- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #34.461
Sabah 9 30
Iki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Dort kup kasar
Dort zeytin
Domates salatalik
Bir kup tahin helva
Sekersiz cay
Ara 12 30
Dokuzlu cay
Ara 15 00
Bir mandalina
Aksam 16 30
Bir tabak kiymali karnibahar
Uc kasik salcali makarna
Dort kasik yogurt
Bir cin biber
Iki salatalik tursusu
Su 2.5 oldu
Spor yok
Temizlik yaptim hali cirptim balkon yikadim iki makina camasir yikandi vee devasa bir lahanam vardi onu sardim bu saatte anca bitti belim koptu simdi cay iciyorum ..sinama gecesi yaptik SOMUNCU BABAYI izliyoruz ailecek
Selam canlarim misafirliktn geldim oraya gidene kadarki menum harika ama orada cozuttumyaş pasta yemedim ama ona eşdeğer her şeyden yedim trilece bile vardı yani anlayacağınız bugün gitti sizin menüleri okudum Süpersiniz fıstıklar , yatın bende kaldığım yerden devam
HahahaOlan olmuş en azından yatmadan bir bardak su iç hem bu günün ustune hemde midene iyi gelir
Selam canim bu sabah daha erken kalktim malum yarin pazartesi dunku lahana sarma maceram bana sirt omuz vede bel agrisi olarak geri dondu insallah tadida guzel olurda emegime deger ..sen ne yapacaksin bugun neler var planlarindaHuuuuuu neredesiniz kızlar gelinde sohbet edek
Oglusumu uyuttum evi toparlayacam pazar günleri çok gıcık yaaavv dinlenemiyirumHerkes nerede acaba
Selam canim bu sabah daha erken kalktim malum yarin pazartesi dunku lahana sarma maceram bana sirt omuz vede bel agrisi olarak geri dondu insallah tadida guzel olurda emegime deger ..sen ne yapacaksin bugun neler var planlarinda
Oglusumu uyuttum evi toparlayacam pazar günleri çok gıcık yaaavv dinlenemiyirum
kahvaltı yapıldı toplandı evi bi yüz toplayıp dışarı çıkıcaz alışverişe, hiç sevmem üst baş alışverişini hele de benim sıpa söylenip dururken nedense küçüklüğünden beri kendine kıyafet alırken huysuzlanır
çoook iş var bu gün çook
Bencede gicik hic sevmiyorum pazarlariOglusumu uyuttum evi toparlayacam pazar günleri çok gıcık yaaavv dinlenemiyirum
Cokta abarti bisey yok canim birer dilim yemissin afiyet olsun canim ..Menüm belli olduğu için yazayım
Sabah 09:30
Bir haşlanmış yumurta
Bir domates ve salatalık
Biraz dereotu
Bir dilim tam tahıllı ekmek
Bir dilim peynir
Üç tane zeytin
Bir bardak şekersiz çay
Öğle 14:00
Üç kaşık yeşil mercimek salatası
Bir dilim mavi haşhaşlı kek
Bir dilim ıspanaklı börek
Üç bardak şekersiz çay
Akşam saati belli değil
Bir tabak fırında tavuklu bezelye
Üç kaşık yeşil mercimek salatası
Su iki litre oldu belki bir portakal yiyebilirim ilerleyen saatte
Kek ve böreği niye yedin derseniz dün nefsime çok zulmetmistim bugün yiyeyim dedim kendime kızdım ama olsun pişman değilim ben bunu eritirim zaten çok yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?