- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #34.421
Kizlar oglum atesli hasta bogazi sis o yuzden giremedim.simdilik musait de degilim ev kalabalik.menu veremicem maalesef cocuk durmuyor.miz miz surekli.afaki bisey yok zaten canim istemedi pek.grsrz yine.haber vereyim dedim merak etmeyin diye
Aslinda yesil mercimek salatam var hem diyetlik hem tok tutuyor kuskus ile yapiliyor hasliyorsun ikisinide daha sonra icine maydanoz dereotu yesil sogan kirmizi biber mor lahana incecik dogra zeytin yagli limonlu sosla yiyebilirsin ..Bana diyetlik sebze yemeği tarifleri lazım değişik tarifleriniz varmı kızlar
Bende sarimsakli yogurt yapip cok az yagda biberi kizdiriyorum brokolinin uzerine dokup yiyorumm tok tutuyor ..Hımm valla ben evde ne varsa onu pisiriyirum yani eve göre ama dahada yağlı ve az tuzlu yapıyorum iyice elim alıştı onları doya doya yiyorumdiyetlik olarak sadece brokkoliyj Buharda haşlayıp üzerine limon ve maydanoz dograyarak yediğim bir şey vardı
Menu cok guzel ...ohh ne guzel olmus arada cocuklarla yapmak lagzim bu tur etkinlikler kaynasmanizi da saglar afiyet bal seker olsun canim ..Menumu vereyim
Sabah ılık limonlu şu 2 kuru kayısı
Kahvaltı: 2 has yumurta kk peynir
6 zeytin yarım dilim ekmek
2 kup helva
Ara: Türk Kahvesi
Öğle: 1 kase çorba 1 bardak ayran
Aksam 18.30: 1 kepçe etli nohut yem
5 kaşık ıspanak kav
salata
Ara 20.30: Türk Kahvesi 5 findik 1 yemek kadigi uzum bitki cayi
2.5 litre su
(Bugün sınıfta ogrencilerimle katı sıvı gaz deneyi yaptık. o arada fırsattan istifade çocuklar la yumurta hasladik. çok mutlu oldular.beraber kahvaltı yaptık. ilk defa sınıfta yumurta yiyoruz çay iciyoruz dediler)
Masallah bu nasil guzel bir menudur boyle sen oldun artik supersin ...Menümü yazayım
Sabah 08:00
Bir haşlanmış yumurta
Bir domates
Bir salatalık
Üç tane közlenmiş biber
Bir dilim peynir
Dereotu
Bir bardak şekersiz çay
Çatalın ucuyla alıç marmelatı
Ara
Bir kase süt katılmış cornflakes
Öğle 12:00
Bir kase bamya yemeği
Bir tabak bulgurlu ıspanak yemeği
Bir kase yoğurt
Ara 17:00
Bir portakal
Bir domates salatalık
İki tane közlenmiş biber
Bir dilim peynir
Akşam 20:00
Bir kase çorba
Salata
Bir dilim peynir
Su iki litre oldu
Birazdan bir fincan yeşil çay içerim
Aaa gecmis olsun canim havalar sogudu cocuklarin bunyesi sasti gercekten size yine dr yolu göründü canim yaa kiyamam bol bol ilik su icir icebilirse ...Kizlar oglum atesli hasta bogazi sis o yuzden giremedim.simdilik musait de degilim ev kalabalik.menu veremicem maalesef cocuk durmuyor.miz miz surekli.afaki bisey yok zaten canim istemedi pek.grsrz yine.haber vereyim dedim merak etmeyin diye
Bak eltimin bi tarifi vardi koz patlicana sarimsakli yogurt yapiyordu uzerine kavrulmus pulbiberli kiymayi dokuyordu hem ara sicak olur bundan hemde kalorisi cok dusukHım haklısın canım bende öyle yapıyorum ama değişik tarifleriniz varsada öğrenmek istiyorum didim
Doktora gittik canim zaten.kendimiz neyse de cocugu asla ihmal etmem.antibiyotik ve oksuruk surubu verdi.daha yeni iyilesmisti oysa kiAaa gecmis olsun canim havalar sogudu cocuklarin bunyesi sasti gercekten size yine dr yolu göründü canim yaa kiyamam bol bol ilik su icir icebilirse ...
