- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #34.261
Sen sıkma canını canım,biz sıkılmıyoruz emin ol,menülerin de su miktarın da iyiye gidiyor.Pes etmiyoruz.Tek eksiğin bana göre hareketsizlik.Topuk sorunundan dolayı yürüyüş ve spor yapamıyorsun.Yediklerini dengeleyerek de sadece sabit kalabiliyorsun.Bu işe bir çözüm üretsen bence süper olacakBenim kilo bildrimim değişmedi bu haftada sabit yani 109 kiloyum bıktım gerçekten etrafımdakilere bakıyorum deli gibi yiyolar pastalar börekler çörekler hiç kilo almıyorlar ben her yediğim lokmayı korkarak yiyorum bi lokma fazla yesem vicdan yapıyorum ama yine gitmiyor kilolar canım çok sıkkın bu yüzden her sabah elim yüzüm şiş uyaniyorum midem davul gibi neyse sabah sabah canınızı sıkmak istemezdim kusura bakmayın
Tebrikleri canım güzel bir rakam görmüşsünKilo bildirimim
Geçen hafta: 67.9
Bu hafta 67.2
Fark _700
Canim bende senin gibiyim yagmur soguk demeden yuruyorum o kadar dikkat ediyorum yok olmuyo bir turlu istedigim kiloya gelemiyorum ve bu benim canimi cok sikiyor ama sunuda yapmiyorum bosvermislige birakip kiloda almak istemiyorum sonucta cok emek verdim o nedenle sabitte olsam sukrediyorum .sende uzulme canim cok guzel duzen oturttun bundan sonrada bu duzende git bak nasil gidecek az az spor yapabilirsen yap kilon gitmesede vucudun sekle girecektir kaslar guclendikce yagdan kilo vereceksin olmazsa bir diyetisyen bul belki bazi testler gerekebilir onlari yaptir nedir ne degildir ogrenmis olursun uzulme beraber asacagiz ayrica canimiz falan sikilmiyor yaz ve icindekini dök rahatlarsin yeni kararlar alirsin yenilik iyidir canimBenim kilo bildrimim değişmedi bu haftada sabit yani 109 kiloyum bıktım gerçekten etrafımdakilere bakıyorum deli gibi yiyolar pastalar börekler çörekler hiç kilo almıyorlar ben her yediğim lokmayı korkarak yiyorum bi lokma fazla yesem vicdan yapıyorum ama yine gitmiyor kilolar canım çok sıkkın bu yüzden her sabah elim yüzüm şiş uyaniyorum midem davul gibi neyse sabah sabah canınızı sıkmak istemezdim kusura bakmayın
Canım bence senin yağ oranın baya azaldı,kas kütlen arttı o yüzden sabitsindir bence.Birde ara sıra ödem problemin oluyor.Yanlış bilmiyorsam reglin de yakın.Pes etmiyorsun zaten etme de.Gayet iyi gidiyorsun,emeklerinin karşılığı elbet birgün gelecektir.Her konuda olduğu gibi tevekkül edelim.Biz elimizden geleni yapalım gerisi Allah'a kalmış...Gecen hafta 69
Bu hafta 69
Ben yagmur demeden camur demeden soguk demeden yuruyeyim vucudum sabitte kalsinaaaaaa 72 den sonra 69 dan da nefrek ediyorummmmmm bu sabah suratima yagmur carpa carpa yurudum insan onun hatrina bi 100 gr olsun eksik olur dimi yokkk cok sinirlendimmmm
inşallah ameliyat başarılı geçer abin sağlığına kavuşur dualarımız seninle ve abinleSlm arkadaşlarım bugün zor bi gün geçiyorum yarın abim ameliyata alınacak diyet ıvır zıvır hiçbişey düşünecek halde değilim çok güçsüz çaresiz hissediyorum bi müddet sizden izin istiyorum lütfen dualarınıza abimi eklemeyi unutmayın hepiniz Allaha emanet olun
Ben farkettim ama söylemedimGünaydın kızlar bende +100 deyim
