Haydi Yine Yeniden...

sabah
peynirli yumurta
domates salatalık
2 dilime yakın ekmek
bal

ara
ayran soda limon üçlüsü

akşam 18 :00
2 tabak dolusu mercimek çorbası
1 parmak kalınlığında ev pizzası
domates salatalık
o 2. tabak çorbayı içmesem de olurmuş o an çok acıkmıştım azcık beklesem zaten doyduğumu anlarmışım

bir fasıl uyuyup kalktıktan sonra

1 trabzon hurması
yarım avuç antep fıstığı

2 gündür netten okuyacak o kadar çok yeni şey çıkıyor ki karşıma her fırsatta okumak istiyorum saatlerce sürüyor bazen :)
bu defa ki ilgi alanım da mikrobiyata ( bilim insanlarının vücutta yeni bir organ keşfi olarak adlandırıyorlar bağırsakta ki 900 civarı faydalı bakterinin dna beden sağlığı ilşkisi araştırıyorlar henüz 200 kadarının dna sını çözebilmişler ) mikrobiyom ve tabiki bağırsak beyin ilişkisi
bağırsak florasındaki faydalı bakterilerin sayısnın azalması ı obezite diyabet ve bir sürü hastalığın oluşmasına en etkil sebepmiş yani ne yapıyoruz yoğurt ve ya kefiri her gün mutlaka yiyoruz:))

Heheh ben yiyorum oleeyyy

Afiyet olsun kuzum ikinci kase olmasada olurmuş ama çok da dert etme çorba gayet masum

Eki Görüntüle 1918026
Günaydın fıstık hatunlar
Tartiya son iki gün, artimiz varsa bile bu iki günde esamesi kalmaz
Günaydın canım,evet artıdayım ama olsun.çarşambaya kadar verir sabit konuma gelirim belki.Kardeşcağzım ve eşim milföy istedi yaptım mutlu oldular,onlar mutluyken bende mutluyum... Ve oğlum ıspanak yemeği yemiyordu o da ıspanaklı gül böreği yedi iki tane hemde... çok çok mutlu oldum... Hatta pırasalı börek bile yapmayı düşünüyorum şimdi,yemediği sebzeleri böreğin içinde kaptırmayı düşündük

Çok iyi yaptın kuzum kardesinle her zaman bu anlar yakalanmaz. Oglusada şifa olsun

Aaa cok sevindim canim zaten kisitli yiyordu sebze yemesi cok guzel gecen benimkide yedi ispanakli borekten oda dedi pirasalida yapsana diye bir deniycem bakalim ispanak yemegini cok sever pirasayida yaninada yogurtt ohh misss sende dene insallah onuda yer hafta da bir kere yaparsin donusumlu

Gunaydinlarrrrrr nasiliz bakiyimmm ben yurudum geldimm cok hizli yurumusum ayak bas parmagimi kanatmisim farkinda bile degilim simdi kahvalti zamani acliktan ölüyorum kii
Abbooovv maşallah canım eksi olarak dönsün de acisina degsin.bende bugün full motiveyim aksama bebek görme var ama viz gelir

Gunaydinlarrrrrr nasiliz bakiyimmm ben yurudum geldimm cok hizli yurumusum ayak bas parmagimi kanatmisim farkinda bile degilim simdi kahvalti zamani acliktan ölüyorum kii
Ohh yürüyüşler yapılmış ne güzel,havalar daha da soğuyacakmış,ne yapacaksın çıkar mısın yine canım dışarı?

Ohh yürüyüşler yapılmış ne güzel,havalar daha da soğuyacakmış,ne yapacaksın çıkar mısın yine canım dışarı?
Valla istedigi kadar sogusun mecbur cikiyorum ufakligi okula ben birakiyorum arkadas buldum kendi sinifimdan oda cok iyi yuruyor onunla yuruyoruz tenefuse kadar okulun karsisinda yurume yeri var orada yuruyorum kar buz olmadigi surece yururum gecen -6 derecede yuruduk hicte hissetmiyorsun sogugu tabi kalin giyinmek sarti ile agzimida atkiyla sariyorumm ohh misss sogukta daha cok kalori yaniyormus ayolll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…