- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #34.141
ooo bu kibar halleri önceden fırtına gibi eser gürlerdi :)))Bana boyle bisey dense senin kadar sessiz kalmazdim galiba esin biraz kaba konusmus canim ... yapilan yemege emege saygi gostermek lagzim
allah razı olsun eşinden ikinizde birbirinizin kıymetini biliyorsunuzSaolsun benimki cok yardimcidir o nedenle bazen kafa dinleyebiliyorum ama bende esimsiz hic bisey yapamam o olmadan asla oyle oturmaya gittiysem esim evdeyse aklim evde kalir benim
Canim benim gun gelecek belki kiymetini anliycak ama o zaman cok gec olacak gercekten uzuldum senin adinaooo bu kibar halleri önceden fırtına gibi eser gürlerdi :)))
Saol canim allah bin kere ragzi olsun ondan cok merhametlidir ....allah razı olsun eşinden ikinizde birbirinizin kıymetini biliyorsunuz
Canim rabbim abine sifa versin insallah bol bol dua edelim abine insallah hayirli haberler alirsiniz allahim ne diyecegimi bilemiyorumm tum hastalarimiza sifa versin uzme kendini ferah tut icini canimm ...Slm kızlar çok yoğundum anca geldim dün asıl yoğunluğum kafamdaydı abim hastaneye yattı tahlil sonucu perşembe ya da cuma çıkar diyolar salatı tefriciye okuyoruz bu hafta evi temizlemedim hiç canım istemiyor çocukların ütüsünü yapsam benden iyisi yok Rabbim herkese şifa versin
Arkadaşım inşallah sonuçlar güzel çıkar bende dua edecem abine güzel düşünelim inşallah. Rabbimin yapamayacağı hiçbir şey yok o yüzden bol bol dua... sen metanetli kadinsin kuzum lütfen kendini de üzme...Slm kızlar çok yoğundum anca geldim dün asıl yoğunluğum kafamdaydı abim hastaneye yattı tahlil sonucu perşembe ya da cuma çıkar diyolar salatı tefriciye okuyoruz bu hafta evi temizlemedim hiç canım istemiyor çocukların ütüsünü yapsam benden iyisi yok Rabbim herkese şifa versin
Gün erken bitmiş gayet güzel canım, suda artarsa harikaSabah 10 00
Iki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Dort kup kasar
Domates salatalik
Bir kup tahin helva
Sekersiz cay
Ara 14 00
Bir mandalina
Ara 15 00
Uc tane cubuk kraker
Aksam 16 30
Bir kepce corba
Dort kasik patlican yemegi
Bol salata
Bir bardak ayran
Bir dilim ekmek
Su 1.5 litre
Spor yok
Protein karbon bir arada olmus abarti bisey yok menunde kahvenin yaninda ceviz yemenin bi ozelligi mi var dikkat ettim genelde var ceviz kahve yaninda birde bitki cayi ne iciyorsun merak ettim afiyet olsunn canim ....Menumu vereyim
Sabah limonlu şu 2 kuru kayısı
Kahvaltı 10.00: 1 yumurta yarım çay bardağı süt kk peynir maydanoz ve 3 kaşık yulaf ezmesinden krep, 3 zeytin
Ara: Türk Kahvesi 1 incir
Öğle 14.00: 1 tane Kıymalı pide
1 bardak süt
Aksam 17.45: 5 kaşık yumurtalı ıspanak
1 kase yoğurt
Ara: Türk Kahvesi 3 ceviz içi
2.5 litre su bitki çayları
Evdekiler cok aciktik diyince erken den yemis olduk birde ogluma beslenme icin pogaca yaptim esime tahinli corek yaptim birazdan cayla onlar goturur bende bakarim masum gozlerleGün erken bitmiş gayet güzel canım, suda artarsa harikaafiyet olsun.
Krebe bayıldım bende deniycem menü gayet yerinde olmuş pideyi akşam öğünüyle dengelemen ayrıca güzel olmuşMenumu vereyim
Sabah limonlu şu 2 kuru kayısı
Kahvaltı 10.00: 1 yumurta yarım çay bardağı süt kk peynir maydanoz ve 3 kaşık yulaf ezmesinden krep, 3 zeytin
Ara: Türk Kahvesi 1 incir
Öğle 14.00: 1 tane Kıymalı pide
1 bardak süt
Aksam 17.45: 5 kaşık yumurtalı ıspanak
1 kase yoğurt
Ara: Türk Kahvesi 3 ceviz içi
2.5 litre su bitki çayları
Çok sade valla tebrikler evde poğaça çörek var ve sen böyle yedin sen var ya sen 5 li rakamları hakediyosunSabah 10 00
Iki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Dort kup kasar
Domates salatalik
Bir kup tahin helva
Sekersiz cay
Ara 14 00
Bir mandalina
Ara 15 00
Uc tane cubuk kraker
Aksam 16 30
Bir kepce corba
Dort kasik patlican yemegi
Bol salata
Bir bardak ayran
Bir dilim ekmek
Su 1.5 litre
Spor yok
Canim kahve yanina genelde bir sey yemek istiyirum kayisi VE incir gunduz yedim diye cevizi DE aksam yiyeyim dedim. Sağlıklı olduğu için yani canım. Bir yerde okudum ceviz vucudumuzdaki yağların yakilmasina yardimciymisProtein karbon bir arada olmus abarti bisey yok menunde kahvenin yaninda ceviz yemenin bi ozelligi mi var dikkat ettim genelde var ceviz kahve yaninda birde bitki cayi ne iciyorsun merak ettim afiyet olsunn canim ....
Valla iraden harikaEvdekiler cok aciktik diyince erken den yemis olduk birde ogluma beslenme icin pogaca yaptim esime tahinli corek yaptim birazdan cayla onlar goturur bende bakarim masum gozlerlesu iki oldu bile canim anca yavas yavas iciyorum yoksa wc den cikamiyorum
Harikasın canım maşallah afiyet olsunKahvaltı ara öğle bir arada
3 dilim sucukla yumurta, kk peynir,1 dilim yumurtalı ekmek, avuç içi pide,1 tatlı kaşığı tahinli pekmez, 3 zeytin, domates, salatalık, 1 küp tahin helvasi, yeşil çay
Ara
Türk kahvesi, 2 kurabiye
Akşam
1 kase çorba, 6-7 zeytinyağlı yaprak sarma, 1 kase yoğurt içine nar
Bitki çayları
Benimde bir hafta sonra bekleniyor ve aynı senin gibiyim ikinci gün fenaHala regl olmadım hafta içi olmayı hiç sevmiyorum 2. gün yoğun oluyor oyyyy oyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?