Haydi Yine Yeniden...

Tatlım öğlen yemeklerini hep gecistiriyosun bence biraz daha dikkat etmelisin

Haklısın canım o kadar para verdikten sonra kusursuz olmalı bencede

Bu arada anneler gelmiş gözün aydın
geç kalkıyorum gülüm 9-10 gibi kalksam ilacımı içsem 1 saat sonrası yemek yiyebilirim bende eşimi bekiyorum öğlen onla yiyorum o zamana tam acıkmışta oluyorum tembellikten yani sabah benimkileri yollayıp geri yatıp uyumasam her şey zamanın da olacak :))

allaha şükür sağ selamet ameliyatı olmuş ağrıları da geçer çabuk toparlanır inşallah
gülüm o ameliyat yerinde sıvı birikip ödem olmasın diye takılan hortumlu top gibi şeyden rahatsız olmayın hiç önlem amaçlı takılıyor her ameliyat olana benim de boğazıma takılı kaldı ameliyat sonrası tabii ilk narkoz etkisiyle farketmedim odama götürüp yatağa alırlerken hissettim ama hala narkoz etkisi var vee ben bacağımın arasında bişey varr diyip durdum yarım yamalak hatırlıyorum dediğimi ama herkes gülmüştü onu çok iyiiii hatırlıyorum :))
allahın izniyle biyopsi sonucu da temiz geldi mi işte o zaman tam rahatlayacaksınız şimdi birbirinize belli etmeseniz de insanın içine şüphe düşüyor hep bu biyopsi sonucunu beklerken rabbim gönlünüze ferahlık versin gönlün çok daralırsa timüs bezinin bölgesine (boğazın bitimiyle göğsün başladığı aralık iman tahtası da denilen yer ) orayı ovala hafif vuruşlar yap gülüm 5 dk yapsan bile faydasını görürsün allahın izniyle

bende dedim kendi menüsünü beğenmemiş bu hatun ne yemiş acep diye allah hayrını versin:))diğer hatunların menüler hep ozun da ve şahane yorum yapacak bişey bulamıyorum sen de kendini eleştirdin diye yazam gariii didimmm:))
arada mecbur kalınıp sabah yenen poğaçadan zarar gelmez akşam tatlıyıda yediysen bu gün sana küçük ödül günü gibi düşün hiiiç takılma

Sağolasın ekimim

Ne marka baktiniz canim sifir araclarda cok pahali oluyo biz oduyoruz iste uc bucuk yildir valla iyi dusunun olcun bicin tartin ona gore alin derim hayirlisi olsun insallah ..
Ford focus baktik canim.ben fiesta istedim esim kucuk ben ona sigmam dedi.iri yari çam yarmasi gibi masallah kendisi

Iyi haberlerle geldin sukur canim.insallah biyopsi sonucu da iyi cikar.
Arabaniz hayirli olsun.kazasiz belasiz kullanin insallah.otomatik almakla da iyi etmissin.rahat edersin.benimde gozum otomatik fiestadaydi esim ben otomatik surmem ve ona sigmam dedi.hih pasaya bak sen.neyse olmadi bizim is simdilik.
Sizde tam zamaninda almissiniz.ötv ye buyuk zamlar geldi.5-8 bin arasi pahalandi araclar hep...

Biraz kacaklar var ama olsun canim abarti degil.afiyet sifa olsun

Gözün aydın canım inşallah sonuçlarınızda güzel gelecek dualarımız seninle

Canim cok gecmis olsun kac gundur aklimizdasin rabbim yardim etsin size insallah ...biyopsi sonucunuzda temiz cikarda sizlerde bugunleri yasamamisa donersiniz .... rabbim herkese sifa versin tum hastalarimiza ..

Ford focus baktik canim.ben fiesta istedim esim kucuk ben ona sigmam dedi.iri yari çam yarmasi gibi masallah kendisi
Bizimki de Honda civic guzel ama bende ufak tefek arabalardan hoslaniyorum bu arabanin on gogusunden parkta sikinti yasiyorum amann ben bazen bana haci murat al o bana yeter diyorum vursamda masrafi az olur en azindan oglusumu okula goturur getiririm dimi yaa

tomurcuğum hayırlısıyla alırsınız inşallah tekerlek sesini içeriye fazla geçirip geçirmediğini de iyice sorun uzun yolda sıkıntı oluyor azcık

maşallah maşallah
angelinam canooom doğruyu de bakem sen küçükken hiperaktif miydin hatuuunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…