Haydi Yine Yeniden...

Supersin canim.menun gayet guzel.kombolari gormedim bile. namissiza cok guldum yaa sener sen aklima geldi

Amin canım aminnn... el ele vefat etmişler bende çok üzüldüm
Afiyet olsun canım akşam hafif olmuş
yarın sabah komşuya kahvaltıya gidicem ve beni velet halsizim iyi değilim diyor yarın okula gitmeyecekmiş bakalım yarın ki duruma göre gitmeyedebilirim
Geçmiş olsun canım ilerlemez inşallah.
Helva azıcık kaçmış mi ne ama balık salata mükemmel bir aksam menüsü
tevafuk55 ekim2009 menulerinize yorumum mesajin icinde kalmis kizlar.genisletip bakiniz lutfen
Okudum ki

Evet azcikin kacti helva

Haklı olabilirsin canım korkarak yiyince gerçekten kilo verilmiyor herşey beyinde bitiyor ama nasıl yapacam bunu bilmiyorum

Menümu yazayım kızlar

Sabah 08:00

Bir haşlanmış yumurta
Dört tane közlenmiş biber
Bir bardak şekersiz çay

Öğle 12:00

İki tane haşlanmış tavuk but
Dört kaşık bulgur pilavı

Ara 17:30
Bir tane tavuk dürüm
Bir ayran

Akşam 20:30

Bir kase çorba
Bir porsiyon bezelye kızartması

Su bir litre
Birazdan dibek kahvesi içecem
Bir saat yürüdüm bugün

Bugün motivasyonum yerlerdeydi ama akşama doğru moralim düzeldi arkadaşımla çıkıp gezdik dürümüde o zaman yedik zaten ama iyi geldi sonrasinda bayağı yürüdük yağmurda cok güzeldi

Bu kilolar gidecek gitmek zorunda oyle yada böyle gidecek bu yağlar

Kahvaltıya daha onem verip suyu artirip hayatıma biraz daha hareket katacam bakalim bir hafta sonra bu kararımın etkileri nasıl olacak

Kararlarini sesli dile getirdiginde daha iyi adapte oluyorsun.durumde sorun yok da aksam evde yemeyebilirdin.ara ile gecistirebilirdin.neyse yola devam ...

Kararlarini sesli dile getirdiginde daha iyi adapte oluyorsun.durumde sorun yok da aksam evde yemeyebilirdin.ara ile gecistirebilirdin.neyse yola devam ...

Haklısın dürümle yetinmeliydim ama olsun bugünkü psikolojimle ancak bu kadar oldu yarın yeni ve güzel bir gün olacak olmak zorunda

tevafuk55 ekim2009 menulerinize yorumum mesajin icinde kalmis kizlar.genisletip bakiniz lutfen
okudum gülüm :))
doyuyorum hatta şişiyorum gülüm menü yazdıktan arada atıştırabiliyorum mesela bu akşam 1 küçük muz yedim (oğluma dilerken kokusu hoşuma gitti birden) dün gece de yoğurt yemiştim ( midem çok guruldadığı için )

Oyle ufak aralar yapiyorsan iyi o zaman

Haklı olabilirsin canım korkarak yiyince gerçekten kilo verilmiyor herşey beyinde bitiyor ama nasıl yapacam bunu bilmiyorum
ben biliyorum :))))
yediklerin yerine bedeninin nasıl olmasını istediğine odaklan
zayıf olduğunu hayal et kendini evde iş yaparken yada dışarıda gezerken ama zayıf halinle alımlı alımlı mutlu gezerken beynin de canlandır bunu sürekli yap özellikle gece uykuya dalmadan hemen önce ve sabah uyanır uyanmaz

Sen yapiyor musun peki canim, olumlama mi bunlar ?

sağım solum belli olmuyor tomurcuğum ben sadece vücudumun sesini dinliyorum ne istiyor diye :))
bu gün yeni bir kore atasözü öğrendim :)))
akşam 9 dan sonra yenen yemek zehirdir ...
Vaay ilgincmis atasozu.bizim karatay teyze diyo ya seker en tatli zehirdir diye onun gibi

Benim sipa uyumamakta direniyor.ben sabah nasil kalkicam yaaa
aaa cidden yaav saat kaç olmuş sen hala ayaktasın saate bakmayı unutmuşum 11 falan sanıyordum
niye uyumuyor ki acaba
alnının tam ortası saç bitiminden burnunun üzerine hafif hafif masaj yap bakalım uykusu gelecek mi

