Haydi Yine Yeniden...

Slm kızlar çok yoğundum anca geldim dün asıl yoğunluğum kafamdaydı abim hastaneye yattı tahlil sonucu perşembe ya da cuma çıkar diyolar salatı tefriciye okuyoruz bu hafta evi temizlemedim hiç canım istemiyor çocukların ütüsünü yapsam benden iyisi yok Rabbim herkese şifa versin

ekim2009 bende senin tatilinden istiyorum sağolsun eşim destek ama çocuklar acaip dağınık ev berbat topla dön arkanı bak gene dağınık benim tatil zamanım gelmiş haberim yok hem de sıkı bi tatil

Canim rabbim abine sifa versin insallah bol bol dua edelim abine insallah hayirli haberler alirsiniz allahim ne diyecegimi bilemiyorumm tum hastalarimiza sifa versin uzme kendini ferah tut icini canimm ...

Sabah 10 00
Iki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Dort kup kasar
Domates salatalik
Bir kup tahin helva
Sekersiz cay
Ara 14 00
Bir mandalina
Ara 15 00
Uc tane cubuk kraker
Aksam 16 30
Bir kepce corba
Dort kasik patlican yemegi
Bol salata
Bir bardak ayran
Bir dilim ekmek
Su 1.5 litre
Spor yok

Arkadaşım inşallah sonuçlar güzel çıkar bende dua edecem abine güzel düşünelim inşallah. Rabbimin yapamayacağı hiçbir şey yok o yüzden bol bol dua... sen metanetli kadinsin kuzum lütfen kendini de üzme...

Menumu vereyim
Sabah limonlu şu 2 kuru kayısı
Kahvaltı 10.00: 1 yumurta yarım çay bardağı süt kk peynir maydanoz ve 3 kaşık yulaf ezmesinden krep, 3 zeytin

Ara: Türk Kahvesi 1 incir
Öğle 14.00: 1 tane Kıymalı pide
1 bardak süt

Aksam 17.45: 5 kaşık yumurtalı ıspanak
1 kase yoğurt
Ara: Türk Kahvesi 3 ceviz içi
2.5 litre su bitki çayları

Gün erken bitmiş gayet güzel canım, suda artarsa harika afiyet olsun.

Protein karbon bir arada olmus abarti bisey yok menunde kahvenin yaninda ceviz yemenin bi ozelligi mi var dikkat ettim genelde var ceviz kahve yaninda birde bitki cayi ne iciyorsun merak ettim afiyet olsunn canim ....

Gün erken bitmiş gayet güzel canım, suda artarsa harika afiyet olsun.
Evdekiler cok aciktik diyince erken den yemis olduk birde ogluma beslenme icin pogaca yaptim esime tahinli corek yaptim birazdan cayla onlar goturur bende bakarim masum gozlerle su iki oldu bile canim anca yavas yavas iciyorum yoksa wc den cikamiyorum

Krebe bayıldım bende deniycem menü gayet yerinde olmuş pideyi akşam öğünüyle dengelemen ayrıca güzel olmuş

Çok sade valla tebrikler evde poğaça çörek var ve sen böyle yedin sen var ya sen 5 li rakamları hakediyosun

Kahvaltı ara öğle bir arada
3 dilim sucukla yumurta, kk peynir,1 dilim yumurtalı ekmek, avuç içi pide,1 tatlı kaşığı tahinli pekmez, 3 zeytin, domates, salatalık, 1 küp tahin helvasi, yeşil çay
Ara
Türk kahvesi, 2 kurabiye
Akşam
1 kase çorba, 6-7 zeytinyağlı yaprak sarma, 1 kase yoğurt içine nar
Bitki çayları

Protein karbon bir arada olmus abarti bisey yok menunde kahvenin yaninda ceviz yemenin bi ozelligi mi var dikkat ettim genelde var ceviz kahve yaninda birde bitki cayi ne iciyorsun merak ettim afiyet olsunn canim ....
Canim kahve yanina genelde bir sey yemek istiyirum kayisi VE incir gunduz yedim diye cevizi DE aksam yiyeyim dedim. Sağlıklı olduğu için yani canım. Bir yerde okudum ceviz vucudumuzdaki yağların yakilmasina yardimciymis bitki cayim genelde fix kiraz sapı ve yeşil çay beraber d3mleyip içiyorum

Valla iraden harika
Harikasın canım maşallah afiyet olsun
Hala regl olmadım hafta içi olmayı hiç sevmiyorum 2. gün yoğun oluyor oyyyy oyyyyy
Benimde bir hafta sonra bekleniyor ve aynı senin gibiyim ikinci gün fena sonrası yok gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…