- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #34.321
Her hafta hayatina yeni kararlar katiyorsun canim vede dogru yoldasin ben inaniyorum sana sen cokkk guzel kilolar vereceksin moral bozmak yok kaldigimiz yerden devam edecegiz hadi canim bugun yeni bir gun senin gununMenümu yazayım kızlar
Sabah 08:00
Bir haşlanmış yumurta
Dört tane közlenmiş biber
Bir bardak şekersiz çay
Öğle 12:00
İki tane haşlanmış tavuk but
Dört kaşık bulgur pilavı
Ara 17:30
Bir tane tavuk dürüm
Bir ayran
Akşam 20:30
Bir kase çorba
Bir porsiyon bezelye kızartması
Su bir litre
Birazdan dibek kahvesi içecem
Bir saat yürüdüm bugün
Bugün motivasyonum yerlerdeydi ama akşama doğru moralim düzeldi arkadaşımla çıkıp gezdik dürümüde o zaman yedik zaten ama iyi geldi sonrasinda bayağı yürüdük yağmurda cok güzeldi
Bu kilolar gidecek gitmek zorunda oyle yada böyle gidecek bu yağlar
Kahvaltıya daha onem verip suyu artirip hayatıma biraz daha hareket katacam bakalim bir hafta sonra bu kararımın etkileri nasıl olacak
Canimm dun gece erkenden uyumusum bende baya yazmissiniz ...canim sen cabaladikca oda inat eder poposunu saga sola sallaa yada hafif pispislamalarla uyutabilirsin insallah biri bulmamistir uyumasi senin mesai iki katina cikmis bugunOynatmaya az kaldi doktorum nerde uyumayan bir cocuk yuzunden cildiiraaaccaaagggiiimmmm
Gunaydinn canim ruzgar carpmis seni dun geceGünaydın,mutlu perşembeleruykusuzum ama enerjim ve motivasyonum yerinde maşallah
1.15 de uyudu canım.kardeşimi tembihledim geç kalkarsa öğlen uykusu uyutma diye.yoksa ben bu gece de nöbetçiyimCanimm dun gece erkenden uyumusum bende baya yazmissiniz ...canim sen cabaladikca oda inat eder poposunu saga sola sallaa yada hafif pispislamalarla uyutabilirsin insallah biri bulmamistir uyumasi senin mesai iki katina cikmis bugun
Her hafta hayatina yeni kararlar katiyorsun canim vede dogru yoldasin ben inaniyorum sana sen cokkk guzel kilolar vereceksin moral bozmak yok kaldigimiz yerden devam edecegiz hadi canim bugun yeni bir gun senin gunun
Canimmm harikasin seni ayakta alkisliyorummmGünaydın arkadaşlar
Güne iki bardak su içerek başladım bir bardakta ilaç içerken içtim ettimi sana uç bardak şimdide yarım litre su ictim bu gidişle akşama kadar iki litreyi gecerim
Güne su içerek başlamak iyi geldi gayet neseliyim ve bi söz uydurdum kendime GÜNE SU İCEREK BAŞLAMAK BEDENİ UYANDIRMAKTIR nasıl ama güzel değil mi
Sabah kahvaltısı içinde erinmedim güzel bir kahvaltı hazırladım akşama yazarım
Şimdide ara yapıyorum kuru kayısı incir ve birazcık yaban mersini
Günümüz iyi geçsin kızlar SU İÇİN unutmayın
Günaydın arkadaşlar
Güne iki bardak su içerek başladım bir bardakta ilaç içerken içtim ettimi sana uç bardak şimdide yarım litre su ictim bu gidişle akşama kadar iki litreyi gecerim
Güne su içerek başlamak iyi geldi gayet neseliyim ve bi söz uydurdum kendime GÜNE SU İCEREK BAŞLAMAK BEDENİ UYANDIRMAKTIR nasıl ama güzel değil mi
Sabah kahvaltısı içinde erinmedim güzel bir kahvaltı hazırladım akşama yazarım
Şimdide ara yapıyorum kuru kayısı incir ve birazcık yaban mersini
Günümüz iyi geçsin kızlar SU İÇİN unutmayın
Abooo sipaya bak sen evet oyalaya bilirse oyalasin aksamda erken yatar nobeti birak hayalet gibi olursun uyumazsa1.15 de uyudu canım.kardeşimi tembihledim geç kalkarsa öğlen uykusu uyutma diye.yoksa ben bu gece de nöbetçiyim
Canimmm harikasin seni ayakta alkisliyorummmsupersinnnnnnn fistikkkk olacakkkk cok kilo vereceksin sennnnnn
Yeminle okurken tüylerim diken diken oldu,mükkemmel bir mesaj bu canım.hele güne pozitif ve enerjik başlaman kendin için birşeyler yapman kararlar alman harika.inan çok mutlu oldum bu mesajınla.sana su içme alışkanlığı edindirmemizin de karşılığını almak ve mesajının sonunda su içmemiz gerektiğini tavsiye etmen süperrrrr,oldu bu iş ,bu saatten sonra kim tutar seni
Sende iyiki varsin birtanemsağolun kızlar sizin desteğinizle ve motive etmenizle oluyo bunlar hakkınızı ödeyemem iyiki varsınız
kesinlikle vereceksin.emin ol garantisini veriyorum sana.ama ekmek de beyaz ekmek olmayacak ona göre.ruh hali değişimlerinde canın sıkkın olduğunda kendinden almayacaksın hırsını.anlaştık mı şekerimpilav ve makarnada yok bir hafta boyunca ekmeğide olabildiğince az yiyecem bakalım bir hafta sonra kilo verecekmiyim merak ediyorum
kesinlikle vereceksin.emin ol garantisini veriyorum sana.ama ekmek de beyaz ekmek olmayacak ona göre.ruh hali değişimlerinde canın sıkkın olduğunda kendinden almayacaksın hırsını.anlaştık mı şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?