- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #34.221
Çok geçmiş olsun canım neyse ki öğlen yemissin şu an nasılsınsabah
2 mandalina
1 elma
3 kaşık yoğurt
öğle
1 dilim ev pizzası
tahin pekmez
birkaç zeytin
2 dilim ekmek
öğleden sonra (misafirim vardı)
1 avuç kadar karışık çerez
sabahtan beri başım patlıyordu akşam iyice azıttı kronik fibromiyalji ağrısına döndü baş göz kulak vee mide bulantısı istiğfar
1 saatten fazla karanlıkta yattım ama bana mısın demedi hala çok ağrıyor ama şükür bulantı geçti midem rahat
papatya çayı demledim belki bu şifa olur
sabah
2 mandalina
1 elma
3 kaşık yoğurt
öğle
1 dilim ev pizzası
tahin pekmez
birkaç zeytin
2 dilim ekmek
sabahtan beri başım patlıyordu akşam iyice azıttı kronik fibromiyalji ağrısına döndü baş göz kulak vee mide bulantısı istiğfar
1 saatten fazla karanlıkta yattım ama bana mısın demedi hala çok ağrıyor ama şükür bulantı geçti midem rahat
Gayet dengeli bir gun olmus afiyet olsun canim ...Menumu vereyim
Sabah ılık limonlu su
2 kuru kayısı 1 incir
6 7 tane fındık
(Kahvaltiya yetisemeyince bos gecmeyim dedim)
Öğle: 1 tabak dolusu taze Fas kavurma
Bol salata ve yoğurt
Ara: Türk Kahvesi 1 kurabiye
Akşam 18.00: 1 kase tarhana çorbası
1 Baget ve salata
Ara: Türk Kahvesi 1 kuru kayışi
Bitki çayları 2.5 litre su
Misafirlikte sadece çay içtim
Canim boyle durumlar icin ilacin yokmu senin off bas agrisi cok kotu bisey yaa benimde migdem bulanir basim agriyincasabah
2 mandalina
1 elma
3 kaşık yoğurt
öğle
1 dilim ev pizzası
tahin pekmez
birkaç zeytin
2 dilim ekmek
Süpersin canım hem menü çok iyi hemde misafirlikte irdeli olman çok iyi.TebriklerMenumu vereyim
Sabah ılık limonlu su
2 kuru kayısı 1 incir
6 7 tane fındık
(Kahvaltiya yetisemeyince bos gecmeyim dedim)
Öğle: 1 tabak dolusu taze Fas kavurma
Bol salata ve yoğurt
Ara: Türk Kahvesi 1 kurabiye
Akşam 18.00: 1 kase tarhana çorbası
1 Baget ve salata
Ara: Türk Kahvesi 1 kuru kayışi
Bitki çayları 2.5 litre su
Misafirlikte sadece çay içtim
Canım geçmiş olsun.İnşallah daha iyi olmuşşundur sonrasında.Çok az yemişsin sanki o yüzden mi baş ağrısı oldu kisabah
2 mandalina
1 elma
3 kaşık yoğurt
öğle
1 dilim ev pizzası
tahin pekmez
birkaç zeytin
2 dilim ekmek
Memleketten babam getirdi canım bir önceki hafta sonu.süpriz yapmışlardı :) Babam döndü kardeşim kaldı.1 hafta ablamdaydı bu hafta bende. Haftasonu da annem babam ve diğer kızkardeşim gelecek 2 gün kalıp bizdeki kardeşimi de alıp döneceklerOhh ne güzel sefan olsun canım
Bu arada soracaktım unuttum kardeşin nereden geldi ne kadar kalacak canım. Bende ablalarimi özledim inş ara tatile görüşürüz..
Ne güzel canım insan evlense bile kendi ailesi gelince ayrı mutlu oluyorMemleketten babam getirdi canım bir önceki hafta sonu.süpriz yapmışlardı :) Babam döndü kardeşim kaldı.1 hafta ablamdaydı bu hafta bende. Haftasonu da annem babam ve diğer kızkardeşim gelecek 2 gün kalıp bizdeki kardeşimi de alıp dönecekler
Öyle tabi canım.Aynı şehirde otursak hergün giderdim heraldeNe güzel canım insan evlense bile kendi ailesi gelince ayrı mutlu oluyor
ekrana bakamıyordum gözlerim ağrıyordu gece geri açmadım neti o yüzden şimdi gözlerim kulağım iyi sadece başım da biraz ağrı kaldı gülümÇok geçmiş olsun canım neyse ki öğlen yemissin şu an nasılsın
Ben aynı sehirdeyim annemlerle ama maalesef o kadar sık gidemiyorum hele de kış gelince. 2 bazen 3 haftayı buluyor. Ama onlar gelir sık sıkÖyle tabi canım.Aynı şehirde otursak hergün giderdim heraldeYine de ayda bir kez gelirler sağolsunlar
Ah canım iyi gelen bir ağrı kesici alsan iyi olacak. Baş ağrısı çok fenaekrana bakamıyordum gözlerim ağrıyordu gece geri açmadım neti o yüzden şimdi gözlerim kulağım iyi sadece başım da biraz ağrı kaldı gülüm
nane daha kötü yapıyor galiba migren ağrısıyla fibromiyalji ikisi birden havanın etkisiyle tetklendiGeçmiş olsun canım nane kaynatıp icersen oda mide bulantısına iyi gelir
sen de d migren var galibaCanim boyle durumlar icin ilacin yokmu senin off bas agrisi cok kotu bisey yaa benimde migdem bulanir basim agriyinca
allahhh sizin evde bayram olacak hafta sonuna :))))Memleketten babam getirdi canım bir önceki hafta sonu.süpriz yapmışlardı :) Babam döndü kardeşim kaldı.1 hafta ablamdaydı bu hafta bende. Haftasonu da annem babam ve diğer kızkardeşim gelecek 2 gün kalıp bizdeki kardeşimi de alıp dönecekler
Evet canım curcuna olur kesinallahhh sizin evde bayram olacak hafta sonuna :))))
rabbim hepsine sağlık sıhhat versin sık sık gelip seni mutlu etsinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?