Haydi Yine Yeniden...

Selam kizlarrr belim cok kotu yuruyemiyorum bir de uzerine oglum hastalandi sabaha karsi ateslendi ama ne atesss evdeki derecem bozulmus olcuyorum hep az cikiyor hastaneye bi gittik dr hemen atesini olctu 41 derece allahim dr hemen bir daha olctu 41 . Sini gordum hemen ilac verdi orda soyduk simdi evdeyiz iki gunluk rapor verdi guclu bir cocuk cabuk atlatir dedi dislerine bakti eve gelince bende merak ettim niye bakti diye benim oglan azi disi cikariyor mus meger hemde iki tane pirinc tanesi gibi cikmis derisinden hic farketmedim asitli icecekmi iciyor dedi yok dedim disleri asinmis dedi birde iki ayin icinde uc tane disi kirildi curuk gibi degil kararma yok galiba kutu sutten oldu off oglum hasta ben sakat oturuyoruz evde okulda birde toplanti vardi oglumun sinav cok iyi gecmis ogretmeni genel bir bilgi verdi oglumdan icin soyleyecek hic biseyim yok hersey cok iyi dedi arkadan sesler duydum iyi cocuklar belli zaten diye masallah bile yok ben kendi icimden dedim masallah diye

Dün gece uyumadan yarın güzel bir gün olacak diye olumlama yaptım ama işe yaramadı bugün hiç güzel bir gün değil
Neden guzel bir gun degil canim hayirdir niye boyle uzuldun ..benim bu olumlama isine pek aklim yatmiyor ...sen bence gayet iyi gidiyorsun bozma moralini lutfen yarin guzel bir gun olacak hem senin troitin yavas calisiyor du dimi onun etkisidir odem olmussundur ... bol bol dua et yer gok dua ile dururmus diyetin cok guzel gidiyor suda iyi... motivende senin sayende yerinde olacak hadi hemen toparlan ve sayilara degil aynadaki sarraya bak iki ay onceki sarra yok orda

Sorun kilo değil canım hatta cok guzel kilo vermisim baskule bakiyorum ama gözlerime inanamıyorum ama hepsi yağdan degil odem gitti bence yoksa bu kadar kisa surede bu kadar kilo gitmez
Sorun aklı fikri bacilarinda olan eşte eşimle limoniyiz biraz artik bazı şeyleri kaldiramiyorum son gunlerde iyice tahammülsüzlestim herşeye karşı

Ahh kuzum ne bileyim olumlama ise yaramadi diyince bende kilo artisimi oldu dedim ...
Canim seni anliyorum durumun cok zor esinde niye onlari dusunuyorki koca kadin onlar cocuk degillerki evlenmemis olmalarinin sıkıntısini sizler niye cekiyorsunuzki ..amann baslarinda kocalari olsa boyle sanada dert olamazlardi neyse hayirlisi olsun canim kussunuz galiba eniste ile insallah cozersiniz en kisa surede ...uzulme lutfen

Canim.cok.çok geçmiş olsun iyiki fark etmissin ateş ölçerin çalışmadığıni. sana da çok geçmiş olsun canım ben usutmus olabileceğini düşünuyirum dikkat edin canım anne oğul kendinizi okuyun Rabbim herkese şifa versin

Geçmiş olsun canım sanada oglunada Rabbim tez vakitte şifa versin
Diğer oglusunada maşallah Allah zihin acikligi versin hep başarılı olsun

Evet canim az kalsin havele gecirecekmis ti ya cocuga bakiyorum yaniyor dereceye bakiyorum 37 .8 diyor dedim yok bi anormallik var tirnaklarida morarinca anladim cok yuksek oldugunu ...banada ilac verdi igne verecekti ama ben istemedim kas gevsetici agri kesici ilac vermis ilaci ictim cok uyku yapti gozumu acamiyorum ben neysede oglum iyilessin biran once

çok geçmiş olsun 41 derece ateş çok tehlikeli allaha şükür havale geçirmemiş azı dişi çıkarmak bu kadar zorluyormuymuş çocukları .
sen de kendine dikkat etmiyorsun sürekli bir yerlere bir şeylere koşturuyorsun sabahın buz gibi soğun da yürüyorsun üşüttün sonun da belinden çıkıyor rabbim çabucak şifa versin

Dün gece uyumadan yarın güzel bir gün olacak diye olumlama yaptım ama işe yaramadı bugün hiç güzel bir gün değil
canoom ne oldu niye günün kötü geçiyor
olumlama yaparken şimdiki zamanı kullanmayı unutma yoksa beyin öteleme yapar
misal
her sabah güne neşeli uyanıyorum
mutluyum tüm günüm güzel geçiyor .. bunun için rabbime şükrediyorum ..
gibii

misafirlerim vardı az önce gittiler yemeği yapmıştım allahtan erkenden şimdi pilav salata yapmam lazım benimkiler ufaktan açız demeye başlar birazdan

ahhh saram ahhhh bunun için detaylı olumlama lazım ki senin hareket tavırların hatta bakışların bile değişsin sen değişince eşin de değişecek onun için kendine güven ve değerliyim olumlamaları lazım

