- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #34.501
Benim belim cok agriyorr ilac ictim sicak su tuttum esim ovdu yok gecmedi her regl oncesi yasiyorum bunu ben ama bu kez cok fenaaayarin yurumek istiyorum ama bennn insallah yarina gecerr yoksa esim izin vermiycekmis yurumeme
Sağol canım.evet çok kötü öksürüyordu yavrum yaa.Bende nebulizatör vardı.Ventolinle serum fizyolojik verdim.onu vermiş ablam gece baya açıldı güzel uyudu diyor.Cok gecmis olsun canim laranjit cok kotu bisey kopek havlar gibi oksurugu oluyor soguk buhar verin evde sadece su ile cok iyi geliyor insallah cabucak iyilesir oglusun nasil oldu oda hastaydi bu arada cok yorulmussun sende o kadar camasiri bu sogukta nasil kuruttun canim benim ...
Benim herif de aynı hemen parlar trafikte,hiç sevmem bu huyunu.çok agresifleşiyor.Neyse ki sizin durum da fazla uzamamış.Ama can sıkmıştır tabiialışverişe gittik oğlana kışlıkarı aldık sonra özdileğe gidecektik keşke demez olaydım sirk çadırı kurmuşlar dışarıya, arabayı park edecek yer yok kaç tur dolandık çıkış yerinden aracın biri de girmeye çalışıp önümüzde durup git git işareti yapınca benim koca sinir krizi geçirdi kızdı adam arabadan indi benim ki indi bağrıştılar sonra herkes aracına bindi şükür eve geldik benim için çok kötü bir gündü
ütüyü bitirdim 2 tepsi poğaça yaptım yatıcam saat yine 3 oluyor
menü vermiyeyim bu gün çok kötüydü akşam sırf karbonhidrat oldu valla
İnsan bi tuhaf oluyor değil mi,gece vardiyasına giden işçiler gibi oluyorGünaydın kizlarrr
Bu sabah uyanamadim yine, hava aydinlanmadan evden çıkıyorum o yüzden ayilamiyorum. kahvaltı da yapamadım
Hirkamin cebini kuru kayısı, üzüm ve avuç içi leblebi ve fındıklà doldurdumtenefuslerde sürekli ağzıma bir şeyler atıyorum
Öğlene doğru açılırsın canım,haftasonu çok çabuk geçiyor.hemen pazartesi geliyor.ama olsun yeni bir güne sağlıklı bir şekilde merhaba dedikgünaydın kızlar
kahvaltımı yaptım ama bugün biraz halsizim pazartesi sendromu sanırım
hem de nasıl bir de arkadaşımın doğum günü yakın ordan hediye alırım diye düşünmüştüm giremedik bile alışverişe ona da canım sıkıldı ellerim de kasılma problemi var ama gümüş tel kırmadan flar yapıcam artık ufak ufak :))Benim herif de aynı hemen parlar trafikte,hiç sevmem bu huyunu.çok agresifleşiyor.Neyse ki sizin durum da fazla uzamamış.Ama can sıkmıştır tabii
Genelde öyle yapıyorum canım çok haklısın. zaten benim evden çıkışım 6.50yine yavaşlamış net alıntı yapmıyor
tevafuk55 iyi yapmışsın gülüm zaten hırkalara boşuna mı cep koymuşlar bunun için iştee
sabah kalktıktan sonra ezan okunuyor artık 7 den sonra :)
sabahları gecikip kahvaltıya zaman kalmıyorsa geceden hazırlık yapsan mesela tavanı çıkarıp yumurtanı çırpıp cam kaseye koymak gibi kendine bak gülüm işiniz zor ayaktasınız hep ve sürekli ders anlatmak beyniniz çalışıyor enerji lazım
Aynen canım valla tirsa tirsa yürüyorum :) aynen öğlen oldu ve ben açıkmadimİnsan bi tuhaf oluyor değil mi,gece vardiyasına giden işçiler gibi oluyorKahvaltı yapamasan da yanına baya sağlıklı atıştırmalıklar almışsın,onlar seni öğlene kadar götürür canım...
Öğlene doğru açılırsın canım,haftasonu çok çabuk geçiyor.hemen pazartesi geliyor.ama olsun yeni bir güne sağlıklı bir şekilde merhaba dedik
Sabah suyunu içtin mi bu arada
alışverişe gittik oğlana kışlıkarı aldık sonra özdileğe gidecektik keşke demez olaydım sirk çadırı kurmuşlar dışarıya, arabayı park edecek yer yok kaç tur dolandık çıkış yerinden aracın biri de girmeye çalışıp önümüzde durup git git işareti yapınca benim koca sinir krizi geçirdi kızdı adam arabadan indi benim ki indi bağrıştılar sonra herkes aracına bindi şükür eve geldik benim için çok kötü bir gündü
ütüyü bitirdim 2 tepsi poğaça yaptım yatıcam saat yine 3 oluyor
menü vermiyeyim bu gün çok kötüydü akşam sırf karbonhidrat oldu valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?