- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #34.121
Kesinlikle öyle canım haftasonları dinlenemiyirumhafta sonları olduki erkenden saat 7 gibi wc ye gitme ihtiyacı oldu kalktım ayağa kalktığımı gören açım diyor yaaav :))biri yiyor öteki gidip yatıp 10 da kalkıp açım diyor kadın milletine çalışsa da ev hanımı olsa da hafta sonu tatili yok
Ah canım sen niye bu kadar yoruyorsun kendini. Sen kendi kafana göre hangisini uygun görüyorsan onu pişir sonradan kimse kıymet bilmiyor. Olan sana oluyor baksana masayı bile toplamamislardün yatana kadar sürekli elim meşgüldeydi çook yoruldum gelemedim kızlar özürrrr
alışverişe ben de gittim eve geldim önceden belirlenen yemek yerine başka yemek dedi benimkiler bir yandan yarım yamalak alınanları tıkıştırdım bir yandan yemek yaptım biri yemek yanına makarna biri pilav dedi olmaz dedim benim sıpa bildiğiniz pilav pilav diye meledi hem ben sana zayıflamışsın da dedim kızz yanların erimiş dedim diye de sırnaştıona da ayrı pilav pişti tabii yemeğe bile oturmadım gittim yattım 1 sat kolumu kaldıramıyordum alışveriş poşeti taşımak bana yaramadı :)
sonra kalktım masa olduğu gibi duruyor bulaşık yalaşık bir de ben yedim çay yaptım 2 fincan içtim ütüye başladım şükür o bitti heheeh
sonra dolabı tıkış tıkış ve 5 litrelik yoğurt mayalanmış dışarda nereye sıkıştırıcam buzdolabını boşalttım düzenledim buzluğa girecekleri pay ettim arada çamaşır katla yerleştir ve ıvır zıvır işlerden sonra gece 2 de yattım bahane mi bee 2 dk geleydin diyeceksiniz bi ara geldim okudum çıktım
yiyeceksin tabi ki ama önden salatayı ayranı (ayrana limon sıkmayı unutma hem yediklerini çabuk eritir hem de şişmeni engeller) dolduracaksın midene kalan yere de nefsini de gözünü de doyuracak miktarda pideyi yiyeceksinKesinlikle öyle canım haftasonları dinlenemiyirumşimdi Dr eşim Kıymalı pide yaptırmaya gitti napacam ben yaaa
söylendim bari tabakları levaboya koysaydınız dedim söylemedin ki dediler güldüm ben de :) kafama göre takıldım geçen azar yedim eşimden kim sana bunu yap dedi patates musakka yapsaydın diye surat astı ben de soruyorum artık ne istiyorsunuz yoksa şunu pişiricem diyorum evet yada hayır bu olsun olsun diyorlarAh canım sen niye bu kadar yoruyorsun kendini. Sen kendi kafana göre hangisini uygun görüyorsan onu pişir sonradan kimse kıymet bilmiyor. Olan sana oluyor baksana masayı bile toplamamislar
canoom su kürünü yapıyormusun ben geçen yazdığımdan beri yapıyorum faydalarını görmeye başladım sen de miden için 10 gün deneyecektinGünaydın canım paylaşımlarına bayılıyorum
Sinir oldum ya, benim eşim pek pırasa ıspanak sevmez ben yaparım gonulsuz yer ama yapacak bir şey yok. Ben o yemeğe de daha ağır yemeğe de vakit harcıyorum.söylendim bari tabakları levaboya koysaydınız dedim söylemedin ki dediler güldüm ben de :) kafama göre takıldım geçen azar yedim eşimden kim sana bunu yap dedi patates musakka yapsaydın diye surat astı ben de soruyorum artık ne istiyorsunuz yoksa şunu pişiricem diyorum evet yada hayır bu olsun olsun diyorlar
Ay hayali bile güzel ne güzel olurdu günümün yarısında uyur kalan yarıda gezerdim :))ayda 1 kere de bize tatil olsa demii şöyle totoşumuzu devirip yemek iş ütü ev koca düşünmeden yatsak kafamıza göre kalksak kös kös otursak kitap okusak ya da gezsek canımız ne istiyorsa onu yapsak ne güzel olurduuuuu
insan hayal ettiği sürece vardır diye boşuna dememişler heheheh biz de hayal edip mutlu oluyoruz :))Sinir oldum ya, benim eşim pek pırasa ıspanak sevmez ben yaparım gonulsuz yer ama yapacak bir şey yok. Ben o yemeğe de daha ağır yemeğe de vakit harcıyorum.
Ay hayali bile güzel ne güzel olurdu günümün yarısında uyur kalan yarıda gezerdim :))
Bana boyle bisey dense senin kadar sessiz kalmazdim galiba esin biraz kaba konusmus canim ... yapilan yemege emege saygi gostermek lagzimsöylendim bari tabakları levaboya koysaydınız dedim söylemedin ki dediler güldüm ben de :) kafama göre takıldım geçen azar yedim eşimden kim sana bunu yap dedi patates musakka yapsaydın diye surat astı ben de soruyorum artık ne istiyorsunuz yoksa şunu pişiricem diyorum evet yada hayır bu olsun olsun diyorlar
Saolsun benimki cok yardimcidir o nedenle bazen kafa dinleyebiliyorum ama bende esimsiz hic bisey yapamam o olmadan asla oyle oturmaya gittiysem esim evdeyse aklim evde kalir benimayda 1 kere de bize tatil olsa demii şöyle totoşumuzu devirip yemek iş ütü ev koca düşünmeden yatsak kafamıza göre kalksak kös kös otursak kitap okusak ya da gezsek canımız ne istiyorsa onu yapsak ne güzel olurduuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?