Cok sukur cocuklar biz gibi olmuyormus onlar dayanabiliyorlarmis azi disi degil sadece bogazlari felaket olmus ondan bu kadar yukselmis atesi ...ben yuruyus yaparken cok kalin giyiniyorum yuruyusden degil benim belim oglumun marifeti lahanayi sardigim gun sirtim agridi yere yattim buyuk oglana yavassca bas dedim oda sirtima basinca catir catir etti o an cok rahatladim ama ertesi gun belim agridi birde regl yakin ondan yoksa yuruyusu kac aydir yapiyorum olsa o zamanlar olurdu ara ara oluyor zaten bel agrim yarina gecer ilaclari ictim bakalim .. tesekkurler iyi dileklerin icin ..

sağ ol gülüm kendime bir şey alamadım amannn almayayım zaten 48 bedene düşünce alırım inşallahh:))

Inşallah canım

Nasıl olacak o

Sabah 10 40
Iki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Uc kup kasar
Domates salatalik
Sekersiz cay
Ara 14 30
Iki parca ceviz
Dort parca kaju
Bes badem
Cok azicik kuru uzum
Sekersiz cay
Aksam 18 00
Bir kepce tarhana corbasi
Dort tane etli lahana sarmasi
Bir tane tavuk baget
Bir bardak ayran
Su 1.5 oldu az ictim bugun migdem bulaniyor cok fena ilac dokundu galiba
Spor yok

kuzum yaaa hiç gıkını da çıkarıp dememiş boğazım ağrıyor yada dişinin çıktığını
olaylı lahanaaa unuttum ben o zaman sırtının ağrıdığı
kız alışık değilsen ne diye çiğnetiyorsun sırtını belini allah hayrını versin şaka bir yana da bu bel de ağrıdığı zaman baş bacak kol gibi değil hareketlerini kısıtlayıp yerinden kaltırtmıyor inşallah dediğin gibi yarına geçer

Inşallah canım

Nasıl olacak o
GÜVENSİZLİK
Benim güvensizlik korkum var.
Ben güvensizlik korkumu kabul ediyorum.
Ben güvensizlik korkumu şu anda sevgiye dönüştürmeye niyet ettim.
Ben güvensizlik korkumu seviyorum.
Ben güvensizlik korkumu sevgiyle gönderiyorum.
Kalpten pembe ışık çıkarılır.

GÜVEN
Ben yalnız ve tek başıma güvendeyim.
Ben yalnız ve tek başıma güvende olduğumu biliyor ve inanıyorum
Ben yalnız ve tek başıma güvende olduğumu kabul ediyorum.
Ben yalnız ve tek başım güvende olduğum için kendimi takdir ediyorum.
Ben yalnız ve tek başıma güvende olduğum için şükrediyorum.
Ben evrende güven içindeyim.
Ben herkese güveniyorum.
Bütün insanlar bana güveniyor.
Ben kendime güveniyorum.
Ben yaşamın akışına güveniyorum.
Ben güvendeyim.
Evren güvenli.
Evren beni seviyor,onaylıyor ve destekliyor.
DEĞERLİ OLMA
Ben yalnız ve tek başıma çok değerliyim.
Ben yalnız ve tek başıma çok değerli olduğumu biliyor ve inanıyorum
Ben yalnız ve tek başıma çok degerli olduğumu kabul ediyorum.
Ben yalnız ve tek başım çok degerli olduğum için kendimi takdir ediyorum.
Ben yalnız ve tek başıma çok degerli olduğum için şükrediyorm.

Ben her halimle çok değerliyim.
Ben her halimle çok değerli olduğumu biliyor ve inanıyorum.
Ben her halimle çok değerli olduğumu kabul ediyorum.
Ben her halimle çok değerli olduğum için kendimi takdir ediyorum.
Ben her halimle çok değerli olduğum için şükrediyorum.

Ben kendime değer veriyorum.
Ben kendime olduğum gibi değer veriyorum.
Ben herkese değer veriyorum.
Ben herkese olduğu gibi değer veriyorum.
Ben herkesin olduğu gibi olmasına izin veriyorum
Ben kendime değer veriyorum.
Ben kendime olduğum gibi değer veriyorum.
Ben herkese değer veriyorum.
Ben herkese olduğu gibi değer veriyorum.
Ben herkesin olduğu gibi olmasına izin veriyorum
Ben kendi değerime sahip çıkıyorum.
Ben kendi değerime sahip çıktığımı biliyor ve inanıyorum.
Ben kendi değerime sahip çıktığımı kabul ediyorum.
Ben kendi değerime sahip çıktığım için kendi mi takdir ediyorum.
Ben kendi değerime sahip çıktığım için şükrediyorum.
Kendi gerçeğimi sevgiyle yaratıyorum.
Ben içimdeki değere ulaşıyorum.

inşallah yediklerini çıkarmazsın
her hasta olduğunda civiciv kadar bile yiyemiyordun şükür hasta olmana rağmen bu menü gayet iyi göründü gözüme afiyet şifa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…