- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #34.521
Neden guzel bir gun degil canim hayirdir niye boyle uzuldun ..benim bu olumlama isine pek aklim yatmiyor ...sen bence gayet iyi gidiyorsun bozma moralini lutfen yarin guzel bir gun olacak hem senin troitin yavas calisiyor du dimi onun etkisidir odem olmussundur ... bol bol dua et yer gok dua ile dururmus diyetin cok guzel gidiyor suda iyi... motivende senin sayende yerinde olacak hadi hemen toparlan ve sayilara degil aynadaki sarraya bak iki ay onceki sarra yok ordaDün gece uyumadan yarın güzel bir gün olacak diye olumlama yaptım ama işe yaramadı bugün hiç güzel bir gün değil
Neden guzel bir gun degil canim hayirdir niye boyle uzuldun ..benim bu olumlama isine pek aklim yatmiyor ...sen bence gayet iyi gidiyorsun bozma moralini lutfen yarin guzel bir gun olacak hem senin troitin yavas calisiyor du dimi onun etkisidir odem olmussundur ... bol bol dua et yer gok dua ile dururmus diyetin cok guzel gidiyor suda iyi... motivende senin sayende yerinde olacak hadi hemen toparlan ve sayilara degil aynadaki sarraya bak iki ay onceki sarra yok orda
Ahh kuzum ne bileyim olumlama ise yaramadi diyince bende kilo artisimi oldu dedim ...Sorun kilo değil canım hatta cok guzel kilo vermisim baskule bakiyorum ama gözlerime inanamıyorum ama hepsi yağdan degil odem gitti bence yoksa bu kadar kisa surede bu kadar kilo gitmez
Sorun aklı fikri bacilarinda olan eşte eşimle limoniyiz biraz artik bazı şeyleri kaldiramiyorum son gunlerde iyice tahammülsüzlestim herşeye karşı
Canim.cok.çok geçmiş olsun iyiki fark etmissin ateş ölçerin çalışmadığıni. sana da çok geçmiş olsun canım ben usutmus olabileceğini düşünuyirumSelam kizlarrr belim cok kotu yuruyemiyorum bir de uzerine oglum hastalandi sabaha karsi ateslendi ama ne atesss evdeki derecem bozulmus olcuyorum hep az cikiyor hastaneye bi gittik dr hemen atesini olctu 41 dereceallahim dr hemen bir daha olctu 41 . Sini gordum hemen ilac verdi orda soyduk simdi evdeyiz iki gunluk rapor verdi guclu bir cocuk cabuk atlatir dedi dislerine bakti eve gelince bende merak ettim niye bakti diye benim oglan azi disi cikariyor mus meger hemde iki tane pirinc tanesi gibi cikmis derisinden hic farketmedim asitli icecekmi iciyor dedi yok dedim disleri asinmis dedi birde iki ayin icinde uc tane disi kirildi curuk gibi degil kararma yok galiba kutu sutten oldu off oglum hasta ben sakat oturuyoruz evde okulda birde toplanti vardi oglumun sinav cok iyi gecmis ogretmeni genel bir bilgi verdi oglumdan icin soyleyecek hic biseyim yok hersey cok iyi dedi arkadan sesler duydum iyi cocuklar belli zaten diye masallah bile yok ben kendi icimden dedim masallah diye
Selam kizlarrr belim cok kotu yuruyemiyorum bir de uzerine oglum hastalandi sabaha karsi ateslendi ama ne atesss evdeki derecem bozulmus olcuyorum hep az cikiyor hastaneye bi gittik dr hemen atesini olctu 41 dereceallahim dr hemen bir daha olctu 41 . Sini gordum hemen ilac verdi orda soyduk simdi evdeyiz iki gunluk rapor verdi guclu bir cocuk cabuk atlatir dedi dislerine bakti eve gelince bende merak ettim niye bakti diye benim oglan azi disi cikariyor mus meger hemde iki tane pirinc tanesi gibi cikmis derisinden hic farketmedim asitli icecekmi iciyor dedi yok dedim disleri asinmis dedi birde iki ayin icinde uc tane disi kirildi curuk gibi degil kararma yok galiba kutu sutten oldu off oglum hasta ben sakat oturuyoruz evde okulda birde toplanti vardi oglumun sinav cok iyi gecmis ogretmeni genel bir bilgi verdi oglumdan icin soyleyecek hic biseyim yok hersey cok iyi dedi arkadan sesler duydum iyi cocuklar belli zaten diye masallah bile yok ben kendi icimden dedim masallah diye
Evet canim az kalsin havele gecirecekmis ti ya cocuga bakiyorum yaniyor dereceye bakiyorum 37 .8 diyor dedim yok bi anormallik var tirnaklarida morarinca anladim cok yuksek oldugunu ...banada ilac verdi igne verecekti ama ben istemedim kas gevsetici agri kesici ilac vermis ilaci ictim cok uyku yapti gozumu acamiyorum ben neysede oglum iyilessin biran onceCanim.cok.çok geçmiş olsun iyiki fark etmissin ateş ölçerin çalışmadığıni. sana da çok geçmiş olsun canım ben usutmus olabileceğini düşünuyirumdikkat edin canım anne oğul kendinizi okuyun Rabbim herkese şifa versin
Cok saol canim allah ragzi olsun sendendeGeçmiş olsun canım sanada oglunada Rabbim tez vakitte şifa versin
Diğer oglusunada maşallah Allah zihin acikligi versin hep başarılı olsun