Oglen uykusunu gec uyutmus teyzesi o yuzden uykusu gelmedi bir turlu.neyse alistim artik gec yatip erken kalkmaya
Uykunun en verimli zamanlarini kaciriyorum

Sen yapiyor musun peki canim, olumlama mi bunlar ?
olumlama değil direk kafanda kendini hayal etme
zihin gerçekle hayali ayırt edemiyor ve öyle olman gerektiğine inanıp olması için çalışmaya başlıyor :)

İRADE GÜCÜNÜ DEĞİL, HAYAL GÜCÜNÜ KULLANIN
Bilinçaltının güçlerini kullanmak, bir engeli itmeye çalışmaya benzemez. Daha çok çalışmak daha iyi sonuçlar doğurmaz. İrade gücünü kullanmayın. Bunun yerine, sonu ve bunun yaratacağı özgürlük halini gözünüzde canlandırın. Zekanızın araya girmeye, sorunu çözmek için yollar bulmaya ve bu yolları bilinçaltınıza empoze etmeye çalışacağını göreceksiniz.
Buna direnç gösterin. Entelektüel sorun çözme becerilerinizi bir kenara bırakın. Basit, çocuksu, mucizeler yaratan bir inancı korumaya çalışın. Gözünüzde, bu rahatsızlıktan ya da sorundan kurtulmuş halinizi canlandırın. Peşinde olduğunuz özgürlük durumunun duygusal hazzını hayal edin. Her türlü bürokrasiyi süreçten çıkartın. En iyi yol, basit yoldur.

bilinçaltınız ne zaman bir fikri kabul etse, hemen bunu uygulamaya başlar. Bunun için bütün önemli kaynaklarını ve potansiyellerini kullanır. Derin zihninizin bütün zihinsel ve spiritüel yasalarını harekete geçirir. Bu yasa iyi fikirler için geçerlidir, ancak kötü fikirler içinde geçerlidir. Sonuç olarak, eğer bilinçaltınızı olumsuz biçimde kullanırsanız, bu soruna, başarısızlığa ve karışıklığa neden olur. Yapıcı biçimde kullanırsanız kılavuzluk, özgürlük ve zihinsel huzur getirecektir.

Düşünceleriniz olumlu, yapıcı ve sevgi dolu olduğunda, doğru cevabı almanız kaçınılmazdır. Bu nedenle başarısızlığın, üstesinden gelmek için yapmanız gereken tek şey, bilinçaltınızın fikrinizi ya da isteğinizi kabul etmesini sağlamaktır. Siz bunun gerçekliğini kabul edin, zihninizin yasası gerisini halledecektir. İsteğinizi inançla, güvenle ve şüphesiz devredin; bilinçaltınız bu görevi devralacak ve size cevap verecektir.
Ne zaman bilinçaltınızı sizin için birşey yapmaya zorlamak isterseniz, başarısız olursunuz. İstediğiniz sonuçlar yaklaşmak yerine uzaklaşır. Bilinçaltınız zihinsel bir zorlamaya tepki vermez. İnancınıza ya da bilincinizin kabulüne tepki verir.
Sonuç elde etme konusundaki başarısızlığınız şu ifadelerden de kaynaklanabilir:
· Herşey kötüye gidiyor
· Asla karşılık alamayacağım
· Çıkış yolu göremiyorum
· Durum umutsuz
· Ne yapacağımı bilmiyorum
· Karmakarışık oldum
Bu tür ifadeler kullandığınızda, bilinçaltınız size karşılık vermez ve sizinle işbirliği yapmaz. Sürekli yerinde sayan bir asker gibi, ne ileri ne de geri gidersiniz. Başka bir deyişle, hiçbir yere gidemezsiniz.
Bir taksiye bindiğinizi ve taksiye bir sürü farklı yön söylediğinizi düşünün. Taksicinin kafası karmakarış olurdu herhalde, hatta sizi hiçbir yere götürmek istemeyebilirdi. Talimatlarınıza uymaya çalışsa da, bunu yapamayabilirdi. Sonunda kendinizi hiç kimsenin aklına gelmeyen bir yerde bulabilirdiniz.
Bilinçaltınızın müthiş güçleri ile çalışırken de aynı şey geçerlidir. Kafanızda net bir fikir olmalıdır. Bir çıkış yolu olduğuna, bir çözümün bulunacağına inanmalısınız. Yanlızca bilinçaltınızdaki Sınırsız Zeka cevabı bilir. Bilincinizdeki net karara vardığınızda, aklınızı başınıza toplarsınız ve neye inanırsanız onu yaşarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…