- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #34.161
Valla gayet iyi canim menun.afiyet olsunSabah 10 00
Iki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Dort kup kasar
Domates salatalik
Bir kup tahin helva
Sekersiz cay
Ara 14 00
Bir mandalina
Ara 15 00
Uc tane cubuk kraker
Aksam 16 30
Bir kepce corba
Dort kasik patlican yemegi
Bol salata
Bir bardak ayran
Bir dilim ekmek
Su 1.5 litre
Spor yok
Guzel dengelemissin canimMenumu vereyim
Sabah limonlu şu 2 kuru kayısı
Kahvaltı 10.00: 1 yumurta yarım çay bardağı süt kk peynir maydanoz ve 3 kaşık yulaf ezmesinden krep, 3 zeytin
Ara: Türk Kahvesi 1 incir
Öğle 14.00: 1 tane Kıymalı pide
1 bardak süt
Aksam 17.45: 5 kaşık yumurtalı ıspanak
1 kase yoğurt
Ara: Türk Kahvesi 3 ceviz içi
2.5 litre su bitki çayları
Iyi atlatmissin haftasonunu canim.ben bugun o kadar iyi gidemedimKahvaltı ara öğle bir arada
3 dilim sucukla yumurta, kk peynir,1 dilim yumurtalı ekmek, avuç içi pide,1 tatlı kaşığı tahinli pekmez, 3 zeytin, domates, salatalık, 1 küp tahin helvasi, yeşil çay
Ara
Türk kahvesi, 2 kurabiye
Akşam
1 kase çorba, 6-7 zeytinyağlı yaprak sarma, 1 kase yoğurt içine nar
Bitki çayları
Pişmanlık yok kardeş sevgisinin sıcaklığıyla erimiştir onlar akşam yemeği ise çok güzel azcık daha su içersen sorun olmaz benceDengesiz menumu vereyim
Sabah uyaninca 10.30
1 hurma 1 ceviz
Kahvalti 11.30
3 catal patates
1 haslanmis yumurta
Domates salatalik
Siyah zeytin
1 tk bogurtlen receli
1 kup fistikli tahin helvasi
Ara 16
2 adet kasarli milfoy boregi
1 kucuk cikolatali milfoy
(kardesim var diye yaptim ben de yedim)
Aksam 19
1 tavuk but firinda
Kivircik salata
1 kasik pilav
Su 2 litre
2. kızımdan sonra bende öyleyim tam 10 gün sürüyor 2 ile 3. gün yoğun gerisi sinir bozucu var yok arasıValla iraden harika
Harikasın canım maşallah afiyet olsun
Benimde bir hafta sonra bekleniyor ve aynı senin gibiyim ikinci gün fenasonrası yok gibi
Olur kuzum arada öyle takılma pismanlik yok yarın yeni bir günDengesiz menumu vereyim
Sabah uyaninca 10.30
1 hurma 1 ceviz
Kahvalti 11.30
3 catal patates
1 haslanmis yumurta
Domates salatalik
Siyah zeytin
1 tk bogurtlen receli
Ara 16
Aksam 19
1 tavuk but firinda
Kivircik salata
1 kasik pilav
Su 2 litre
Insallah canim ama nerde bu kadar dikkat ediyoruz gr la veriyoruz ben bi 68 gorseydim cok mutlu olacaktimÇok sade valla tebrikler evde poğaça çörek var ve sen böyle yedin sen var ya sen 5 li rakamları hakediyosun
Aksam sade olmus canim off yaprak sarmasinida cok severim ben yaa afiyet olsun canim ...Kahvaltı ara öğle bir arada
3 dilim sucukla yumurta, kk peynir,1 dilim yumurtalı ekmek, avuç içi pide,1 tatlı kaşığı tahinli pekmez, 3 zeytin, domates, salatalık, 1 küp tahin helvasi, yeşil çay
Ara
Türk kahvesi, 2 kurabiye
Akşam
1 kase çorba, 6-7 zeytinyağlı yaprak sarma, 1 kase yoğurt içine nar
Bitki çayları
Bitki cayina bayildim odemin zeresi kalmaz sende benimde yazdan kuruttugum kiraz saplarim var yapabilirim aslinda iyi aklima getirdin canimCanim kahve yanina genelde bir sey yemek istiyirum kayisi VE incir gunduz yedim diye cevizi DE aksam yiyeyim dedim. Sağlıklı olduğu için yani canım. Bir yerde okudum ceviz vucudumuzdaki yağların yakilmasina yardimciymisbitki cayim genelde fix kiraz sapı ve yeşil çay beraber d3mleyip içiyorum
