Haydi Yine Yeniden...

Günaydın,mutlu haftasonlarııı
Oğlum daha iyi şükür,dün bişey yememmişti,bugün kahvaltısını yapıyor.Bende uyanmadan annem çayı demlemiş,kahvaltıyı hazılamış.mis gibi kokulara uyandım Keyfimiz yerinde şükür...
Bu arada Allah nasip kısmet ederse,bir aksilik çıkmazsa salı günü arabamızı değiştiriyoruz.Eşimin galerici bi arkadaşı vardı,bizim arabayı verip üzerine ekleyip alacağız.Nissan Juke'ye karar verdik.bende bindim gayet güzel.dizel en azından bizim şimdiki benzinliydi...az yakar Nasip artık,kazasız belasız binmeyi nasip etsin Rabbim...

Bende gec kalktim bugun 9 gibi uyandim ev halki kalkmis hepsi cizgi filim izliyordu babada dahil kahvaltimi yaptim cay keyfi yapiyorum ve caysiz asla diyorumm
Bende 9,30 da uyandım canım.şimdiki çizgi filmleri biz de ezberledik valla bazıları gerçekten çok güzel oluyor.Bende küçükken en çok şeker kız candy ile sevimli kahramanları severdim,bide tom ve jery bide şirinler bide casper bide taş devri ayyy bu liste uzar gider,olsa da izlesek

Oğluşunun iyi olmasınada araba almanızada çok sevindim kazasız belasız iyi günlerde kullanın inşallah

Bende gec kalktim bugun 9 gibi uyandim ev halki kalkmis hepsi cizgi filim izliyordu babada dahil kahvaltimi yaptim cay keyfi yapiyorum ve caysiz asla diyorumm
Aynen canım çay tiryakisiyim bende
Ooo hadi bakalım şimdiden hayırlı olsun canım kazasiz belasiz sağlıklı günlerde kullanin

Kızlar napiyirsunuz ben şimdi yeşil çayımi içiyorum. akşam da arkadasa doğum gününe gidecz sarma ve doğum günü pastası var garanti. ne yapsam fikriniz var mi.

Bende arkadaşıma gitmistim harika borek kek ve pankek yapmisti ama ben yemedim sadece üç kaşık kadar kısır dört tane sarma ve bir kasikda kuru biber ve patlıcanı haşlayıp üzerine sarımsaklı yogurt dökmüştü onu yedim o kadar ben bu işte ciddiyim bu defa onu farkettim ve kendimi tebrik ettim

Menümü yazayım

Sabah 11.00
Bir haşlanmış yumurta
Bir domates ve salatalık
Biraz dereotu
Bir dilim peynir
Üç tane zeytin
Ince bir dilim tam tahıllı ekmek
Bir bardak şekersiz çay

Öğle 15:30
Bir kaşık sarımsaklı yogurtlu kurutulmuş biber ve patlıcan
Uc kaşık kısır
Dört tane sarma
Beş bardak şekersiz çay

Akşam 19:00
Bir kase çorba
Bir tabak firinda patatessiz tavuklu bezelye

Gece bir bardsk süt yada sütlü kahve icebilirim
Su birbuçuk litre oldu bugün çayı faxla içince su icemedim

Oglunun iyi olduguna sevindim oh masallah ...vayyy sehrin asi cocugunu aliyorsunuzz superrr gule gule kullanin canim rabbim kaza bela vermesin insallah agzinizin tadi bozulmasin ...

Cok guzel bir menu afiyet olsun canimm

Sabah 9 30
Iki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Dort kup kasar
Dort zeytin
Domates salatalik
Bir kup tahin helva
Sekersiz cay
Ara 12 30
Dokuzlu cay
Ara 15 00
Bir mandalina
Aksam 16 30
Bir tabak kiymali karnibahar
Uc kasik salcali makarna
Dort kasik yogurt
Bir cin biber
Iki salatalik tursusu
Su 2.5 oldu
Spor yok
Temizlik yaptim hali cirptim balkon yikadim iki makina camasir yikandi vee devasa bir lahanam vardi onu sardim bu saatte anca bitti belim koptu simdi cay iciyorum ..sinama gecesi yaptik SOMUNCU BABAYI izliyoruz ailecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…