Haydi Yine Yeniden...

maşallah maşallah
angelinam canooom doğruyu de bakem sen küçükken hiperaktif miydin hatuuunn
Yok yaa tam tersi sessiz sakin ama cok duzenli bir cocukmusum sadece bir isim varsa bir an once yapip bitirme hastaligim var o olacaksa olacaktir .. birde yavasliga tahammulum yok yani biri is yaparken yavassa ben orda ruhumu teslim edebilirimm

Yok yaa tam tersi sessiz sakin ama cok duzenli bir cocukmusum sadece bir isim varsa bir an once yapip bitirme hastaligim var o olacaksa olacaktir .. birde yavasliga tahammulum yok yani biri is yaparken yavassa ben orda ruhumu teslim edebilirimm
boş ver bee gülüm böyle olmaya devam edersen olan sana olur erkenden yaşlanırsın umursamamayı boş vermeyi azcıkta olsa öğrenmen lazım

komşuma gittim çamaşır makinasının su bağlantılarını söktüm geri taktım altı yapışkanlı yolluğunu yıkamış 50 derecede altının hepsi erimiş makinasu boşaltmıyor içi yapışkan altlık kırıntısı dolu içten bir yerden tıkanmış mecburen servis çağıracak ..gitmişken çay kahve diye bırakmadı akşamı ettim yemeği koydum hızlıca size bakayım bir dedim :))

Kızlar birşey soracam size ara öğün olarak yada sabah kahvaltısında yemek için cornflakes aldım süte katıp yemek için sizce nasıl olur üzerinde lif kaynagi yaziyo buyuzden aldım

Kızlar birşey soracam size ara öğün olarak yada sabah kahvaltısında yemek için cornflakes aldım süte katıp yemek için sizce nasıl olur üzerinde lif kaynagi yaziyo buyuzden aldım
Canim ben yulaf ezmesi kullaniyorum bazen icine kuru kayisi incir findik baden dograyip uc kasik yogurtla yiyordum cok tok tutuyor bence yulaf daha faydali neyse almissin az az ara ogun yaparsin bitince eti nin life yulaf lisi var ondan alirsin hem kuru meyvelerde var icinde yogurt yada sutle tuketebilirsin .... eger sut icebiliyorsan tarcinli sut ic derim cok kilo verdiriyormus birde tarcinli turk kahvesi onunda saatleri var mesela sabah 11 gibi birde ikindi vakti 16 gibi istersen bitter cukalata ile icebilirsin kahveni bunlar bildigim ama sutten dolayi uygulayamadigim seyler himm birde tarcin yedigim gun migdem cok yanar ama sen dene derim tarcinli sut ayda 4 kilo verdiriyormus

Sabah 9 30
Iki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Uc kup kasar
Dort zeytin
Bir cay kasigi visne receli
Domates salatalik
Sekersiz cay
Ara 11 00
Dokuzlu cay
Oglen 13 30
Bir dilim ekmek uzerine
Biraz tel peynir
Bir dilim salam la yedim
Bir kup tahin helvasi
Sekersiz cay
Aksam 17 15
Bir tabak kiymali karnibahar
Iki bardak ayran
Iki catal salatalik tursusu
Su 2 litre oldu
Spor 11450 adim oldu

Tarçınlı süte bayılırım kiloda verdiyorsa seve seve içerim tavsiye için teşekkür ederim canım

Menün de şu iciminde harika ama öğlen sebze yemeği yesem daha iyi olur sanki

Bana diyetlik sebze yemeği tarifleri lazım değişik tarifleriniz varmı kızlar
Hımm valla ben evde ne varsa onu pisiriyirum yani eve göre ama dahada yağlı ve az tuzlu yapıyorum iyice elim alıştı onları doya doya yiyorum diyetlik olarak sadece brokkoliyj Buharda haşlayıp üzerine limon ve maydanoz dograyarak yediğim bir şey vardı

Menumu vereyim
Sabah ılık limonlu şu 2 kuru kayısı
Kahvaltı: 2 has yumurta kk peynir
6 zeytin yarım dilim ekmek
2 kup helva
Ara: Türk Kahvesi
Öğle: 1 kase çorba 1 bardak ayran

Aksam 18.30: 1 kepçe etli nohut yem
5 kaşık ıspanak kav
salata
Ara 20.30: Türk Kahvesi 5 findik 1 yemek kadigi uzum bitki cayi
2.5 litre su
(Bugün sınıfta ogrencilerimle katı sıvı gaz deneyi yaptık. o arada fırsattan istifade çocuklar la yumurta hasladik. çok mutlu oldular.beraber kahvaltı yaptık. ilk defa sınıfta yumurta yiyoruz çay iciyoruz dediler )

Hım haklısın canım bende öyle yapıyorum ama değişik tarifleriniz varsada öğrenmek istiyorum didim

Menün gayet güzel canım
Öğrencilerine bayıldım çocuk olmak en güzeli valla

Menümü yazayım

Sabah 08:00

Bir haşlanmış yumurta
Bir domates
Bir salatalık
Üç tane közlenmiş biber
Bir dilim peynir
Dereotu
Bir bardak şekersiz çay
Çatalın ucuyla alıç marmelatı

Ara

Bir kase süt katılmış cornflakes

Öğle 12:00

Bir kase bamya yemeği
Bir tabak bulgurlu ıspanak yemeği
Bir kase yoğurt

Ara 17:00

Bir portakal
Bir domates salatalık
İki tane közlenmiş biber
Bir dilim peynir

Akşam 20:00

Bir kase çorba
Salata
Bir dilim peynir

Su iki litre oldu
Birazdan bir fincan yeşil çay içerim

Kizlar oglum atesli hasta bogazi sis o yuzden giremedim.simdilik musait de degilim ev kalabalik.menu veremicem maalesef cocuk durmuyor.miz miz surekli.afaki bisey yok zaten canim istemedi pek.grsrz yine.haber vereyim dedim merak etmeyin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…