Haydi Yine Yeniden...

Bunun bir çıktısını alıp hergün okuyacam cok teşekkür ederim canım

Menün güzel ama sen şimdi boşver diyeti falan iyileşmeye bak
Benimde her yerim agriyor midem bulanıyor hic iyi hissetmiyorum

menüm
öğle
1.5 yumurta (tavada hafif rafadan )
1.dilim ekmek
1 tane küçük mahlepli poğaça
salatalık
çörekotlu peynir
1t.k. kadar tahin pekmez

öğleden sonra
bir tutam çekirdek
1 kare bitter (misafirlere ayıp olmasın diye pasta poğaça patates s. yemedim ) aferin bana :))))
1 tane mısır patlağı presi gong yada buna benzer adı olan :)

akşam
1 küçük tabak etli kuru fasulye
salata

Sabah 8.30
1 haslanmis yumurta
1 kk suzme peynir
3 kup kasar peynir
1 tutam maydanoz

Ara 12
1 hurma 2 kuru kayisi

Oglen 13.30
2 yk yulaf ezmesi
4 yk yogurt

Ara 16.30
1 fincan nescafe
1 lokma cikolata

Aksam 18
1 kepce tarhana corbasi
3 yk taze fasulye
3 yk bulgur pilavi
Bol kivircik salata

Su 2.5 lt

Offff 41 derece mii Rabbim korumus yine canim.havale atesi cunku.cok cok gecmis olsun.insallah toparlar kisa surede.ilik dusa falan sok bari.
Sanada gecmis olsun.ilaclar iyi gelir canim insallah

Canim biz her ne kadar takma desek de canin sıkılıyor elbette.mumkun oldugunca az dusunmeye calis.bunlar boyle artik huylari batsin.Allah bildigi gibi yapsin...

tüm malzemelerimi çıkardım tülümü kasnağa geçirdim gümüş iğnem kararmıştı onu bile temizledim parlattım vee tel kırma işlemeye başladım gündüz misafirler gelince kaldırmıştım şimdi gidip devam edeyim :))) işlemeye
cidden diyecek bir şey yok çoookk güzel demekten başka :))afiyet şifa olsun tomurcuğum

ben işlemeye gideyim diye yazacaktım benim ki seslendi ayak altına masaj yaptım baş parmaklarım da kasılma ağrı oldu yine :) önceki yazıp yollamadığım yarım kalan yazıda tomurcuğun menüsünün alıntısın da çıkmış hehehehe

Menün güzel canım afiyet olsun

Her zamanki gibi supersin arkadaşım

Ellerine sağlık canım bitirince resmini atarmidin merak ettim

Bende menümu yazayım

Sabah 08 :00
Bir haşlanmış yumurta
Bir salatalık ve domates
Biraz dereotu
Bir dilim peynir
İki tane kuru kayısı
Bir bardak şekersiz çay

Öğle 12:00
Uç kaşık yeşil mercimek salatası
İki kaşık bezelye
Bir parça haşlanmış tavuk

Akşam daha yemedim ama menü belli
Bir kase mercimek çorbası
Fırında palamut
Salata

Su bir buçuk litre oldu dahada içerim bugün çok halsizdim yorgun kırgın hissettiğim için kendimi su çok fazla icemedim

Şimdide bir tane havuç kemiriyorum

Havucun bir zararı olur mu kızlar

Menun guzel canim.birak varsin spor olmasin bikac gun siz iyi olun da...

Dun vermedigin karbonlu menunu pek telafi etmemis canim bu menu de.bunda da cislar kacamaklar var

Amin canım takmiyorum eskisi gibi ama eşim de azıcık beni düşünse katlanılması daha kolay olacak
Canim bi laf var ama bi kismini yazmayayim bilirsiniz.katrani kaynatsan olur mu şeker cinsini ...... cinsine ceker diye esin de bacilari gibi olmus ayni karinda yatmislar ne de olsa.ama napican koca iste.bi pireye yorgan yakilmaz sen onlardan sebep huzurunu bozma

Menun harika otesi canim.kahvaltin saglam.ogunlerde ekmek pilav yok su super.masallah sana...
Havucun hicbir zarari yok iyi yapmissin yemekle.yalniz havuctaki a vitamini yagda cozunen bi vitamin.o yuzden 1 cay kasigi kadar zeytinyagi tuletebilirsen uzerine super olur aksamki salatana da katsan olur

Menün güzel ama sen şimdi boşver diyeti falan iyileşmeye bak
Benimde her yerim agriyor midem bulanıyor hic iyi hissetmiyorum
Hastami olcan yoksa canim benimki ilactan kesin bunye aliskin degil ilaca icince carpti nane limon yap ic canim hem odemede iyi geliyor insallah hastalanmassin canim ..

Sabah ve aksam guzel arada ufak kacamaklar olmus afiyet olsun

Menun cok guzel canim aksam pilav yemissin afiyet olsun hersey dozunda herzamanki gibi

Offff 41 derece mii Rabbim korumus yine canim.havale atesi cunku.cok cok gecmis olsun.insallah toparlar kisa surede.ilik dusa falan sok bari.
Sanada gecmis olsun.ilaclar iyi gelir canim insallah
Aynen canim dedigin gibi havaleye az kalmis yine guclu bir cocuk ki bin sukur bisey olmadi zaten orada hemen mudehale ettiler soyduk birde verdigi ilaclar cok iyi ilaclarmis hemen dusurdu ama ara ara cikiyor insallah iyi olacak dr bile dedi atlatir sakin korkmayin diye ..benim korktugum atessiz havele ..daha once gecirdi ondan cok korkuyorum olumden döndü oglum o zaman solunumu tamamen gitmisti ..en azindan bu atesin ne oldugu belli ilaci var derece var ama onu bilemiyorsun aninda oluyor benim ilacta iyi geldi ama hem uyku hemde bulanti yapti napacam mecbur icicem himm birde kan aldi dr benden kilo verdigimi soyledim degerlerime bakabilirmisiniz dedim yarin belli olcak sonuclar gozumun uzerinde yag bezesi cikmisti hemen onu sordu kac yildir var dedi dogumdan sonrami cikti dedi bildi valla onuda cildiyede halledebilirmisim ben goz dr gitmistim gerek yok alinmasina demisti of ne cok yazdim boyle iste canim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…