Haydi Yine Yeniden...

sabah
2 mandalina
1 elma
3 kaşık yoğurt

öğle
1 dilim ev pizzası
tahin pekmez
birkaç zeytin
2 dilim ekmek

öğleden sonra (misafirim vardı)
1 avuç kadar karışık çerez

sabahtan beri başım patlıyordu akşam iyice azıttı kronik fibromiyalji ağrısına döndü baş göz kulak vee mide bulantısı istiğfar
1 saatten fazla karanlıkta yattım ama bana mısın demedi hala çok ağrıyor ama şükür bulantı geçti midem rahat

papatya çayı demledim belki bu şifa olur

Çok geçmiş olsun canım neyse ki öğlen yemissin şu an nasılsın

Geçmiş olsun canım nane kaynatıp icersen oda mide bulantısına iyi gelir

Gayet dengeli bir gun olmus afiyet olsun canim ...

Canim boyle durumlar icin ilacin yokmu senin off bas agrisi cok kotu bisey yaa benimde migdem bulanir basim agriyinca

Süpersin canım hem menü çok iyi hemde misafirlikte irdeli olman çok iyi.Tebrikler

Canım geçmiş olsun.İnşallah daha iyi olmuşşundur sonrasında.Çok az yemişsin sanki o yüzden mi baş ağrısı oldu ki

Ohh ne güzel sefan olsun canım
Bu arada soracaktım unuttum kardeşin nereden geldi ne kadar kalacak canım. Bende ablalarimi özledim inş ara tatile görüşürüz..
Memleketten babam getirdi canım bir önceki hafta sonu.süpriz yapmışlardı :) Babam döndü kardeşim kaldı.1 hafta ablamdaydı bu hafta bende. Haftasonu da annem babam ve diğer kızkardeşim gelecek 2 gün kalıp bizdeki kardeşimi de alıp dönecekler

Ne güzel canım insan evlense bile kendi ailesi gelince ayrı mutlu oluyor

Öyle tabi canım.Aynı şehirde otursak hergün giderdim heralde Yine de ayda bir kez gelirler sağolsunlar
Ben aynı sehirdeyim annemlerle ama maalesef o kadar sık gidemiyorum hele de kış gelince. 2 bazen 3 haftayı buluyor. Ama onlar gelir sık sık
ekrana bakamıyordum gözlerim ağrıyordu gece geri açmadım neti o yüzden şimdi gözlerim kulağım iyi sadece başım da biraz ağrı kaldı gülüm
Ah canım iyi gelen bir ağrı kesici alsan iyi olacak. Baş ağrısı çok fena

Geçmiş olsun canım nane kaynatıp icersen oda mide bulantısına iyi gelir
nane daha kötü yapıyor galiba migren ağrısıyla fibromiyalji ikisi birden havanın etkisiyle tetklendi
Canim boyle durumlar icin ilacin yokmu senin off bas agrisi cok kotu bisey yaa benimde migdem bulanir basim agriyinca
sen de d migren var galiba
ilaç işe yaramıyor ben de artık yutmuyorum zaten doktorda bunun ilacı yok demişti ara ara tutuyor işte buna şükür :)

allahhh sizin evde bayram olacak hafta sonuna :))))
rabbim hepsine sağlık sıhhat versin sık sık gelip seni mutlu etsinler

Selam kizlarr yogun yorucu vede bol yagmurlu bir gunden selamlar ....
Cok yoruldum okula git gel yuruyus yap yagmur altinda geri git cocugu al pazara git yagmur altinda himm birde oglumun yagmur sularinda ziplayip sicrattiklari sipa yaa tum ustunu islatti ....simdide ders yapiyoruz okuyoruz yaziyoruz birazdan yine okuma yapacaz ama cokkk yoruluyorum benn acaba tum birinci sinif anneleri benim gibimidir cok merak ediyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…