Haydi Yine Yeniden...

Rica ederim canım ne demek yanlış anlamiyirsundur umarım amacım bilmislik yapmak değil çözüm bulmaya çalışmak. Kendimde deneyip ise yarayan şeyler genelde zaten

Söyleseydin ya kuzum Bildirimler tamamlanmayınca ertesi güne kalıyor bende unutuyorum.B vitaminimr baktırmam gerek sanırım
Kız kardeşin gelmiş bi liste için seni rahatsız eder miyim burada artık böyle şeyler sorun olmaz

Kas kutlem artmistir dimi canim birde iki gundur su az ictim yani ikiyi gecemedim bile hele dun 1.5 anca ictim ..cok ugrasiyorum neler yaptigimi siz daha iyi biliyorsunuz buna ragmen ekside olamamak bosa kurek cekmek gibi bisey bugun motivem falan kalmadi uzgunum hemde cokk

hayır sakın motiveni düşürüp de düzenini bozma.direncin kırılsın bak nasıl gidecek.sen sağlıklı beslenmeden sporundan ve doğru yolundan şaşma canım.kazanan sen olacaksın.moral bozmakta haklısın ama pes etmek yok

Su beni de çok etkiliyor canım bence de suçlu bulundu bu arada motiveni düşürme sakın bu iş ya olacak ya olacak

Rica ederim canım ne demek yanlış anlamiyirsundur umarım amacım bilmislik yapmak değil çözüm bulmaya çalışmak. Kendimde deneyip ise yarayan şeyler genelde zaten
Hayir asla yanlis anlamiyorum olurmu sen en azindan diyetisyene gidiyosun ben hic diyetisyenede gitmedim simdiye kadar bende cozum bulmak istiyorum bu duruma o nedenle vereceginiz bilgiler onemli benim icin asla bilmislik olarak gormuyorum canim saolasin

Insallah bu hafta direncim kirilir dedigin gibi moral bozmak yok pes etmiycem ve KAZANAN BEN OLACAM

Su beni de çok etkiliyor canım bence de suçlu bulundu bu arada motiveni düşürme sakın bu iş ya olacak ya olacak
Evett su mutlaka cok icmek gerekiyor hic birsey tek basina olmuyor hersey bir halkanin zinciri gibi biri olmayinca butunlukte olmuyor ...bugun boyle oldu ama yarin asla boyle olmuycak

Sabah : 9 40
iki dilim ama incecik cavdar ekmegi ..ekmegimi degistirdim bugun makina inceymis kagit gibi kesmis namissiz
Biraz tel peynir
Bes siyah zeytin
Bir lokma recele bandim
Domates salatalik
Sekersiz cay
Ara 11 30
Dokuzlu cay
Oglen : 14 00
bir dilim cavdar
Bir kase kis salatasi
Uzerine tel peynir
Sekersiz cay
Ara : 14 30 iki tane eti kombo biran kizginlikla yedim
Aksam : 17 30
Bir kepce tarhana corbasi
Bes kasik ispanak yemegi pirincsiz
Dort kasik yogurt
Bir tabak kis salatasi
Veee ekmek yok pilav yok
Su 1.5 litre icmeye caliscam daha
Spor karli yagmur esliginde 10 420 adim
Bugunume sukurler olsun tevafuk ben sozumu tutdum bakk

Iste bu canım Harikasın, gerçekten mükemmel bir öğlen mükemmel bir aksamönümüzdeki yemeklerimize, sıcacık yuvalarda şu an huzur içinde yasayan,uyuyan yavrularimiz ve kendimiz için sukurler olsun (haber izliyorum da su an moralim bozuldu )

Menumu vereyim
Sabah: limonlu su
Kahvalti: (2 kasik yulaf ezmesi, yarım çay bardağı süt, 1 yumurta ve çok az kasardan)
Krep ve 3 zeytin
Ara: sade kahve
Öğle: 4 kaşık bulgur pilavı, .
5 kaşık Kıymalı patlıcan yemeği
4 kaşık yoğurt
Ara: Türk Kahvesi
Ara 15.00: 1 muz tarçınlı süt

Aksam18.30: 1 kase kemik sulu mısr çorbası
Bol salata ve 1 kase yoğurt
Ara olarak çay kahve icerim sadece
2.5 litre su, bitki çayı

Saol canim .yavrular cayir cayir yandi kul oldu allahim nasil bir aci bu bilemedim insanin ici yaniyor iki sene sonra oglum kazanirsa universiteli olacak ve ben yurta kalsin istemiyorumm kuzularin evlerinden uzak okumak icin kaldiklari yurt mezarlari oldu haberlere bakmak dahi istemiyormm allahim herkesin evladini korusun

Cok guzel bir menu canim afiyet olsun eksilerimiz bol olsun ..

sabah yarım litre suyu içip geri yattım :)

öğle
2 haşlama yumurta
bol yeşillikli salata
avuç içi kadar pide krem peynir
bir kaç zeytin

öğleden sonra misafirim vardı
karışık çerez
birkaç kuş lokumu
bir iki de kuru üzüm

akşam (az önce )
1 tabak çorba
1 dilim ekmek tahin pekmez
3 zeytin

Yangin merdiveninin kapisi kilitliymis.bu ne ihmalkarlik arkadas. bir de o yurtta kalanlarin cogu 11-14 yaslari arasinda.o yastaki bir cocugun yeri ailesinin yanidir yurt degil.yatili okullara bu anlamda karsiyim ben. korumak ailelerine duser o yastaki bir cocugu.tamam basina birsey gelecek olsa evinde de gelir ama bu dupeduz goz gore gore cagirmak felaketi ... ayni ilde ayni gun 6 trilyonluk muftuluk binasi acilisi yapilirken boyle dokuk virane bir ogrenci yurdu icler acisi... uzgun oldugum kadar kizginim da bu konuyla ilgili canim.

Menum
Sabah 8.30
3-4 kup kasar
3-4 kup ezine peyniri
1 kup tahin helvasi
1 hurma

Ara 11
5 adet ceviz

Oglen 14.30
4 yk kiymali yumurta
1 domates
2 kk beyaz peynir

Ara 16
1 buyuk fincan turk kahvesi
2 kup karam bitter

Aksam 19
Istavrit tava (sayisinu saymadim)
3 adet sarikanat baligi
Bol salata
3 kup tahin helva

Su 3 litreye yakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…