- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #34.381
Canimmm ameliyat nasıl geçti yazdinmi ben goremedimHerkese hayırlı gecelerrrrr canım arkadaşlarım
geç kalkıyorum gülüm 9-10 gibi kalksam ilacımı içsem 1 saat sonrası yemek yiyebilirim bende eşimi bekiyorum öğlen onla yiyorum o zamana tam acıkmışta oluyorum tembellikten yani sabah benimkileri yollayıp geri yatıp uyumasam her şey zamanın da olacak :))Tatlım öğlen yemeklerini hep gecistiriyosun bence biraz daha dikkat etmelisin
Haklısın canım o kadar para verdikten sonra kusursuz olmalı bencede
Bu arada anneler gelmiş gözün aydın
allaha şükür sağ selamet ameliyatı olmuş ağrıları da geçer çabuk toparlanır inşallahSlm kızlar abim dün ameliyat oldu bugün yoğun bakımdan çıkarıldı ağrıları varmış biyopsi için parça alındı 10 güne kadar sonuç çıkacakmış sıvıyı almak içinde bişey takılı oda 3 gün kalacak çok stresli bi süreç buna şükür nefes alıyor ya Rabbim herkesi ailesine bağışlasın bu arada bizde arabamız vitesliydi sattık bende kullanayım diye otomatik fiesta aldık cebimizdeki paraya biraz daha ekledik borcu sevmeyen gruptanız fiyatlar gerçekten yüksek daha artarsa insanlar nasıl alacak bilmiyorum bende durumlar böyle okuduğum kadarıyla herşey yolunda gözüküyor sara menü şahane angelina canım arkadaşım yavrumuz başarılı olacak rahat ol tomurcukkk sen ne almayı düşünüyosun menü hiç dert etme ailen gidince ayarına dönersin enişte kafaya koymuş uyumaz tabi ekim canım benim senin olumlamanı seveyim muz güzel miydi bari tevafuk sen ne güzel eksidesin süper gidiyosun maşallah herkese
bende dedim kendi menüsünü beğenmemiş bu hatun ne yemiş acep diye allah hayrını versin:))diğer hatunların menüler hep ozun da ve şahane yorum yapacak bişey bulamıyorum sen de kendini eleştirdin diye yazam gariii didimmm:))Menümü vereyim
Sabah ılık limonlu su
saat 9.00 gibi iki poğaça
Öğle: 1 kase çorba 3 kaşık tavuk döner
1 kase yoğurt
Akşam(bebek gormedeyim şu an)
salatadan ve sevdiğim tatlı varsa 1 dilim yemeyi düşünüyorum
Eve gidince Türk Kahvesi
2.5 litre su bitki çayları
Özeleştiri
ben menumu hiç beğenmedim hem düzensiz hem de kahvaltı yapamamnin getirileri sonucu karbonlu
(Akşamdan beri bi yollayamadim ya şarjım bitti pöfff)
Sağolasın ekimimbende dedim kendi menüsünü beğenmemiş bu hatun ne yemiş acep diye allah hayrını versin:))diğer hatunların menüler hep ozun da ve şahane yorum yapacak bişey bulamıyorum sen de kendini eleştirdin diye yazam gariii didimmm:))
arada mecbur kalınıp sabah yenen poğaçadan zarar gelmez akşam tatlıyıda yediysen bu gün sana küçük ödül günü gibi düşün hiiiç takılma
Ford focus baktik canim.ben fiesta istedim esim kucuk ben ona sigmam dedi.iri yari çam yarmasi gibi masallah kendisiNe marka baktiniz canim sifir araclarda cok pahali oluyo biz oduyoruz iste uc bucuk yildir valla iyi dusunun olcun bicin tartin ona gore alin derim hayirlisi olsun insallah ..
