Haydi Yine Yeniden...

Afiyet olsun menun cok guzel havuctan zarar gelmez canim tok tutar

Menün güzel canım afiyet olsun

Her zamanki gibi supersin arkadaşım

Ellerine sağlık canım bitirince resmini atarmidin merak ettim
gülüm ben leptaptan yazıyorum telefonum da net yok evin wifi sini kullanıp belki oğlum atabilir ben nasıl yapılır bilmiyorum :))

havucun faydası olur zararı olmaz gülüm afiyet olsun
menünü çok beğendim sabaha dereotu eklemen harika olmuş bol bol yemek lazım metabolizma ve vitaminleri için diğer öğünlerinde dengeli proteinli oohhh mis daha ne olsun bol bol kas eriyen göbek totoş olsuuunnn

Menun guzel canim.birak varsin spor olmasin bikac gun siz iyi olun da...

Dun vermedigin karbonlu menunu pek telafi etmemis canim bu menu de.bunda da cislar kacamaklar var
dünün akşamı ben bir tabak dolusu makarna yedim üstüne sarımsaklı yoğurtla kıymalı sosla (
şimdi yürüdüm geldim ama çook üşüdüm 2 tur attımsitenin için de yaklaşık 2 km ediyor neresinden kurtarsam kardır:)

Haklısın canım huzurumu bozmaya değmezler

Salataya yağ katmadım ama bu aklımda bulunsun sağol canım

Bu arada bugun arabamizi aldik.yarina kalmadi isler.devrini falan aldik gezdik baya aksam.Allah kaza bela vermesin cumlemizinkiyle birlikte...

Güle güle kullanın canım Allah kaza bela vermesin

Hastami olcan yoksa canim benimki ilactan kesin bunye aliskin degil ilaca icince carpti nane limon yap ic canim hem odemede iyi geliyor insallah hastalanmassin canim ..

Naneli mercimek çorbası yaptım içtim canım bide ağrı kesici içtim şimdi daha iyiyim

Bu arada bugun arabamizi aldik.yarina kalmadi isler.devrini falan aldik gezdik baya aksam.Allah kaza bela vermesin cumlemizinkiyle birlikte...
hayırlı olsuuunnnn rabbim kazasız belasız iyi günlerde sağlıkla mutlulukla kullanmayı nasip etsin kem gözlerden de esirgesin aminnnnnn

Dereotunu çok severim canım kahvaltılarda yemeye başladım troitler içinde iyidir bu kilolardan hep beraber kurtulacak inşallah

Bugun bi video izledim canim.sporu; yaptigimiz kacamaklari telafi etmek icin degil kilo vermek icin yapmaliyiz diyordu kadin....cok yer etti aklima.evet zararin neresinden donsek kardir ama kacamaklari dengelemek icin spor yapmak vucuda haksizlik bencede...

Kızlar internet paketim bitti evin wifiside problemli o kadar zor girdim ki
Menumu vereyim
Sabah: 1 yemek k kuru üzüm
2 kuru kayısı, 6- 7 tane fındık

Ara: şekersiz kahve
Öğle: 1 kepçe tarhana çorba
4 kaşık etli nohut 3 kaşık bulgur pilav
salata yoğurt

Ara: Türk Kahvesi
Aksam 19.00: 1 tabak kaypak yemeği
(yumurtalı erişte gibi bir sey)
yoğurt
Ara: Türk Kahvesi
2.5 litre su
Kızlar reglime nerdeyse iki üç gün kaldı ve benim karbon isteğim arttı menumun kusuruna bakmayın arkadaşlar

Bende bundan sonra evde aerobik yapayım diyorum topuğum ağrıdığı için yuruyemiyorum bari biraz hareket olsun istiyorum nasıl fikir ama

Canim hepimizde oluyor benimde regl yakin bendede oluyor karbon istegi olsun sikma canini yarin toparlarsin afiyet olsun canimm ...

Bende bundan sonra evde aerobik yapayım diyorum topuğum ağrıdığı için yuruyemiyorum bari biraz hareket olsun istiyorum nasıl fikir ama
Cok super olur canim nerde hareket orda bereket incecik olacaksin insallahh ..bende bir an once iyilesmek vede yurumek istiyorum alisinca sende benim gibi olacaksin ve sporsuz asla diyeceksin ..

Cok super olur canim nerde hareket orda bereket incecik olacaksin insallahh ..bende bir an once iyilesmek vede yurumek istiyorum alisinca sende benim gibi olacaksin ve sporsuz asla diyeceksin ..

Eveeet nerde hareket orda bereket

Bu arada bir bardak su daha içersem iki litre olacak bugünde su içme sözümde durmuş oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…