Haydi Yine Yeniden...

Kizlar oglum atesli hasta bogazi sis o yuzden giremedim.simdilik musait de degilim ev kalabalik.menu veremicem maalesef cocuk durmuyor.miz miz surekli.afaki bisey yok zaten canim istemedi pek.grsrz yine.haber vereyim dedim merak etmeyin diye

Geçmiş olsun canım inşallah çabucak iyileşir oğlusun

Bana diyetlik sebze yemeği tarifleri lazım değişik tarifleriniz varmı kızlar
Aslinda yesil mercimek salatam var hem diyetlik hem tok tutuyor kuskus ile yapiliyor hasliyorsun ikisinide daha sonra icine maydanoz dereotu yesil sogan kirmizi biber mor lahana incecik dogra zeytin yagli limonlu sosla yiyebilirsin ..

Bende sarimsakli yogurt yapip cok az yagda biberi kizdiriyorum brokolinin uzerine dokup yiyorumm tok tutuyor ..

Menu cok guzel ...ohh ne guzel olmus arada cocuklarla yapmak lagzim bu tur etkinlikler kaynasmanizi da saglar afiyet bal seker olsun canim ..

Masallah bu nasil guzel bir menudur boyle sen oldun artik supersin ...

Kizlar oglum atesli hasta bogazi sis o yuzden giremedim.simdilik musait de degilim ev kalabalik.menu veremicem maalesef cocuk durmuyor.miz miz surekli.afaki bisey yok zaten canim istemedi pek.grsrz yine.haber vereyim dedim merak etmeyin diye
Aaa gecmis olsun canim havalar sogudu cocuklarin bunyesi sasti gercekten size yine dr yolu göründü canim yaa kiyamam bol bol ilik su icir icebilirse ...

Aaa gecmis olsun canim havalar sogudu cocuklarin bunyesi sasti gercekten size yine dr yolu göründü canim yaa kiyamam bol bol ilik su icir icebilirse ...
Doktora gittik canim zaten.kendimiz neyse de cocugu asla ihmal etmem.antibiyotik ve oksuruk surubu verdi.daha yeni iyilesmisti oysa ki

Kızlar birşey soracam size ara öğün olarak yada sabah kahvaltısında yemek için cornflakes aldım süte katıp yemek için sizce nasıl olur üzerinde lif kaynagi yaziyo buyuzden aldım
Bende yulaf ezmesi kullandim canim.yogurt veya sutle.gercekten cok tok tutuyor ve gunluk karbonhidrat ihtiyacini karsiliyor.lifli olusundan da wc duzeni olusuyor

Sabah 9
2 kk kadar kiymali borek

Ara 11
3 adet ceviz

Oglen 14
1 tabak ispanak yemegi
3 yk yogurt

Aksam 18
1 kase tarhana corbasi
3 adet hasanpasa kofte
1 kasik pilav
Kivircik salata ayran

Simdi 1 catal kabak tatlisi aldim

Su 2.5 litre

Erken bitirmis guzel dengelemissin canim

Etkinliklerle gecmis dersin ne guzel.menun de gayet iyi canim

Kahvaltin on numara menun de cok dikkatli dengeli canim.super gidiyosun masallah sana

Aslinda yesil mercimek salatam var hem diyetlik hem tok tutuyor kuskus ile yapiliyor hasliyorsun ikisinide daha sonra icine maydanoz dereotu yesil sogan kirmizi biber mor lahana incecik dogra zeytin yagli limonlu sosla yiyebilirsin ..

Hım nefis duruyor deneyecem bunu sağol canım

Bak eltimin bi tarifi vardi koz patlicana sarimsakli yogurt yapiyordu uzerine kavrulmus pulbiberli kiymayi dokuyordu hem ara sicak olur bundan hemde kalorisi cok dusuk

Bunu bende yapıyorum

Bende yulaf ezmesi kullandim canim.yogurt veya sutle.gercekten cok tok tutuyor ve gunluk karbonhidrat ihtiyacini karsiliyor.lifli olusundan da wc duzeni olusuyor

Hım yiyeyim diyorsun yani tamam o zaman

Bu arada canim yulafli yogurdu veya sutu kahvalti oglen gibi ana ogunlere koysan daha iyi.ara olarak yaparsan asil ogununu yiyemezsin.

Tavsiyeni dikkate alacam canım

3 aksam oldu menulerin gözümden kacmıyor şekerim afiyet olsun
2 litre sularını gördükçe çok mutlu oluyorum canım menunde çok güzel afiyet olsun
Çok geçmiş olsun canım hastalaninca da anneye daha çok dusuyorlar
Sabah 9
2 kk kadar kiymali borek

Ara 11
3 adet ceviz

Oglen 14
1 tabak ispanak yemegi
3 yk yogurt

Aksam 18
1 kase tarhana corbasi
3 adet hasanpasa kofte
1 kasik pilav
Kivircik salata ayran

Simdi 1 catal kabak tatlisi aldim

Su 2.5 litre
Sabah aksamla dengelenmis afiyet olsun canım

Günaydın kızlar

Hadi uyanın suyunuzu için sonra yine uyuyacaksaniz uyuyun

SU CANDIR SU HAYATTIR SUSUZLUK OLMAZ SAĞLIK İÇİN SU İÇİN

Günaydın canım bu ne güzel enerji, sabahları uyaninca ılık limonlu 1 çay kaşığı ballı su hiç denedin mi metobolizmayi canlandırıyor

Denemedim canım ama denerim limonun kokusuna bayılıyorum balıda kim sevmezki
Ben uzun süredir yapıyorum canım bak şimdi de içtim bazen de bal katmayip yanına iki kuru kayısı yediginde de süper etki ediyor siskinlige de iyi geliyor Saraçoğlu demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…