- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #34.561
Afiyet olsun menun cok guzel havuctan zarar gelmez canim tok tutarBende menümu yazayım
Sabah 08 :00
Bir haşlanmış yumurta
Bir salatalık ve domates
Biraz dereotu
Bir dilim peynir
İki tane kuru kayısı
Bir bardak şekersiz çay
Öğle 12:00
Uç kaşık yeşil mercimek salatası
İki kaşık bezelye
Bir parça haşlanmış tavuk
Akşam daha yemedim ama menü belli
Bir kase mercimek çorbası
Fırında palamut
Salata
Su bir buçuk litre oldu dahada içerim bugün çok halsizdim yorgun kırgın hissettiğim için kendimi su çok fazla icemedim
Şimdide bir tane havuç kemiriyorum
Havucun bir zararı olur mu kızlar
Hayirli olsun kuzum rabbim kaza bela vermesin guzel gunlerde kullanin insallah cok sevindim sizin adiniza rabbim odeme kolayligi versin ...Bu arada bugun arabamizi aldik.yarina kalmadi isler.devrini falan aldik gezdik baya aksam.Allah kaza bela vermesin cumlemizinkiyle birlikte...
gülüm ben leptaptan yazıyorum telefonum da net yok evin wifi sini kullanıp belki oğlum atabilir ben nasıl yapılır bilmiyorum :))Menün güzel canım afiyet olsun
Her zamanki gibi supersin arkadaşım
Ellerine sağlık canım bitirince resmini atarmidin merak ettim
havucun faydası olur zararı olmaz gülüm afiyet olsunBende menümu yazayım
Sabah 08 :00
Bir haşlanmış yumurta
Bir salatalık ve domates
Biraz dereotu
Bir dilim peynir
İki tane kuru kayısı
Bir bardak şekersiz çay
Öğle 12:00
Uç kaşık yeşil mercimek salatası
İki kaşık bezelye
Bir parça haşlanmış tavuk
Akşam daha yemedim ama menü belli
Bir kase mercimek çorbası
Fırında palamut
Salata
Su bir buçuk litre oldu dahada içerim bugün çok halsizdim yorgun kırgın hissettiğim için kendimi su çok fazla icemedim
Şimdide bir tane havuç kemiriyorum
Havucun bir zararı olur mu kızlar
dünün akşamı ben bir tabak dolusu makarna yedim üstüne sarımsaklı yoğurtla kıymalı soslaMenun guzel canim.birak varsin spor olmasin bikac gun siz iyi olun da...
Dun vermedigin karbonlu menunu pek telafi etmemis canim bu menu de.bunda da cislar kacamaklar var
Canim bi laf var ama bi kismini yazmayayim bilirsiniz.katrani kaynatsan olur mu şeker cinsini ...... cinsine ceker diyeesin de bacilari gibi olmus ayni karinda yatmislar ne de olsa.ama napican koca iste.bi pireye yorgan yakilmaz sen onlardan sebep huzurunu bozma
Menun harika otesi canim.kahvaltin saglam.ogunlerde ekmek pilav yok su super.masallah sana...
Havucun hicbir zarari yok iyi yapmissin yemekle.yalniz havuctaki a vitamini yagda cozunen bi vitamin.o yuzden 1 cay kasigi kadar zeytinyagi tuletebilirsen uzerine super oluraksamki salatana da katsan olur
Bu arada bugun arabamizi aldik.yarina kalmadi isler.devrini falan aldik gezdik baya aksam.Allah kaza bela vermesin cumlemizinkiyle birlikte...
Hastami olcan yoksa canim benimki ilactan kesin bunye aliskin degil ilaca icince carpti nane limon yap ic canim hem odemede iyi geliyor insallah hastalanmassin canim ..
hayırlı olsuuunnnn rabbim kazasız belasız iyi günlerde sağlıkla mutlulukla kullanmayı nasip etsin kem gözlerden de esirgesin aminnnnnnBu arada bugun arabamizi aldik.yarina kalmadi isler.devrini falan aldik gezdik baya aksam.Allah kaza bela vermesin cumlemizinkiyle birlikte...
havucun faydası olur zararı olmaz gülüm afiyet olsun
menünü çok beğendim sabaha dereotu eklemen harika olmuş bol bol yemek lazım metabolizma ve vitaminleri için diğer öğünlerinde dengeli proteinli oohhh mis daha ne olsun bol bol kas eriyen göbek totoş olsuuunnn
Bugun bi video izledim canim.sporu; yaptigimiz kacamaklari telafi etmek icin degil kilo vermek icin yapmaliyiz diyordu kadin....cok yer etti aklima.evet zararin neresinden donsek kardir ama kacamaklari dengelemek icin spor yapmak vucuda haksizlik bencede...dünün akşamı ben bir tabak dolusu makarna yedim üstüne sarımsaklı yoğurtla kıymalı sosla(
şimdi yürüdüm geldim ama çook üşüdüm 2 tur attımsitenin için de yaklaşık 2 km ediyor neresinden kurtarsam kardır:)
Bugun bi video izledim canim.sporu; yaptigimiz kacamaklari telafi etmek icin degil kilo vermek icin yapmaliyiz diyordu kadin....cok yer etti aklima.evet zararin neresinden donsek kardir ama kacamaklari dengelemek icin spor yapmak vucuda haksizlik bencede...
Canim hepimizde oluyor benimde regl yakin bendede oluyor karbon istegi olsun sikma canini yarin toparlarsin afiyet olsun canimm ...Kızlar internet paketim bittievin wifiside problemli o kadar zor girdim ki
Menumu vereyim
Sabah: 1 yemek k kuru üzüm
2 kuru kayısı, 6- 7 tane fındık
Ara: şekersiz kahve
Öğle: 1 kepçe tarhana çorba
4 kaşık etli nohut 3 kaşık bulgur pilav
salata yoğurt
Ara: Türk Kahvesi
Aksam 19.00: 1 tabak kaypak yemeği
(yumurtalı erişte gibi bir sey)
yoğurt
Ara: Türk Kahvesi
2.5 litre su
Kızlar reglime nerdeyse iki üç gün kaldı ve benim karbon isteğim arttımenumun kusuruna bakmayın arkadaşlar
Cok super olur canim nerde hareket orda bereket incecik olacaksin insallahh ..bende bir an once iyilesmek vede yurumek istiyorum alisinca sende benim gibi olacaksin ve sporsuz asla diyeceksin ..Bende bundan sonra evde aerobik yapayım diyorum topuğum ağrıdığı için yuruyemiyorum bari biraz hareket olsun istiyorum nasıl fikir ama
Bende sana inaniyorumki sen bu dedigini yapacaksin rabbimin izniyle ...Ben kararlıyım bu ayın sonunda 100 lü kilolara elveda diyecem
Gerçekten mi senin motive olmana yariyosam çok sevinirimBende sana inaniyorumki sen bu dedigini yapacaksin rabbimin izniyle ...
Ayrica beni bile motive ediyorsun her aldigin kararda
Cok super olur canim nerde hareket orda bereket incecik olacaksin insallahh ..bende bir an once iyilesmek vede yurumek istiyorum alisinca sende benim gibi olacaksin ve sporsuz asla diyeceksin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?