Esasen dengesiz bisey yok canim sabahin guzel aksamda sadece oglenki borek var oda olur o kadar ama yarin kacamak yapma carsambaya az kaldi hemde 6 lara yarin biraz bitki cayi falanda ekle menune yesil cay gibi menunde onceden hep olurdu bu ara cok icmiyosun galiba ...afiyet olsun canim ...Dengesiz menumu vereyim
Sabah uyaninca 10.30
1 hurma 1 ceviz
Kahvalti 11.30
3 catal patates
1 haslanmis yumurta
Domates salatalik
Siyah zeytin
1 tk bogurtlen receli
Ara 16
Aksam 19
1 tavuk but firinda
Kivircik salata
1 kasik pilav
Su 2 litre
Maşallah valla sana bana genelde yiyince oluyor canımBenimkiler cayla goturdu borekleri pogacalari esim cok begendi tahinli coregi ufaklik peynirli pogaca hastasi zaten bende boyle melul melul baktim yemedim zaten migdemde bir yanma var tahinli coregi pisirirken cikan koku migdemde yanmaya neden oldu sizdede olurmu hic ben bazi baharatlarin kokusuna magruz kaldigimda migdemde yanma hissederim komik ama oyleyim isteesimin tabiriyle cinsim benn
Tıpkı bugün gibi ne zman beyaz ekmekli bir şey yesem sisiyorum canım karbon bana hiç yaramıyorBitki cayina bayildim odemin zeresi kalmaz sende benimde yazdan kuruttugum kiraz saplarim var yapabilirim aslinda iyi aklima getirdin canim
Allahim gece gece melemen iyi tutmussun kendini bir lokmada kalirsan bak tadina ama yok hic bulasmayim dersen yeme tabi ah bu erkekler hep diyetimize kostek oluyorlarMaşallah valla sana bana genelde yiyince oluyor canımbenim eşim de bana bu saatte melemen yaptırdı sen yemeyecek misin dedi yok dedim aklın kaldı ama diyor benle dalga geçiyor yarısını yemiş kalan yarıyı gösteriyor bak hala var diye kendi almıyor tabi
Canim pide zaten her turlu sisiriyor insani ben yarim pide yesem iki kilo su icerim icim yanarda yanar normal yani sismen gida teloransi diye bisey varmis bazi gidalar bazi insanlara dokunuyomus benim yasadiklarim gibi ama tahlili cok pahiliymis keske devlet hastanelerin de yapsalar hem bu sayede cok kilo veren insanlarda varmis ....Tıpkı bugün gibi ne zman beyaz ekmekli bir şey yesem sisiyorum canım karbon bana hiç yaramıyor
Yok kuzum yemedim aldım koca bardak suyumu içtimAllahim gece gece melemen iyi tutmussun kendini bir lokmada kalirsan bak tadina ama yok hic bulasmayim dersen yeme tabi ah bu erkekler hep diyetimize kostek oluyorlar
Hadi ya ben kilo vermeye başlamadan önce deli gibi ekmek yiyordum ama varya bu midem davul gibiydi inanamazsın. Ekmeği biraktikca midemdeki şişlik inmeye başladıCanim pide zaten her turlu sisiriyor insani ben yarim pide yesem iki kilo su icerim icim yanarda yanar normal yani sismen gida teloransi diye bisey varmis bazi gidalar bazi insanlara dokunuyomus benim yasadiklarim gibi ama tahlili cok pahiliymis keske devlet hastanelerin de yapsalar hem bu sayede cok kilo veren insanlarda varmis ....
Aynen canım, afiyet olsun :)Menemen payını alıp kahvaltıda yeseydin bu erkekler çok fena hem zayıf güzel ol derler hem de zamana bakmadan lezzetli yiyecek isterler güya düz mantık düşünürler biz onlara rağmen kilo verme mücadelesini bırakmıyoruz süperiz valla bu arada ben bi tarçınlı süt içiverdim
Iyi geceler canımHerkese hayırlı gecelerrrrr malum yarın iş başı
rabbim yar yardımcısı olsun şifasını tez versin inşallahSlm kızlar çok yoğundum anca geldim dün asıl yoğunluğum kafamdaydı abim hastaneye yattı tahlil sonucu perşembe ya da cuma çıkar diyolar salatı tefriciye okuyoruz bu hafta evi temizlemedim hiç canım istemiyor çocukların ütüsünü yapsam benden iyisi yok Rabbim herkese şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?