sosis
Bir dilim kokostar kek
Sekersiz cay
Ara 13 30
Bes tane badem
Iki tane kuru kayisi
Ara 15 00
Bir mandalina
Aksam 18 00
Bir kepce corba
Iki kasik patlican yemegi
Iki kasik tavuklu bulgur pilavi
Bir bardak ayran
Bol salata
Su 1.5 oldu icerim daha
Spor yok
Canim.menjn bu kadar mı çok sade bir menü olmuş ve erken bitmiş afiyet olsun.. Su miktarı ne kadar canımMenümu yazayım
Sabah 08:00
Bir bardak şekersiz çay
İki tane tavada maydanozlu yumurta
Öğle 15:00
Uç bardak şekersiz karanfilli çay
Bir dilim kek
Bir dilim tava böreği
Oy çok güzel geldi kulağıma.. canım lahana miktarı ne kadar en son suyunu suzuyor muyuz. Suzmeden mi pul biber yağ ekleniyor
Daha güzel bir menü canım afiyet olsun. Şişkinlik hissedebilirsin bulgur ayrandan dolayi yeşil çay ve kahve bende ise yarıyor
Canim.menjn bu kadar mı çok sade bir menü olmuş ve erken bitmiş afiyet olsun.. Su miktarı ne kadar canım
Cokk degisik bir yemekmis gercekten ilk kez duydum eminim cok guzel olmustur ..bu arada lahana tursusunu cok severimmangelina35 canım turşulu yemeği merak etmissin tarifini yazayım hemen
Köftelik bulguru sıcak suyla ıslatıyosun sonra içine tuz ve un ekleyerek yoguruyosun cevizden biraz küçük yuvarlaklar yapıp elinin içinde yassilastirarak köfteler yapiyosun diğer yandan beyaz lahana turşusunu küçük küçük doğrayıp bir tencereye koyup üzerine soğuk su alip pişiriyosun turşunun suyuyla değil içme suyuyla pisiriyosun sonra içine köfteleride ekliyosun pişince içine sarımsak rendeliyosun ve karıştırıp tabaklara aliyosun üzerine pul biberli yağ dokuyosun çok lezzetli oluyor
Afiyet olsun canim her seyi tadinda olculu yemissin gayet guzelMenümu yazayım
Bir bardak şekersiz çay
Bir dilim kek
Bir dilim tava böreği
Bir tabak kofteli turşulu yemek
Akşam 18:30
Su bir litre oldu içerim daha
Bir tanede portakal yiyebilirim
Bulgur cok azdi canim sismedim cok sukur tavuk fazlaydi birazdan cay icerim caysiz asla duramam ki benDaha güzel bir menü canım afiyet olsun. Şişkinlik hissedebilirsin bulgur ayrandan dolayi yeşil çay ve kahve bende ise yarıyor
Canim.menjn bu kadar mı çok sade bir menü olmuş ve erken bitmiş afiyet olsun.. Su miktarı ne kadar canım
Helal olsun canim yeni isinizde hayirli olsun hayirli kazanclar getirsin insallah ..zaten pek bi kilon kalmamisti son 2.5 kilo diyordun insallah o kiloyuda verirsin kendine iyi bak arada gel haber ver kendinden yolun acik olsun canim hersey gonlunuzce olsun HOSCAKAL
Kuzum benim buranin bana kazandırdığı bir dostsun sen iyiki tanimisim seni.Sana şimdilik hak mevzusunda bir şey demiyorum ki irtibatı koparmayalim
Velhasıli kuzum sende seviliyirsun görüşürüz kuzum
Helal olsun canım kendine iyi bak
Dengeli ve guzel menu canimMenümu vereyim
Sabah limonlu su
Kahvaltı 10.30: 1.5 has yumurta
1.5 kk peynir
1 dilim börek
3 zeytin, 1 ç k.reçel ve kaymak
Ara: Türk Kahvesi 2 kuru kayısı ,1 parça çikolata
Ara: 1 muz, 1 bardak tarçınlı süt, 5 fındık
Aksam 17.40: 8 kaşık pırasa yemeği
2 köfte, salata, yoğurt
Ara: Türk Kahvesi 2 ceviz
2.5 litre su ,bitki çayları
Guzel menu olmus canim.sebze de var bugunSabah 10 40
Iki dilim ekmek
Dort kup kasar
Domates salatalik
Dort parca sosis
Bir dilim kokostar kek
Sekersiz cay
Ara 13 30
Bes tane badem
Iki tane kuru kayisi
Ara 15 00
Bir mandalina
Aksam 18 00
Bir kepce corba
Iki kasik patlican yemegi
Iki kasik tavuklu bulgur pilavi
Bir bardak ayran
Bol salata
Su 1.5 oldu icerim daha
Spor yok
Aksamla dengelemissin gunu.bu hafta menulerin cok daha iyi canimMenümu yazayım
Bir bardak şekersiz çay
Bir dilim kek
Bir dilim tava böreği
Akşam 18:30
Su bir litre oldu içerim daha
Bir tanede portakal yiyebilirim
Artık kaçamaklarımız karbonlarimmiz bile dengeli canım bana aşırı gelmedi gayet kararında yemissin. Hem kardeşler biraraya gelmiş ne güzelMenum karbonlu ve kacamakli birazablamlar bendeydi kizkardesimi getirdiler biraz hazirlik yaptim
Sabah 8.30
1 haslanmis yumurta
1 kk suzme peynir
1 kup tahin helvasi
Oglen 14
2 lahmacun
Salata ayran
Aksam 19
1 adet ispanakli gul boregi yarim yufkadan
2 catal kunefe
Su 2 litre
Aslinda cokta kacamak yapmamissin aksamki bir borekle kunefe gayet dengeli canim sadece saati gec oda ablanlar gelmis olur okadar gayet guzel gecirmissin gunuMenum karbonlu ve kacamakli birazablamlar bendeydi kizkardesimi getirdiler biraz hazirlik yaptim
Sabah 8.30
1 haslanmis yumurta
1 kk suzme peynir
1 kup tahin helvasi
Oglen 14
2 lahmacun
Salata ayran
Aksam 19
1 adet ispanakli gul boregi yarim yufkadan
2 catal kunefe
Su 2 litre
Aynen sebze var bugunDengeli ve guzel menu canim
Guzel menu olmus canim.sebze de var bugun
Aksamla dengelemissin gunu.bu hafta menulerin cok daha iyi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?