Genelde öyle yapıyorum canım çok haklısın. zaten benim evden çıkışım 6.50ne kargalar onlara uyanık ne de i...ler
sağ ol gülüm kendime bir şey alamadım amannn almayayım zaten 48 bedene düşünce alırım inşallahh:))Aldıklarınızı güle güle kullanın
Kavgayida uzatmadan bitirmissiniz iyi olmuş canım
çok geçmiş olsun 41 derece ateş çok tehlikeli allaha şükür havale geçirmemiş azı dişi çıkarmak bu kadar zorluyormuymuş çocukları .Selam kizlarrr belim cok kotu yuruyemiyorum bir de uzerine oglum hastalandi sabaha karsi ateslendi ama ne atesss evdeki derecem bozulmus olcuyorum hep az cikiyor hastaneye bi gittik dr hemen atesini olctu 41 dereceallahim dr hemen bir daha olctu 41 . Sini gordum hemen ilac verdi orda soyduk simdi evdeyiz iki gunluk rapor verdi guclu bir cocuk cabuk atlatir dedi dislerine bakti eve gelince bende merak ettim niye bakti diye benim oglan azi disi cikariyor mus meger hemde iki tane pirinc tanesi gibi cikmis derisinden hic farketmedim asitli icecekmi iciyor dedi yok dedim disleri asinmis dedi birde iki ayin icinde uc tane disi kirildi curuk gibi degil kararma yok galiba kutu sutten oldu off oglum hasta ben sakat oturuyoruz evde okulda birde toplanti vardi oglumun sinav cok iyi gecmis ogretmeni genel bir bilgi verdi oglumdan icin soyleyecek hic biseyim yok hersey cok iyi dedi arkadan sesler duydum iyi cocuklar belli zaten diye masallah bile yok ben kendi icimden dedim masallah diye
canoom ne oldu niye günün kötü geçiyorDün gece uyumadan yarın güzel bir gün olacak diye olumlama yaptım ama işe yaramadı bugün hiç güzel bir gün değil
ahhh saram ahhhh bunun için detaylı olumlama lazım ki senin hareket tavırların hatta bakışların bile değişsin sen değişince eşin de değişecek onun için kendine güven ve değerliyim olumlamaları lazımSorun kilo değil canım hatta cok guzel kilo vermisim baskule bakiyorum ama gözlerime inanamıyorum ama hepsi yağdan degil odem gitti bence yoksa bu kadar kisa surede bu kadar kilo gitmez
Sorun aklı fikri bacilarinda olan eşte eşimle limoniyiz biraz artik bazı şeyleri kaldiramiyorum son gunlerde iyice tahammülsüzlestim herşeye karşı
Cok sukur cocuklar biz gibi olmuyormus onlar dayanabiliyorlarmis azi disi degil sadece bogazlari felaket olmus ondan bu kadar yukselmis atesi ...ben yuruyus yaparken cok kalin giyiniyorum yuruyusden degil benim belim oglumun marifeti lahanayi sardigim gun sirtim agridi yere yattim buyuk oglana yavassca bas dedim oda sirtima basinca catir catir etti o an cok rahatladim ama ertesi gun belim agridi birde regl yakin ondan yoksa yuruyusu kac aydir yapiyorum olsa o zamanlar olurdu ara ara oluyor zaten bel agrim yarina gecer ilaclari ictim bakalim .. tesekkurler iyi dileklerin icin ..çok geçmiş olsun 41 derece ateş çok tehlikeli allaha şükür havale geçirmemiş azı dişi çıkarmak bu kadar zorluyormuymuş çocukları .
sen de kendine dikkat etmiyorsun sürekli bir yerlere bir şeylere koşturuyorsun sabahın buz gibi soğun da yürüyorsun üşüttün sonun da belinden çıkıyor rabbim çabucak şifa versin
sağ ol gülüm kendime bir şey alamadım amannn almayayım zaten 48 bedene düşünce alırım inşallahh:))
ahhh saram ahhhh bunun için detaylı olumlama lazım ki senin hareket tavırların hatta bakışların bile değişsin sen değişince eşin de değişecek onun için kendine güven ve değerliyim olumlamaları lazım
kuzum yaaa hiç gıkını da çıkarıp dememiş boğazım ağrıyor yada dişinin çıktığınıCok sukur cocuklar biz gibi olmuyormus onlar dayanabiliyorlarmis azi disi degil sadece bogazlari felaket olmus ondan bu kadar yukselmis atesi ...ben yuruyus yaparken cok kalin giyiniyorum yuruyusden degil benim belim oglumun marifeti lahanayi sardigim gun sirtim agridi yere yattim buyuk oglana yavassca bas dedim oda sirtima basinca catir catir etti o an cok rahatladim ama ertesi gun belim agridi birde regl yakin ondan yoksa yuruyusu kac aydir yapiyorum olsa o zamanlar olurdu ara ara oluyor zaten bel agrim yarina gecer ilaclari ictim bakalim .. tesekkurler iyi dileklerin icin ..
GÜVENSİZLİKInşallah canım
Nasıl olacak o
inşallah yediklerini çıkarmazsınSabah 10 40
Iki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Uc kup kasar
Domates salatalik
Sekersiz cay
Ara 14 30
Iki parca ceviz
Dort parca kaju
Bes badem
Cok azicik kuru uzum
Sekersiz cay
Aksam 18 00
Bir kepce tarhana corbasi
Dort tane etli lahana sarmasi
Bir tane tavuk baget
Bir bardak ayran
Su 1.5 oldu az ictim bugun migdem bulaniyor cok fena ilac dokundu galiba
Spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?