Haydi Yine Yeniden...

Menum
Sabah 8.15
1 hurma

Kahvalti 9.15
2 haslanmis yumurta
2 kk beyaz peynir
Yarim domates
3 ceviz

Ara 11.30
2 kup tahin helvasi

Oglen 14.30
1 kase ciger sote
1 kase yogurt

Aksam 17.45
1 kepce mercimek corbasi
1 kepceden az kurufasulye
3.yk bulgur pilavi
Kis salatasi
1 kase yogurt

Su 2.5 litre

Oooo yazdiklarini okurken hayal ettim seni de cok yorulmussun canim yaa.uzerine birde odev maratonu.Allah kolaylik versin

menüm
sabah
1 haşlama yumurta
1 patatesli sigara böreği
1 çeri domates yarım salatalık

öğle
1 kk peynir
1 yumurta(yağsız tavada)
2 dal marul
2 dilim ekmek

ara
çeyrek ayva

akşam
2 kase çorba
2 tane dolma köfte

artık menülerinize ne desem bilemiyorum hep çok güzel hem de dengeli dozun da
afiyet şifa olsun gülüm :)

Menumu vereyim
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı 6.50: 2 yum omlet 3 zeytin
3 kup kaşar, 2 ceviz içi
Ara: sade kahve
öğle: 4 kaşık fasulye kavurma
3 kaşık tavuk döner 3 lokma lavas
Marul ve 1.5 bardak ayran

ara: Türk Kahvesi 1 kuru incir
Aksam 18.00: 1 kepçe çorba
6- 7 tane fırında kaş mantar
2 kaşık yoğurt salata
ara: Türk Kahvesi bitki çayı
3 litre su

Dengeli süper menu canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım akşamki 1 kase çorbanın yerine bol salata yesen daha iyi olurdu canım hem hazım da kolaylaşırdı

Sabah : 9 30
Peynirli tost
Dort zeytin
Biraz tel peynir
Domates salatalik
Sekersiz cay
Ara : 11 00
Dokuzlu cay
Aksam 17 30
Bir kepce corba
Uc kasik kiymali patates yemegi
Boll salata
Su : az ictim bugun ama tamamliycam insallah canim istemedi nedense
Spor 14 274 adimm
Birazdan cay icerim

Guzel dengelenmis bugun dunden daha iyi canm

Menun gayet iyi canim.su da oyle...

Canim sabahla aksam arasi cok acik olmus.keske dokuzlu cayin yaninda birseyler atsaydin agzina.aksamda da ekmek pilav yok bu guzel

Cabimcim tomurcugun yorumuna katılıyorum gün içinde keşke meyve kuruyemis yeseydin. Çünkü spor da yapıyorsun o yüzden söyledim

Guzel dengelenmis bugun dunden daha iyi canm

Menun gayet iyi canim.su da oyle...

Canim sabahla aksam arasi cok acik olmus.keske dokuzlu cayin yaninda birseyler atsaydin agzina.aksamda da ekmek pilav yok bu guzel
Hic vakit yoktuki canim yaa hem acikmadim susamadim bugun bir degisiktim yagmuru yedim ya ondan galiba

Cabimcim tomurcugun yorumuna katılıyorum gün içinde keşke meyve kuruyemis yeseydin. Çünkü spor da yapıyorsun o yüzden söyledim
Ahh vakit olsaydi yerdim canim yemegi salatayi zor yetistirdim birde dersler yoksa hergun bir mandalina mutlaka oluyordu neyse yarin daha dikkat ederim

Slm arkadaşlarım bugün zor bi gün geçiyorum yarın abim ameliyata alınacak diyet ıvır zıvır hiçbişey düşünecek halde değilim çok güçsüz çaresiz hissediyorum bi müddet sizden izin istiyorum lütfen dualarınıza abimi eklemeyi unutmayın hepiniz Allaha emanet olun

Canim Allah yardimciniz olsun.insallah basarili gecer sifasini bulur sagligina kavusur abin.Rabbim size sevdiklerine bagislasin.sen kendini iyi hissettiginde gelirsin dert etme ama durumu haber verirsen cok seviniriz.abinin iyi haberlerini bekliyoruz insallah...

Canımmm Rabbim güzel geçirsin inşallah. Tabiki dua ederiz sende üzme kendini. Bizi de habersiz bırakma Rabbim safi ismi ile şifa versin canım.

Canim rabbim yardimcin olsun hem senin hem abinin ..bizlerede haber ver lutfen habersiz birakma bizi ..

Rabbim abine Şafi isminin hurmetine şifa versin bizi habersiz bırakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…