Iyi haberlerle geldin sukur canim.insallah biyopsi sonucu da iyi cikar.Slm kızlar abim dün ameliyat oldu bugün yoğun bakımdan çıkarıldı ağrıları varmış biyopsi için parça alındı 10 güne kadar sonuç çıkacakmış sıvıyı almak içinde bişey takılı oda 3 gün kalacak çok stresli bi süreç buna şükür nefes alıyor ya Rabbim herkesi ailesine bağışlasın bu arada bizde arabamız vitesliydi sattık bende kullanayım diye otomatik fiesta aldık cebimizdeki paraya biraz daha ekledik borcu sevmeyen gruptanız fiyatlar gerçekten yüksek daha artarsa insanlar nasıl alacak bilmiyorum bende durumlar böyle okuduğum kadarıyla herşey yolunda gözüküyor sara menü şahane angelina canım arkadaşım yavrumuz başarılı olacak rahat ol tomurcukkk sen ne almayı düşünüyosun menü hiç dert etme ailen gidince ayarına dönersin enişte kafaya koymuş uyumaz tabi ekim canım benim senin olumlamanı seveyim muz güzel miydi bari tevafuk sen ne güzel eksidesin süper gidiyosun maşallah herkese
Biraz kacaklar var ama olsun canim abarti degil.afiyet sifa olsunMenümü vereyim
Sabah ılık limonlu su
saat 9.00 gibi iki poğaça
Öğle: 1 kase çorba 3 kaşık tavuk döner
1 kase yoğurt
Akşam(bebek gormedeyim şu an)
salatadan ve sevdiğim tatlı varsa 1 dilim yemeyi düşünüyorum
Eve gidince Türk Kahvesi
2.5 litre su bitki çayları
Özeleştiri
ben menumu hiç beğenmedim hem düzensiz hem de kahvaltı yapamamnin getirileri sonucu karbonlu
(Akşamdan beri bi yollayamadim ya şarjım bitti pöfff)
Slm kızlar abim dün ameliyat oldu bugün yoğun bakımdan çıkarıldı ağrıları varmış biyopsi için parça alındı 10 güne kadar sonuç çıkacakmış sıvıyı almak içinde bişey takılı oda 3 gün kalacak çok stresli bi süreç buna şükür nefes alıyor ya Rabbim herkesi ailesine bağışlasın bu arada bizde arabamız vitesliydi sattık bende kullanayım diye otomatik fiesta aldık cebimizdeki paraya biraz daha ekledik borcu sevmeyen gruptanız fiyatlar gerçekten yüksek daha artarsa insanlar nasıl alacak bilmiyorum bende durumlar böyle okuduğum kadarıyla herşey yolunda gözüküyor sara menü şahane angelina canım arkadaşım yavrumuz başarılı olacak rahat ol tomurcukkk sen ne almayı düşünüyosun menü hiç dert etme ailen gidince ayarına dönersin enişte kafaya koymuş uyumaz tabi ekim canım benim senin olumlamanı seveyim muz güzel miydi bari tevafuk sen ne güzel eksidesin süper gidiyosun maşallah herkese
Canim cok gecmis olsun kac gundur aklimizdasin rabbim yardim etsin size insallah ...biyopsi sonucunuzda temiz cikarda sizlerde bugunleri yasamamisa donersiniz .... rabbim herkese sifa versin tum hastalarimiza ..Slm kızlar abim dün ameliyat oldu bugün yoğun bakımdan çıkarıldı ağrıları varmış biyopsi için parça alındı 10 güne kadar sonuç çıkacakmış sıvıyı almak içinde bişey takılı oda 3 gün kalacak çok stresli bi süreç buna şükür nefes alıyor ya Rabbim herkesi ailesine bağışlasın bu arada bizde arabamız vitesliydi sattık bende kullanayım diye otomatik fiesta aldık cebimizdeki paraya biraz daha ekledik borcu sevmeyen gruptanız fiyatlar gerçekten yüksek daha artarsa insanlar nasıl alacak bilmiyorum bende durumlar böyle okuduğum kadarıyla herşey yolunda gözüküyor sara menü şahane angelina canım arkadaşım yavrumuz başarılı olacak rahat ol tomurcukkk sen ne almayı düşünüyosun menü hiç dert etme ailen gidince ayarına dönersin enişte kafaya koymuş uyumaz tabi ekim canım benim senin olumlamanı seveyim muz güzel miydi bari tevafuk sen ne güzel eksidesin süper gidiyosun maşallah herkese
Bizimki de Honda civic guzel ama bende ufak tefek arabalardan hoslaniyorum bu arabanin on gogusunden parkta sikinti yasiyorum amann ben bazen bana haci murat al o bana yeter diyorum vursamda masrafi az olur en azindanFord focus baktik canim.ben fiesta istedim esim kucuk ben ona sigmam dedi.iri yari çam yarmasi gibi masallah kendisi
tomurcuğum hayırlısıyla alırsınız inşallah tekerlek sesini içeriye fazla geçirip geçirmediğini de iyice sorun uzun yolda sıkıntı oluyor azcıkFord focus baktik canim.ben fiesta istedim esim kucuk ben ona sigmam dedi.iri yari çam yarmasi gibi masallah kendisi
maşallah maşallahGunaydin kizlarrrrr hadi kalkin bakiyimm bu saatte kimse uyumuyordur herhaldeher sabah oldugu gibi dondurucu sogukta yurudumm geldim ohhh butun vucudumu calistirdim mis misss
Hepinize hayirli cumalar diliyorum dualarimizin kabul olmasi dilegi ile
Süpersin canım benim de 1 litre su anNe kadar su ictiniz bakan bu saate kadar ben bir litreyi buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?