- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #34.301
Supersin canim.menun gayet guzel.kombolari gormedim bile. namissiza cok guldum yaaSabah : 9 40
iki dilim ama incecik cavdar ekmegi ..ekmegimi degistirdim bugun makina inceymis kagit gibi kesmis namissiz
Biraz tel peynir
Bes siyah zeytin
Bir lokma recele bandim
Domates salatalik
Sekersiz cay
Ara 11 30
Dokuzlu cay
Oglen : 14 00
bir dilim cavdar
Bir kase kis salatasi
Uzerine tel peynir
Sekersiz cay
Ara : 14 30 iki tane eti kombo biran kizginlikla yedim
Aksam : 17 30
Bir kepce tarhana corbasi
Bes kasik ispanak yemegi pirincsiz
Dort kasik yogurt
Bir tabak kis salatasi
Veee ekmek yok pilav yok
Su 1.5 litre icmeye caliscam daha
Spor karli yagmur esliginde 10 420 adim
Bugunume sukurler olsuntevafuk ben sozumu tutdum bakk
Menumu vereyim
Sabah: limonlu su
Kahvalti: (2 kasik yulaf ezmesi, yarım çay bardağı süt, 1 yumurta ve çok az kasardan)
Krep ve 3 zeytin
Ara: sade kahve
Öğle: 4 kaşık bulgur pilavı, .
5 kaşık Kıymalı patlıcan yemeği
4 kaşık yoğurt
Ara: Türk Kahvesi
Ara 15.00: 1 muz tarçınlı süt
Aksam18.30: 1 kase kemik sulu mısr çorbası
Bol salata ve 1 kase yoğurt
Ara olarak çay kahve icerim sadece
2.5 litre su, bitki çayı[/QUOTE/]
Menu cok guzel canim.aksam yemegindeki corba da ilgincmis ilk defa duydum ama besleyici bir corba
Yine cok az bi menu canim.sen kendini az yemeye sarlandirmissun sanirimsabah yarım litre suyu içip geri yattım :)
öğle
2 haşlama yumurta
bol yeşillikli salata
avuç içi kadar pide krem peynir
bir kaç zeytin
öğleden sonra misafirim vardı
karışık çerez
birkaç kuş lokumu
bir iki de kuru üzüm
akşam (az önce )
1 tabak çorba
1 dilim ekmek tahin pekmez
3 zeytin
Amin canım aminnn... el ele vefat etmişler bende çok üzüldümSaol canim .yavrular cayir cayir yandi kul oldu allahim nasil bir aci bu bilemedim insanin ici yaniyor iki sene sonra oglum kazanirsa universiteli olacak ve ben yurta kalsin istemiyorummkuzularin evlerinden uzak okumak icin kaldiklari yurt mezarlari oldu haberlere bakmak dahi istemiyormm allahim herkesin evladini korusun
Afiyet olsun canım akşam hafif olmuşsabah yarım litre suyu içip geri yattım :)
öğle
2 haşlama yumurta
bol yeşillikli salata
avuç içi kadar pide krem peynir
bir kaç zeytin
öğleden sonra misafirim vardı
karışık çerez
birkaç kuş lokumu
bir iki de kuru üzüm
akşam (az önce )
1 tabak çorba
1 dilim ekmek tahin pekmez
3 zeytin
Geçmiş olsun canım ilerlemez inşallah.yarın sabah komşuya kahvaltıya gidicem ve beni velet halsizim iyi değilim diyor yarın okula gitmeyecekmiş bakalım yarın ki duruma göre gitmeyedebilirim
Helva azıcık kaçmış mi neMenum
Sabah 8.30
3-4 kup kasar
3-4 kup ezine peyniri
1 kup tahin helvasi
1 hurma
Ara 11
5 adet ceviz
Oglen 14.30
4 yk kiymali yumurta
1 domates
2 kk beyaz peynir
Ara 16
1 buyuk fincan turk kahvesi
2 kup karam bitter
Aksam 19
Istavrit tava (sayisinu saymadim)
3 adet sarikanat baligi
Bol salata
3 kup tahin helva
Su 3 litreye yakin
Okudum ki
Evet azcikin kacti helvaAmin canım aminnn... el ele vefat etmişler bende çok üzüldüm
Afiyet olsun canım akşam hafif olmuş
Geçmiş olsun canım ilerlemez inşallah.
