- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #34.441
Pöfff kahvaltıya eşimi bekleyecem o da taaa öğlen kalkıyor, en iyisi ara öğün gibi yapayım bende
Ahh kuzum benim hasta olunca ne masum oluyorlar insallah simdi daha iyidir uyumadiginda varmis bak ..cok gecmis olsun canim ..Dizimde yatip cizgi film izliyor baygin baygin.giremicem dedim ama bende size bi bakayim dedim.mesajlari okudum menumu yazayim bende en iyisi
Gunaydin canim ne enerjiksin bugun masallah su candir can bende her sabah bir bardak su ile baslarim guneGünaydın kızlar
Hadi uyanın suyunuzu için sonra yine uyuyacaksaniz uyuyun
SU CANDIR SU HAYATTIR SUSUZLUK OLMAZ SAĞLIK İÇİN SU İÇİN
Bende gec kalktim bugun 9 gibi uyandim ev halki kalkmis hepsi cizgi filim izliyordu babada dahilPöfff kahvaltıya eşimi bekleyecem o da taaa öğlen kalkıyor, en iyisi ara öğün gibi yapayım bende
Hepinize gunaydinnnn.....guzel enerjik vede mutlu bir hafta sonu diliyorummm
Bende 9,30 da uyandım canım.şimdiki çizgi filmleri biz de ezberledik vallaBende gec kalktim bugun 9 gibi uyandim ev halki kalkmis hepsi cizgi filim izliyordu babada dahilkahvaltimi yaptim cay keyfi yapiyorum ve caysiz asla diyorumm
Aayyyy supersin canim yaa valla pozitifligin yansiyor emin olGünaydın kızlar
Hadi uyanın suyunuzu için sonra yine uyuyacaksaniz uyuyun
SU CANDIR SU HAYATTIR SUSUZLUK OLMAZ SAĞLIK İÇİN SU İÇİN
Haftasonu kahvaltilari ozeldir canim.aileyle yapilan kahvalti bir baska.beklemek de guzel o yuzdenPöfff kahvaltıya eşimi bekleyecem o da taaa öğlen kalkıyor, en iyisi ara öğün gibi yapayım bende
Günaydın,mutlu haftasonlarııı
Oğlum daha iyi şükür,dün bişey yememmişti,bugün kahvaltısını yapıyor.Bende uyanmadan annem çayı demlemiş,kahvaltıyı hazılamış.mis gibi kokulara uyandımKeyfimiz yerinde şükür...
Bu arada Allah nasip kısmet ederse,bir aksilik çıkmazsa salı günü arabamızı değiştiriyoruz.Eşimin galerici bi arkadaşı vardı,bizim arabayı verip üzerine ekleyip alacağız.Nissan Juke'ye karar verdik.bende bindim gayet güzel.dizel en azından bizim şimdiki benzinliydi...az yakarNasip artık,kazasız belasız binmeyi nasip etsin Rabbim...
Aayyyy supersin canim yaa valla pozitifligin yansiyor emin olsu candir can
Aynen canım çay tiryakisiyim bendeBende gec kalktim bugun 9 gibi uyandim ev halki kalkmis hepsi cizgi filim izliyordu babada dahilkahvaltimi yaptim cay keyfi yapiyorum ve caysiz asla diyorumm
Ooo hadi bakalım şimdiden hayırlı olsun canımGünaydın,mutlu haftasonlarııı
Oğlum daha iyi şükür,dün bişey yememmişti,bugün kahvaltısını yapıyor.Bende uyanmadan annem çayı demlemiş,kahvaltıyı hazılamış.mis gibi kokulara uyandımKeyfimiz yerinde şükür...
Bu arada Allah nasip kısmet ederse,bir aksilik çıkmazsa salı günü arabamızı değiştiriyoruz.Eşimin galerici bi arkadaşı vardı,bizim arabayı verip üzerine ekleyip alacağız.Nissan Juke'ye karar verdik.bende bindim gayet güzel.dizel en azından bizim şimdiki benzinliydi...az yakarNasip artık,kazasız belasız binmeyi nasip etsin Rabbim...
Kızlar napiyirsunuz ben şimdi yeşil çayımi içiyorum. akşam da arkadasa doğum gününe gidecz sarma ve doğum günü pastası var garanti. ne yapsam fikriniz var mi.
Oglunun iyi olduguna sevindim oh masallah ...vayyy sehrin asi cocugunu aliyorsunuzz superrr gule gule kullanin canim rabbim kaza bela vermesin insallah agzinizin tadi bozulmasin ...Günaydın,mutlu haftasonlarııı
Cok guzel bir menu afiyet olsun canimmMenümü yazayım
Sabah 11.00
Bir haşlanmış yumurta
Bir domates ve salatalık
Biraz dereotu
Bir dilim peynir
Üç tane zeytin
Ince bir dilim tam tahıllı ekmek
Bir bardak şekersiz çay
Öğle 15:30
Bir kaşık sarımsaklı yogurtlu kurutulmuş biber ve patlıcan
Uc kaşık kısır
Dört tane sarma
Beş bardak şekersiz çay
Akşam 19:00
Bir kase çorba
Bir tabak firinda patatessiz tavuklu bezelye
Gece bir bardsk süt yada sütlü kahve icebilirim
Su birbuçuk litre oldu bugün çayı faxla içince su icemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?