Bende yulaf ezmesi kullandim canim.yogurt veya sutle.gercekten cok tok tutuyor ve gunluk karbonhidrat ihtiyacini karsiliyor.lifli olusundan da wc duzeni olusuyorKızlar birşey soracam size ara öğün olarak yada sabah kahvaltısında yemek için cornflakes aldım süte katıp yemek için sizce nasıl olur üzerinde lif kaynagi yaziyo buyuzden aldım
Bu arada canim yulafli yogurdu veya sutu kahvalti oglen gibi ana ogunlere koysan daha iyi.ara olarak yaparsan asil ogununu yiyemezsin.Tarçınlı süte bayılırım kiloda verdiyorsa seve seve içerim tavsiye için teşekkür ederim canım
Erken bitirmis guzel dengelemissin canimSabah 9 30
Iki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Uc kup kasar
Dort zeytin
Bir cay kasigi visne receli
Domates salatalik
Sekersiz cay
Ara 11 00
Dokuzlu cay
Oglen 13 30
Bir dilim ekmek uzerine
Biraz tel peynir
Bir dilim salam la yedim
Bir kup tahin helvasi
Sekersiz cay
Aksam 17 15
Bir tabak kiymali karnibahar
Iki bardak ayran
Iki catal salatalik tursusu
Su 2 litre oldu
Spor 11450 adim oldu
Etkinliklerle gecmis dersin ne guzel.menun de gayet iyi canimMenumu vereyim
Sabah ılık limonlu şu 2 kuru kayısı
Kahvaltı: 2 has yumurta kk peynir
6 zeytin yarım dilim ekmek
2 kup helva
Ara: Türk Kahvesi
Öğle: 1 kase çorba 1 bardak ayran
Aksam 18.30: 1 kepçe etli nohut yem
5 kaşık ıspanak kav
salata
Ara 20.30: Türk Kahvesi 5 findik 1 yemek kadigi uzum bitki cayi
2.5 litre su
(Bugün sınıfta ogrencilerimle katı sıvı gaz deneyi yaptık. o arada fırsattan istifade çocuklar la yumurta hasladik. çok mutlu oldular.beraber kahvaltı yaptık. ilk defa sınıfta yumurta yiyoruz çay iciyoruz dediler)
Kahvaltin on numara menun de cok dikkatli dengeli canim.super gidiyosunMenümü yazayım
Bir haşlanmış yumurta
Bir domates
Bir salatalık
Üç tane közlenmiş biber
Bir dilim peynir
Dereotu
Bir bardak şekersiz çay
Ara
Bir kase bamya yemeği
Bir kase yoğurt
Bir portakal
Bir domates salatalık
İki tane közlenmiş biber
Bir dilim peynir
Bir kase çorba
Salata
Bir dilim peynir
Su iki litre oldu
Aslinda yesil mercimek salatam var hem diyetlik hem tok tutuyor kuskus ile yapiliyor hasliyorsun ikisinide daha sonra icine maydanoz dereotu yesil sogan kirmizi biber mor lahana incecik dogra zeytin yagli limonlu sosla yiyebilirsin ..
Bak eltimin bi tarifi vardi koz patlicana sarimsakli yogurt yapiyordu uzerine kavrulmus pulbiberli kiymayi dokuyordu hem ara sicak olur bundan hemde kalorisi cok dusuk
Bende yulaf ezmesi kullandim canim.yogurt veya sutle.gercekten cok tok tutuyor ve gunluk karbonhidrat ihtiyacini karsiliyor.lifli olusundan da wc duzeni olusuyor
Bu arada canim yulafli yogurdu veya sutu kahvalti oglen gibi ana ogunlere koysan daha iyi.ara olarak yaparsan asil ogununu yiyemezsin.
3 aksam oldu menulerin gözümden kacmıyor şekerim afiyet olsunSabah 9 30
Iki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Uc kup kasar
Dort zeytin
Bir cay kasigi visne receli
Domates salatalik
Sekersiz cay
Ara 11 00
Dokuzlu cay
Oglen 13 30
Bir dilim ekmek uzerine
Biraz tel peynir
Bir dilim salam la yedim
Bir kup tahin helvasi
Sekersiz cay
Aksam 17 15
Bir tabak kiymali karnibahar
Iki bardak ayran
Iki catal salatalik tursusu
Su 2 litre oldu
Spor 11450 adim oldu
2 litre sularını gördükçe çok mutlu oluyorum canım menunde çok güzel afiyet olsunMenümü yazayım
Bir haşlanmış yumurta
Bir domates
Bir salatalık
Üç tane közlenmiş biber
Bir dilim peynir
Dereotu
Bir bardak şekersiz çay
Ara
Bir kase bamya yemeği
Bir kase yoğurt
Bir portakal
Bir domates salatalık
İki tane közlenmiş biber
Bir dilim peynir
Bir kase çorba
Salata
Bir dilim peynir
Su iki litre oldu
Çok geçmiş olsun canımKizlar oglum atesli hasta bogazi sis o yuzden giremedim.simdilik musait de degilim ev kalabalik.menu veremicem maalesef cocuk durmuyor.miz miz surekli.afaki bisey yok zaten canim istemedi pek.grsrz yine.haber vereyim dedim merak etmeyin diye
Sabah aksamla dengelenmis afiyet olsun canımSabah 9
2 kk kadar kiymali borek
Ara 11
3 adet ceviz
Oglen 14
1 tabak ispanak yemegi
3 yk yogurt
Aksam 18
1 kase tarhana corbasi
3 adet hasanpasa kofte
1 kasik pilav
Kivircik salata ayran
Simdi 1 catal kabak tatlisi aldim
Su 2.5 litre
Günaydın canım bu ne güzel enerji, sabahları uyaninca ılık limonlu 1 çay kaşığı ballı su hiç denedin mi metobolizmayi canlandırıyorGünaydın kızlar
Hadi uyanın suyunuzu için sonra yine uyuyacaksaniz uyuyun
SU CANDIR SU HAYATTIR SUSUZLUK OLMAZ SAĞLIK İÇİN SU İÇİN
Günaydın canım bu ne güzel enerji, sabahları uyaninca ılık limonlu 1 çay kaşığı ballı su hiç denedin mi metobolizmayi canlandırıyor
Ben uzun süredir yapıyorum canım bak şimdi de içtim bazen de bal katmayip yanına iki kuru kayısı yediginde de süper etki ediyorDenemedim canım ama denerim limonun kokusuna bayılıyorum balıda kim sevmezki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?