Helva azıcık kaçmış mi neama balık salata mükemmel bir aksam menüsü
Okudum ki
sara angelina hadi ben evde kös kös oturuyorum troid bezim de yok ondan sabit yada aynı rakamlar arası gidip geliyorum size ne oluyor sabahın köründe kalkıyor sara menüleri güzel patır patır zayıflaması lazım değil mi
angelina da her gün yürüyor yediğiyle 5 yaşındaki çocuk ancak doyar ama aynı kilo da kalıyor gerçi tomurcuğun dediği gibi kas kütlesi artışı olabilir
bence özellikle de sara için kilonun sabit kalması yeme içmeyle alakalı değil kilo verememe korkusu belki farkındasınız belki değilsiniz kızlar ama içinizde 1 lokma fazla yediniz diye bu kilo vermemi engeller korkusu varsa yada spor yapmadım kilo veremezsem derseniz zaten aç gezseniz de kilo veremezsiniz önce oturup bir güzel zihin altınızla konuşun güvende olmak korunmak yada kendinizi değerli hissetmek için savunmaya gerek yok o kilolara ihtiyacınız yok
Kararlarini sesli dile getirdiginde daha iyi adapte oluyorsun.durumde sorun yok da aksam evde yemeyebilirdin.ara ile gecistirebilirdin.neyse yola devam ...Menümu yazayım kızlar
Sabah 08:00
Bir haşlanmış yumurta
Dört tane közlenmiş biber
Bir bardak şekersiz çay
Öğle 12:00
İki tane haşlanmış tavuk but
Dört kaşık bulgur pilavı
Ara 17:30
Bir tane tavuk dürüm
Bir ayran
Akşam 20:30
Bir kase çorba
Bir porsiyon bezelye kızartması
Su bir litre
Birazdan dibek kahvesi içecem
Bir saat yürüdüm bugün
Bugün motivasyonum yerlerdeydi ama akşama doğru moralim düzeldi arkadaşımla çıkıp gezdik dürümüde o zaman yedik zaten ama iyi geldi sonrasinda bayağı yürüdük yağmurda cok güzeldi
Bu kilolar gidecek gitmek zorunda oyle yada böyle gidecek bu yağlar
Kahvaltıya daha onem verip suyu artirip hayatıma biraz daha hareket katacam bakalim bir hafta sonra bu kararımın etkileri nasıl olacak
Kararlarini sesli dile getirdiginde daha iyi adapte oluyorsun.durumde sorun yok da aksam evde yemeyebilirdin.ara ile gecistirebilirdin.neyse yola devam ...
okudum gülüm :))
Oyle ufak aralar yapiyorsan iyi o zamanokudum gülüm :))
doyuyorum hatta şişiyorum gülüm menü yazdıktan arada atıştırabiliyorum mesela bu akşam 1 küçük muz yedim (oğluma dilerken kokusu hoşuma gitti birden) dün gece de yoğurt yemiştim ( midem çok guruldadığı için )
ben biliyorum :))))Haklı olabilirsin canım korkarak yiyince gerçekten kilo verilmiyor herşey beyinde bitiyor ama nasıl yapacam bunu bilmiyorum
sağım solum belli olmuyor tomurcuğum ben sadece vücudumun sesini dinliyorum ne istiyor diye :))Oyle ufak aralar yapiyorsan iyi o zaman
Sen yapiyor musun peki canim, olumlama mi bunlar ?ben biliyorum :))))
yediklerin yerine bedeninin nasıl olmasını istediğine odaklan
zayıf olduğunu hayal et kendini evde iş yaparken yada dışarıda gezerken ama zayıf halinle alımlı alımlı mutlu gezerken beynin de canlandır bunu sürekli yap özellikle gece uykuya dalmadan hemen önce ve sabah uyanır uyanmaz
Vaay ilgincmis atasozu.bizim karatay teyze diyo ya seker en tatli zehirdir diye onun gibisağım solum belli olmuyor tomurcuğum ben sadece vücudumun sesini dinliyorum ne istiyor diye :))
bu gün yeni bir kore atasözü öğrendim :)))
akşam 9 dan sonra yenen yemek zehirdir ...
aaa cidden yaav saat kaç olmuş sen hala ayaktasın saate bakmayı unutmuşum 11 falan sanıyordumBenim sipa uyumamakta direniyor.ben sabah nasil kalkicam yaaa
Oglen uykusunu gec uyutmus teyzesi o yuzden uykusu gelmedi bir turlu.neyse alistim artik gec yatip erken kalkmayaaaa cidden yaav saat kaç olmuş sen hala ayaktasın saate bakmayı unutmuşum 11 falan sanıyordum
niye uyumuyor ki acaba
alnının tam ortası saç bitiminden burnunun üzerine hafif hafif masaj yap bakalım uykusu gelecek mi
olumlama değil direk kafanda kendini hayal etmeSen yapiyor musun peki canim, olumlama mi bunlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?