- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #34.341
Aaaaaa bugun 1 ARALIK olmus ya anam ne cabukk gecti daha dun basladik okula aboooogunlerim sasti ya benim
Evet canım şaka maka hedeflerimize 1 ay kaldı.ve yeni yılaaAaaaaa bugun 1 ARALIK olmus ya anam ne cabukk gecti daha dun basladik okula aboooogunlerim sasti ya benim
Hayirdir canim senin oglandami uyutmadiSelam kızlar
Geceden uykusuzum okulda da nobetciydim şimdi göz kapaklarimi zor tutuyorumsonra gelirim yine opuldunüz
Ohhh afiyet bal seker olsun canimmyeşi çay zamanı
Benim ikisi deeeeHayirdir canim senin oglandami uyutmadi.....yoksa enistemi he he he neyse dinlen gel de iki lafin belini kiralim
Cok basarili olur Allah in izniyle...senin gibi bir velisi var cunku.masallah size canim.heyecanini sakin yansitma cocuga.yoksa o da basarisiz olacagim korkusuyla yapamaz Allah korusun .Yarin sinavimiz varmisss butun seslerden baya calistik ara verdik simdi off o cok farkinda degil ama ben heycandan olecemsaka bir yana ne cok kelime ogrenmisiz yaz yaz bitmedi bakalim ne yapcak benimki sinavda
Kac gundur yesil cay alicam useniyorum.sen hazir paket mi aliyorsun demliyor musun canim.hangisi daha saglikli kiyeşi çay zamanı
Saol canim sakin olmaya calisiyorummCok basarili olur Allah in izniyle...senin gibi bir velisi var cunku.masallah size canim.heyecanini sakin yansitma cocuga.yoksa o da basarisiz olacagim korkusuyla yapamaz Allah korusun .
Ben sallama kullaniyorum pratik oldugu icin guvenilir marka olursa diyetisyenlerde icilebilir diyor sende is yerinde poset cay kullanabilirsinKac gundur yesil cay alicam useniyorum.sen hazir paket mi aliyorsun demliyor musun canim.hangisi daha saglikli ki
Esin hakli cok fark edecek zamdan sonra ama bende senin gibi hic sevmem borcu benimkide taksitci odeyebileceginiz bir araba alabilirsiniz biz cok kar ettik arabadan ama borcunu odemek cok zor gercekten sen daha avantajlisin oglun kucuk masrafin az ve iki kisi calisiyorsunuz arti ve eksilerine bakin ve alin derimErken ciktim isten.esimle araba bakmaya gidicez.neymis efendim otv ye zam gelecekmis fiyatlat ucacakmis sifir araba alalimmis.bu adamin araba sevdasi beni oldurecekborcu sevmiyorum ben biraz daha garantici yasarim hayati.bu da dunyayi satsalar taksite baglar alir
Kac gundur yesil cay alicam useniyorum.sen hazir paket mi aliyorsun demliyor musun canim.hangisi daha saglikli ki
Sabah 9 30
Bir simit
Biraz tel peynir
Bes zeytin
Bir cay kasigi recel
Domates salatalik
Sekersiz cay
Ara 11 00
Dokuzlu cay
Oglen 13 30
Bir dilim ekmek icine tel peynir bir dilim salam
Sekersiz cay
Aksam 17 00
Dort kasik ispanak yemegi
Bes parca tavuk kanat
Bol bol kis salatasi
Iki kasik yogurt ispanak uzerine
Bir bardak ayrann
Su 1.5 oldu iciyorum daha
Spor 10 340 bugun dondum yururken cok soguktu beyaa
Yarin sinavimiz varmisss butun seslerden baya calistik ara verdik simdi off o cok farkinda degil ama ben heycandan olecemsaka bir yana ne cok kelime ogrenmisiz yaz yaz bitmedi bakalim ne yapcak benimki sinavda
Erken ciktim isten.esimle araba bakmaya gidicez.neymis efendim otv ye zam gelecekmis fiyatlat ucacakmis sifir araba alalimmis.bu adamin araba sevdasi beni oldurecekborcu sevmiyorum ben biraz daha garantici yasarim hayati.bu da dunyayi satsalar taksite baglar alir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?