Haydi Yine Yeniden...

Dengesiz menumu vereyim
Sabah uyaninca 10.30
1 hurma 1 ceviz

Kahvalti 11.30
3 catal patates
1 haslanmis yumurta
Domates salatalik
Siyah zeytin
1 tk bogurtlen receli
1 kup fistikli tahin helvasi

Ara 16
2 adet kasarli milfoy boregi
1 kucuk cikolatali milfoy
(kardesim var diye yaptim ben de yedim )

Aksam 19
1 tavuk but firinda
Kivircik salata
1 kasik pilav

Su 2 litre

Valla gayet iyi canim menun.afiyet olsun

Guzel dengelemissin canim

Iyi atlatmissin haftasonunu canim.ben bugun o kadar iyi gidemedim

Pişmanlık yok kardeş sevgisinin sıcaklığıyla erimiştir onlar akşam yemeği ise çok güzel azcık daha su içersen sorun olmaz bence

Olur kuzum arada öyle takılma pismanlik yok yarın yeni bir gün benim geçen haftam tamamen berbattı bu hafta daha kararliyim sen zaten bu konuda üstatsın

Aksam sade olmus canim off yaprak sarmasinida cok severim ben yaa afiyet olsun canim ...

Bitki cayina bayildim odemin zeresi kalmaz sende benimde yazdan kuruttugum kiraz saplarim var yapabilirim aslinda iyi aklima getirdin canim

Esasen dengesiz bisey yok canim sabahin guzel aksamda sadece oglenki borek var oda olur o kadar ama yarin kacamak yapma carsambaya az kaldi hemde 6 lara yarin biraz bitki cayi falanda ekle menune yesil cay gibi menunde onceden hep olurdu bu ara cok icmiyosun galiba ...afiyet olsun canim ...

Benimkiler cayla goturdu borekleri pogacalari esim cok begendi tahinli coregi ufaklik peynirli pogaca hastasi zaten bende boyle melul melul baktim yemedim zaten migdemde bir yanma var tahinli coregi pisirirken cikan koku migdemde yanmaya neden oldu sizdede olurmu hic ben bazi baharatlarin kokusuna magruz kaldigimda migdemde yanma hissederim komik ama oyleyim iste esimin tabiriyle cinsim benn

Maşallah valla sana bana genelde yiyince oluyor canım benim eşim de bana bu saatte melemen yaptırdı sen yemeyecek misin dedi yok dedim aklın kaldı ama diyor benle dalga geçiyor yarısını yemiş kalan yarıyı gösteriyor bak hala var diye kendi almıyor tabi

Bitki cayina bayildim odemin zeresi kalmaz sende benimde yazdan kuruttugum kiraz saplarim var yapabilirim aslinda iyi aklima getirdin canim
Tıpkı bugün gibi ne zman beyaz ekmekli bir şey yesem sisiyorum canım karbon bana hiç yaramıyor

Allahim gece gece melemen iyi tutmussun kendini bir lokmada kalirsan bak tadina ama yok hic bulasmayim dersen yeme tabi ah bu erkekler hep diyetimize kostek oluyorlar

Tıpkı bugün gibi ne zman beyaz ekmekli bir şey yesem sisiyorum canım karbon bana hiç yaramıyor
Canim pide zaten her turlu sisiriyor insani ben yarim pide yesem iki kilo su icerim icim yanarda yanar normal yani sismen gida teloransi diye bisey varmis bazi gidalar bazi insanlara dokunuyomus benim yasadiklarim gibi ama tahlili cok pahiliymis keske devlet hastanelerin de yapsalar hem bu sayede cok kilo veren insanlarda varmis ....

Allahim gece gece melemen iyi tutmussun kendini bir lokmada kalirsan bak tadina ama yok hic bulasmayim dersen yeme tabi ah bu erkekler hep diyetimize kostek oluyorlar
Yok kuzum yemedim aldım koca bardak suyumu içtim
Hadi ya ben kilo vermeye başlamadan önce deli gibi ekmek yiyordum ama varya bu midem davul gibiydi inanamazsın. Ekmeği biraktikca midemdeki şişlik inmeye başladı

Menemen payını alıp kahvaltıda yeseydin bu erkekler çok fena hem zayıf güzel ol derler hem de zamana bakmadan lezzetli yiyecek isterler güya düz mantık düşünürler biz onlara rağmen kilo verme mücadelesini bırakmıyoruz süperiz valla bu arada ben bi tarçınlı süt içiverdim

Aynen canım, afiyet olsun :)

rabbim yar yardımcısı olsun şifasını tez versin inşallah
perşembe yada cumaya kadar rabbim size de ferahlık versin beklemesi sonuç ne diye sürekli düşünmesi insanı yiyip bitiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…