- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #34.401
Benimde biri bir bardak gecmistir anca sen supersin canimm ....Ne kadar su ictiniz bakan bu saate kadar ben bir litreyi buldum
Yok yaa tam tersi sessiz sakin ama cok duzenli bir cocukmusum sadece bir isim varsa bir an once yapip bitirme hastaligim var o olacaksa olacaktir .. birde yavasliga tahammulum yok yani biri is yaparken yavassa ben orda ruhumu teslim edebilirimmmaşallah maşallah
angelinam canooom doğruyu de bakem sen küçükken hiperaktif miydin hatuuunn
Benimde 1,5 litreyi bulmuştur.evde daha az içiyorum.iş yerinde gayet iyiNe kadar su ictiniz bakan bu saate kadar ben bir litreyi buldum
Burası da çok soğukkkDisarida gunes var ama hava bildigin ayazz estigi anda insanin gozundeki yasi donuyor o derece babacigimin tabiri ile ESSEKKK CATLATAN soguklari bunlarr
boş ver bee gülüm böyle olmaya devam edersen olan sana olur erkenden yaşlanırsın umursamamayı boş vermeyi azcıkta olsa öğrenmen lazımYok yaa tam tersi sessiz sakin ama cok duzenli bir cocukmusum sadece bir isim varsa bir an once yapip bitirme hastaligim var o olacaksa olacaktir .. birde yavasliga tahammulum yok yani biri is yaparken yavassa ben orda ruhumu teslim edebilirimm
Canim ben yulaf ezmesi kullaniyorum bazen icine kuru kayisi incir findik baden dograyip uc kasik yogurtla yiyordum cok tok tutuyor bence yulaf daha faydali neyse almissin az az ara ogun yaparsin bitince eti nin life yulaf lisi var ondan alirsin hem kuru meyvelerde var icinde yogurt yada sutle tuketebilirsin .... eger sut icebiliyorsan tarcinli sut ic derim cok kilo verdiriyormus birde tarcinli turk kahvesi onunda saatleri var mesela sabah 11 gibi birde ikindi vakti 16 gibi istersen bitter cukalata ile icebilirsin kahveni bunlar bildigim ama sutten dolayi uygulayamadigim seyler himm birde tarcin yedigim gun migdem cok yanar ama sen dene derim tarcinli sut ayda 4 kilo verdiriyormusKızlar birşey soracam size ara öğün olarak yada sabah kahvaltısında yemek için cornflakes aldım süte katıp yemek için sizce nasıl olur üzerinde lif kaynagi yaziyo buyuzden aldım
Canim ben yulaf ezmesi kullaniyorum bazen icine kuru kayisi incir findik baden dograyip uc kasik yogurtla yiyordum cok tok tutuyor bence yulaf daha faydali neyse almissin az az ara ogun yaparsin bitince eti nin life yulaf lisi var ondan alirsin hem kuru meyvelerde var icinde yogurt yada sutle tuketebilirsin .... eger sut icebiliyorsan tarcinli sut ic derim cok kilo verdiriyormus birde tarcinli turk kahvesi onunda saatleri var mesela sabah 11 gibi birde ikindi vakti 16 gibi istersen bitter cukalata ile icebilirsin kahveni bunlar bildigim ama sutten dolayi uygulayamadigim seyler himm birde tarcin yedigim gun migdem cok yanar ama sen dene derim tarcinli sut ayda 4 kilo verdiriyormus
Sabah 9 30
Iki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Uc kup kasar
Dort zeytin
Bir cay kasigi visne receli
Domates salatalik
Sekersiz cay
Ara 11 00
Dokuzlu cay
Oglen 13 30
Bir dilim ekmek uzerine
Biraz tel peynir
Bir dilim salam la yedim
Bir kup tahin helvasi
Sekersiz cay
Aksam 17 15
Bir tabak kiymali karnibahar
Iki bardak ayran
Iki catal salatalik tursusu
Su 2 litre oldu
Spor 11450 adim oldu
Hımm valla ben evde ne varsa onu pisiriyirum yani eve göre ama dahada yağlı ve az tuzlu yapıyorum iyice elim alıştı onları doya doya yiyorumBana diyetlik sebze yemeği tarifleri lazım değişik tarifleriniz varmı kızlar
Hımm valla ben evde ne varsa onu pisiriyirum yani eve göre ama dahada yağlı ve az tuzlu yapıyorum iyice elim alıştı onları doya doya yiyorumdiyetlik olarak sadece brokkoliyj Buharda haşlayıp üzerine limon ve maydanoz dograyarak yediğim bir şey vardı
Menumu vereyim
Sabah ılık limonlu şu 2 kuru kayısı
Kahvaltı: 2 has yumurta kk peynir
6 zeytin yarım dilim ekmek
2 kup helva
Ara: Türk Kahvesi
Öğle: 1 kase çorba 1 bardak ayran
Aksam 18.30: 1 kepçe etli nohut yem
5 kaşık ıspanak kav
salata
Ara 20.30: Türk Kahvesi 5 findik 1 yemek kadigi uzum bitki cayi
2.5 litre su
(Bugün sınıfta ogrencilerimle katı sıvı gaz deneyi yaptık. o arada fırsattan istifade çocuklar la yumurta hasladik. çok mutlu oldular.beraber kahvaltı yaptık. ilk defa sınıfta yumurta yiyoruz çay iciyoruz dediler)
Aynen canim aksamdan kalsa biseyler yerim aslinda dun ispanak vardi yiyebilirdim ama kahvalti kolayima geldi ama daha dikkatli olcam sozMenün de şu iciminde harika ama öğlen sebze yemeği yesem daha iyi olur sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?