Geçen hafta 70,9
Bu hafta 71
Haftalardır eksi gittim,bu da nazarlık olsun bakalımReglim yakın zaten
Bu arada ben geçen hafta liste yayınlamayı unutmuşumŞimdi bildirimleri işlerken farkettim.İki listeyi bir veririm bugün
Kuzum bu hafta aksamlari ozellikle pilav ve ekmek yemeden gecirsen. Onun yerine yemek salata yoğurt veya çorba salata yoğurt yaparak denesen ve ara öğün yapsan ne dersinGecen hafta 69
Bu hafta 69
Ben yagmur demeden camur demeden soguk demeden yuruyeyim vucudum sabitte kalsinaaaaaa 72 den sonra 69 dan da nefrek ediyorummmmmm bu sabah suratima yagmur carpa carpa yurudum insan onun hatrina bi 100 gr olsun eksik olur dimi yokkk cok sinirlendimmmm
Tebrik ederim canımgünaydın kızlar öğle olmuş gerçi :)))
geçen hafta 99.5
bu hafta 99.4
fark -100 gr
Canim arti değilsin çok şükür ama bana göre eksik olan fazla tuz ve su. Siskinliginin nedeni de bu. Kuzum 3 litre su icmen lazım. Tuzu azaltman lazım. Belli bir kiloya kadar insanlar spor yapmadan da veriyor. Akşamları da ekmek pilav olmayınca kacari yok benceBenim kilo bildrimim değişmedi bu haftada sabit yani 109 kiloyum bıktım gerçekten etrafımdakilere bakıyorum deli gibi yiyolar pastalar börekler çörekler hiç kilo almıyorlar ben her yediğim lokmayı korkarak yiyorum bi lokma fazla yesem vicdan yapıyorum ama yine gitmiyor kilolar canım çok sıkkın bu yüzden her sabah elim yüzüm şiş uyaniyorum midem davul gibi neyse sabah sabah canınızı sıkmak istemezdim kusura bakmayın
Söyleseydin ya kuzumBen farkettim ama söylemedimcanım 100 gr bana göre artı sayılmaz tebrik ederim canım
Kuzum bu hafta aksamlari ozellikle pilav ve ekmek yemeden gecirsen. Onun yerine yemek salata yoğurt veya çorba salata yoğurt yaparak denesen ve ara öğün yapsan ne dersin
Tebrik ederim canım
Aynı gün hem uyarıldım hem birinci oldum 100 puan banaEki Görüntüle 1919285
23.11.2016 HAFTASI
BİRİNCİSİtomurcukkk -0,2 kg
İKİNCİSİekim2009 -0,1 kg
UYARILANLAR :
sara_28 +2 kg
tevafuk55 +0,4 kg
M Melrin +0,2 kg
30.11.2016 HAFTASI
BİRİNCİSİtevafuk55 -0,7 kg
İKİNCİSİekim2009 -0,1 kg
UYARILANLAR :tomurcukkk +0,1 kg
Bende ekmeksiz pilavsiz gecirmek istiyorum ama olmuyor canim migdem izin vermiyor ya yaniyor ya eksiyor yada agriyor migdemin ilaci gibi ekmek yoksa cok istiyorum ekmeksiz tum bir gun gecirmeyi ama tavsiyelerine uymaya calisicam mutlaka en azindan deniycem saol destegin icinBen farkettim ama söylemedimcanım 100 gr bana göre artı sayılmaz tebrik ederim canım
Kuzum bu hafta aksamlari ozellikle pilav ve ekmek yemeden gecirsen. Onun yerine yemek salata yoğurt veya çorba salata yoğurt yaparak denesen ve ara öğün yapsan ne dersin
Tebrik ederim canım
Ellerine saglik canim benim icin ic acici olmasada en azindan caba gosteriyorum buda bisey dimiEki Görüntüle 1919285
23.11.2016 HAFTASI
BİRİNCİSİtomurcukkk -0,2 kg
İKİNCİSİekim2009 -0,1 kg
UYARILANLAR :
sara_28 +2 kg
tevafuk55 +0,4 kg
M Melrin +0,2 kg
30.11.2016 HAFTASI
BİRİNCİSİtevafuk55 -0,7 kg
İKİNCİSİekim2009 -0,1 kg
UYARILANLAR :tomurcukkk +0,1 kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?