Haydi Yine Yeniden...

menüm
sabah (komşuda)
2 y.k yumurtalı kıymalı melemen
1 + çeyrek haşlanmış baharatlı yumurta
1 y.k. kavrulmuş patates
yarım dilim mısır unlu tuzlu kek gibi birşey
domates salatalık

öğleden sonra
2 fincan süt +nescafe
1 mini popkek

akşam
1 kase çorba
4 köfte bol salata
2 kaşık yoğurt

Guzel menu ..

Sabah 8.30
3 hurma

Kahvalti 10
2 haslanmis yumurta
2 kk ezine peyniri
3 adt ceviz

Oglen 14
1 kase bulgur pilavi
1 su bardagina yakin haslanmis nohut
2 yk yogurt

Aksam 18
5 adet etli lahana sarmasi
2 kk buyuklugunde kiymali su boregi
1 bardak ayran

Su 2.5 litre

Aksam menusu annemden.babam annem ve kizkardesim memleketten geldiler yapip getirmis sagolsun.

Ay yok canim stoklarinda kalmamis Allah kalbimi biliyo ya istemeyerek gitmistim zaten.daha makul araclara bakicaz simdi.hayirlisi artik

Yuruyus de spor da on numara canim.masallah sana

Aksamla iyi dengelenmis.menu gayet iyi olmus butunuyle...

Tatlım öğlen yemeklerini hep gecistiriyosun bence biraz daha dikkat etmelisin

Yok canim stoklarda kalmamis.bi tane vardi kusurlu onu da ben istemedim.sifir alcam o kadar para bayilcam niye kusurlu alayim bin iki bin lira icin.o yuzden kaldi simdilik

Haklısın canım o kadar para verdikten sonra kusursuz olmalı bencede

Bu arada anneler gelmiş gözün aydın

Son düzenleme:
Bende menümü yazayım

Sabah 08 :00

Bir haşlanmış yumurta
Bir domates
Bir salatalık
Yarım demet dereotu
Bir dilim peynir
Çatalın ucuyla alıç marmelatı
Bir bardak şekersiz çay

Ara 10:00

Uç tane kuru kayısı
Bir tane kuru incir
İki yemek kaşığı kadar yaban mersini

Öğle 12:00

Bir kase mercimek çorbası
İki parça haşlanmış baharatlı tavuk

Ara 15 :30

Bir portakal

Akşam 20:00

Bir kase mercimek çorbası
Bir tabak tavuklu bamya yemeği

Su iki litre oldu içerim daha
Birazdan bir bardak yeşil çay içmeyi ve bir elma yemeyi düşünüyorum
Bugün bayağı hareketliydim işte bile merdiven inip çıktım sürekli masa başında oturmadım

Waaaaww bu menude ekmek yoookkk emin olmak icik iki kez okudum supersin canim su menu hareketlilik.valla masallah

Anne gelmis hafifletici sebebten berat ettiniz efendim afiyet bal seker olsun yinede olculu bir menu

Ay yok canim stoklarinda kalmamis Allah kalbimi biliyo ya istemeyerek gitmistim zaten.daha makul araclara bakicaz simdi.hayirlisi artik
Ne marka baktiniz canim sifir araclarda cok pahali oluyo biz oduyoruz iste uc bucuk yildir valla iyi dusunun olcun bicin tartin ona gore alin derim hayirlisi olsun insallah ..

Vay anam vayyy menuye bak allahim nazarlardan korusun iradeni gercekten tebrik ediyorum cok guzel bir gun olmus ayakta alkisliyorum bir kez daha

Menümü vereyim
Sabah ılık limonlu su
saat 9.00 gibi iki poğaça

Öğle: 1 kase çorba 3 kaşık tavuk döner
1 kase yoğurt
Akşam(bebek gormedeyim şu an)
salatadan ve sevdiğim tatlı varsa 1 dilim yemeyi düşünüyorum
Eve gidince Türk Kahvesi
2.5 litre su bitki çayları
Özeleştiri
ben menumu hiç beğenmedim hem düzensiz hem de kahvaltı yapamamnin getirileri sonucu karbonlu
(Akşamdan beri bi yollayamadim ya şarjım bitti pöfff)

Slm kızlar abim dün ameliyat oldu bugün yoğun bakımdan çıkarıldı ağrıları varmış biyopsi için parça alındı 10 güne kadar sonuç çıkacakmış sıvıyı almak içinde bişey takılı oda 3 gün kalacak çok stresli bi süreç buna şükür nefes alıyor ya Rabbim herkesi ailesine bağışlasın bu arada bizde arabamız vitesliydi sattık bende kullanayım diye otomatik fiesta aldık cebimizdeki paraya biraz daha ekledik borcu sevmeyen gruptanız fiyatlar gerçekten yüksek daha artarsa insanlar nasıl alacak bilmiyorum bende durumlar böyle okuduğum kadarıyla herşey yolunda gözüküyor sara menü şahane angelina canım arkadaşım yavrumuz başarılı olacak rahat ol tomurcukkk sen ne almayı düşünüyosun menü hiç dert etme ailen gidince ayarına dönersin enişte kafaya koymuş uyumaz tabi ekim canım benim senin olumlamanı seveyim muz güzel miydi bari tevafuk sen ne güzel eksidesin süper gidiyosun maşallah herkese

Benim ufaklık hala uyumadı ne bekliyor bilmem bugün nöbetçiydim çokta yorgunum uyusada bende uyusam

Hayirdir canim senin oglandami uyutmadi .....yoksa enistemi he he he neyse dinlen gel de iki lafin belini kiralim
hehehhh beni küçük adamım uyutmadi canım diğerine yorgunkene hiç bakmıyorum uyudum uyandım akşam yemeğini hazırla sonrada arkadasa gittim iki çocukla. benim canavar orada da durmadı en son eşimi aradım ne olur al diye sağolsun geldi aldı da bende kizimla kaldım
Öğlen ve akşam çok güzel canım sabah ki simit de zaten erimistir şifa olsun
Menüler hep mi güzel hep mi çiçek benimki hariç. Afiyet olsun canım
Afiyet şifa olsun canım
Mikemmmell bir menuuu Keşşşke benim olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…